Monday, August 10, 2015

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 10 d'agost)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing (s'emet per internet), La Música del Segle Passat d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

IX FESTIVAL MILANO DE JAZZ & BLUES!
El Milano Cocktail Bar celebra aquesta setmana el IX Festival Milano de Jazz & Blues, i de dilluns a diumenge podeu gaudir d'aquests 2 estils musicals amb concerts de gran qualitat.
Un festival diferent on teniu els músics ben a prop, i on podeu gaudir al mateix temps de la seva música i dels còctels d'aquesta cèntrica sala de Barcelona!
Tots els concerts comencen a les 21h, i aquests són els dies que teniu blues:
Dilluns 10 - A Contra Blues & Julio Lobos
Dimecres 12 - The Rhythm Treasures de Myriam Swanson
Dijous 13 - Amadeu Casas Band

5 CITES AMB PEXSOM BLUES!
Aquesta setmana teniu 5 oportunitats per veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos músics de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, com Blues de Rostoll i Border Line Blues Band, i que us faran gaudir amb un repertori centrat en la música americana dels anys 50.
Dimarts 11, 21.45h - Eurocamping (Sant Antoni de Calonge) 
Dijous 13, 23.45h - Cerveseria Puput (Granollers)
Divendres 14, 21h - Bar Toks (Roses)
Dissabte 15, 18.30h - Waikiki Cala Montgó (L'Escala)
Diumenge 16, 22h - Bar Galeón (Cadaqués)

CICLE STARS AT DUSK A TARRAGONA!
Tots els dimecres de juliol i agost podeu gaudir del blues i el jazz a prop del mar, al xiringuito La Nova Estrella de la Platja de l'Arrabassada (Tarragona).
El cicle de concerts, que porta el nom d'Stars at Dusk, està organitzat per l'associació Amupro, i els protagonistes d'aquesta setmana són Pig Fat, un gran duo de Tarragona que us farà gaudir d'una gran sessió de blues amb tocs de jazz, rockabilly i country!
Dimecres 12, 20h - Pig Fat a La Nova Estrella (Tarragona)

DEMIAN BAND A LA SALA MONASTERIO!
Aquest dijous, a la Sala Monasterio, podeu  veure en acció un gran músic argentí que és un virtuós de la guitarra blues, acompanyat de la seva banda, és a dir la Demian Band!
Serà l'únic concert que faran a Barcelona aquest estiu, i us espera una bona dosi de riffs de guitarra que us posaran les piles!
Dijous 13, 22h - Demian Band a la Sala Monasterio (BCN)

BLUES I TEATRE!
Degut al seu èxit, el Versus Teatre torna a programar l'obra Cloaca, que té la particularitat de que hi podeu escoltar... blues en directe!
Doncs sí, el membres de Malacara & Wilson Band s'han encarregat de fer la música que acompanya aquesta obra i, a més, la interpreten en directe durant la representació!
Malacara & Wilson Band al Versus Teatre (BCN):
Dijous 13, 20.30h
Divendres 14, 20.30h
Dissabte 15, 20.30h
Diumenge 16, 18h

NITS DE BLUES AL POBLE ESPANYOL!
Aquest estiu el blues es torna a instal·lar al Poble Espanyol, durant els dijous de juliol i els dissabtes d'agost, amb el cicle "Nits de Blues al Poble Espanyol"!
Aquest dissabte podeu gaudir amb el concert d'A Contra Blues, una de les bandes més reconegudes de casa nostra i amb un directe sorprenent!
Una gran iniciativa de Capibola Blues, que farà que aquest estiu el Poble Espanyol es converteixi en el Poble del Blues! 
Dissabte 15, 21h - A Contra Blues al Poble Espanyol (BCN)

BLUES A LES FESTES DE GRÀCIA!
Ja tenim aquí les Festes de Gràcia, la Festa Major d'estiu de Barcelona!
Com cada any, la música és un element fonamental d'aquestes festes, i el blues i altres estils de la "família" tornen a ser-hi presents.
Aquí teniu una selecció de blues i altres músiques negres que hi podeu trobar aquesta primera setmana (teniu tota la programació musical a la web de les festes):

Dissabte 15

23.00h - Frogs For Snakes al carrer Joan Blanques de Baix de Tot
23.00h - The Soultans al carrer Joan Blanques de Baix
01.00h - The Incorregibles Blues Band al carrer Joan Blanques de Baix de Tot

Diumenge 16

22.30h - Don't Believe The Ad al Tast d'Ateneus de Fabricació (Pl. Revolució)
23.00h - Susana Sheiman a la Plaça del Swing (Pl. del Diamant)
23.30h - Amadeu Casas Quartet a la Plaça Sant Miquel
 
   
__________________________



Dilluns

El blues d'aquest dilluns el teniu als destacats de la setmana.

Dimarts

Dimarts 11, 21h - Blues de Picolat al Si Us Plau
Tots els dimarts de juliol i agost, al Si Us Plau de Roses, podeu començar la setmana acompanyats per la banda de blues més important de la Catalunya Nord, Blues de Picolat!
Porten més de 20 anys de carrera, temps que han dedicat a reivindicar la identitat catalana a ritme de blues, amb un gran nombre de concerts i 6 discos.
Ara us alegraran les nits de dimarts al costat del mar!  


Dimarts 11, 22h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat! 

Dimecres

Dimecres 12, 19.30h - Steve de Swardt & Diego Zapata a les Nits Gaudí 
Les Nits Gaudí és un cicle de concerts que es celebra a la Torre Bellesguard (BCN), una de les obres més desconegudes d'Antoni Gaudí, i on el blues també hi tindrà el seu espai.
Aquest dimecres podeu veure junts dos grans músics,
Steve de Swardt i Diego Zapata, i amb ells gaudireu d'una gran sessió de blues!

Dimecres 12, 22.30h - JV & 2MOONS al Harlem Jazz Club
JV & 2MOONS és un trio, encapçalat pel gran Joan Vinyals, que combina el blues amb el rock, i també altres estils com el funk, el reggae i el jazz. Dimecres podeu gaudir d'aquesta interessant barreja al Harlem Jazz Club.

Dijous

Dijous 13, 21h - Lluís Coloma Trio al Cafè Vienès 
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster) rep aquest dijous el Lluís Coloma Trio, és a dir que us espera una gran nit de blues i boogie!

Dijous 13, 21h - Gnaposs al Jamboree
Gnaposs, el projecte del gran guitarrista David Muñoz, acaba la seva gira "Gnaposs Groove" amb un concert aquest dijous al Jamboree, on podeu gaudir de diversos estils com el funk, el blues, el rock...

Divendres
 

Divendres 14, 12h - Marc Cuevas & The Blues Lovers a El Xiringuitu
Vilalba Sasserra celebra aquests dies la seva Festa Major i El Xiringuitu ha preparat un vermut molt especial per a l'ocasió, amb el concert de Marc Cuevas & The Blues Lovers!

Divendres 14, 18h - Atomic Leopards al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana els Atomic Leopards, que us faran vibrar amb el seu potent rockabilly, blues i swing!

Divendres 14, 19.30h - Cocktail & Swing a l'Hotel Havana
El Cocktail & Swing de l'Hotel Havana d'aquesta setmana us ofereix un còctel de jazz tradicional i bon humor amb els Dumpy Lobsters Trio (Òscar FontArtur Regada i David Mitchell), 3 "homes-llagosta" i grans músics que us ho faran passar molt bé!

Divendres 14, 21h - Rock Me Blues a Can Cordons
Dins de la programació del 3r Festival Nits d'Estiu al jardí del restaurant Can Cordons (Riudarenes), aquest divendres podeu gaudir d'una bona sessió de blues, rock i jazz amb el duo Rock Me Blues.

Divendres 14, 22h - Lluís Coloma Trio al Jazz Club La Guitarra
El Jazz Club La Guitarra és un local de la Costa Brava (Calella de Palafrugell) amb més de 45 anys d'història que sempre ha apostat per la música en directe de qualitat. L'estiu és quan tenen més activitat, amb uns quants concerts a la setmana, i aquesta setmana (divendres i dissabte) hi trobareu el Lluís Coloma Trio, tota una garantia per gaudir d'una gran nit de blues i boogie!

Divendres 14, 22.30h - A Contra Blues a El Calamar
Aquest divendres, al xiringuito El Calamar (El Prat de Llobregat), podeu gaudir del blues al costat del mar amb el concert d'una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues!

Divendres 14, 22.30h - Larry Smith al Grizzly 72 Sports Bar
El Grizzly 72 Sports Bar (Barcelona) us ha preparat una nit de divendres molt intensa, amb la jam de Larry Smith i el seu potent blues-rock! 


Divendres 14, 24h - The Walking Stick Man a l'Stradivarius Blues Bar
L'Stradivarius Blues Bar (Torredembarra) us ofereix la possibilitat de veure en acció The Walking Stick Man, i gaudir del seu blues en estat pur seguint la tradició de músics com Sonny Boy Williamson i Howlin' Wolf! 


Dissabte

Dissabte 15, 13h - Atomic Leopards al Gaelic BCN
El Gaelic BCN rep aquest dissabte els Atomic Leopards, que us faran vibrar amb el seu potent rockabilly, blues i swing, mentre feu el "beermut"!

Dissabte 15, 19h - The Rusties a l'Artdepas
Aquesta setmana teniu 2 oportunitats de veure en acció The Rusties, una banda que aposta pel rhythm'n'blues i el blues de Chicago i que us treurà el rovell de sobre! La primera cita és al festival Artdepas de Vic.

Dissabte 15, 20h – Alan Bike al Sitges Rock Cafe
El bluesman Alan Bike serà aquest dissabte al Sitges Rock Café, amb el seu blues ple d’ironia i feeling. Segur que passareu una molt bona estona!

Dissabte 15, 20.30h - Las Balas Perdidas al Cafè Rock&Roll
Las Balas Perdidas és una interessant banda que crea la seva música partint del blues. Segons les seves pròpies paraules, "partint del blues, la música de derrota per excel·lència, exploren la seva pròpia derrota". 

Aquest dissabte podeu gaudir del seu directe al Cafè Rock&Roll, i segur que es guanyaran... la vostra admiració!  

Dissabte 15, 21h - Larry Smith al Rosa Mar
El Rosa Mar (Castelldefels) us ha preparat una nit de dissabte molt intensa, amb el concert de Larry Smith i el seu potent blues-rock! 


Dissabte 15, 22h - Lluís Coloma Trio al Jazz Club La Guitarra
El Jazz Club La Guitarra és un local de la Costa Brava (Calella de Palafrugell) amb més de 45 anys d'història que sempre ha apostat per la música en directe de qualitat. L'estiu és quan tenen més activitat, amb uns quants concerts a la setmana, i aquest dissabte hi trobareu el Lluís Coloma Trio, tota una garantia per gaudir d'una gran nit de blues i boogie!

Dissabte 15, 23h - Big Mama & Isaac Coll a La Capsa de Música 
La Capsa de Música (Tarragona) rep aquest dissabte la Big Mama, molt ben acompanyada per Isaac Coll al baix, i amb ells dos podeu gaudir d'una gran nit de blues!

Diumenge

Diumenge 16, 13h - Chino al Gaelic BCN
Aquest diumenge, al Gaelic BCN, podeu fer el vermut molt ben acompanyats per en Chino! Ell sol, només acompanyat pel seu inseparable dobro, en té prou per fer-vos gaudir d'un gran aperitu de swing'n'blues!

Diumenge 16, 13h - Tota Blues Band al Pizza Bar Dale
El Pizza Bar Dale (Torredembarra) us ha preparat un gran vermut amb blues en directe per a aquest diumenge, amb Tota Blues Band! A gaudir de l'aperitiu a ritme de Chicago Blues!
 

Diumenge 16, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 16, 19.30h - La Blueseria al Wind Cambrils
Aquest diumenge podeu veure en acció La Blueseria a la seva ciutat, Cambrils. El local del concert és el Wind Cambrils, una escola de vela que durant l'estiu programa interessants concerts! 

Diumenge 16, 20.30h - A Contra Blues a La Traviesa
Aquest diumenge, a La Traviesa de Torredembarra, podeu acabar molt bé la setmana gaudint del directe espectacular dels A Contra Blues!

Diumenge 16, 22h - The Rusties al Bar Rambla
Segona oportunitat de la setmana per veure en acció The Rusties, una banda que aposta pel rhythm'n'blues i el blues de Chicago i que us treurà el rovell de sobre! En aquesta ocasió la cita és al Bar Rambla (Sant Feliu de Guíxols).


Salut i blues!


Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment