Monday, August 24, 2015

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 24 d'agost)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing (s'emet per internet), Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

CHINO & BLAS PICÓN A LES NITS GAUDÍ!
Les Nits Gaudí és un cicle de concerts que es celebra a la Torre Bellesguard (BCN), una de les obres més desconegudes d'Antoni Gaudí, i on el blues també hi tindrà el seu espai.
Aquest dimecres podeu veure junts dos dels grans bluesmen de casa nostra, en Chino i en Blas Picón, i amb ells gaudireu d'una gran sessió de blues acústic!
Dimecres 26, 19.30h - Chino & Blas Picón a la Torre Bellesguard (BCN)

CICLE BLUE SUNSETS A TARRAGONA!
Del 18 de juny al 10 de setembre es celebra el cicle de concerts Blue Sunsets, que cada dijous omplirà de blues i swing la Plaça del Rei de Tarragona!
El cicle està organitzat per l'associació Amupro, i els protagonistes d'aquesta setmana són Pig Fat, un gran duo de Tarragona que us farà gaudir d'una gran sessió de blues amb tocs de jazz, rockabilly i country!
A gaudir de la música en directe a la fresca! 
Dijous 27, 19.30h - Pig Fat a la Pl. del Rei (Tarragona)

FESTIVAL DE BLUES DE MANRESA!
Aquesta setmana es celebra una nova edició (la número 16) del Festival de Blues de Manresa, i durant 3 dies podeu gaudir de 3 grans concerts amb RG Trio, Sweet Marta & The Blues Workers i Amadeu Casas Quartet.
Tots els concerts són a El Sielu, la sala que organitza el festival.
Dijous 27, 22.30h - RG Trio
Divendres 28, 22.30h - Sweet Marta & The Blues Workers
Dissabte 29, 22.30h - Amadeu Casas Quartet

BLUES I TEATRE!
Degut al seu èxit, el Versus Teatre torna a programar l'obra Cloaca, que té la particularitat de que hi podeu escoltar... blues en directe!
Doncs sí, el membres de Malacara & Wilson Band s'han encarregat de fer la música que acompanya aquesta obra i, a més, la interpreten en directe durant la representació!
Malacara & Wilson Band al Versus Teatre (BCN):
Dijous 27, 20.30h
Divendres 28, 20.30h
Dissabte 29, 20.30h
Diumenge 30, 18h

CICLE DE BLUES AL PEDRALBES CENTRE!
El centre comercial Pedralbes Centre us ha preparat un cicle de blues molt interessant, amb alguns dels músics més reconeguts de casa nostra!
Aquest dissabte els segons protagonistes del cicle són Míriam Aparicio & Tota Blues, i amb ells gaudireu d'una gran sessió de Chicago blues!
Dissabte 29, 19h - Míriam Aparicio & Tota Blues al Pedralbes Centre (BCN)

NITS DE BLUES AL POBLE ESPANYOL!
Aquest estiu el blues s'ha tornat a instal·lar al Poble Espanyol, durant els dijous de juliol i els dissabtes d'agost, amb el cicle "Nits de Blues al Poble Espanyol"!
Aquest dissabte podeu gaudir amb l'últim concert del cicle, que serà una gran festa de swing'n'blues gràcies a un trio que domina el tema, Chino & The Big Bet!
Una gran iniciativa de Capibola Blues, que aquest estiu ha convertit el Poble Espanyol en el Poble... del Blues! 
Dissabte 29, 21h - Chino & The Big Bet al Poble Espanyol (BCN)

   
__________________________



Dilluns

Dilluns 24, 21h - Big Mama & Sister Marion al Milano Cocktail Bar
Us agradaria començar la setmana gaudint d'un concert dedicat a les grans cantants de blues i interpretat per 2 de les grans blueswomen de casa nostra? Doncs exactament això és el que us espera aquest dilluns al Milano Cocktail Bar amb Big Mama & Sister Marion


Dimarts

Dimarts 25, 21h - Blues de Picolat al Si Us Plau
Tots els dimarts de juliol i agost, al Si Us Plau de Roses, podeu començar la setmana acompanyats per la banda de blues més important de la Catalunya Nord, Blues de Picolat!
Porten més de 20 anys de carrera, temps que han dedicat a reivindicar la identitat catalana a ritme de blues, amb un gran nombre de concerts i 6 discos.
Ara us alegraran les nits de dimarts al costat del mar!  


Dimarts 25, 21h - Dr. Swinguez Trio al Milano Cocktail Bar
Aquest dimarts, al Milano Cocktail Bar, teniu una sessió de rhythm'n'blues "curatiu" amb els Dr. Swinguez Trio que us deixarà com nous!


Dimarts 25, 22h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat! 

Dimecres

Dimecres 26, 20h - Pexsom Blues al Bar Les Voltes
Aquest dimecres podeu veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes. La cita és al Bar Les Voltes (Castelló d'Empúries). 


Dimecres 26, 21.30h - Aishah Davis Band al Cicle de Jazz de Bolvir
El 8è Cicle de Jazz de Bolvir us ha preparat un bon concert de blues, soul i rhythm'n'blues per acabar el cicle, amb Aishah Davis Band. Una gran cantant acompanyada per una banda de grans músics, tots ells amb molta experiència.

I també podeu gaudir del dixieland amb Moby Dixie, o sigui que teniu tots els ingredients per passar una nit fantàstica!

Dijous

Dijous 27, 19.30h - Big Mama & Riqui Sabatés Band al Milano Cocktail Bar
Aquest dijous, al Milano Cocktail Bar, podeu veure en format banda dos grans músics (pioners del gènere a casa nostra), Big Mama & Riqui Sabatés Band, i amb ells gaudireu d'una gran sessió de blues! 

Dijous 27, 20.30h - Angue Jazz al Baccus
El Baccus de Molins de Rei
us ofereix un BirraTapa més un viatge a l'època daurada del jazz i el blues amb Angue Jazz! Bon profit!

Dijous 27, 22h - Honky Two a La Iguana
Dins de la programació de les Festes de Sants, La Iguana us ha preparat una bona sessió de blues acústic amb els Honky Two, un duo format per músics experts en el tema!


Dijous 27, 22.30h - JV & 2MOONS al Harlem Jazz Club
JV & 2MOONS és un trio, encapçalat pel gran Joan Vinyals, que combina el blues amb el rock, i també altres estils com el funk, el reggae i el jazz. Dijous podeu gaudir d'aquesta interessant barreja al Harlem Jazz Club.

Dijous 27, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra! 


Dijous 27, 22.30h - Miguel Talavera Power Trio a El Búho
El Búho (L'Hospitalet de l'Infant) rep aquest dijous el Miguel Talavera Power Trio, que us farà gaudir d'una gran nit de música en directe a base de potent blues-rock amb una mica de jazz i funk!   


Dijous 27, 23h - The Rusties a L'Avalanche
Aquesta setmana teniu 2 oportunitats de veure en acció The Rusties, una banda que aposta pel rhythm'n'blues i el blues de Chicago i que us treurà el rovell de sobre! La primera cita és a L'Avalanche (Puigcerdà). 


Divendres
 

Divendres 28, 18h - Myriam Swanson & Amadeu Casas al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana Myriam Swanson & Amadeu Casas i el seu early blues mood ple de feeling!

Divendres 28, 21h - Chino & The Big Bet al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar rep aquest divendres un dels trios més en forma de casa nostra, Chino & The Big Bet, una aposta segura per viure un gran concert de blues amb molt de swing!

Divendres 28, 22h - Atomic Boy Blues al Can Via Music
Can Via Music (La Palma de Cervelló) us ha preparat aquest divendres una gran sessió de blues i rock'n'roll amb els Atomic Boy Blues, una potent banda amb experimentats músics... adolescents!

Divendres 28, 23h - Julio Vallejo Rhythm & Blues Band al Jazz Club La Guitarra
El Jazz Club La Guitarra és un local de la Costa Brava (Calella de Palafrugell) amb més de 45 anys d'història que sempre ha apostat per la música en directe de qualitat. L'estiu és quan tenen més activitat, amb uns quants concerts a la setmana, i durant gairebé tots els divendres de juliol i agost hi trobareu la Julio Vallejo Rhythm & Blues Band! Bona música en un ambient familiar i entranyable... una combinació perfecte!

Dissabte

Dissabte 29, 13h - Wax & Boogie al Gaelic BCN
El Gaelic BCN us ha preparat un gran "beermut" de blues i boogie amb Wax & Boogie! Bon profit!

Dissabte 29, 17.30h - The Rusties al Waikiki
Segona oportunitat de la setmana per veure en acció The Rusties, una banda que aposta pel rhythm'n'blues i el blues de Chicago i que us treurà el rovell de sobre! En aquesta ocasió la cita és al Waikiki (L'Escala). 

Dissabte 29, 21h - A Contra Blues al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar és el lloc on aquest dissabte podeu veure en acció una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues! Amb ells a dalt de l'escenari pot passar qualsevol cosa, i sempre sorprenen al públic per la seva qualitat i creativitat. A disfrutar!

Dissabte 29, 22h - Big Mama & All Stars al Festival de Música de Ripoll
El Festival Internacional de Música de Ripoll ha preparat una nit de "Jazz a la fresca" per acabar el festival, i el protagonisme serà principalment per al blues amb Big Mama & All Stars! La cita és al claustre del Monestir de Santa Maria de Ripoll.

Dissabte 29, 22.30h - Cotton Roots al Bar Rambla
Aquest dissabte els Cotton Roots se'n van a Sant Feliu de Guíxols, per tocar al Bar Rambla. El sons del Delta del Mississipi al Baix Empordà!

Dissabte 29, 22.30h - The Lost Links al Legends
El
Legends Dance Hall de Terrassa us ha preparat el concert de The Lost Links, una banda que us farà gaudir a ritme de blues, jazz, gypsy swing i old time grooves!

ATENCIÓ: concert cancel·lat. 

Dissabte 29, 23h - Jam al Rocksound amb Tota Blues
Tots els dissabtes d'agost (menys el dia 15) podeu gaudir de la jam del Rocksound, coordinada per Tota Blues! Una bona manera d'acabar el dia!

Dissabte 29, 23h - The Dry-River Stompers al Naya Gastro Music
El Naya Gastro Music us ofereix el concert de The Dry-River Stompers, i amb ells gaudireu del ritme del swing i el dixieland, per ballar sense parar! 

Dissabte 29, 23.30h - Wax & Boogie a El Paraigua
Si voleu gaudir del blues i el boogie, una molt bona opció és fer una visita a El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, perquè allà hi podeu veure el concert de Wax & Boogie, una de les formacions amb més glamour i feeling de casa nostra.

Diumenge

Diumenge 30, 13h - Fabrizio Paparello & Edu Neto al Gaelic BCN 
El Gaelic BCN rep aquest diumenge Fabrizio Paparello & Edu Neto, que us faran gaudir d'un gran vermut de swing, blues, tarantella, gags & fun!  

Diumenge 30, 18h - A Contra Blues al Pura Vida
Els A Contra Blues seran a la platja de Castelldefels aquest diumenge, i provocaran un autèntic "tsunami" de blues al xiringuito Pura Vida

Diumenge 30, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!


Salut i blues!


Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment