Monday, November 22, 2010

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 22 de novembre)

Recomanacions de blues per a aquesta setmana!

Hola amics! Aquí teniu les recomancions setmanals de blues. Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a http://www.bluesbarcelona.org/, http://www.lahoradelblues.com/agenda.htm i http://badmusicblues.blogspot.com/

FINAL DEL CICLE L’HOSPITALET BLUES & BOOGIE 2010, AMB LA PRESENTACIÓ DEL PRIMER BLUES BUS DEL MÓN!
Setmana final del cicle, amb dos grans concerts i una presentació espectacular! El dijous, concert del Huckleberry Finn Trio, la versió en petit format d’aquesta banda, que està sent notícia aquests dies per la seva participació al Blues de Circ. El divendres el Boogie Woogie Jubilee, gran festa del piano amb tres mestres de l’instrument: en Lluís Coloma (l’impulsor de la trobada), en Chase Garret (USA) i Christoph Steinbach (Àustria). I el dissabte, la “traca final”: la presentació del primer Blues Bus del món! Aquest projecte és una iniciativa de The Walking Stick Man, que té com a objectiu promoure el blues per tot arreu, i es tracta d’un autèntic autobús anglès transformat en un club de blues sobre rodes. Una gran idea que es mereix un gran èxit! Let The Good Blues Roll!
http://badmusicblues.tv/joan/flyerblues2010.pdf
Dijous 25, 22.30h – Huckleberry Finn Trio (Catedral del Kfè Olé, L’H)
http://www.facebook.com/group.php?gid=39285991143
http://www.facebook.com/pages/Huckleberry-Finn/124805724212348?v=wall
Divendres 26, 21.30h – Boogie Woogie Jubilee 2010 (Centre Cultural Barradas, L’H)
http://www.l-h.es/webs/CentreCulturalBarradas/inici.aspx
http://www.lluiscoloma.com/
http://www.facebook.com/chase.garrett
http://www.christophsteinbach.com/
Dissabte 27, 18h – Presentació del primer “Blues Bues” del món (Tecla Sala, L’H)
http://www.l-h.es/biblioteques/teclasala.aspx
http://www.myspace.com/wsmbluesbus
http://www.thewalkingstickman.com/

ÚLTIM BLUES DE CIRC, A LA MIRONA!
Com ja sabeu, el Blues de Circ és un espectacle on sentiment i destresa, blues i circ, s’uneixen sota el format de cafè-concert. I l’Aparador és un projecte cultural que té com a finalitat que artistes que estan començant en el món professional, tant de la música com de les diferents arts escèniques, participin en un procés de creació col•lectiva. L’espectacle l’interpreten els alumnes de l’Escola de Circ Rogelio Rivel i la banda de blues barcelonina Huckleberry Finn, i està organitzat per Agrega Cultura. Per tot això el Blues de Circ és una experiència única que us sorprendrà! Aprofiteu aquesta última oportunitat de veure aquest espectacle tan especial!
Divendres 26, 22.30h – La Mirona (Salt, Girona)
http://www.casadelamusica.cat/es/mirona
http://bluesdecirc.com/cat/

MÉS CONCERTS A THE PHILHARMONIC!
The Philharmonic (també conegut popularment com La Filharmònica) és una de les sales clàssiques del circuit de música en directe de Barcelona. Aquest autèntic i acollidor pub anglès es va obrir el 1998, i des de llavors ha fert concerts de manera habitual, sobretot de blues, jazz, rock’n’roll i country. Ara, després d’un temps sense programar música en directe, The Philharmonic torna a oferir concerts els divendres i dissabtes, amb la intenció d’anar ampliant la seva oferta progressivament. Aquest divendres podeu gaudir amb el swing&blues de The Acoustic Blues Company, amb Chino i Rod Deville. I el dissabte concert doble: primer teniu una “Jazz Night”, amb el Luis Pardelláns Dúo, i després rhythm’n’blues amb Doctor Swinguez (Julio Vallejo i Manolo Germán). “The Philharmonic is back again”, una molt bona notícia per a tots els aficionats a la música!
http://www.the-philharmonic.com/
Divendres 26, 23.30h – The Acoustic Blues Company
http://www.theacousticbluescompany.com/ABC/The_Acoustic_Blues_Company.html
Dissabte 27, 22h – Luis Pardelláns Dúo
http://www.the-philharmonic.com/music.html
Dissabte 27, 23.30h – Doctor Swinguez
http://www.swinguez.com/

PROGRAMA DE BAD MUSIC BLUES TV!
Ja podeu veure el programa d’aquest mes de Bad Music Blues TV, dedicat al cicle L’H Blues & Boogie. També té una interessant entrevista amb Oriol Carbonell, director artístic del Festival de Blues de Cerdanyola.
http://www.xiptv.cat/video/33895?a7eca8862593b770ffa28e0532e39562
http://badmusicblues.blogspot.com/

Dilluns 22, 10h / 11h – “El blues a l’escola” amb Big Mama & Joan Pau Cumellas
“El blues a l’escola” és un projecte que la Big Mama i en Joan Pau Cumellas realitzen des de fa molt temps. El seu objectiu és apropar el blues als infants, i és una immillorable manera de fomentar l’interès dels nens pel blues i, per extensió, per la música! Aquest dilluns “El blues a l’escola” serà a Pallejà.
http://www.palleja.cat/
http://www.bigmamamontse.com/
http://www.myspace.com/joanpaucumellas

Dilluns 22, 21.45h – Concert d’A Contra Blues & Dácil a l’Elèctric Bar
Quart concert d’aquest mes dels A Contra Blues a l’Elèctric Bar (Gràcia, BCN). Com ja sabeu, cada dilluns de novembre estan acompanyats d’un convidat especial, i en aquesta ocasió tindran a una gran cantant, Dácil! Ella porta una llarga i intensa trajectòria, fins i tot com actriu de cinema, i segur que us sorprendrà!
http://www.myspace.com/electricbarcelona
http://www.myspace.com/acontrablues
http://www.myspace.com/dacilopez

Dimarts 23, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Ja fa temps que el mític Harlem dedica els dimarts a les jams de blues, amb gran èxit de públic. Actualment, les jams estan coordinades per Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat, i són una gran ocasió per gaudir del blues en estat pur!
http://www.harlemjazzclub.es/
http://www.myspace.com/swingslide

Dimecres 24, 22h – Jam Session al Continental
La jam de blues del Continental ja és tot un clàssic, i aquesta setmana estarà dirigida per Little Jordi, un dels grans harmonicistes de la ciutat! Com cada dimecres, podeu gaudir de bon blues per escoltar i participar!
http://www.myspace.com/continentalmusicalbar
http://www.myspace.com/littlejordi

Dimecres 24, 22.30h – Jam Session al Bel-Luna
A les jams del Bel-Luna el bon blues i el bon rotllo estan assegurats de la mà d’en David Giorcelli i el seu excel•lent trio!
http://www.bel-luna.com/
http://www.davidgiorcelli.com/

Dijous 25, 10h – “El blues a l’escola” amb Big Mama & Joan Pau Cumellas
Una altre edició d’“El blues a l’escola”. En aquesta ocasió, la ciutat afortunada és Sant Cugat. El blues és cultura!
http://www.nace.edu.es/SantCugat/Paginas/Contactar_ca.aspx
http://www.bigmamamontse.com/
http://www.myspace.com/joanpaucumellas

Dijous 25, 21h – Cicle Blues Alive: Jordi Blanch Duet al Bar Arriba y Abajo
Tercer concert d’aquest cicle de blues de petit format, que es celebra els dijous de novembre i desembre al Bar Arriba y Abajo de Sant Adrià. El cicle és una iniciativa del gran pianista David Giorcelli, i aquesta setmana el protagonista serà el duo del gran saxofonista Jordi Blanch! En Jordi és un dels músics habituals de l’escena barcelonina, amb grups com Jazz Pretenders i Black Jack, i segur que us farà gaudir del blues de ben a prop!
http://www.bluesbarcelona.org/noticias_blues.php?id=419
http://www.facebook.com/people/Jordi-Blanch-Mezquiriz/1486133849

Dijous 25, 21h – Concert de l’Ignasi Terraza Jazz Trio al Cafè Vienès de BCN
El novembre continuen els bons concerts al Cafè Vienès, de l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, on el blues i el jazz són els protagonistes. Aquest dijous podeu gaudir del trio del gran pianista Ignasi Terraza! Bona música en un ambient molt acollidor!
http://cafevienesjazzclub.blogspot.com/
http://ignasiterraza.com/

Dijous 25, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio
La Societat de Blues de Barcelona (SBB) ja fa uns anys que gestiona les jams de blues del Monasterio, i són un referent dins del circuit de la ciutat. Aquest dijous, la jam estarà coordinada pel gran guitarrista Miguel Talavera i el seu trio!
http://www.salamonasterio.com/
http://www.bluesbarcelona.org
http://www.myspace.com/migueltalavera

Dijous 25, 23h – Concert del Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
Un concert del gran pianista Lluís Coloma és sinònim de classe i elegància, i si l’escenari és el Bel-Luna l’efecte es multiplica! Una molt bona ocasió per gaudir del blues en un ambient molt acollidor!
http://www.bel-luna.com/
http://www.lluiscoloma.com/

Dijous 25, 23h – Concert del Martini’s Blues Trio al Big Band Oldies Bar
Un concert del Martini’s Blues Trio és una oportunitat de tornar als anys 50 i gaudir d’un concert de blues clàssic. Aquest dijous ho podeu comprovar al Big Band Oldies Bar de BCN, un local que també és tot un “clàssic” de la ciutat!
http://www.bigbangbcn.net/
http://www.myspace.com/martini39sbluestrio

Divendres 26, 23.30h – Concert de Little Jam a la sala Crème
La sala Crème de Sabadell acollirà aquest divendres el projecte personal de l’harmonicista Little Jordi, la banda Little Jam! Malgrat el nom de “little”, tant en Jordi com la seva banda us garanteixen un “big” concert de blues!
http://www.facebook.com/pages/Sabadell-Spain/Creme-Sabadell/117975488227157?v=wall
http://www.myspace.com/littlejordi

Dissabte 27, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada (abans era els diumenges), i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!
http://www.comradio.com/flash/index.asp?anchor=&programa_detall=&data_prog=&id_cerca=&cerca
http://www.digital-h.cat/web/radio/programa/tags/Bad%20Music%20Blues

Dissabte 27, 12h – Calçotada Blues & Jam Session al Centre Cívic Montflorit
Últimament el blues està molt lligat a la gastronomia, amb vermuts, barbacoes, butifarrades, picnics… I ara també calçotades! Al Centre Cívic Montflorit, de Cerdanyola del Vallès, ja fa un temps que organitzen activitats d’aquest estil, i aquest dissabte us han preparat un concert i una jam, amb un combo de la Societat de Blues de Barcelona, mentre gaudiu d’uns bons calçots. Un concert per llepar-se els dits!
http://www.cerdanyola.cat/webapps/web/continguts_portal/menu_principal/ajuntament/equipaments_comunitaris/equipaments_cultural/Centres_Civics/Centre_Civic_Montflorit/Centre_Civic_Montflorit.html
http://www.bluesbarcelona.org/agenda.php?dia=27&mes=11&ano=2010

Dissabte 27, 22h – Concert de The Park Band a The Quiet Man
The Park Band és gairebé una “big band” de blues, formada per 8 músics, que fan del blues una gran festa. Aquest dissabte actuaran a The Quiet Man, el pub irlandès més antic de Barcelona, i tindran uns quants músics convidats, entre ells el gran guitarrista Agustí Mas! Serà un festival!
http://www.facebook.com/pages/Barcelona-Spain/The-Quiet-Man-Barcelona/161558863795?v=wall
http://www.myspace.com/theparkband

Dissabte 27, 22.30h – Concert de Johnny Pérez Trio al Cafè del Teatre
En Johnny Pérez és un expert en recrear el blues del mític Stevie Ray Vaughan, i aquest dissabte serà al Cafè del Teatre, de Lleida, per fer gaudir a tothom amb el seu espectacle de tribut a aquest geni de la guitarra.
http://www.cafedelteatre.com/
http://www.myspace.com/johnnypereztrio

Diumenge 28, 19h – Concert de Txus Blues & Jose Bluefingers al Bar Musical Berlín
El Bar Musical Berlín, és un local de Sant Celoni que està apostant per la música en directe, amb una programació molt variada. Aquest diumenge és el torn del blues, de la mà dels dos mestres del riure’n’blues! Amb en Txus i en Jose ja sabeu que gaudireu de blues de primera i d’humor amb segones!
http://www.facebook.com/group.php?gid=38187897340&v=wall#!/profile.php?id=1526103630
http://www.traduit.net/txusjose

Diumenge 28, 20.30h – Jam de blues al Rocksound
L’habitual jam dels diumenges, al Rocksound, per acabar amb molt de “feeling” la setmana! Conduida pel gran bluesman Tota i la seva banda. 100% blues!
http://www.salarocksound.com/
http://www.totablues.net/

Diumenge 28, 19 i 21h – Concert de The Jamboree Gospel Singers al Jamboree
Abans de cada concert de la Big Mama, el Jamboree ens ofereix una actuació molt especial, per fer del diumenge un dia inoblidable: The Jamboree Gospel Singers! Primer, gospel i, després, blues! Oh my lord!
http://www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/jamboree-gospel-singers

Diumenge 28, 23h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree
Com ja sabeu, els diumenges són el dia del blues al Jamboree de la Plaça Reial (BCN). Doncs bé, els propers diumenges de novembre i desembre l’encarregada d’omplir el Jamboree de blues serà la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! La Big Mama no necessita presentació, i amb ella el blues de primera qualitat està garantit! Una immillorable manera d’acabar la setmana!
http://www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/big-mama-crazy-blues-band
http://www.bigmamamontse.com/

Salut i blues!

lluissouto@hotmail.com
info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com
http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment