Monday, September 6, 2010

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 6 de setembre)

THE KING REVELERS: recomanacions de blues per a aquesta setmana!

Hola amics! Aquí teniu les nostres recomancions setmanals de blues. Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a http://www.bluesbarcelona.org/, http://www.lahoradelblues.com/agenda.htm i http://badmusicblues.blogspot.com/

Abans de començar amb les recomanacions, una informació molt interessant. Ara que ja ha començat el setembre, segur que molts de vosaltres us haureu fet uns quants propòsits per al nou “curs”: anar al gimnàs, deixar de fumar, aprendre anglès… Tot això està molt bé, però aquí teniu una idea encara millor: us podeu apuntar a l’Escola de Blues de Barcelona! A l’Escola podeu trobar tallers de molts instruments, amb músics de primera que us ensenyaran tots els “secrets” del blues, i el proper octubre començarà un nou taller molt especial, a càrrec de la Big Mama! Aquest taller és el d’Interpretació de Blues, i té com a objectiu fomentar l’interès pel blues, descobrint aquesta música com a mitjà d’expressió dels sentiments i aprofundint en els seus orígens, estils i vivències. El curs comença el 7 d’octubre, o sigui que teniu un mes per apuntar-vos i aprofitar aquesta ocasió excel•lent de “viure” el blues, de la mà de tota una blueswoman: la Big Mama!
http://www.escolablues.com/
http://www.bigmamamontse.com/id586.htm

Ara sí, les recomanacions d’aquesta setmana.

COMENÇA EL FESTIVAL DE BLUES DE BARCELONA!
Com cada setembre, des de fa 8 anys, la tornada de les vacances es fa molt més suportable gràcies a un dels esdeveniments més esperats per tota la família “bluesera” de la ciutat: el Festival de Blues de Barcelona, organitzat per Capibola Blues! El passat dissabte ja vam tenir el primer “tast”, amb la festa del 5è aniversari de la Societat de Blues de Barcelona (gran nit de blues amb Nasty Boogie, Lynwood Slim i Igor Prado!), i aquesta setmana tenim 2 activitats molt interessants.
El divendres us podeu deixar sorprendre per l’espectacle “Blues de Circ”, on sentiment i destresa uneixen el blues i el circ en format de cafè-concert. La direcció musical és de la gran pianista Miriam Aparicio i el blues anirà a càrrec dels sorprenents Huckleberry Finn. El diumenge podeu gaudir d’un vermut molt especial, amb la banda més jove de la ciutat, Atomic Boy Blues (el seu component més gran té 15 anys!), i amb una banda també jove, però en aquest cas degut a la seva recent creació, els Black Cat Bone (els seus components ja fa temps que van fer els 15 anys!). Les dues bandes garenteixen un vermut amb blues de primera qualitat!
Divendres 10, 21h – Blues de Circ “L’Aparador”. Luz de Gas (Barcelona).
http://bluesdecirc.com/cat/
http://www.luzdegas.com/index_luz_de_gas.html
Diumenge 12, 11.30h – Vermut Blues amb Atomic Boy Blues i Black Cat Bone. Casal de Barri Prosperitat (Barcelona).
http://www.wix.com/atomicboyblues/atomicboyblues
http://www.festivalbluesbarcelona.com/drupal/ca/content/black-cat-bone
http://www.casalprospe.org/
I la setmana que ve, el gruix de la programació, amb moltes sorpreses! Aviat més info. Si no podeu esperar, podeu consultar:
http://www.festivalbluesbarcelona.com/drupal/
http://www.myspace.com/festivalbluesbarcelona

PRIMER FESTIVAL BLUES BESÓS!
Un altre festival que neix a casa nostra! La “família” va creixent! Gràcies a la iniciativa i treball d’en David Giorcelli, neix aquest festival que es farà a Sant Adrià de Besós. La data escollida és força especial, l’Onze de Setembre, i les bandes que participaran en aquesta primera edició són garantia de bon blues: Cotton Roots, David Giorcelli Trio, Tota Blues i The Walking Stick Man. La Diada del Blues!
Divendres 11, 19h – Cotton Roots, David Giorcelli Trio, Tota Blues i The Walking Stick Man. Plaça Guillermo Vidaña (Sant Adrià de Besós).
http://badmusicblues.blogspot.com/2010/08/i-festival-blues-besos.html
www.gegamultimedia.com/davidgiorcelli/
http://www.myspace.com/cottonroots
http://www.totablues.net/
http://www.thewalkingstickman.com/


Dimecres 8, 21h – Jam Session al Centro Galego de Barcelona
Les jams de blues al Centro Galego s’estan consolidant, gràcies a la feina del gran Larry Smith i la seva banda. Ja ho sabeu: porteu les vostres guitarres, harmòniques… i gaites!
http://cgbarcelona.galiciaaberta.com/es
http://www.myspace.com/larrysmithes

Dimecres 8, 22h – Jam Session al Continental
La jam de blues del Continental ja és tot un clàssic. Conduida per en Little Jordi (harmònica d’ON TIME i COTTON ROOTS), cada dimecres podeu gaudir del millor blues per escoltar i participar!
http://www.myspace.com/continentalmusicalbar
http://www.myspace.com/littlejordi

Dimecres 8, 22.30h – Jam Session al Bel-Luna
Sí, amics, com podeu comprovar les jams del Bel-Luna canvien de dia i, a partir d’aquesta setmana, es faran cada dimecres. És l’únic canvi que notareu, perquè el bon blues i el bon rotllo continuen assegurats de la mà d’en David Giorcelli i el seu excel•lent trio!
http://www.bel-luna.com/
http://www.davidgiorcelli.com/

Dijous 9, 22.30h – Jam Session de la SBB al Monasterio
La jam de blues dels dijous, coordinada per músics de la Societat de Blues de Barcelona (SBB). Garantia de bon blues i una bona ocasió per saber tot el que es “cou” al món del blues de la ciutat! Aquesta setmana la jam està coordinada per una de les nostres millors bandes: The Midnight Rockets!
http://www.bluesbarcelona.org
http://www.salamonasterio.com/
http://www.myspace.com/tmrockets

Dissabte 11, 22h – Concert de The YellowMoon Band al Club Calissó
The YellowMoon Band se’n va aquest dissabte al Club Calissó de Castellar del Vallès, i és una gran ocasió per acabar la Diada amb un bon concert de blues, amb una gran cantant molt ben acompanyada. The YellowMoon us encomanaran la seva passió pel blues!
http://www.facebook.com/pages/Castellar-Del-Valles-Spain/Calisso-Espai-Plural/141410051140
http://www.myspace.com/theyellowmoonbluesband

Diumenge 12, 20.30h – Jam de blues al Rocksound
Torna l’habitual jam dels diumenges, conduida pel gran bluesman Tota i la seva banda. 100% blues!
http://www.salarocksound.com/
http://www.totablues.net/

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers
http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment