Monday, May 3, 2010

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 3 de maig)

THE KING REVELERS: recomanacions de blues per a aquesta setmana!

Hola amics! Aquí teniu les nostres recomancions setmanals de blues. Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a http://www.bluesbarcelona.org/, http://www.lahoradelblues.com/agenda.htm i http://badmusicblues.blogspot.com/

CONCURS DE BLUES BUDWEISER: ELS GUANYADORS!!
Després d’unes finals molt emocionants, amb blues d’alta qualitat, ja tenim els guanyadors del Primer Concurs de Blues Budweiser!
Modalitat acústica: Johnny Pérez & Little Jordi (Cotton Roots).
http://www.myspace.com/cottonroots
Modalitat elèctrica: A Contra Blues.
http://acontrablues.com/
Moltes felicitats als guanyadors, i també a tots els participants! El nivell ha estat molt alt, i demostra que aquí també “We Got The Blues”! Aprofitem per donar les gràcies a qui ha fet possible aquesta gran experiència: Budweiser, Tota Blues, Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, Capibola, Sala Monasterio, Rocksound, Euskal Etxea, Sala Salamandra, el jurat (José Luis Martín, Miriam Aparicio, Roser I. Valls i Vicente Zumel), totes les bandes participants i, per suposat, el públic (vosaltres), sense el que tot això no tindria cap sentit!

BUTIFARRA & BLUES. EL BLUES PER A TOTA LA FAMÍLIA!
Aquesta setmana us volem destacar aquest esdeveniment, que es celebrarà el diumenge a Cerdanyola: el primer Butifarra & Blues! Aquesta iniciativa del Bar La Tia Felipa, uneix el blues i la gastronomia, i està pensat per a tota la família, amb actuacions des de les 11h del matí. El cartell és de luxe, amb actuacions de molts dels millors músics de blues del país, i també amb les millors promeses de l’Escola de Blues de Barcelona.
Si voleu passar un diumenge inoblidable, gaudint de bon menjar i bon blues, tots a Cerdanyola al Butifarra & Blues!
http://www.latiafelipa.com/butifarra.html


Dilluns 3, 22h – Concert d’Elsa Benaquel & Els Blues Que Diu al Continental
Elsa Benaquel podria haver estat el fill de l’Eugenio (el gran humorista català) i la Koko Taylor, en el cas de que aquests dos artistes haguessin coincidit en el temps, s’haguessin conegut, s’haguessin agradat, haguessin fet el que ja us imagineu… En resum, Elsa Benaquel combina el millor de l’humor i del blues per fer-nos gaudir de bona música amb un somriure a la cara. Una altra mostra de que el riure’n’blues està arrelant amb força a casa nostra! És que som de la broma!
http://www.myspace.com/continentalmusicalbar
http://www.myspace.com/elsabenaquelblues

Dilluns 3, 22.30h – Jam Session al Bel-Luna
Continuen les jams de blues al Bel-Luna, coordinades pel gran pianista David Giorcelli. Cada dilluns podeu gaudir de bon blues en un ambient molt elegant!
http://www.davidgiorcelli.com/
http://www.bel-luna.com/

Dimarts 4, 21h – Festival Blues & Ritmes: concert de Randy Newman a Badalona
Randy Newman és un gran compositor, cantant i pianista americà, conegut per molts per les seves bandes sonores per a les pel•lícules de Disney-Pixar (Toy Story, Bichos, Monstruos S.A., etc.). En les seves actuacions en directe, la seva música té influències de grans mestres del blues, com Sonny Boy Williamson. És a dir, aquest dimarts blues de pel•lícula a Badalona!
http://bluesiritmes.cat/edicio-2010/randy-newman-4-de-maig/
http://randynewman.com/

Dimarts 4, 22h – Jam Session a l’Underground
Com cada dimarts, jam de blues a la sala Underground de Barcelona (C/ La Granada del Penedès, 19). Aquesta jam està coordinada pel Johnny Pérez Trio (gran guitarrista especialista en Stevie Ray Vaughan).
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000276861301&ref=mf
http://www.myspace.com/johnnypereztrio

Dimarts 4, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Ja fa temps que el mític Harlem dedica els dimarts a les jams de blues, amb gran èxit de públic. Actualment, les jams estan coordinades per Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat, i són una gran ocasió per gaudir del blues en estat pur!
http://www.harlemjazzclub.es/
http://www.myspace.com/swingslide

Dimecres 5, 21.45h – Concert d’A Contra Blues al Cara B
Els A Contra Blues són els flamants guanyadors del Concurs de Blues Budweiser (en la modalitat elèctrica), i aquest dimecres podeu comprovar perquè, si aneu al Cara B (Gràcia, BCN). Originalitat + qualitat = A Contra Blues!
http://www.myspace.com/carabbcn
http://acontrablues.com/

Dimecres 5, 22h – Jam Session al Continental
Com cada dimecres al Continental, una gran jam de blues conduida pels nostres amics d’ON TIME (amb el nostre company Agustí Mas a la guitarra). El millor blues per escoltar i participar! A més, al CONTINENTAL hi ha música en directe gairebé tots els dies i l’ambient és molt acollidor! Us el recomanem!
http://www.myspace.com/continentalmusicalbar
http://www.myspace.com/ontimeblues

Dijous 6, 22.30h – Jam Session de la SBB al Monasterio
La jam de blues dels dijous, coordinada per músics de la Societat de Blues de Barcelona (SBB). Garantia de bon blues i una bona ocasió per saber tot el que es “cou” al món del blues de la ciutat!
http://www.bluesbarcelona.org/
http://www.salamonasterio.com/

Dijous 6, 22.30h – Concert de Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
En Lluís Coloma, un dels mestres del piano boogie que tenim al país, actuarà el dijous al Bel-Luna de BCN. “Feeling” i virtuosisme per a fer-nos gaudir del blues & boogie!
http://www.bel-luna.com/
http://www.lluiscoloma.com/

Dijous 6, 23h – Concert de The Lazy Cats a Terrassa
The Lazy Cats és un dels diversos projectes de Johnny Pérez, guanyador del Concurs de Blues Budweiser (modalitat acústica) amb Cotton Roots. En Johnny és un gran admirador del mític Stevie Ray Vaughan, i la seva manera de tocar la guitarra ho deixa ben clar. Aquest dijous podeu gaudir amb el seu domini de la “blues guitar” al Crossroads de Terrassa.
http://www.myspace.com/crossroadsmusica
http://www.myspace.com/johnnypereztrio

Divendres 7, 22h – Concert de The Incorregibles Blues Band + Luz Verde a Gràcia
Concert de presentació del nou disc de The Incorregible Blues Band, banda gracienca de blues i rock’n’roll. També hi haurà l’actuació de Luz Verde, banda veneçolana afincada a BCN, que practica un rock’n’roll d’alt voltatge. Tot això a l’Espai Jove La Fontana de Gràcia (BCN). Rock&blues!
http://lafontana.org/bloc/
http://www.luz-verde.com/
http://www.myspace.com/theincorregiblesbluesband

Divendres 7, 23h – Jam Session al Dos Rosas
Una altra de les habituals jams de blues de Barcelona, a la Sala Dos Rosas. Blues per escoltar i participar!
http://www.myspace.com/saladosrosas

Dissabte 8, 12h – Conferència-Concert de Big Mama a L’Auditori
Aquesta conferència-concert de la Big Mama té el títol de “Com ensenyar el blues”, i està dirigida als professors de l’Associació Catalana de Professors de Cant. Si no sou professors potser també hi podeu anar, és qüestió d’informar-se’n, perquè segur que serà molt interessant!
http://www.acpcant.com/
http://www.bigmamamontse.com/id37.htm

Dissabte 8, 23.30h – Concert de Down Home al Harlem Jazz Club
Els Down Home, liderats pel gran Chino, tornen als escenaris, amb el seu espectacle de swing, boogie i jump blues! Aquest dissabte podeu gaudir de la seva música al Harlem, tot un clàssic de la música en directe a Barcelona.
http://www.harlemjazzclub.es/
http://www.myspace.com/dhswing

Diumenge 9, 4h – Programa setmanal de BAD MUSIC BLUES a COM Ràdio.
Els nostres amics de Bad Music Blues segueixen la seva gran tasca de promoció del blues del país, amb el seu programa de ràdio setmanal a COM Ràdio.
El programa s’emet de 4 a 5 de la matinada, i també el podeu escoltar per internet a http://badmusicblues.blogspot.com/. Segur que us agradarà!

Diumenge 9, 20.30h – Jam de blues al Rocksound
L’habitual jam dels diumenges, conduida pel gran bluesman Tota i la seva banda. 100% blues!
http://www.salarocksound.com/
http://www.totablues.net/

Diumenge 9, 20.30h – Concert de Cotton Roots al Honky Tonk
Els Cotton Roots són els guanyadors del Concurs de Blues Budweiser (modalitat acústica). Aquest duo està format per dos bluesmen de la ciutat, en Johnny Pérez (veu i guitarra) i en Little Jordi (veu i harmònica), i el seu blues té un parell de… roots! Aquest diumenge podeu veure’ls en acció, tocant la “música del diable” al Honky Tonk!
http://www.facebook.com/profile.php?v=info&id=1152972950
http://www.myspace.com/cottonroots

Diumenge 9, 21 i 23h – Concert de The Jamboree B4 U Band al Jamboree
El mític Jamboree de la Plaça Reial de BCN, celebra aquest any el seu 50è aniversari. En aquests 50 anys dedicats principalment al jazz, el blues també ha tingut la seva quota de presència, i els diumenges són uns del dies més habituals on podem trobar la nostra música preferida. Des de fa temps, l’encarregat d’omplir de blues el Jamboree és l’Alex TNT i la seva banda. Blues 4 You!
http://www.masimas.com/jamboree/calendari?data=2010-5
http://www.myspace.com/alextnt

Diumenge 9, 21h – Concert de Huckleberry Finn a Cornellà
Tots els diumenges de maig, a La Fragua de Cornellà, els Huckleberry Finn ens proposen “cantar les nostres penes”, i ens ajudaran a fer-ho amb el seu blues, rock’n’roll, boogie, gospel, funky… En resum, amb el bo i millor del música negra!
http://www.lafraguaweb.org/index.php/ca/programacio/concerts/82-huck-fin

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com/ / www.facebook.com//thekingrevelers
http://www.beba33.com/ / http://www.bluesbarcelona.org/

1 comment:

  1. Guaauu, quina recopilació !!
    Em sembla que no podrem anar a tots ;-)

    ReplyDelete