Monday, June 7, 2010

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 7 de juny)

THE KING REVELERS: recomanacions de blues per a aquesta setmana!

Hola amics! Aquí teniu les nostres recomancions setmanals de blues. Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a http://www.bluesbarcelona.org/, http://www.lahoradelblues.com/agenda.htm i http://badmusicblues.blogspot.com/

PRESENTACIÓ DEL NOU CANTANT DE THE KING REVELERS!
Sí, amics, per fi arriba el primer concert "oficial" de The King Revelers amb el seu nou cantant i harmonicista, David Sánchez! Després d’uns mesos d’absència, els TKR tornen als escenaris per compartir amb tots vosaltres les seves "blues parties"!
En David és un tot un bluesman, i és un habitual de l’escena barcelonina. Actualment, té un duo amb la gran pianista Miriam Aparicio, i també és el cantant i harmonicista de The Black Cat Bone (finalistes del Concurs de Blues Budweiser 2010). I ara afronta el repte de “portar la veu cantant” dels Revelers, liderats pel gran Agustí Mas… Estem segurs de que el resultat us agradarà!
Ja ho sabeu, aquest dijous a la nova sala Crème de Sabadell, una gran “blues party” amb els TKR! The Blues Is Alright!
Dijous 10, 22h – Crème (Sabadell)
http://www.facebook.com/pages/Sabadell-Spain/Creme-Sabadell/117975488227157
http://www.thekingrevelers.com

THE MIDNIGHT ROCKETS A LA NOVA JAZZ CAVA!
Nit de blues a la Nova Jazz Cava de Terrassa, amb una de les grans bandes del país: The Midnight Rockets! Aquest dissabte, els Rockets, comandats pel “capità” Maurici Morera i el “tinent” Sergi Escriu, “aterraran” a la Jazz Cava, per fer gaudir a tothom amb el seu blues de 5 estrelles!! Comet Rocket!
Dissabte 12, 23h – Nova Jazz Cava (Terrassa)
http://www.jazzterrassa.org/
http://www.myspace.com/tmrockets


Dilluns 7, 22.30h – Jam Session al Bel-Luna
Continuen les jams de blues al Bel-Luna, coordinades pel gran pianista David Giorcelli. Cada dilluns podeu gaudir de bon blues en un ambient molt elegant!
http://www.davidgiorcelli.com/
http://www.bel-luna.com/

Dilluns 7, 23h – Concert de The Walking Stick Man al Jazzman
Aquest dilluns teniu l’oportunitat de començar la setmana amb tot un bluesman: The Walking Stick Man! Ell sol, només acompanyat per la seva guitarra i les seves harmòniques, omplirà de blues el Jazzman, un petit club de jazz de l’eixample barceloní obert des de 1979!
http://www.jazzmanbcn.com/
http://www.thewalkingstickman.com/

Dimarts 8, 22h – Jam Session a l’Underground
Com cada dimarts, jam de blues a la sala Underground de Barcelona (C/ La Granada del Penedès, 19). Aquesta jam està coordinada pel Johnny Pérez Trio (gran guitarrista especialista en Stevie Ray Vaughan).
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000276861301&ref=mf
http://www.myspace.com/johnnypereztrio

Dimarts 8, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Ja fa temps que el mític Harlem dedica els dimarts a les jams de blues, amb gran èxit de públic. Actualment, les jams estan coordinades per Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat, i són una gran ocasió per gaudir del blues en estat pur!
http://www.harlemjazzclub.es/
http://www.myspace.com/swingslide

Dimecres 9, 21h – Concert de Txus Blues & Jose Bluefingers al Jazzpetit
Els nostres amics Txus & Jose són uns dels grans “beneficiats” de la crisi que estem patint. Amb tantes notícies negatives, cada cop és més necessari el bon humor, i d’això ells en van sobrats! Aquest dimecres ho podeu comprovar al Jazzpetit de BCN. Recordeu que al Jazzpetit hi ha… el bon blues!
http://www.jazzpetit.com/
http://www.traduit.net/txusjose/

Dimecres 9, 22h – Jam Session al Continental
Com cada dimecres, la gran jam de blues del Continental, que a partir d’ara estarà conduida per en Little Jordi (harmònica d’ON TIME i COTTON ROOTS). El millor blues per escoltar i participar! A més, al Continental hi ha música en directe gairebé tots els dies, i l’ambient és molt acollidor! Us el recomanem!
http://www.myspace.com/continentalmusicalbar
http://www.myspace.com/littlejordi

Dimecres 9, 22.30h – Concert de The Walking Stick Man al Bel-Luna
Si el dilluns, The Walking Stick Man actuarà “sol davant del perill”, el dimecres estarà acompanyat de la seva gran banda per actuar al Bel-Luna. Si voleu reviure el blues de Howlin’ Wolf i Sonny Boy Williamson, aquesta és una gran ocasió!
http://www.bel-luna.com/
http://www.thewalkingstickman.com/

Dijous 10, 22.30h – Jam Session de la SBB al Monasterio
La jam de blues dels dijous, coordinada per músics de la Societat de Blues de Barcelona (SBB). Garantia de bon blues i una bona ocasió per saber tot el que es “cou” al món del blues de la ciutat!
http://www.bluesbarcelona.org
http://www.salamonasterio.com/

Divendres 11, 21.30h – Alex TNT al Cicle Contrabaix
Des de fa uns anys, el Cicle Contrabaix omple de bona música diferents poblacions del Baix Llobregat. Aquest divendres, a l’Ateneu Santfeliuenc, el protagonista del cicle serà el blues, de la mà d’un expert del tema: l’Alex TNT. Blues potent per començar amb força el cap de setmana!
http://www.ateneusantfeliuenc.org/agenda/detall_concerts.php?id=802
http://www.myspace.com/alextnt

Divendres 11, 22h – Concert de Txus Blues & Jose Bluefingers a El Barn d’en Greg
Una altra ocasió de gaudir del blues amb bon rotllo, dels nostres amics Txus & Jose. I aquesta vegada en un lloc molt especial: El Barn d’en Greg, una rèplica exacte d’un graner americà… a Rubí!
http://www.elbarn.com/
http://www.traduit.net/txusjose/

Divendres 11, 22.30h – Concert de Eddie Catman & The Howling Bopers al Berheads
El Berheads Bar és un local de copes de BCN, on fan una aposta decidida per l’art, la creació i l’espectacle. I aquest divendres han progamat espectacle del bo: una nit de rock’n’roll dels 50, amb Eddie Catman i la seva banda, uns autèntics experts en aquest estil! Una nit per gaudir del fill del blues, oh yeah!
http://www.facebook.com/pages/Barcelona-Spain/BERHEADS/101222003874?v=wall
http://bcnrock.com/

Divendres 11, 23h – Jam Session al Dos Rosas
Una altra de les habituals jams de blues de Barcelona, a la Sala Dos Rosas. Coordinades per l’incombustible Oscar Tugas… blues per escoltar i participar!
http://www.myspace.com/saladosrosas
http://www.myspace.com/479993943

Divendres 11, 23h – Concert de The Suitcase Brothers al Minusa Club
Els germans Puertas (Pere i Víctor), continuen portant el blues a tota mena de sales, locals i esdeveniments. Aquesta missió “evangelitzadora”, o “divina” (com dirien uns altres germans del blues), porta els Suitcase fins al Minusa Club, aquest divendres. Blues del bo, germans… Amén!
http://www.minusaclub.com/?s=programacion
http://www.myspace.com/thesuitcasebrothers

Divendres 11, 23.30h – Concert de The Acoustic Blues Company al Harlem
Aquesta “empresa de blues acústic” és un del molts projectes d’Hernan “Chino” Senra. Amb ell i la seva banda, podeu gaudir del blues en estat pur, amb elegància i unes dosis d’humor. Aquest divendres, al mític Harlem, blues “fabricat” amb totes les garanties!
http://www.harlemjazzclub.es/1006.html
http://www.theacousticbluescompany.com/ABC/The_Acoustic_Blues_Company.html

Divendres 11, 23.30h – Concert de The Midnight Rockets al Piano Bar de l’Escala
Un altra “missió” del “coet” de blues més potent del país. Aquest cop, el “capità” Maurici Morera i el “tinent” Sergi Escriu, portaran el seu blues “estel•lar” al Piano Bar de L’Escala, per fer gaudir a tothom! Comet Rocket!
http://events.myspace.com/Event/3578050/Sala-Piano-Bar-LEscala
http://www.myspace.com/tmrockets

Dissabte 12, 12h – Vermut Blues amb Giorcelli & Vilardell al Parc Joan Miró
Els nostres amics de Bad Music Blues, amb la col•laboració de la SBB, van començar el dissabte passat amb els seus vermuts amb blues al Parc Joan Miró (o de l’Escorxador). Aquest dissabte, mentre feu un bon vermut us acompanyaran dos músics de primera: David Giorcelli (piano) i Reginald Vilardell (bateria). Salut!
http://ca.wikipedia.org/wiki/Parc_Joan_Mir%C3%B3
http://badmusicblues.blogspot.com/
http://www.bluesbarcelona.org/
http://www.davidgiorcelli.com/
http://www.myspace.com/reginaldvilardell

Diumenge 13, 4h – Programa setmanal de BAD MUSIC BLUES a COM Ràdio
Els nostres amics de Bad Music Blues segueixen la seva gran tasca de promoció del blues del país, amb el seu programa de ràdio setmanal a COM Ràdio.
El programa s’emet de 4 a 5 de la matinada, i també el podeu escoltar per internet a http://badmusicblues.blogspot.com/. Segur que us agradarà!

Diumenge 13, 12.30h – Vermut Blues amb The Suitcase Brothers a El Circuit
El diumenge també té el seu vermut & blues! En aquesta ocasió, el blues el “serviran” The Suitcase Brothers, més alguns convidats sorpresa. Qualitat a la taula i a l’escenari!
http://www.spain.info/saborea/restaurantes/barcelona/restaurante_circuit.html?l=es
http://www.myspace.com/thesuitcasebrothers

Diumenge 13, 20.30h – Jam de blues al Rocksound
L’habitual jam dels diumenges, conduida pel gran bluesman Tota i la seva potent banda. 100% blues!
http://www.salarocksound.com/
http://www.totablues.net/

Diumenge 13, 20.30h – Concert d’Hernan “Chino” Senra al Honky Tonk
En aquesta ocasió, el gran bluesman Chino actuarà en solitari, només acompanyat per la seva guitarra. Però, en qualsevol cas, l’espectacle està assegurat!
http://www.facebook.com/profile.php?v=info&id=1152972950
http://www.myspace.com/swingslide

Diumenge 13, 21 i 23h – Concert de The Jamboree B4 U Band al Jamboree
El mític Jamboree de la Plaça Reial de BCN, celebra aquest any el seu 50è aniversari. En aquests 50 anys dedicats principalment al jazz, el blues també ha tingut la seva quota de presència, i els diumenges són uns del dies més habituals on podem trobar la nostra música preferida. Des de fa temps, l’encarregat d’omplir de blues el Jamboree és l’Alex TNT i la seva banda. Blues 4 You!
http://www.masimas.com/jamboree/jamboree-b4-u-band-1
http://www.myspace.com/alextnt

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / www.thekingrevelers.com / www.facebook.com/thekingrevelers
www.beba33.com / www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment