Monday, November 1, 2010

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana de l'1 de novembre)

Recomanacions de blues per a aquesta setmana!

Hola amics! Aquí teniu les recomancions setmanals de blues. Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a http://www.bluesbarcelona.org/, http://www.lahoradelblues.com/agenda.htm i http://badmusicblues.blogspot.com/

COMENÇA EL CICLE L’HOSPITALET BLUES & BOOGIE 2010!
Des de fa uns anys, quan arriba la tardor, L’Hospitalet s’omple de bona música amb el seu cicle L’Hospitalet Blues & Boogie! Aquest dijous comença l’edició 2010, amb una exposició de dibuixos del gran bluesman Txus Blues i amb un concert de La Teoria Del Taburete. El divendres teniu un concert doble de blues rock, amb Fuckin’ Bollocks i Guadalupe Plata. I això ja no pararà durant tot el mes, amb molts més concerts i activitats altament recomanables!
http://badmusicblues.tv/joan/flyerblues2010.pdf
Dijous 4, 19.30h - Inauguració exposició “Dibuixant cançons”, de Txus Blues (Centre Cultural Collblanc-La Torrassa, L’H)
http://www.ccct.cat/
http://www.traduit.net/txusjose/
Dijous 4, 20h – Concert de La Teoría del Taburete, “Homenatge a les grans dames del blues” (Centre Cultural Collblanc-La Torrassa, L’H)
http://www.ccct.cat/
http://www.lateoriadeltaburete.com/
Divendres 5, 22h – Concert de Fuckin’ Bollocks + Guadalupe Plata (Salamandra 2, L’H)
http://www.salamandrabcn.com/
http://www.myspace.com/fuckinbollocks
http://www.myspace.com/guadalupeplata

PRIMER FESTIVAL DJANGO A L’HOSPITALET!
El Cicle L’Hospitalet Blues & Boogie també ha col•laborat en la creació del I Festival de Jazz Manouche “Django L’H”. En aquest festival el blues no és pas el protagonista, però sí que es pot dir que hi és present, de manera implícita, en moltes de les composicions de jazz manouche. Pot ser una experiència molt interessant descobrir aquesta relació! Tota la info del festival a:
www.festivaldjangolh.com

L’APARADOR PRESENTA BLUES DE CIRC A LA SALA STROIKA DE MANRESA!
Blues de Circ és un espectacle on sentiment i destresa, blues i circ, s’uneixen sota el format de cafè-concert. I l’Aparador és un projecte cultural que té com a finalitat que artistes que estan començant en el món professional, tant de la música com de les diferents arts escèniques, participin en un procés de creació col•lectiva. L’espectacle l’interpreten els alumnes de l’Escola de Circ Rogelio Rivel i la banda de blues barcelonina Huckleberry Finn, i està organitzat per Agrega Cultura. Per tot això el Blues de Circ és una experiència única que us sorprendrà!
Divendres 5, 22.30h – Blues de Circ a la sala Stroika (Manresa)
http://www.stroika.cat/
http://bluesdecirc.com/cat/

BIG MAMA AL JAMBOREE CADA DIUMENGE!
Com ja sabeu, els diumenges són el dia del blues al Jamboree de la Plaça Reial (BCN). Doncs bé, els propers diumenges de novembre i desembre l’encarregada d’omplir el Jamboree de blues serà la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! La Big Mama no necessita presentació, i amb ella el blues de primera qualitat està garantit! Una immillorable manera d’acabar la setmana!
Diumenge 7, 23h – Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree
http://www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/big-mama-crazy-blues-band
http://www.bigmamamontse.com/

BLUES A LA TV, PROGRAMA DE BAD MUSIC BLUES!
Un nou programa de Bad Music Blues TV, per estar al dia del blues d’aquí! A més, ara hi ha una novetat important: vosaltres podeu decidir el concert que s’emetrà a cada programa! Només heu d’entrar a la web de Bad Music TV i votar pel vostre concert preferit. En aquesta ocasió el concert més votat ha estat el de Mike Wheeler & Alex TNT al Jamboree (Març 2010). Enjoy it!
http://www.xiptv.cat/video/31802/cultura/mike-wheeler-alex-tnt?a7eca8862593b770ffa28e0532e39562
http://badmusic.tv/bmprincipal.aspx


Dilluns 1, 21.45h – Concert d’A Contra Blues & Hernán “Chino” Senra a l’Elèctric Bar
Aquest mes, cada dilluns, la banda A Contra Blues actuarà a l’Elèctric Bar (Gràcia, BCN) acompanyada d’un convidat especial. Per començar, el convidat d’aquesta setmana és el gran bluesman argentí Hernán Senra, conegut com a “Chino”, que és tot un especialista del dobro. Amb ell i els A Contra Blues, passar aquesta nit de dilluns a l’Elèctric serà la millor manera de començar la setmana!
http://www.myspace.com/electricbarcelona
http://www.myspace.com/acontrablues

Dimarts 2, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Ja fa temps que el mític Harlem dedica els dimarts a les jams de blues, amb gran èxit de públic. Actualment, les jams estan coordinades per Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat, i són una gran ocasió per gaudir del blues en estat pur!
http://www.harlemjazzclub.es/
http://www.myspace.com/swingslide

Dimecres 3, 21h – Concert de Txus Blues & Jose Bluefingers al Jazzpetit
En Txus i en Jose tornaran aquest dimecres al Jazzpetit, per oferir una de les seves “teràpies” a base de bon blues i bon humor. Perquè, com diuen ells, “el blues no és només per plorar”!
http://www.jazzpetit.com/
http://www.traduit.net/txusjose/

Dimecres 3, 22h – Jam Session al Continental
La jam de blues del Continental ja és tot un clàssic, i aquesta setmana estarà dirigida per Tota Blues. Com cada dimecres, podeu gaudir del millor blues per escoltar i participar!
http://www.myspace.com/continentalmusicalbar
http://www.totablues.net/

Dimecres 3, 22.30h – Jam Session al Bel-Luna
A les jams del Bel-Luna el bon blues i el bon rotllo estan assegurats de la mà d’en David Giorcelli i el seu excel•lent trio!
http://www.bel-luna.com/
http://www.davidgiorcelli.com/

Dijous 4, 21h – Concert de Susana Sheiman al Cafè Vienès de BCN
El novembre continuen els bons concerts al Cafè Vienès, de l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, on el blues i el jazz són els protagonistes. Aquest dijous podeu gaudir de la veu i el jazz de Susana Sheiman, una cantant amb una llarga trajectòria (fins i tot ha col•laborat al programa del Buenafeunte!). Bona música en un ambient molt acollidor!
http://cafevienesjazzclub.blogspot.com/
http://ignasiterraza.com/web/?page_id=54

Dijous 4, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio
La Societat de Blues de Barcelona (SBB), ja fa uns anys que gestiona les jams de blues del Monasterio, i són un referent dins del circuit de la ciutat. Aquest dijous, la jam estarà coordinada pel David Giorcelli Trio & Oscar Rabadán, i només per això ja val la pena anar-hi!
http://www.salamonasterio.com/
http://www.bluesbarcelona.org
http://www.davidgiorcelli.com/
http://www.myspace.com/oscarrabadan

Dijous 4, 23h – Concert del Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
Un concert del gran pianista Lluís Coloma és sinònim de classe i elegància, i si l’escenari és el Bel-Luna l’efecte es multiplica! Una molt bona ocasió per gaudir del blues en un ambient molt acollidor!
http://www.bel-luna.com/
http://www.lluiscoloma.com/

Divendres 5, 22h – “Jazz Night” a The Philharmonic, amb Lluís Pardellans i Enrique Heredia
The Philharmonic (també conegut popularment com La Filharmònica) és una de les sales clàssiques del circuit de música en directe de Barcelona. Aquest autèntic i acollidor pub anglès es va obrir el 1998, i des de llavors ha fert concerts de manera habitual, sobretot de blues, jazz, rock’n’roll i country. Ara, després d’un temps sense programar música en directe, The Philharmonic torna a oferir concerts els divendres i dissabtes, amb la intenció d’anar ampliant la seva oferta progressivament. Aquest divendres teniu una “Jazz Night”, amb el reconegut pianista Lluís Pardellans. “The Philharmonic is back again”, una molt bona notícia per a tots els aficionats a la música!
http://www.the-philharmonic.com/

Dissabte 6, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada (abans era els diumenges), i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!
http://www.comradio.com/flash/index.asp?anchor=&programa_detall=&data_prog=&id_cerca=&cerca
http://www.digital-h.cat/web/radio/programa/tags/Bad%20Music%20Blues

Dissabte 6, 12.30h – Vermouth & Blues amb La Kozmic Band a La Tia Felipa
Aquest dissabte, el vermut de La Tia Felipa farà un tribut a la gran Janis Joplin, amb uns experts en el tema: La Kozmic Band! Segur que serà un vermut “kòsmic”!
http://www.latiafelipa.com/
http://www.myspace.com/lakozmicband

Dissabte 6, 20h – Concert de Get Ready Band a l’Associació Amics del Brasil
Els Get Ready Band tornen aquest dissabte a l’Associació Amics del Brasil, on han tocat diverses vegades. Amb les seves versions de blues, rock, soul i rhythm’n’blues, i amb la seva energia, segur que us faran ballar!
http://www.amigosdobrasilbarcelona.org/es/index.html
http://www.myspace.com/getreadyband

Dissabte 6, 23.30h – Concert d’Augie Burr & His Elvis Rockin’ Band a The Philharmonic
Segon concert d’aquesta setmana a The Philharmonic, en aquesta ocasió amb un gran tribut a Elvis! Augie Burr és un especialista en recrear tota la trajectòria musical del Rei del Rock, des dels anys 50 fins als 70, i a The Philharmonic tindreu l’ocasió de veure’l ben a prop. Too much!
http://www.the-philharmonic.com/
http://www.myspace.com/augieburr
http://www.beba33.com/bandas-tributo/augie-burr/

Diumenge 7, 20.30h – Jam de blues al Rocksound
L’habitual jam dels diumenges, al Rocksound, per acabar amb molt de “feeling” la setmana! Conduida pel gran bluesman Tota i la seva banda. 100% blues!
http://www.salarocksound.com/
http://www.totablues.net/

Salut i blues!

lluissouto@hotmail.com
info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com /
http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment