Monday, January 31, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 31 de gener)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

9b IN BLACK: FESTIVAL DE MÚSICA NEGRA DE NOU BARRIS!

El 9b In Black és una altra iniciativa de Capibola Blues, que no para ni un moment en la seva tasca de promoure el blues! En aquesta ocasió han creat aquest festival per acostar a tothom la música negra, una música que combina ritme i passió en grans quantitats. A més, aquesta primera edició del festival coincideix amb el centenari del naixement del mític bluesman Robert Johnson, i la festa serà sonada!

El divendres, dissabte i diumenge tindreu concerts, conferències, i altres activitats per passar un cap de setmana ben “negre”!

Divendres 4, 22h – 9b In Black al Casal de Barri de Prosperitat (BCN)

Dissabte 5, 19h – 9b In Black a l’Ateneu Popular de Nou Barris (BCN)

Diumenge 6, 18h – 9b In Black a l’Ateneu Popular de Nou Barris (BCN)

TORNA EL ÚLTIMO TREN!

Sí amics, El Último Tren torna a “rodar”! La mítica sala de Cerdanyola ara es diu Heaven And Hell, però els divendres de febrer El Último Tren es farà càrrec de la programació, en un cicle que es dirà “Los viernes al Heaven”. Bona música a bon preu, perquè la crisi no sigui una excusa per no anar de concert! I amb la garantia El Último Tren!

Aquest divendres començaran el cicle els Swamp Factory amb el seu tribut a la Creedence Clearwater Revival, per anar als USA sense moure’s de Cerdanyola!

Divendres 4, 23h – Swamp Factory a l’antic El Último Tren (Cerdanyola)

________________________

Dimarts 1, 22h – Concert de Lone Rhino Club al Continental

Voleu començar la setmana amb energia i feeling? Doncs el dimarts teniu una cita al Continental, amb Lone Rhino Club! El gran Julio Lobos i la seva potent banda us posaran les piles per a tota la setmana! “Duracell” Blues!

Dimarts 1, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres 2, 21 i 23h – Concert de Swing Set al Jamboree

Aquest dimecres el cicle “Jazz Class Sessions” portarà al Jamboree als Swing Set, una banda formada per músics vinculats a La Locomotora Negra, Jubilee Jazz Orchestra i Barcelona Swing Orchestra. Això vol dir que tots ells hi entenen “una mica” en això del swing, i segur que faran gaudir als afortunats que vagin al concert!

Dimecres 2, 22h – Concert de Cakau & Boogie Two al Club 41ºN

Concert especial aquest dimecres al Club 41ªN, situat al Paral·lel barceloní. La cantant de The Excitements, Cakau, estarà acompanyada dels Boogie Two, David Giorcelli (piano) i Reginald Vilardell (bateria). Molt recomanable!

Dimecres 2, 22h – Jam Session al Continental

El dimecres és el dia de les jams de blues al Continental, i els encarregats de coordinar-la aquesta setmana són els Groove Station, banda liderada per David Sam, un dels grans pianistes de la ciutat. Blues per escoltar, disfrutar i… participar!

Dijous 3, 21h – Concert de Vermouth Time al Centre Cívic de Sarrià

El Centre Cívic de Sarrià està dedicant els dijous de gener i febrer al jazz, i aquesta setmana tenen Vermouth Time! Com podeu comprovar per l’hora del concert, no es tracta d’un altre vermouth & blues (tan de “moda” últimament), sino d’una molt bona banda de soul-jazz que recrea aquest estil tan popular als anys 60. I amb orgue Hammond inclòs, a càrrec del gran Víctor Puertas!

Dijous 3, 21h – Concert de Barcelona Gypsy Reunion al Cafè Vienès

Aquest dijous podeu tornar a veure al Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster de Barcelona) al Barcelona Gypsy Reunion, uns habituals de la casa. Amb el guitarrista Biel Ballester al capdavant, la qualitat està assegurada!

Dijous 3, 21h – Concert de Really The Blues al Bar Arriba y Abajo

El Bar Arriba y Abajo, de Sant Adrià del Besós, continua endavant amb la seva aposta per la música en directe de qualitat, i aquest dijous té al gran pianista Bernat Font amb el seu projecte Really The Blues! Amb només 21 anys, en Bernat ja s’ha fet un lloc entre els mestres del piano catalans, i tot just acaba d’editar el seu nou disc “The Shout”, que presentarà properament.

Dijous 3, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

Com cada dijous, jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) al Monasterio. Una nit per trobar-se amb la “família” del blues de Barcelona!

Divendres 4, 20h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band a la Casa del Rellotge

Ja fa uns mesos que la Big Mama i la seva nova banda actuen cada diumenge al Jamboree, i aquest divendres faran la seva primera “sortida”. Serà a la Sala Pepita Casanellas del Centre Cívic La Casa del Rellotge (BCN), i la nit promet ser “crazy”!

Divendres 4, 23h – Concert del Bernat Font Trio & Mark Tortorici al Pipa Club

Actuació de luxe a l’històric Pipa Club de Barcelona: Bernat Font Trio & Mark Tortorici! Si a la qualitat del Bernat i el seu trio li afegim el gran cantant i harmonicista americà Mark Tortorici, tenim tots els ingredients per pasar-ho “pipa”!

Divendres 4, 23.30h – Concert d’Amadeu Casas a The Philharmonic

Aquest divendres The Philharmonic té a un dels pioners del blues a casa nostra: el gran guitarrista Amadeu Casas! Amb ell i la seva guitarra n’hi haurà prou perquè sigui una gran nit de blues!

Divendres 4, 23.30h – Concert de The Excitements al SantFeliuFest Sotazero

El divendres i dissabte es celebra el SantFeliuFest Sotazero, a Sant Feliu de Guíxols, un festival amb bandes de diferents estils organitzat per l’Atzavara Club. Entre totes les bandes n’hi ha una que farà les delícies de tots els amants del soul, r’n’b i música negra en general: The Excitements. Una magnífica banda de 7 músics que us farà ballar sense parar! Exciting!

Dissabte 5, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 5, 12.30h – Vermouth & Blues a La Tia Felipa, amb Martini’s Blues Trio

La Tia Felipa continua amb els seus vermouth & blues, tot un clàssic dels dissabtes al migdia a Cerdanyola, i en aquesta ocasió els protagonistes seran els Martini’s Blues Trio. Amb aquest nom, la banda estava “predestinada” a participar dels vermouth & blues, i amb ells gaudireu d’un vermut a l’estil dels anys 50! Us ve de gust un martini?

Dissabte 5, 23h – Concert dels Martini’s Blues Trio al Hot Blues

Aquest dissabte els Martini’s Blues Trio fan doblet: al matí a Cerdanyola i a la nit a Igualada, on tocaran al Hot Blues. Us ve de gust un martini & cola?

Dissabte 5, 23.30h – Concert de The Bob Standards a The Philharmonic

En aquesta nova etapa, The Philharmonic té unes quantes bandes fixes, i una d’elles és The Bob Standards. Aquest duet dels irlandesos Brian O’Mahony i Dara Luskin combinen versions de pop, rock i blues amb música celta, i segur que us faran cantar i ballar!

Diumenge 6, 20.30h – Jam de blues al Rocksound

Al Rocksound es compleix gairebé sempre la següent “equació”: diumenge = jam de blues amb Tota Blues Band! Blues de chicago, fet per argentins, amb la participació de músics de Barcelona… Això sí que és “globalització”!

Diumenge 6, 21h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

Monday, January 24, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 24 de gener)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

CONCERT DE GOSPEL SOLIDARI AMB INTERMÓN OXFAM!

El Teatre La Faràndula, de Sabadell, ha preparat un concert molt especial per a aquest divendres. Es tracta de l’actuació del Cor Gospel de Gràcia, per recollir fons per a Intermón Oxfam, que servirà per ajudar a la població de Tanzània que està patint una situació de pobresa extrema. Una nit de gospel ja és emocionant per si sola, però si es tracta de col·laborar per una bona causa, les emocions es multipliquen!

Divendres 28, 21.30h – Cor Gospel de Gràcia al Teatre La Faràndula (Sabadell)

BAD MUSIC BLUES TV: LA NIT DELS INNOCENTS!

El programa Bad Music Blues va emetre el passat dia 14 la segona part del concert de La Nit dels Innocents. Si no vau poder anar-hi, ara teniu l’oportunitat de veure el que va passar aquella nit tan especial. I si vau tenir la sort de poder-hi anar… segur que us agradarà reviure l’emoció d’aquell concert!

_________________________________

Dimarts 25, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres 26, 21 i 23h – Concert de la Vella Locomotora Trio al Jamboree

Aquest dimecres el cicle “Jazz Class Sessions” portarà al Jamboree a un nou trio format per “vells” músics: Vella Locomotora Trio! Es tracta d’Albert Romaní (La Locomotora Negra), Gerard Nieto (La Vella Dixieland) i Manel Álvarez (Barcelona Jazz Orquestra), és a dir, músics experts en això del jazz clàssic. Un concert de jazz a “tot tren”!

Dimecres 26, 22h – Jam Session al Continental

El dimecres és el dia de les jams de blues al Continental, i els encarregats de coordinar-la aquesta setmana són els Little Jam, banda liderada per Little Jordi, un dels grans harmonicistes de la ciutat. Blues per escoltar, disfrutar i… participar!

Dimecres 26, 23h – Concert de Shine al Big Band Oldies Bar

Shine és un dels molts projectes liderats per Hernán “Chino” Senra, i està centrat en el swing. Aquest trio, que completen Ivan Kovacevic (contrabaix) i Albert Bello (guitarra), transmet en cada concert la passió dels tres músics pel swing, i això s’encomana ràpidament al públic! Aquest dimecres ho podeu comprovar al Big Band Oldies Bar (BCN).

Dijous 27, 18h – El Trio Chikiboom Quintet al Centre Cívic de Sarrià

El Centre Cívic de Sarrià està dedicant els dijous de gener i febrer al jazz, i aquesta setmana tenen un trio molt especial… en format de quintet! Es tracta del Trio Chikiboom, format per 3 cantants (una catalana, una canadenca i una francesa) que canten el jazz i swing dels anys 30 i 40, i que s’ha convertit en quintet amb la incorporació de baix i bateria. Serà una nit molt “yankee”!

Dijous 27, 18.30h – Concert del David Giorcelli Trio a l’Institut del Teatre de Terrassa

L’Institut del Teatre de Terrassa està situat molt a prop de la Nova Jazz Cava, i també dedica part de la seva programació a la música. El dijous hi podeu veure al gran pianista David Giorcelli i el seu trio, i amb ells el bon blues, boogie i swing està assegurat!

Dijous 27, 21h – Concert de la Vella Locomotora Trio & Susana Sheiman al Cafè Vienès

Aquest dijous podeu tornar a veure al Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster de Barcelona) un altre concert de la Vella Locomotora Trio, i amb una convidada especial: la cantant Susana Sheiman! Jazz cinc estrelles!

Dijous 27, 21h – Concert del Lluís Coloma al Bar Arriba y Abajo

El Bar Arriba y Abajo, de Sant Adrià del Besós, continua endavant amb la seva aposta per la música en directe de qualitat, i aquest dijous té a un dels millors pianistes del país: en Lluís Coloma! Serà una actuació en solitari, però ell sol és capaç de fer-vos aixecar de la cadira amb el reu ritme trepidant!

Dijous 27, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

Com cada dijous, jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) al Monasterio. Aquesta setmana la jam estarà dirigida per en Miguel Talavera, un dels millors guitarristes del país, i el seu trio. Una nit per trobar-se amb la “família” del blues de Barcelona!

Dijous 27, 22.30h – Concert de Bernat Font al Círcol Maldà

El Círcol Maldà està “acollint” al Bernat Font tots els dijous d’aquest mes, perquè puguem gaudir de la música del seu piano. Aquesta setmana en Bernat estarà acompanyat d’un altre gran músic: el contrabaixista Ivan Kovacevic. Ritme multiplicat per 2!

Dijous 27, 23.30h – Jam session al Crossroads

La sala Crossroads de Terrassa acostuma a reservar un forat a la seva programació per al blues, i aquest dijous la jam session estarà coordinada pel Johnny Pérez Trio. Ja sabeu que vol dir això, oi? Power Texas Blues!

Divendres 28, 22h – Concert de The Acoustic Blues Company al Gaelic Irish Pub

The Acoustic Blues Company, un altre projecte d’Hernán “Chino” Senra, se’n va aquest divendres fins a Cardona, per actuar al Gaelic Irish Pub. Blues clàssic de qualitat, “made in Chino”!

Divendres 28, 22.30h – Concert de Cat Jr. Duet a The Philharmonic

Torna a The Philharmonic aquest duo creat per Mike Shannon (veu i harmònica). Com tots els projectes de Mr. Shannon, el Cat Jr. Duet és sinònim de bona música interpretada amb molta classe!

Dissabte 29, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 29, 12.30h – Vermouth & Blues a La Tia Felipa, amb The Walking Stick Man

La Tia Felipa continua amb els seus vermouth & blues, tot un clàssic dels dissabtes al migdia, i en aquesta ocasió el protagonista serà The Walking Stick Man, la “reencarnació” catalana de Sonny Boy Williamson! The Goat is back!

Dissabte 29, 22h – Concert de Mandarina Funk al Monasterio

El Monasterio ha preparat un concert molt adient per a la nit de dissabte: els Mandarina Funk. Per què? Doncs perquè les seves influències són: The Blues Brothers, Wilson Picket, Jackson Five… Saturday Night Funk Fever!

Dissabte 29, 22h – Concert de Get Ready Band a l’Underground

Els Get Ready Band combinen el soul, rock, blues i pop, amb la intenció de passar-ho bé, tant ells com el públic. Si ja els coneixeu, ja sabeu que els seus concerts són una festa, i el concert a l’Underground no serà una excepció!

Dissabte 29, 23.30h – Concert de The Suitcase Brother a The Philharmonic

Els germans Puertas, The Suitcase Brothers, tornen a The Philharmonic, la que va ser la seva “casa” fa uns anys. En aquesta nova etapa, els Suitcase han crescut musicalment, i si abans ja destacaven per la seva qualitat ara encara més! Si aneu a The Philharmonic aquest dissabte ho comprovareu!

Diumenge 30, 20.30h – Jam de blues al Rocksound

Al Rocksound es compleix gairebé sempre la següent “equació”: diumenge = jam de blues amb Tota Blues Band! Blues de chicago, fet per argentins, amb la participació de músics de Barcelona… Això sí que és “globalització”!

Diumenge 30, 20.30h – Concert de Cotton Roots al Honky Tonk

El Honky Tonk rep aquest diumenge als Cotton Roots, és a dir: Johnny Pérez i Little Jordi. En Johnny i en Jordi fan honor al seu nom: blues autèntic, que passa perfectament la “prova del cotó”!

Diumenge 30, 21h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

Monday, January 17, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 17 de gener)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

LES NITS DE CAPIBOLA BLUES AMB DANI PÉREZ TRIO!

Aquesta setmana també hi ha molts concerts, i molt bons!, i mereix especial atenció aquesta nova edició de Les Nits de Capibola Blues, amb Big Dani Pérez Organic Trio. El gran saxofonista Dani Pérez, portarà el seu trio al Casal de Barri de Prosperitat, per compartir amb tots els assistents una gran nit de rhythm’n’blues! Un gran concert organitzat per la gent de Capibola que, amb Ricard i Willy al capdavant, continuen amb la seva tasca impagable en favor del blues!

Divendres 21, 23h – Big Dani Pérez Trio al Casal de Barri Prosperitat (Barcelona)

CHINO & THE BIG BET AL HARLEM JAZZ CLUB!

Gran concert el d’aquest divendres al Harlem, amb el nou projecte d’Hernan “Chino” Senra, Chino & The Big Bet. Aquest any es celebra el centenari del naixement del mític bluesman Robert Johnson, i en Chino ha volgut fer el seu particular homenatge amb el disc “100 years”, amb versions molt personals del repertori de Johnson. Si voleu gaudir d’un gran show de blues, aquest és un concert 100% recomanable!

Divendres 21, 22.30h – Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club (Barcelona)

BENJAMÍN LEÓN TRIO + BIG MAMA A LA NOVA JAZZ CAVA

La Nova Jazz Cava de Terrassa ha preparat un concert molt especial per a aquest dissabte: Benjamín Leó Trio + Big Mama! El trio del reconegut mestre organista Benjamín León, amb la Big Mama com a convidada de luxe, garanteixen una nit de “bluejazz” de qualitat!

Dissabte 22, 22h – Benjamín Leó Trio & Big Mama a la Nova Jazz Cava (Terrassa)

_________________________________________

Dimarts 18, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres 19, 21 i 23h – Concert de The Big Jamboree al Jamboree

Aquest dimecres el cicle “Jazz Class Sessions” portarà a la gran banda de rhythm’n’blues i jump’n’jive The Big Jamboree al… Jamboree! Sí, aquesta setmana teniu “jamboree al quadrat”! I això vol dir festa grossa, amb un espectacle per reviure la música i l’ambient que hi havia als clubs americans dels anys 40 i 50! Let’s dance!

Dimecres 19, 22h – Jam Session al Continental

El dimecres és el dia de les jams de blues al Continental, i els encarregats de coordinar-la aquesta setmana són els Lone Rhino Club, una de les bandes amb més solera de la ciutat, amb al gran Julio Lobos com a frontman. Blues per escoltar, disfrutar i… participar!

Dijous 20, 18h – “Una història del blues” al Centre Cívic de Sarrià

El Centre Cívic de Sarrià està dedicant els dijous de gener i febrer al jazz, i aquesta setmana l’han reservada per al blues. Serà un concert molt especial dedicat especialment als infants i tots els que vulguin saber la història del blues. El “professor” d’aquesta “classe” serà en Julio Vallejo, lider de Dr. Swinguez, acompanyat de Benoit Poinsot i Oli Rocque.

Dijous 20, 21h – Concert del Jazz Clássic Quartet al Cafè Vienès

El Cafè Vienès, de l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, ha preparat per a aquest dijous un concert amb els Jazz Clàssic Quartet, un dels grups habituals de la seva programació. Encapçalats pel clarinetista Oriol Romaní, els Jazz Clàssic prometen una nit amb molt de swing!

Dijous 20, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

Com cada dijous, jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) al Monasterio. Aquesta setmana la jam estarà dirigida per The Midnight Rockets, una de les millors bandes del país, que estan a punt de treure al mercat el seu tercer disc! Una nit per trobar-se amb la “família” del blues de Barcelona!

Dijous 20, 22.30h – Concert de Bernat Font al Círcol Maldà

El Círcol Maldà és una sala de teatre que també dedica part de la seva programació a la música. El passat dijous va acollir el concert en solitari del jove i gran pianista Bernat Font, i aquesta setmana en Bernat estarà acompanyat d’un altre jove i gran músic: el clarinetista Juli Aymi. La joventut al poder!

Divendres 21, 19h – Cocktail & Swing amb The Suitcase Brothers a l’Hotel Havana

Aquesta setmana el ja tradicional Cocktail & Swing de l’Hotel Havana, serà un Cocktail & Blues! Amb tres barmen d’excepció, The Suitcase Brothers & Artur Regada, el cocktail segur que sortirà molt bo!

Divendres 21, 21.30 – Concert de Rik Van Den Bosch al Macondo Bar

El Macondo Bar és un petit local de Barcelona que ha apostat decididament per l’art i la cultura, amb una variada programació. Aquest divendres hi podeu veure a Rik Van Den Bosch, un músic holandès que combina el blues i el folk acústic. El blues no té fronteres!

Divendres 21, 22.30h – Concert de Jay Wallis & Dave Mitchell a The Philharmonic

Torna a The Philharmonic el duo format per Jay Wallis & Dave Mitchell, dos músics afincats a Barcelona des de fa temps, i que també fa temps que toquen junts. Amb la veu i la trompeta de Wallis i la guitarra de Mitchell, repassaran els grans estàndards del jazz.

Divendres 21, 23h – Concert del Carlos Navarrete Quartet al Circus

La sala Circus de Cerdanyola rep aquest divendres al Carlos Navarrete Quartet! Una nit especialment indicada per als amants de la guitarra blues, per gaudir de l’estil d’en Carlos, influenciat per grans mites com Stevie Ray Vaughan, Albert King, Albert Collins…

Dissabte 22, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 22, 12.30h – Vermouth & Blues a La Tia Felipa, amb Rocket Trio

La Tia Felipa continua amb els seus vermouth & blues, tot un clàssic dels dissabtes al migdia, i en aquesta ocasió amb un grup molt especial: el Rocket Trio! Aquest trio és la versió reduïda de The Midnight Rockets (estaran fent un ERO?), i amb ells continua assegurada la qualitat “marca Rocket”!

Dissabte 22, 19h – Cocktail & Swing amb The Suitcase Brothers a l’Hotel Havana

Segona ocasió de gaudir del Cocktail & Swing de l’Hotel Havana, amb The Suitcase Brothers & Artur Regada. Aquesta setmana cocktail & blues doble, vigileu a l’agafar el cotxe!

Dissabte 22, 21.30h – Concert de Maximum Ricky & Blues al Macondo Bar

Aquesta setmana el blues fa el “doblet” al Macondo Bar de Barcelona. El dissabte els protagonistes seran els Maximum Ricky & Blues liderats, ni més ni menys, per Ricky Gil, tot un “històric” de la música de BCN!

Dissabte 22, 22h – Concert d’A Contra Blues al Bar Ganesh

Els A Contra Blues seran aquest dissabte al Bar Ganesh, un acollidor bar del barri d’Horta (Barcelona). Un bon concert per gaudir de ben a prop de la música dels A Contra Blues!

Dissabte 22, 22h – Concert de La Teoría del Taburete al Continental

Aquest dissabte, al Continental, podeu veure a La Teoría del Taburete, un trio amb més de vuit anys d’història. El seu repertori està centrat en el blues, amb incursions en el jazz, el rock americà i també el bolero! Bona música per a la nit de dissabte.

Dissabte 22, 23.30h – Concert de Crawfish a The Philharmonic

Els Crawfish tornen a The Philharmonic i amb ells podeu gaudir de grans versions de rock’n’roll dels 50, en format de trio acústic. Per disfrutar i ballar!

Dissabte 22, 23h – Concert del Bernat Font Trio al Pipa Club

El mític Pipa Club de Barcelona, ha programat per a aquest dissabte l’actuació del Bernat Font amb el seu trio. Bona música, bon ambient, i si encara sou dels que fumeu… ho podeu fer! El “paradís” dels fumadors!

Dissabte 22, 24h – Concert de La Soul Machine a Lo Submarino

Lo Submarino és una sala situada a Rasquera (comarca de la Ribera d’Ebre), que fa una gran tasca per potenciar la música en directe en aquella comarca de Tarragona. Aquest dissabte tindran a La Soul Machine, una banda d’El Priorat que porta 20 anys fent soul, blues i funk! Serà una autèntica festa!

Diumenge 23, 20.30h – Jam de blues al Rocksound

Al Rocksound es compleix gairebé sempre la següent “equació”: diumenge = jam de blues amb Tota Blues Band! Blues de chicago, fet per argentins, amb la participació de músics de Barcelona… Això sí que és “globalització”!

Diumenge 23, 20.30h – Concert de Txus Blues & Jose Bluefingers al Honky Tonk

Voleu acabar la setmana de molt bon humor? Doncs aquest diumenge teniu una cita al Honky Tonk amb Txus Blues & Jose Bluefingers, els reis del riure’n’blues! Blues en castellà (perquè s’entengui tot!), amb unes lletres plenes d’ironia, interpretades amb gran mestria per aquests dos bluesmen!

Diumenge 23, 21h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

Monday, January 10, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 10 de gener)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

BLUES, BLUES, BLUES!

Aquesta setmana el més destacat és… que hi ha molts concerts per destacar! Sembla que aquest 2011 pot ser un gran any per al blues! Aprofiteu l’ocasió i gaudiu del blues en directe, una experiència inoblidable! Blues makes me feel so good!

BAD MUSIC BLUES TV: LA NIT DELS INNOCENTS!

El programa Bad Music Blues va emetre el passat dia 7 la primera part del concert de La Nit dels Innocents. Si no vau poder anar-hi, ara teniu l’oportunitat de veure el que va passar aquella nit tan especial. I si vau tenir la sort de poder-hi anar… segur que us agradarà reviure l’emoció d’aquell concert!

__________________________

Dimarts 11, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres 12, 21 i 23h – Concert de The Suitcase Brothers al Jamboree

Aquest dimecres el cicle “Jazz Class Sessions” portarà blues de primera qualitat al Jamboree: The Suitcase Brothers! El germans Puertas, Pere (guitarra i veu) i Víctor (harmònica i veu), us faran gaudir amb el seu blues autèntic!

Dimecres 12, 22h- Jam session al Jam Session de Sabadell

Primera jam de l’any a la sala Jam Session de Sabadell. Aquest emblemàtic local del Vallès pot tornar a fer música en directe, encara que només en format de jam session, i dos cops al mes. Esperem que aviat s’imposi el seny, i l’Ajuntament de Sabadell permeti al Jam Session tornar a programar concerts amb normalitat. Mentrestant, podeu gaudir d’aquestes magnífiques jams, dirigides pel gran Lluís Coloma!

Dimecres 12, 22h – Concert d’Alex Guitar a l’Ateneu Bar de Banyoles

Nova visita a Catalunya d’aquest bluesman andalús, tot un especialista en blues acústic. Amb la seva veu i la seva guitarra, l’Alex Guitar us “transportarà” al mateix Mississipi! Aquest dimecres podeu veure’l en acció a l’Ateneu Bar de Banyoles.

Dimecres 12, 22h – Jam Session al Continental

Tornen les jams de blues al Continental, i els encarregats de coordinar la primera del 2011 són els A Contra Blues, una de les bandes amb més personalitat de la ciutat. Blues per escoltar, disfrutar i… participar!

Dimecres 12, 22.30h – Concert de Slowhand Blues al Club 41ºN

El Club 41ºN, situat al Paral·lel barceloní, fa una programació variada i de qualitat, on el blues també hi és present. Una de les bandes habituals de la sala són els Slowhand Blues, que aquest dimecres tornen al Club 41ºN amb el seu repertori de blues, soul i jazz.

Dijous 13, 21h – Concert d’Alex Guitar al Bar Arriba y Abajo

Segon concert d’aquesta setmana de l’Alex García, en aquesta ocasió al Bar Arriba y Abajo de Sant Adrià del Besós. Nova oportunitat de gaudir del seu blues!

Dijous 13, 21h – Concert de l’August Tharrats Trio al Cafè Vienès

El Cafè Vienès, de l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, ha preparat per a aquest dijous un concert de blues de luxe, amb l’August Tharrats Trio! Ens espera una gran nit, en un ambient molt acollidor, amb el pioner i mestre del piano blues a Catalunya! Boogie woogie man!

Dijous 13, 21.30h – Concert de Bernat Font al Círcol Maldà

El Círcol Maldà és una sala de teatre que també dedica part de la seva programació a la música. Aquest dijous, la música anirà a càrrec del gran pianista Bernat Font, acompanyat únicament del seu piano. “No hase falta desir nada más”!

Dijous 13, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

Com cada dijous, jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) al Monasterio. Aquesta setmana la jam estarà dirigida pel gran guitarrista Quim Quiñonero (líder dels Riders). Una nit per trobar-se amb la “família” del blues de Barcelona!

Divendres 14, 22h – Concert del Luis Pardelláns Duo a The Philharmonic

The Philharmonic continua recuperant el ritme de concerts que la va convertir en una sala “clàssica” de Barcelona. Aquest divendres podeu gaudir d’una “jazz night” amb molta classe, amb el gran pianista Luis Pardelláns, acompanyat pel gran bateria Enrique Heredia.

Divendres 14, 23.30h – Concert de Doctor Swinguez a The Philharmonic

El divendres, sessió doble a The Philharmonic: després del concert de jazz una dosi de rhythm’n’blues amb Doctor Swinguez! Si teniu qualsevol “malaltia”, els Doctor Swinguez us “curaran” i us deixaran com nous!

Divendres 14, hora per confirmar – Concert de Caustic Roll Dave a El Cercle de Girona

El desembre passat Caustic Roll Dave feia la seva aparició en l’escena de blues, presentant el seu insòlit i personal projecte: l’àlbum “Long Term Blues”. Aquest disc barreja els sons típics del blues amb loops, scratchs i altres efectes, i aquest divendres podeu veure com sona en directe, a El Cercle de Girona. Nou blues per a nous temps!

Dissabte 15, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 15, 12.30h – Vermouth & Blues a La Tia Felipa, amb Backdoor Strangers

La Tia Felipa ha preparat per a aquest dissabte un vermouth & blues amb “denominació d’origen”: els Backdoor Strangers! Aquest duet són un bluesman i una blueswoman, “amics i residents a Barcelona”, molt coneguts a la ciutat: el gran Tota (veu i harmònica) i la gran Miriam Aparicio (veu i piano). Una autèntica “degustació” de blues!

Dissabte 15, 22h – Concert d’A Contra Blues a The Joe Strummer Club

The Joe Strummer Club és una sala que ocupa l’antic Hostal de la Corda, a la Vall d’en Bas (Olot, Girona). Aquest dissabte reben la visita dels A Contra Blues, amb els seu show a base de blues rock i contry.

Dissabte 15, 23h – Concert de The Healers a The Heaven & The Hell

Un concert molt especial a The Heaven & The Hell, una sala de Cerdanyola situada a l’antic… El Último Tren! Segur que al sentir aquest nom us han vingut al cap grans nits de blues i rock’n’roll que heu viscut en aquesta mítica sala! Doncs aquest dissabte podeu reviure aquelles sensacions amb el concert de The Healers, la millor banda de tribut a Van Morrison! Amb el gran Henry Wavelength (antic cantant de The King Revelers) al capdavant de la banda, us semblarà que sou davant del mateix “lleó de Belfast”! Impressionant!

Dissabte 15, 23.30h – Concert de The Acoustic Blues Company a The Philharmonic

Aquest dissabte a The Philharmonic, podeu veure un dels molt projectes del gran bluesman Hernán “Chino” Senra: The Acoustic Blues Company! Aquesta companyia “factura” un blues en estat pur, elegant i amb una dosi de bon humor, que segur que deixarà satisfet al “client” més exigent!

Diumenge 16, 20.30h – Jam de blues al Rocksound

Al Rocksound es compleix gairebé sempre la següent “equació”: diumenge = jam de blues amb Tota Blues Band! Blues de chicago, fet per argentins, amb la participació de músics de Barcelona… Això sí que és “globalització”!

Diumenge 16, 20.30h – Concert de The Walking Stick Man al Honky Tonk

El Honky Tonk ha començat l’any amb força, programant a la “flor i nata” del blues acústic de la ciutat. Aquest diumenge el protagonista és The Walking Stick Man, el més semblant a Sonny Boy Williamson i Howlin’ Wolf que podeu trobar per aquí!

Diumenge 16, 21h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

Monday, January 3, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 3 de gener)

BON ANY NOU!

QUE ELS REIS US PORTIN MOLT DE BLUES

PER A TOT L’ANY!

_________________________________

VII BLUES & BOOGIE REUNION!

Sembla que tots els qui estimem el blues ens hem portat molt bé durant el 2010, perquè els Reis ens portaran un gran regal: 2 nits de piano blues i boogie amb 8 pianistes! Aquesta iniciativa d’en Lluís Coloma ja s’ha convertit en un clàssic del Nadal, i aquest serà el 7è any que es celebra. En aquesta edició el Blues & Boogie Reunion tindrà 2 nits a la Nova Jazz Cava de Terrassa, amb 2 pianos a l’escenari i 4 pianistes per nit, fent solos, duos, trios i molt més! Els pianistes que “treuran foc” de les 88 tecles la primera nit són: Paul San Martín, Bernat Font, Biel Duran, i Julio Lobos. I la segona nit: David Giorcelli, August Tharrats, Ignasi Terraza i Lluís Coloma. Tots aquests “super stars” del piano estaran acompanyats per 2 grans músics: Manolo Germán (contrabaix) i Marc Ruiz (bateria). Dues nits de “show time”!

Dimecres 5, 22h – VII Blues & Boogie Reunion a la Nova Jazz Cava (Terrassa)

Dijous 6, 19.30h – VII Blues & Boogie Reunion a la Nova Jazz Cava (Terrassa)

_________________________________

Dimarts 4, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

El mític Harlem Jazz Club té l’honor de fer la primera jam del 2011! Com sempre, des de fa molt temps, la jam estarà coordinada per Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. Comenceu l’any amb feeling, amb una gran jam de blues!

Dimecres 5, 21 i 23h – “Jazz Class Sessions” al Jamboree

Aquest 2011 també continua el cicle “Jazz Class Sessions”, que s’està fent els dimecres al Jamboree. Aquesta setmana amb Dani Alonso & His Lazy Chickens, que ens “portaran de viatge” a New Orleans per gaudir de tots els ritmes d’aquesta ciutat màgica! Un gran regal de Reis!

Dijous 6, 21h – Concert del New Orleans Rag Trio al Cafè Vienès

El Cafè Vienès, de l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, comença l’any amb molt de ritme, amb un concert del New Orleans Rag Trio! Una molt bona manera de celebrar el Dia de Reis! Amb Pau Casares (clarinet), Josemi Moraleda (contrabaix) i Gerard Nieto (piano).

Dijous 6, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

Primera jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) del 2011! El Monasterio continua sent l’escenari d’aquesta trobada de tota la comunitat “bluesera” de la ciutat, i aquest dijous el “mestre de cerimònies” serà el gran Tota i la seva banda! Agafeu els instruments que us han portat els Reis, i a provar-los al Monasterio!

Divendres 7, 23.30h – Concert d’Augie Burr & The Elvis Tribute Band a The Philharmonic

Aquest divendres, després de totes les festes d’aquests dies, teniu una bona ocasió per continuar la celebració: Elvis és viu! Bé, si més no la seva música… A The Philharmonic podeu reviure el millor del repertori del Rei del Rock amb Augie Burr & The Elvis Tribute Band (en format trio), uns experts en el tema!

Dissabte 8, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 8, 23.30h – Concert de The Bob Standards a The Philharmonic

Aquest dissabte a The Philharmonic, teniu una sessió de pop-rock-blues i música irlandesa amb The Bob Standards. Aquest duo està format per 2 músics irlandesos afincats a Barcelona des dels 90: Brian O’Mahony (veu, guitarra i harmònica) i Dara Luskin (baix i veu). Una ocasió ideal per escoltar bona música, amb una bona “pinta” de cervesa!

Diumenge 9, 20.30h – Jam de blues al Rocksound

Torna la “normalitat” al Rocksound, és a dir: diumenge = jam de blues amb Tota Blues Band! Blues de chicago, fet per argentins, amb la participació de músics de Barcelona… Serà això la “globalització”?

Diumenge 9, 20.30h – Concert del Lluís Coloma Duo al Honky Tonk

El Honky Tonk té un gran concert per a aquest diumenge: el Lluís Coloma Duo! Acompanyat de Marc Ruiz a la bateria, en Lluís ens oferirà el millor del seu repertori de blues i boogie!

Diumenge 9, 21h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Salut i blues!

Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org