Monday, June 28, 2010

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 28 de juny)

THE KING REVELERS: recomanacions de blues per a aquesta setmana!

Hola amics! Aquí teniu les nostres recomancions setmanals de blues. Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a http://www.bluesbarcelona.org/, http://www.lahoradelblues.com/agenda.htm i http://badmusicblues.blogspot.com/

VI CAMPUS GOSPEL A RAJADELL (MANRESA)!
Ja fa sis anys que els Esclat Gospel Singers, de Manresa, organitzen aquest campus dedicat a la “música del Senyor”. Des del dijous fins al diumenge, teniu tallers, activitats i actuacions de primer nivell, per gaudir del gospel de forma intensa! Per a més info, podeu consultar la web dels Esclat.
De dijous 1 a diumenge 4 – Rajadell (Manresa)
http://www.esclatgospelsingers.com/

BILL EVANS & ROBBEN FORD A LA MOSTRA DE JAZZ DE TORTOSA!
Aquests dies s’està celebrant la XVII Mostra de Jazz de Tortosa, i el dijous tindrà lloc l’actuació més destacada (amb el blues com a protagonista): Bill Evans & Robben Ford! Aquest 2 grans músics s’han unit per a aquest espectacle de soulgrass, blues, jazz i rock, que han batejat com “Soulgrass Meets Blues” i que estan presentant per tota Europa. Bill Evans, un dels saxofonistes més reconeguts internacionalment, més el mític Robben Ford és garantia d’una nit memorable!
Dijous 1, 22.30h – Teatre Auditori Felip Pedrell (Tortosa)
http://www.jazztortosa.com/
http://www.billevanssax.com/
http://www.robbenford.com/

LITTLE JAM A LA SALA CRÈME DE SABADELL!
La sala Crème de Sabadell ha començat amb bon peu la seva aposta per la música en directe, i els concerts del juny han estat un èxit! Durant el juliol continuaran amb la programació setmanal, i aquest dijous rebran la visita de Little Jam, la banda de blues liderada per en Little Jordi, un dels grans harmonicistes de BCN. El Little Jordi també toca amb els On Time, els Cotton Roots, porta la jam del Continental… En resum, blues del bo!! Keep The Blues Alive!
Dijous 1, 22h – Crème (Sabadell)
http://www.facebook.com/pages/Sabadell-Spain/Creme-Sabadell/117975488227157
http://www.myspace.com/littlejordi

FESTA DELS 900 PROGRAMES DE BAD MUSIC TV!
Els nostres amics de BAD MUSIC TV ja han fet 900 programes, i això es mereix una gran festa! Bad Music TV està fent una gran tasca per difondre la música que es fa a casa nostra i, des de fa uns mesos, també estan ajudant molt al blues, amb el seu programa Bad Music Blues TV (cada primer divendres de mes). La festa es celebrarà en 2 dies: el dijous estarà dedicat al rock amb els Hijos Bastardos de Henry Chinaski, al Depo de L’Hospitalet, i el divendres el blues serà el protagonista, amb la presentació de 2 noves bandes de Barcelona: Huckleberry Finn i Black Cat Bone. Aquestes bandes estan formades per grans músics de blues i segur que us sorprendran! Per cert, el cantant i harmonicista dels Black Cat Bone és en David Sánchez, la nova veu de The King Revelers! The Blues Is Alright!
Dijous 1, 22h – Hijos Bastardos de Henry Chinaski al Depo (L’Hospitalet)
Divendres 2, 22.30h - Huckleberry Finn i Black Cat Bone al Salamandra (L’Hospitalet)

http://badmusicblues.blogspot.com/
http://badmusicblues.tv/bmprincipal.aspx

PRIMERA EDICIÓ DEL BLACKSOULONA A BCN!
Balcksoulona és el primer festival de Barcelona dedicat exclusivament a la música negra: blues, soul, funk, jazz, boogaloo, gospel, northern i r&b. El cartell d’aquesta primera edició és molt atractiu, amb grans bandes d’aquí i també de fora, i els 3 dies del festival segur que tindran ritme i “groove” a dojo! A més, tots els concerts són gratuïts, i els teniu molt a prop, al barri de Sarrià de BCN. Li desitgem tot el millor a aquesta gran iniciativa, i esperem que tinguem moltes més edicions del Blacksoulona! It’s groove time, baby!
De divendres 2 a diumenge 4 – Sarrià (Barcelona)
http://www.blacksoulona.com/


Dilluns 28, 22.30h – Jam Session al Bel-Luna
Continuen les jams de blues al Bel-Luna, coordinades pel gran pianista David Giorcelli. Cada dilluns podeu gaudir de bon blues en un ambient molt elegant!
http://www.bel-luna.com/
http://www.davidgiorcelli.com/

Dimarts 29, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Ja fa temps que el mític Harlem dedica els dimarts a les jams de blues, amb gran èxit de públic. Actualment, les jams estan coordinades per Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat, i són una gran ocasió per gaudir del blues en estat pur!
http://www.harlemjazzclub.es/
http://www.myspace.com/swingslide

Dimecres 30, 22h – Jam Session al Continental
Com cada dimecres, la gran jam de blues del Continental, que ara està conduida per en Little Jordi (harmònica d’ON TIME i COTTON ROOTS). El millor blues per escoltar i participar! A més, al Continental hi ha música en directe gairebé tots els dies, i l’ambient és molt acollidor! Us el recomanem!
http://www.myspace.com/continentalmusicalbar
http://www.myspace.com/littlejordi

Dimecres 30, 23.30h – Concert de The Acoustic Blues Company al Club 66 Moll-Oest
Aquest club del Masnou ja porta un temps programant concerts de música negra els dimecres i dijous, i s’està consolidant dins del circuit de sales amb música en directe: una molt bona notícia! Aquest dimecres, podeu gaudir del blues elegant i divertit de The Acoustic Blues Company, liderats pel bluesman argentí Hernan “Chino” Senra!
http://club66molloest.wordpress.com/programacio/
http://www.theacousticbluescompany.com/ABC/The_Acoustic_Blues_Company.html

Dijous 1, 22h – Concert d’Alex TNT al Festival de Jazz de Sant Adrià del Besòs
L’Alex TNT portarà aquest dijous la seva potent banda a Sant Adrià, dins de la programació del Festival de Jazz. Blues power!
http://www.myspace.com/alextnt

Dijous 1, 22.30h – Jam Session de la SBB al Monasterio
La jam de blues dels dijous, coordinada per músics de la Societat de Blues de Barcelona (SBB). Garantia de bon blues i una bona ocasió per saber tot el que es “cou” al món del blues de la ciutat!
http://www.bluesbarcelona.org
http://www.salamonasterio.com/

Dijous 1, 23h – Concert del Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
El Lluís Coloma no necessita presentació. Només us direm que podeu gaudir de la seva tècnica i feeling al piano aquest dijous, al Bel-Luna. It’s boogie woogie, man!
http://www.bel-luna.com/
http://www.lluiscoloma.com/

Dijous 1, 23.30h – Concert del Bernat Font Trio al Club 66 Moll-Oest
Aquest dijous el Club 66 rep la visita del pianista Bernat Font i el seu trio, i amb ells podeu gaudir de bon blues, swing, jazz, boogie, ragtime… Piano man!
http://club66molloest.wordpress.com/programacio/
http://www.myspace.com/bernatfonttrio

Dijous 1, 23.30h – Jam session amb The Midnight Rockets al Crossroads
El Crossroads de Terrassa, dedicarà aquest dijous al blues, i ho farà amb una jam conduida per The Midnight Rockets. Una gran ocasió per veure en acció els Rockets (una de les grans bandes de blues del país)… i per tocar amb ells! Oh yeah!
http://www.myspace.com/crossroadsmusica
http://www.myspace.com/tmrockets

Divendres 2, 22h – Teresa d’Arenys i Big Mama: homenatge a Rosa Leveroni
L’escriptora Teresa d’Arenys i la Big Mama s’uneixen per a retre homenatge a la poetessa catalana Rosa Leveroni (Barcelona 1910-1985). Perquè el blues també és poesia!
http://www.fundaciopalau.cat/
http://www.bigmamamontse.com/id37.htm
http://www.escriptors.cat/autors/bertrant/pagina.php?id_sec=272
http://www.escriptors.com/autors/leveronir/

Divendres 2, 22h – Concert del David Giorcelli Trio al restaurant Can Morera
Una proposta que combina la gastronomia i el blues: el gran pianista David Giorcelli acturarà aquest divendres a Can Morera, un restaurant de nova generació situat a Sant Andreu de Llavaneres. Després dels vermut&blues arriben els sopar&blues! Bon profit!
http://www.canmorera.es/index.html
http://www.davidgiorcelli.com/

Divendres 2, 22h – Concert d’On Time Quartet al restaurant Fishop
Com ja us hem dit, sembla que comença la moda del sopar&blues! Al restaurant Fishop de BCN (cuina mediterrània i japonesa), podeu trobar-hi els On Time, liderats pel gran Agustí Mas (també guitarrista de The King Revelers). En aquesta ocasió, els On Time actuaran en format quartet, i la veu serà el seu harmoncista, en Little Jordi. Fish&blues!
http://www.grupofishop.com/
http://www.myspace.com/ontimeblues

Divendres 2, 23h – Jam Session al Dos Rosas
Una altra de les habituals jams de blues de Barcelona, a la Sala Dos Rosas. Coordinades per l’incombustible Oscar Tugas… blues per escoltar i participar!
http://www.myspace.com/saladosrosas
http://www.myspace.com/479993943

Dissabte 3, 11h – Concert del David Girocelli Trio al Museu de l’Aquarel•la de Llançà
Pensàveu que ja havíeu vist concerts de blues a tots els llocs possibles? Doncs el David Giorcelli ens torna a sorprendre, portant el blues fins al… Museu de l’Aquarel•la de Llançà! Aquest dissabte al matí, podeu fer un 2X1: visiteu aquest museu tan especial i escolteu el blues del David i el seu trio. Un “ofertón”!
http://www.mda.cat/
http://www.davidgiorcelli.com/

Dissabte 3, hora per determinar – Concert del Lluís Coloma Trio & Friends a Montjuïc
El dissabte es celebra el Montjuïc de Nit, amb un munt d’activitats per tota la muntanya. Una d’aquestes activitats serà el concert del Lluís Coloma i el seu trio, amb uns convidat de luxe: Blas Picón, Pere Puertas i Dani Pérez. Molt recomanable!
http://www.bcn.es/cultura/montjuicnit/2010/index.htm
http://www.lluiscoloma.com/agendaDet.asp?id=225

Diumenge 4, 4h – Programa setmanal de BAD MUSIC BLUES a COM Ràdio
Els nostres amics de Bad Music Blues segueixen la seva gran tasca de promoció del blues del país, amb el seu programa de ràdio setmanal a COM Ràdio.
El programa s’emet de 4 a 5 de la matinada, i també el podeu escoltar per internet a http://badmusicblues.blogspot.com/. Segur que us agradarà!

Diumenge 4, 20.30h – Jam de blues al Rocksound
L’habitual jam dels diumenges, conduida pel gran bluesman Tota i la seva potent banda. 100% blues!
http://www.salarocksound.com/
http://www.totablues.net/

Diumenge 4, 21 i 23h – Concert de The Jamboree B4 U Band al Jamboree
El mític Jamboree de la Plaça Reial de BCN, celebra aquest any el seu 50è aniversari. En aquests 50 anys dedicats principalment al jazz, el blues també ha tingut la seva quota de presència, i els diumenges són uns del dies més habituals on podem trobar la nostra música preferida. Des de fa temps, l’encarregat d’omplir de blues el Jamboree és l’Alex TNT i la seva banda. Blues 4 You!
http://www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/jamboree-b4-u-band-3
http://www.myspace.com/alextnt

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers
http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment