Monday, February 14, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 14 de febrer)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

BERNAT FONT TRIO PRESENTA EL SEU NOU DISC!

En Bernat Font, amb només 21 anys, ocupa ja un lloc destacat entre els pianistes de blues del país. Si això li afegim el fet de que al seu trio l’acompanyen dos grans músics, com Iván Kovacevic (contrabaix) i Martí Elias (bateria), és fàcil deduir que el seu nou disc tindrà una gran qualitat! “The Shout” (Swit Records) és un disc on en Bernat i el seu trio combinen passió i destresa a parts iguals, i aquesta setmana faran la presentació oficial a dues sales de primer nivell: el Jamboree i el Cafè Vienès, i també podreu veure’ls el dissabte als Lluïsos d’Horta.

Dimecres 16, 21 i 23h – Presentació del disc “The Shout” al Jamboree (BCN)

Dijous 17, 21h – Presentació del disc “The Shout” al Cafè Vienès (BCN)

Dissabte 19, 21h – Concert als Lluisos d’Horta (BCN)

LONE RHINO CLUB A “EL ÚLTIMO TREN”!

Tercer concert del cicle “Los viernes al Heaven”, organitzat per El Último Tren a la sala Heaven And Hell, que està situada a… l’antic El Último Tren! Aquesta setmana els protagonistes són els Lone Rhino Club, encapçalats pel gran Julio Lobos, que han acabat de gravar un nou disc i que continuen en plena forma amb el seu blues “luchado y poco hecho”!

Divendres 18, 23h – Lone Rhino Club a l’antic El Último Tren (Cerdanyola)

_______________________

Dimarts 15, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres 16, 10/15.15h – “El blues a l’escola” amb Big Mama & Joan Pau Cumellas

Una altra jornada d’“El blues a l’escola”, una activitat formativa molt important de la Big Mama, que fa anys que porta per les escoles de tot el país. Acompanyada del master de l’harmònica, Joan Pau Cumellas, la Big Mama ofereix una conferència-concert per apropar el blues a tots els nens. Aquest dimecres seran a l’Auditori del Palau de Congressos (Sala Cambra) de Girona, plantant la llavor del futur del blues!

Dimecres 16, 22h – Jam Session al Continental

El dimecres és el dia de les jams de blues al Continental, i els encarregats de coordinar-la aquesta setmana són els Groove Station, banda liderada per David Sam, un dels grans pianistes de la ciutat. Blues per escoltar, disfrutar i… participar!

Dimecres 16, 22.30h – Jam Session a l’Underground

Després d’uns mesos, tornen les jams sessions de blues a l‘Underground de Barcelona. Aquesta jam estarà coordinada per un especialista en el tema, el gran harmonicista Little Jordi, amb la seva banda Little Jam!

Dijous 17, 22h – Concert de Jazz Pretenders al Centre Cívic de Sarrià

El Centre Cívic de Sarrià continua amb el seu cicle de jazz, i aquesta setmana tenen als Jazz Pretenders, una molt bona banda que combina les cançons pròpies amb versions jazzy d’èxits del pop i rock.

Dijous 17, 20h – Hot Jam Session a la Nau Ivanow

La Fundació Catalana Jazz Clàssic, amb seu a la Nau Ivanow, organitza les Hot Jam Sessions des de fa més de tres anys. Dirigides per Ricard i Toni Gili (La Locomotora Negra), estan centrades en el jazz clàssic, és a dir, en el jazz més directe i comunicatiu, en el qual la participació del públic és més directa i espontània. Com si fóssiu a New Orleans!

Dijous 17, 21h – Concert de Huckleberry Finn al Bar Arriba y Abajo

El Bar Arriba y Abajo, de Sant Adrià del Besós, continua endavant amb la seva aposta pel blues en directe, i aquest dijous té als Huckleberry Finn. Aquesta jove banda, formada per músics experts, s’ha fet un lloc ràpidament en l’escena de blues de Barcelona. I no és per casualitat!

Dijous 17, 21h – Concert de Txus Blues & Jose Bluefingers al Jazzpetit

Després d’unes setmanes tocant fora de Catalunya, Txus Blues & Jose Bluefingers tornen a casa! El dijous al Jazzpetit, un local molt acollidor per gaudir d’aprop d’aquests 2 grans musics i showmen!

Dijous 17, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

Com cada dijous, jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) al Monasterio. Aquesta setmana la jam la coordina Martín J. Merino, un dels bluesmen argentins afincats a Barcelona, i guitarrista de Tota Blues. Una nit per trobar-se amb la “família” del blues de Barcelona!

Dijous 17, 22.30h – Concert del Lluís Coloma Trio al Bel-luna

En Lluís Coloma i el seu trio són un dels grups habituals del Bel-Luna i, segurament, això és perquè l’elegància d’en Lluís al piano “casa” perfectament amb l’elegància d’aquesta sala del centre de Barcelona!

Divendres 18, 19.30h – Cocktail & Swing a l’Hotel Havana amb Lluís Coloma

Què us semblaria gaudir d’un cocktail en un hotel de 4 estrelles mentre escolteu blues i swing? Sona bé, oi? Doncs aquest divndres podeu viure aquesta experiència a l’Hotel Havana de Barcelona, amb el Lluís Coloma i el seu trio! Salut!

Divendres 18, 22.30h – Concert de Backdoor Strangers al Mô Es Bar

El Mô Es Bar, de Lliçà d’Amunt, ha preparat un concert per gaudir del blues acústic. Els protagonistes seran els Backdoor Strangers, amb Tota (veu i harmònica) i Míriam Aparicio (veu i piano), amics i residents a Barcelona.

Divendres 18, 23.30h – Concert de Doctor Swinguez a The Philharmonic

Aquest divendres, una altra de les bandes habituals de The Philharmonic: els Doctor Swinguez, en format duo. Rhythm’n’blues amb molt de swing!

Dissabte 19, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 19, 12.30h – Vermouth & Blues a La Tia Felipa, amb Txus Blues & Jose Bluefingers

El vermut d’aquest dissabte a La Tia Felipa tindrà a Txus Blues & Jose Bluefingers, i la diversió està assegurada! Abans del segon vermut ja estareu rient d’allò més!

Dissabte 19, 19.30h – Cocktail & Swing a l’Hotel Havana amb Lluís Coloma

Si voleu complementar l’experiència del vermut & blues del matí, res millor que anar al vespre a l’Hotel Havana de Barcelona, i gaudir del seu cocktail & swing amb el Lluís Coloma i el seu trio! Salut!

Dissabte 19, 23.30h – Concert de The Suitcase Brothers a The Philharmonic

Una altra de les bandes habituals a The Philharmonic en aquesta nova etapa, i també en l’anterior: The Suitcase Brothers! A punt de treure al mercat un nou disc, els germans Puertas estan en plena forma!

Dissabte 19, 23.30h – Concert de Tota Blues Band a The Joe Strummer Club

Els Tota Blues Band se’n van a La Garrotxa, per tocar a The Joe Strummer Club. Blues de Chicago interpretat amb molt de feeling i sentit de l’espectacle!

Diumenge 20, 20.30h – Concert de Lluís Coloma & Blas Picón al Honky Tonk

El Honky Tonk rep aquest diumenge a dos grans músics que s’han unit per compartir la seva passió pel blues: Lluís Coloma & Blas Picón! Piano i harmònica de primera!

Diumenge 20, 20.30h – Jam de blues al Rocksound

Al Rocksound es compleix gairebé sempre la següent “equació”: diumenge = jam de blues amb Tota Blues Band! Blues de chicago, fet per argentins, amb la participació de músics de Barcelona… Això sí que és “globalització”!

Diumenge 20, 21h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment