Monday, August 23, 2010

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 23 d'agost)

THE KING REVELERS: recomanacions de blues per a aquesta setmana!

Hola amics! Aquí teniu les nostres recomancions setmanals de blues. Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a http://www.bluesbarcelona.org/, http://www.lahoradelblues.com/agenda.htm i http://badmusicblues.blogspot.com/

XII FESTIVAL DE BLUES DE MANRESA!
Manresa és coneguda com el “cor de Catalunya”, per la seva situació geogràfica. I aquesta setmana també serà el “cor del blues”, perquè s’hi celebrarà la dotzena edició del seu festival! La sala El Sielu n’és l’organitzadora, i aquest any totes les actuacions es faran a la Carpa Del Riu, un lloc ideal per gaudir del blues a la fresca. Les tres bandes que hi participen són de les millors que podem trobar a casa nostra: The Midnight Cats (liderats pel gran bluesman Mike Shannon), The Walking Stick Man (artista Bluescat 2010) i Barcelona Bluegrass Band (amb Lluís Gómez i Joan Pau Cumellas al capdavant). Blues & Heart!
Dijous 26, 22.30h – The Midnight Cats
http://www.myspace.com/themikeshannongroup
Divendres 27, 22.30h – The Walking Stick Man
http://thewalkingstickman.com/
Dissabte 28, 22.30h – Barcelona Bluegrass Band
http://www.barcelonabluegrassband.com/
Per a més info:
http://www.elsielu.com/programacio


Dilluns 23, 22.30h – Jam Session al Bel-Luna
Continuen les jams de blues al Bel-Luna, coordinades pel gran pianista David Giorcelli. Cada dilluns podeu gaudir de bon blues en un ambient molt elegant!
http://www.bel-luna.com/
http://www.davidgiorcelli.com/

Dimarts 24, 23.30h – Concert de Julio Vallejo i La Guitarra Band al club La Guitarra
En Julio Vallejo és la veu i la guitarra dels Dr. Swinguez, i aquesta setmana ens ha preparat un espectacle molt especial. En Julio actuarà al Jazz Club La Guitarra, de Calella de Palafrugell, acompanyat del trio “resident” del club. Una bona ocasió per gaudir d’un dia de platja i d’una nit de música!
http://www.jazzlaguitarra.com/
http://www.swinguez.com/

Dimecres 25, 21h – Jam Session al Centro Galego de Barcelona
Blues al Centro Galego? Per què no? Un cop més queda demostrat que el blues no té fronteres, i que és una música universal. Aquest dimecres, el gran bluesman anglès Larry Smith i la seva banda conduiran una jam molt especial, al Centro Galego de BCN. Porteu les vostres guitarres, harmòniques… i gaites!
http://cgbarcelona.galiciaaberta.com/es
http://www.myspace.com/larrysmithes

Dimecres 25, 22h – Farràs-Romaní Hot Jazz Cats & Big Mama a la Festa Major de l’Arboç
La Festa Major de l’Arboç és una de les més típiques de Catalunya, i l’any passat va ser declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional. I per a tots els amants del jazz, swing i blues, aquest dimecres la festa tindrà un interès especial: podreu gaudir del quartet del gran clarinetista Oriol Romaní! I, a més, l’Oriol estarà acompanyat de dos dels músics més importants del país: en Josep Maria Farràs (trompeta) i la “nostra” Big Mama (veu)!
http://www.arbocenc.org/uploads/DOC393programaFM.pdf
http://www.oriolromani.net/
http://www.bigmamamontse.com/

Dijous 26, 22h – Big Mama & Víctor Puertas a la Festa Major de Matadepera
Aquesta setmana es celebra la Festa Major de Matadepera, i el dijous han reservat un espai per al blues. La Big Mama i en Víctor Puertas, portaran el seu “Blues a Duet” fins a aquesta localitat, propera a Terrassa, perquè tothom gaudeixi del blues en estat “pur”: una veu, una guitarra, una harmònica… It’s Only Blues But I Like It!
http://www.matadepera.cat/
http://www.bigmamamontse.com/
http://www.myspace.com/victorpuertas

Dijous 26, 22.30h – Jam Session de la SBB al Monasterio
La jam de blues dels dijous, coordinada per músics de la Societat de Blues de Barcelona (SBB). Garantia de bon blues i una bona ocasió per saber tot el que es “cou” al món del blues de la ciutat! Aquest dijous la jam la portarà el gran Tota i la seva banda!
http://www.bluesbarcelona.org
http://www.salamonasterio.com/

Dijous 26, 23.30h – Concert de Julio Vallejo i La Guitarra Band al club La Guitarra
El dijous també podeu gaudir de la música d’en Julio Vallejo i La Guitarra Band al Jazz Club La Guitarra, de Calella de Palafrugell. Beach & Music!
http://www.jazzlaguitarra.com/
http://www.swinguez.com/

Divendres 27, 21 i 23h – Concert de Dani Nel•lo 4 al Jamboree
Aquest divendres, el gran Dani Nel•lo portarà el seu quartet de jazz, swing, rhythm’n’blues i groove fins al Jamboree. En aquesta banda, en Dani pot donar “carta blanca” al seu saxo perquè expressi tot el millor de la música negra, i segur que el resultat serà una gran nit de sax&blues!
http://www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/dani-nel-lo-4
http://www.myspace.com/daninello

Dissabte 28, 22h – Tota Blues Band al “Saturday Night Blues” del Rocksound
Presentació de la nova temporada de les jams de blues al Rocksound. Aquest “Saturday Night Blues” començarà amb el concert de la Tota Blues Band (la banda habitual encarregada de portar les jams) i després ja tindreu la primera jam de la nova temporada! Esteu en forma? Heu fet la “pretemporada” per estar a punt? Comença l’espectacle!
http://www.salarocksound.com/
http://www.totablues.net/

Dissabte 28, 22h – Concert del David Giorcelli Trio al Balneari de Caldes de Boí
En David Giorcelli ens sorprèn un cop més, portant el blues a llocs poc habituals. Aquesta vegada l’escenari serà el Balneari de Caldes de Boí! Us imagineu un lloc millor per gaudir del swing i el “feeling” de Mr. Giorcelli i el seu trio? Feu-vos un bon “massatge” de blues!
http://www.caldesdeboi.com/
http://www.davidgiorcelli.com/

Diumenge 29, 21 i 23h – Concert de Mr. Hurricane Band al Jamboree
El nom d’aquesta gran banda fa honor al seu líder, el gran harmonicista Joan Pau Cumellas, i viure un dels seus concerts és com ser al mig d’un huracà de blues, amb un ritme trepidant i solos impactants, que us deixarà impressionats! Agafeu-vos fort a les vostres cadires!
http://www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/mr-hurricane-band
http://www.myspace.com/mrhurricaneband

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers
http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment