Monday, May 28, 2012

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 28 de maig)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues. També són molt recomanables els programes de ràdio: Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, i El Corralón del Blues de Ràdio Granollers.

Destacats de la setmana

CAMPI QUI BOOGIE! 1r FESTIVAL INTERNACIONAL DE BOOGIE WOOGIE DE BARCELONA!
Aquesta setmana tots els que estimem la música en general i el piano boogie en particular estem d'enhorabona: neix el Campi qui Boogie!, el 1r Festival Internacional de Boogie Woogie de Barcelona! Aquest festival és una inciativa d'un dels millors artistes del gènere, en Lluís Coloma, i estarà acompanyat per 3 altres grans pianistes que no necessiten presentació: l'americà Bob Seeley, i els "nostres" August Tharrats i David Giorcelli.
Durant 4 dies podeu gaudir de concerts, còctels, vermuts i master class, amb el piano i el boogie com a grans protagonistes, i en llocs especials i poc habituals perquè l'experiència sigui inoblidable!
Per afrontar la crisi s'ha acabat el "campi qui pugui", ara és el moment del "Campi qui Boogie"!
I parlant de crisi, els socis de la Societat de Blues de Barcelona tenen el 15% de descompte en les entrades del festival! Un motiu més per fer-se'n soci, i col·laborar a mantenir el blues ben viu a casa nostra!
Programa:
Dijous 31, 22h - Boogie Tast (amb els 4 pianistes) a la Fàbrica Moritz
Divendres 1, 20h - Seeley, Coloma i Giorcelli a l'Hotel Palace
Dissabte 2, 11h - Master class i jam amb Bob Seeley a Pianos Puig
Dissabte 2, 20h - Seeley, Coloma i Tharrats a l'Hotel Palace
Diumenge 3, 12h - Vermut Boogie amb Seeley, Coloma i Tharrats a la Fàbrica Moritz


__________________________


Dilluns

Dilluns 28, 20h - Festa d'inauguració de la nova sala de Swing Maniacs
L'escola Swing Maniacs té una nova sala de 300 m2, i la inaugura aquest dilluns amb una festa, on la música en directe anirà a càrrec de Joan Chamorro, Andrea Motis, Josep Traver i Carla Motis. Començar la setmana amb una gran festa de swing no està gens malament, oi?

Dimarts

Dimarts 29, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
Un dimarts més, la jam del JazzSí Club (Taller de Músics) és fidel a la seva cita amb els amants del blues, rock, pop... i de la música en general. David Sam i la seva banda són els encarregats de que tot vagi com una seda!

Dimarts 29, 20h - Big Mama & OJO al Teatre Metropol
Aquesta setmana teniu 2 oportunitats per gaudir de l'espectacle "Bluesin' The Jazz", que la Big Mama & Original Jazz Orquestra del Taller de Músics estan portant per tot el país des de fa mesos. La primera cita per veure aquest homenatge a les dames del blues és al Teatre Metropol de Tarragona.

Dimarts 29, 22.30h - Jam session al Harlem Jazz Club
L'altra jam dels dimarts, que sempre és fidel a la cita setmanal, és la del Harlem Jazz Club (l'històrica sala de Ciutat Vella), coordinada per Hernán Senra "Chino". Un jam 100% blues, per a "paladars" exigents!

Dimecres

Dimecres 30, 20 i 22h - Gemma Abrié Swingtet al Jamboree
El concert d'aquesta setmana de les "Jazz Class Sessions", que organitza la Xarxa Jazz Class al Jamboree, té com a protagonista Gemma Abrié Swingtet, la banda d'aquesta gran cantant catalana. Amb la seva veu i els grans músics que l'acompanyen podeu gaudir d'una gran nit de swing!

Dimecres 30, 20.30h - August Tharrats Trio al Milano Cocktail Bar
Aquest dimecres l'August Tharrats Trio us espera al Milano Cocktail Bar, i ja sabeu el que us trobareu, oi? Blues i boogie de primera qualitat, en un ambient elegant i relaxat!

Dimecres 30, 21 i 22.30h - Myriam Swanson & Amadeu Casas a La Mala Reputació 
El restaurant La Mala Reputació Apolo Diner torna a rebre aquest dimecres  Myriam Swanson & Amadeu Casas. Poder sopar acompanyat del blues d'aquesta parella de grans músics és un luxe molt recomanable!

Dimecres 30, 22h - Jam session al Jam Session Jazz Club
Un dimecres més, podeu gaudir d'una jam session molt acollidora al Jam Session Jazz Club de Sabadell, dirigida pel Lluís Coloma Trio. Bona música i bon ambient!

Dijous 

Dijous 31, 21h - Jazz Clàssic Quartet al Cafè Vienès 
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster) és la "casa" del Jazz Clàssic Quartet, una molt bona banda encapçalada per Oriol Romaní i Òscar Font. Aquest dijous els podeu veure en acció al "saló de casa", amb un repertori de la millor música dels anys 20 i 30!

Dijous 31, 21.30h - Taboo a la Sala Apolo
Aquest dijous teniu una nova edició del Taboo a la Sala Apolo, on es combina el millor burlesque amb el millor rhythm'n'blues. Com gairebé sempre, la música la posen els espectaculars Mambo Jambo, amb convidats de luxe com la gran cantant Ster Wax!

Dijous 31, 22h - Jam de funk, soul i R&B al Harlem Jazz Club
El Harlem Jazz Club amplia la seva oferta de jams de música negra, dedicant el dijous al funk, soul i rhythm'n'blues! La jam està coordinada per Roger Guàrdia, més convidats, i la diversió està assegurada! Black nights, baby!

Dijous 31, 22.30h - Jam session de l'SBB a la Sala Monasterio
Com cada dijous, des de fa anys, la Societat de Blues de Barcelona (SBB) organitza la seva jam de blues a la Sala Monasterio. Aquesta setmana els encarregats de dirigir-la són The Midnight Rockets, una banda que combina a la perfecció els estils de blues de Chicago, Texas i West Coast. Una gran oportunitat de compartir escenari amb ells!

Dijous 31, 22.30h - Jam session al Mosquito Sunset Club
Què passa l'últim dijous de mes? Doncs que podeu gaudir de la jam session del Mosquito Sunset Club, amb els Cat Jr.! El gran Mike Shannon i companyia us esperen per passar una gran nit de blues i bon rotllo!

Divendres

Divendres 1, 18h - Augie Burr & The Elvis Tribute Band al MEAM
Un nou concert d'aquesta nova temporada del cicle "Friday's Blues" que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern). Aquesta setmana podeu veure Augie Burr & The Elvis Tribute Band, un gran tribut al Rei del Rock&Roll, digne de ser "exposat" en un museu! Burning night!

Divendres 1, 20.30h - Julian Thorne Blues Trio al Milano Cocktail Bar
El Julian Thorne Blues Trio s'ha consolidat a la programació del Milano Cocktail Bar, i això vol dir que és una garantia per gaudir d'una bona estona de blues... acompanyat d'un bon còctel!

Divendres 1, 22.30h - "Ciclo Vintage" al Circus
Aquest divendres la sala Circus de Cerdanyola celebra un nou concert del "Ciclo Vintage", amb les bandes Alex And The Rhythm Wheels i Candy Animals, més show de burlesque i DJs. Una gran festa de rhythm'n'blues i rock'n'roll!

Divendres 1, 23h - Crawfish a The Philharmonic
Si el cos us demana rockabilly, aquest divendres el podeu trobar a The Philharmonic, amb els Crawfish! Un trio que porta molts anys als escenaris i que coneix a la perfecció la música dels 50!

Dissabte

Dissabte 2, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues, que podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, amb Joan Ventosa i Manolo López Poy, dos personatges clau en la difusió del blues a Barcelona. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 2, 12.30h - IX Cicle d'aperitius musicals a La Sedeta
Continua el IX Cicle d'aperitius musicals a La Sedeta, una opció molt interessant per gaudir del bon temps, amb un bon vermut i bona música. Aquest dissabte us acompanyarà l'aperitiu la veu càlida de Silvia Orrico, amb un repertori que combina el blues, el jazz, la bossa nova...

Dissabte 2, 21.30h - Big Mama & OJO al Teatre Municipal Cooperativa
Segona oportunitat de la setmana per veure l'espectacle "Bluesin' The Jazz", a càrrec de la Big Mama & Original Jazz Orquestra del Taller de Músics. En aquesta ocasió el lloc on podeu veure aquest homenatge a les dames del blues és el Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès.

Dissabte 2, 22.30h - Zayas al Continental
Aquest dissabte podeu veure al Continental el nou projecte d'Alex TNT, que a partir d'ara el coneixerem com a Alex Zayas. Acompanyat per dos grans músics (Steve De Swardt i Roberto Olori), l'Alex és una garantia per gaudir d'una gran nit de funk'n'blues!

Dissabte 2, 23h - La Teoría del Taburete al Piano Club Jazztabé
Aquest dissabte La Teoría del Taburete se'n va cap a Palau-savardera (Girona), per compartir el seu homenatge al blues de Chicago dels anys 40 amb el públic del Piano Club Jazztabé. Com sempre, segur que us ho passareu molt bé!

Dissabte 2, 23h - The Bob Standards a The Philharmonic
The Bob Standards són un dels duos habituals de The Philharmonic, i aquesta setmana teniu una nova oportunitat de veure'ls en acció. Grans versions de tots els temps i música celta (el "blues d'Irlanda"), una bona combinació per a la nit de divendres!

Dissabte 2, 23h - Mr. Dollar Band a Torrelles de Llobregat
Aquesta setmana es celebra la 32a Festa de la Cirera a Torrelles de Llobregat i, dins de la variada programació d'activitats, aquest dissabte podeu gaudir del blues, soul i funk de Mr. Dollar Band. Un gran concert que serà la "cirereta" de la festa!

Dissabte 2, 23.30h - Bernat Font Trio al Bel-Luna
Gran nit de blues, swing i boogie la que us espera aquest dissabte al Bel-Luna. Ja sabeu per què, oi? Evidentment, només amb el nom de Bernat Font Trio ja està tot dit!

Diumenge

Diumenge 3, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada diumenge és una sorpresa!

Diumenge 3, 20 i 22h - Motis, Chamorro & Friends al Jamboree
Aquest diumenge teniu un nou concert del cicle "Motis, Chamorro & Friends", que es fa al Jamboree. La jove revelació del jazz i el seu mestre estaran acompanyats per Ignasi Terraza al piano, Fèlix Rossy a la trompeta i Esteve Pi a la bateria... Espectacular!

Diumenge 3, 20.30h - Jam session amb Tota Blues al Rocksound
Com cada diumenge, podeu acabar la setmana de la millor manera amb la jam del Rocksound, dirigida per Tota Blues! Si aquesta jam no existís, s'hauria d'inventar!

Diumenge 3, 20.30h - Bernat Font Trio al Honky Tonk
Se us ha fet llarga la setmana? Doncs el concert d'aquest diumenge al Honky Tonk se us farà molt curt! És el que passa quan gaudeixes al màxim del blues i el boogie amb el Bernat Font Trio!



Salut i blues!

@lluissouto

No comments:

Post a Comment