Monday, August 31, 2015

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 31 d'agost)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing (s'emet per internet), Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

NIT SOLIDÀRIA LIVING NEPAL AL JAMBOREE!
Per iniciativa de la cantant Gemma Abrié, que va viure en primera persona el terratrèmol del Nepal ocorregut el passat abril, el Jamboree i l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna han organitzat un concert solidari per recaptar fons per a l'ONG Living Nepal.
Hi participaran destacades formacions de blues i jazz de casa nostra: Dani Pérez, Wom Trio, Jordi Rabascall Quartet, Amadeu Casas Trio, Bernat Font Trio i Laura Simó Trio
Una jornada de solidaritat, jazz i blues!
Dimecres 2, 20 i 22h - Festa solidària pel Nepal al Jamboree (BCN)

CICLE BLUE SUNSETS A TARRAGONA!
Del 18 de juny al 10 de setembre es celebra el cicle de concerts Blue Sunsets, que cada dijous omplirà de blues i swing la Plaça del Rei de Tarragona!
El cicle està organitzat per l'associació Amupro, i els protagonistes d'aquesta setmana són Stromboli Jazz Duet, la versió "de butxaca" dels Stromboli Jazz Band!
A gaudir de la música en directe a la fresca! 
Dijous 3, 19.30h - Stromboli Jazz Duet a la Pl. del Rei (Tarragona)

SOPAR & BLUES A L'HOTEL HAVANA!
Cada primer dijous de mes, l'Hotel Havana de Barcelona us ofereix la possibilitat de sopar mentre gaudiu d'un gran concert de blues o "derivats", amb el seu Sopar & Blues.
Aquest mes el sopar us ofereix un molt bon menú de blues amb la banda de dos grans músics (pioners del gènere a casa nostra), Big Mama & Riqui Sabatés Band!
Bon profit!
Dijous 3, 21h - Big Mama & Riqui Sabatés Band a l'Hotel Havana (BCN)

BLUES I TEATRE!
Degut al seu èxit, el Versus Teatre torna a programar l'obra Cloaca, que té la particularitat de que hi podeu escoltar... blues en directe!
Doncs sí, el membres de Malacara & Wilson Band s'han encarregat de fer la música que acompanya aquesta obra i, a més, la interpreten en directe durant la representació!
Malacara & Wilson Band al Versus Teatre (BCN):
Dijous 3, 20.30h
Divendres 4, 20.30h
Dissabte 5, 20.30h
Diumenge 6, 18h

CICLE DE BLUES AL PEDRALBES CENTRE!
El centre comercial Pedralbes Centre us ha preparat un cicle de blues molt interessant, amb alguns dels músics més reconeguts de casa nostra!
Aquest dissabte els protagonistes del cicle són Wax & Boogie, i amb ells gaudireu d'una gran sessió de blues, boogie, glamour i feeling!
Dissabte 5, 19h - Wax & Boogie al Pedralbes Centre (BCN)

HARMONICANT A LA FESTA MAJOR DE JOSA DE CADÍ!
Dins de la programació de la Festa Major de Josa de Cadí (Alt Urgell), aquest dissabte podeu veure en acció un projecte molt interessant que recupera un format que va ser molt popular els anys 40 i 50, el trio d'harmòniques!
Harmonicant és el nom del trio format per Joan Pau Cumellas (harmònica diatònica), Agustín García (harmònica de baix) i Cèsar Gómez (harmònica d'acords), i tots 3 us faran gaudir d'un concert on l'harmònica serà la gran (i única) protagonista!
Dissabte 5, 19 - Harmonicant a Josa de Cadí

THE EXTRAORDINAIRES + THE BIG JAMBOREE AL MUSIC HALL!
Aquest dissabte, al Music Hall, podeu gaudir d'una gran nit de doo wop, rhythm'n'blues, jump'n'jive i rock'n'roll, amb un concert doble!
The Extraordinaires, un grup vocal que va causar sensació els anys 90, i The Big Jamboree, una gran banda de casa nostra que no necessita presentació, us faran moure sense parar!
Dissabte 5, 21h - The Extraordinaires + The Big Jamboree al Music Hall (BCN)

TORNEN LES JAMS DE BLUES A LA SALA FIZZ!
Després d'un llarg parèntesi, la Sala Fizz de Barcelona torna a programar la seva jam de blues dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers!
En aquesta nova etapa la jam passa al diumenge, i serà una molt bona manera d'acabar la setmana!
Every sunday you'll have the blues!
Diumenge 6, 20h - Jam session a la Sala Fizz (Barcelona)
 
    
__________________________



Dilluns

Error 404: live blues not found.

Dimarts

Dimarts 1, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 1, 21h - Big Mama & Sister Marion al Milano Cocktail Bar
Us agradaria començar el setembre gaudint d'un concert dedicat a les grans cantants de blues i interpretat per 2 de les grans blueswomen de casa nostra? Doncs exactament això és el que us espera aquest dimarts al Milano Cocktail Bar amb Big Mama & Sister Marion!


Dimecres

Dimecres 2, 19.30h - Cita A Ciegas a les Nits Gaudí 
Les Nits Gaudí és un cicle de concerts que es celebra a la Torre Bellesguard (BCN), una de les obres més desconegudes d'Antoni Gaudí, i on el blues també hi tindrà el seu espai.
Aquest dimecres podeu veure el duo Cita A Ciegas, un parell de grans músics que no "perd de vista" la música negra i us farà gaudir d'una gran sessió de soul i funk en petit format! 


Dimecres 2, 22h - Jam session a La Lluna
Després de les vacances, torna la jam de La Lluna, un local històric de la nit de Barcelona. Es tracta d'una iniciativa del Jazzpetit, que també programarà concerts en aquesta sala, i la jam estarà coordinada per Robert Milego. A disfrutar! 


Dijous

Dijous 3, 20 i 22h - Marc Ferrer Trio al Jamboree
Aquest dijous, al Jamboree, podeu veure el projecte en solitari d'un gran músic que forma part de conegudes formacions com The Big Jamboree i Big Dani Pérez. Es tracta del pianista Marc Ferrer, que ara encapçala el seu propi trio amb la intenció de fer vibrar al públic a ritme de blues i jazz!


Dijous 3, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra!
Aquesta setmana està coordinada per uns especialistes en blues i en jams, Tota Blues!

Divendres
 

Divendres 4, 18h - Jordi Sabatés al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana el gran pianista Jordi Sabatés, que us farà gaudir amb una gran sessió de jazz i solos de piano!

Divendres 4, 19.30h - Cocktail & Swing a l'Hotel Havana
El Cocktail & Swing de l'Hotel Havana d'aquesta setmana té com a protagonistes 3 dels bluesmen més cool de la ciutat, The Cool Grinders, i amb ells gaudireu d'un gran còctel de blues, boogie i swing! 

Divendres 4, 21h - Marga Mbande Quartet al Milano Cocktail Bar
Aquest divendres el Milano Cocktail Bar rep Marga Mbande Quartet, una suggerent cantant acompanyada per destacats músics de casa nostra, que us faran gaudir del soul i el funk mentre feu una copa en aquesta sala del centre de Barcelona!

Divendres 4, 22h - Paquito Groove Band al Can Via Music
Can Via Music (La Palma de Cervelló) us ha preparat aquest divendres un gran concert amb la Paquito Groove Band, liderada pel pianista i cantant Paquito Cruz, que us donarà una bona dosi de groove que us durarà tot el cap de setmana!

Divendres 4, 22h - Jam session al Ratafia Cocktail Bar
Després del descans estival, torna la jam de blues
del Ratafia Cocktail Bar (Sarrià, BCN) coordinada per Quim Quiñonero i Philip Stanton, dos dels membres de The Bluesters. A gaudir d'un bon còctel de blues... i més! 


Divendres 4, 22h - The Rusties al Bar Rambla
Aquest divendres podeu veure en acció The Rusties, una banda que aposta pel rhythm'n'blues i el blues de Chicago i que us treurà el rovell de sobre! La primera cita és al
Bar Rambla (Sant Feliu de Guíxols).  

Divendres 4, 22.30h - The Crawfish a The Philharmonic
Aquest divendres és moment per gaudir del rock'n'roll i altres ritmes dels 50 i 60, amb The Crawfish, uns experts en el tema. Els podeu veure en acció a The Philharmonic, una de les sales on actuen regularment.

Divendres 4, 23h - Aishah Davis Band al Bluesman Cocktail Bar
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace) us ha preparat un bon concert de blues, soul i rhythm'n'blues per al divendres, amb Aishah Davis Band. Una gran cantant acompanyada per una banda de grans músics, tots ells amb molta experiència, o sigui que teniu tots els ingredients per passar una nit fantàstica!


Divendres 4, 23.45h - La Testapazza al Gaelic BCN 
El Gaelic BCN us ha preparat una bona sessió de blues acústic amb els guanyadors del V Concurs de Blues de Barcelona, La Testapazza! 


Dissabte

Dissabte 5, 13h - Cotton Roots al Gaelic BCN
El Gaelic BCN us ha preparat un gran vermut al ritme del blues rural dels Cotton Roots! Mentre gaudiu de l'aperitiu us semblarà que sou al Delta del Mississippi...

Dissabte 5, 18h - Big Mama & & Tòfol Martínez & Agustí Borrell al Restaurant Cap de Creus
Aquest dissabte, al Restaurant Cap de Creus, podeu veure en acció la Big Mama molt ben acompanyada per Tòfol Martínez i Agustí Borrell. Us espera una gran sessió de blues! 

Dissabte 5, 19.30h - The Bluesters a Al Pairo
Si voleu començar la nit de dissabte amb una bona dosi de rhythm'n'blues a prop del mar, teniu una cita amb The Bluesters a Al Pairo Chiringuito (Castelldefels)!


Dissabte 5, 21h - Lone Rhino Club al Milano Cocktail Bar
Aquest dissabte el Milano Cocktail Bar us ha preparat una gran sessió de blues luchado y poco hecho amb els Lone Rhino Club del gran Julio Lobos! The Wolf Is At Your Bar!

Dissabte 5, 21.30h - Miguel Talavera Power Trio a El Búho
Aquest dissabte teniu un concert molt potent a El Búho de L'Hospitalet de l'Infant amb el Miguel Talavera Power Trio. Un dels grans guitarristes del país acompanyat d'una molt bona base rítmica, que us farà vibrar amb el seu repertori de blues-rock amb tocs de jazz i funk.

Dissabte 5, 22h - Waltrapa & The Cashmakers al Boca Chica
Aquest dissabte podeu passar la nit a ritme de Texas blues amb uns experts en el tema, Waltrapa & The Cashmakers! Aquest power trio combina el Texas blues, amb el rhythm'n'blues i el rock'n'roll, i us faran gaudir d'una gran nit de blues al Boca Chica (Sant Antoni de Calonge)!

Dissabte 5, 22.30h - Paquito Groove Duo a The Philharmonic
Aquest dissabte, a The Philharmonic, podeu veure el Paquito Groove Duo, liderat pel pianista i cantant Paquito Cruz. Us espera una bona dosi de groove, que us durarà tot el cap de setmana!

Dissabte 5, 23h - Road Blues al Bluesman Cocktail Bar
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace) us ha preparat un "viatge" a ritme de blues per a la nit de dissabte, amb els Road Blues!


Dissabte 5, 23.45h - The Black Snakes al Gaelic BCN
Aquest dissabte, al Gaelic BCN, podeu gaudir d'una gran sessió de blues rural amb uns joves experts en el tema, The Black Snakes! Aquesta banda, sorgida de l'Escola de Blues de Barcelona, us porta el blues de principis del segle XX, i després podeu continuar gaudint a casa amb el seu nou disc!


Diumenge

Diumenge 6, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 6, 19h - Mr. Shingles a l'Obama
Aquest diumenge, a l'Obama American English Pub
, podeu acabar molt bé la setmana amb un trio format per músics experts. Es tracta de Mr. Shingles, i amb ells gaudireu del so i el ritme del Chicago dels anys 50 i 60!

Diumenge 6, 20h - Mancuso a la Festa Major d'Horta
Dins de la programació de la Festa Major d'Horta, aquest diumenge podeu acabar la setmana amb Mancuso, una potent banda de blues, funk i rock, sorgida de l'Escola de Blues de Barcelona!

Diumenge 6, 21.30h - Miguel Talavera Power Trio al Beach Bar La Torre del Sol
Aquest diumenge teniu un concert molt potent al Beach Bar La Torre del Sol (Mont-roig) amb el Miguel Talavera Power Trio. Un dels grans guitarristes del país acompanyat d'una molt bona base rítmica, que us farà vibrar amb el seu repertori de blues-rock amb tocs de jazz i funk. 


Salut i blues!


Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment