Monday, February 7, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 7 de febrer)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

DAVID GIORCELLI TRIO & NICOLAS DUBOUCHET!

Aquesta setmana el David Giorcelli Trio estarà acompanyat per un altre gran músic: el contrabaixista francès Nicolás Dubouchet! En Dubouchet és un dels contrabaixistes de blues més reconeguts de França, i aquests dies és a Barcelona per gravar un documental sobre l’slap bass per a una cadena americana. També és un gran admirador del mític Willie Dixon, i fins i tot té un contrabaix de les mateixes característiques que el de Dixon. De dilluns a dijous Nicolás Dubouchet farà diversos concerts, jams i una master class. Una molt bona oportunitat de conèixer de prop un gran músic!

Dilluns 7, 22.30h – Jam al Bel-Luna (BCN)

Dimarts 8, 22.30h – Concert al Bel-Luna (BCN)

Dimecres 9, 22.30h – Concert al Bel-Luna (BCN)

Dijous 10, 20h – Master Class al Monasterio (BCN)

Dijous 10, 22.30h – Jam al Monasterio (BCN)

LENGENDARY SHACK SHAKERS A LA 2 DE L’APOLO!

Els Legendary Shack Shakers, de Nashville (Tennesse), són els creadors del Junkyard Carnival Punk, una barreja explosiva de punk, rock, blues, swing i country. Amb ells, l’espectacle està assegurat i el seu ritme frenètic us deixarà sense respiració! Abans, per escalfar motors, hi haurà l’actuació de la banda barcelonina Booty Hunters, perquè aquí també sabem donar-li canya! Tot això a la Sala 2 de l’Apolo.

Dimecres 9, 21h – Legendary Shack Shakers a la Sala 2 de l’Apolo (BCN)

CONCERT D’ANIVERSARI DE BAD MUSIC TV!

Bad Music TV celebra el seu 8è aniversari amb un concert especial al Depo de L’Hospitalet! El concert tindrà a un dels projectes de blues més originals dels útims temps: Caustic Roll Dave, i la seva particular visió del blues. I després una sessió de música negra a càrrec de DJ Bastardo. Aquests 8 anys de televisió, amb més de 920 programes dedicats a la música es mereixen una gran festa!

Dijous 10, 21.30h – Festa aniversari de Bad Music TV al Depo (L’H)

THE SMOKING STONES A “EL ÚLTIMO TREN”!

Segon concert del cicle “Los viernes al Heaven”, organitzats per El Último Tren a la sala Heaven And Hell, que està situada a… l’antic El Último Tren! En resum, un gran bolo a aquesta mítica sala de Cerdanyola amb The Smoking Stones, que no necessiten cap presentació! Només es pot afegir que “It’s only rock’n’roll but I like it”!

Divendres 11, 23h – The Smoking Stones a l’antic El Último Tren (Cerdanyola)

______________________________

Dimarts 8, 9.30/11/15.15h – “El blues a l’escola” amb Big Mama & Joan Pau Cumellas

Torna “El blues a l’escola”, una activitat formativa molt important de la Big Mama, que fa anys que porta per les escoles de tot el país. Acompanyada del master de l’harmònica, Joan Pau Cumellas, la Big Mama ofereix una conferència-concert per apropar el blues a tots els nens. Aquest dimarts seran al Patronat Cultural de Cornellà, plantant la llavor del futur del blues!

Dimarts 8, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres 9, 9.30/11h – “El blues a l’escola” amb Big Mama & Joan Pau Cumellas

Segona jornada d’“El blues a l’escola” al Patronat Cultural de Cornellà, amb la Big Mama i en Joan Pau Cumellas. Una autèntica lliçó de blues!

Dimecres 9, 21 i 23h – Concert de Blas Picón & Lluís Coloma Trio al Jamboree

Aquest dimecres el cicle “Jazz Class Sessions” portarà blues al Jamboree de la mà de Blas Picón & Lluís Coloma Trio. Aquests 2 músics no necessiten presentació, doncs fa anys que són uns habituals del circuit de blues de casa nostra i la seva trajectòria parla per si sola. Blues del bo, amics!

Dimecres 9, 22h – Jam Session al Continental

El dimecres és el dia de les jams de blues al Continental, i els encarregats de coordinar-la aquesta setmana són els Groove Station, banda liderada per David Sam, un dels grans pianistes de la ciutat. Blues per escoltar, disfrutar i… participar!

Dijous 10, 21h – Concert de l’Ignasi Terraza Trio al Cafè Vienès

Aquest dijous un altre concert de qualitat al Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster de Barcelona) amb el gran pianista Ignasi Terraza i el seu trio. Bona música en un dels cafès més especials de la ciutat!

Dijous 10, 21h – Concert d’Andreu Martínez a l’Oncle Jack

L’Oncle Jack és un bar de L’Hospitalet dedicat al Jack Daniel’s, i on també s’hi pot escoltar bona música en directe. Aquest dijous l’actuació serà de l’Andreu Martínez, reconegut guitarrista, compositor i cantant barceloní. Una molt bona oportunitat per fer una visita a l’oncle Jack!

Dijous 10, 21h – Concert de Cotton Roots al Bar Arriba y Abajo

El Bar Arriba y Abajo, de Sant Adrià del Besós, continua endavant amb la seva aposta pel blues en directe, i aquest dijous té als Cotton Roots (Johnny Pérez i Little Jordi). Un bon concert per gaudir del blues en estat pur!

Dijous 10, 23h – Concert de Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera al Sunset Jazz Club

El Sunset Jazz Club, és una sala de Girona que porta molts anys amb una proogramació de qualitat, centrada en el jazz. Aquest dijous han fet un forat en la seva programació per al blues, i han convidat a 2 grans músics: Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera. Quality Blues!

Divendres 11, 23h – Concert de Bernat Font Trio al Minusa Club

Nit de blues al Minusa Club de Barcelona, amb el Bernat Font i el seu trio! A una setmana de fer la presentació oficial del seu nou disc, en Bernat i els seus companys ens faran gaudir amb el seu ritme trepidant!

Divendres 11, 23h – Concert de Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera al Pipa Club

Una altra ocasió de veure aquesta setmana a Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera, en aquest cas a l’històric Pipa Club de Barcelona. Smoking Blues!

Divendres 11, 23.30h – Concert de The Acoustic Blues Company The Philharmonic

Aquest divendres tornen a The Philharmonic en Chino i en Rod Deville, és a dir: The Acoustic Blues Company! Aquests 2 “empresaris” del blues us ensenyaran tot el “catàleg” de la seva “empresa”, on sempre hi trobareu blues de primera qualitat, i a molt bon preu!

Dissabte 12, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 12, 12.30h – Vermouth & Blues a La Tia Felipa, amb Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera

Per acabar aquesta intensa setmana, Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera se'n van de vermut a La Tia Felipa! Dos barmen de luxe per servir-nos un bon aperitiu de blues amb “denominació d’origen”!

Dissabte 12, 23.30h – Concert de Cat Jr. Duet a The Philharmonic

Una altra de les bandes habituals a The Philharmonic en aquesta nova etapa: Cat Jr. Duet, liderats pel gran músic americà Mike Shannon! Si tornen sovint a aquesta sala, segur que no és per casualitat!

Diumenge 13, 13h – Concert de Backdoor Strangers a La Confiteria

Per l’hora i pel lloc d’aquest concert, ja haureu deduït que es tracta d’un vermut & blues. Doncs sí, i els encarregats de fer-nos gaudir d’un bon aperitu a La Confiteria, de BCN, seran els Backdoor Strangers, és a dir Tota i Míriam Aparicio. Pata negra!

Diumenge 13, 20.30h – Concert de Chino al Honky Tonk

El Honky Tonk torna a programar al bluesman argentí Hernán “Chino” Senra, que amb la seva “resophonic guitar” ens “portarà de viatge” pel sud dels USA!

Diumenge 13, 20.30h – Jam de blues al Rocksound

Al Rocksound es compleix gairebé sempre la següent “equació”: diumenge = jam de blues amb Tota Blues Band! Blues de chicago, fet per argentins, amb la participació de músics de Barcelona… Això sí que és “globalització”!

Diumenge 13, 21h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment