Monday, March 21, 2016

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 21 de març)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

X FESTIVAL MILANO DE JAZZ & BLUES!
El Milano Cocktail Bar celebra aquesta setmana el X Festival Milano de Jazz & Blues, i de dilluns a diumenge podeu gaudir d'aquests 2 estils musicals en concerts de proximitat i gran qualitat.
Un festival diferent on teniu els músics ben a prop, i on podeu gaudir al mateix temps de la seva música i dels còctels d'aquesta acollidora sala!
Tots els concerts comencen a les 21h, i aquests són els dies que teniu blues o "derivats":
Dilluns 21 - Philippe Lejeune Trio
Dimarts 22 - Philippe Lejeune Trio
Dimecres 23 - The Big Jamboree
Dijous 24 - The Rhythm Treasures
Dissabte 26 - A Contra Blues
 
WAX & BOOGIE SINGS ETTA JAMES AL 99% MOTO BAR!
Aquest dijous teniu podeu gaudir d'un concert molt especial per retre homenatge a la gran Etta James!
Wax & Boogie han preparat un repertori dedicat a la mítica cantant, i segur que serà una nit molt emocionant!
La cita és al 99% Moto Bar.  
Dijous 24, 21h - Wax & Boogie al 99% Moto Bar (BCN)

CHINO & WALTER CORONDA AL SUNSET JAZZ CLUB!
Aquest dijous el Sunset Jazz Club reuneix dos grans guitarristes, Chino & Walter Coronda, que us faran gaudir d'una gran sessió de blues, jazz i swing!
Una bona manera d'anar agafant el ritme per a la Setmana Santa!
Dijous 24, 22h - Chino& Walter Coronda al Sunset Jazz Club (Girona)

THE RUSTIES PRESENTA DISC A SANT JOAN DE LES ABADESSES! 
The Rusties, una banda que aposta pel rhythm'n'blues i el blues de Chicago, presenta el seu nou disc doble ("INdependent Blues" i "DisCOVERing the Blues") a l'Era d'en Serralta de Sant Joan de les Abadesses. 
Un concert que us treurà el rovell de sobre!
Dissabte 26, 18.30h - The Rusties a l'Era d'en Serralta (Sant Joan de les Abadesses)

BARBACOA-CONCERT A L'SKIBAR!
L'Skibar de Masella tanca la temporada aquest diumenge, i ha preparat una bona barbacoa-concert per celebrar-ho com cal!
Entre d'altres activitats, podeu gaudir del rock'n'roll dels Kustom Rockers i del blues de The Rusties.
Amb l'escalfor de la barbacoa, el rock'n'roll i el blues segur que la neu s'acabarà fonent!
Diumenge 27,
12.30h - Kustom Rockers
17.00h - The Rusties

BIG MAMA & TOTA BLUES!
Aquesta setmana podeu veure en acció un duo inèdit format per dos grans músics de blues, Big Mama & Tota Blues!
La històrica cantant catalana i el gran bluesman argentí establert a Barcelona uneixen les seves forces, per fer-vos gaudir d'una sessió de blues molt especial al Harlem Jazz Club!
A disfrutar!
Diumenge 27, 22.30h - Big Mama & Tota al Harlem Jazz Club (BCN)


__________________________



Dilluns

El blues d'aquest dilluns el teniu als Destacats de la setmana.

Dimarts

Dimarts 22, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 22, 21h - Marga Mbande a l'OUT
Aquest dimarts l'OUT (Once Upon a Time), un acollidor restaurant de Barcelona d'aire parisenc, rep Marga Mbande, una suggerent cantant que us farà gaudir del blues, el soul i el funk! 
 

Dimarts 22, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

El blues d'aquest dimecres el teniu als Destacats de la setmana.

Dijous

Dijous 24, 19.30h - August Tharrats a l'Hotel Havana
Aquest dijous podeu gaudir d'una gran sessió de blues i swing a l'Hotel Havana de Barcelona, amb un gran músic expert en el tema, August Tharrats!

Dijous 24, 21h - Jazz Classic Quartet al Cafè Vienès 
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster) és com la "casa" del Jazz Classic Quartet, llavors podem dir que aquesta banda torna a casa aquest dijous. Oriol Romaní, Òscar Font, Albert Romaní i Queralt Camps us portaran de viatge cap als anys 20 i 30 sense que us hàgiu de moure de la sala!


Dijous 24, 21h - Big Mama & Riqui Sabatés al Cafè de la Pedrera
El Cafè de la Pedrera us ha preparat una gran sessió de blues per a aquest dijous, amb dos dels pioners del gènere a casa nostra, Big Mama & Riqui Sabatés!

Dijous 24, 22h - JV & 2MOONS al Harlem Jazz Club
JV & 2MOONS és un trio, encapçalat pel gran Joan Vinyals, que combina el blues amb el rock, i també altres estils com el funk, el reggae i el jazz. Dijous podeu gaudir d'aquesta interessant barreja al Harlem Jazz Club.


Dijous 24, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra! 


Dijous 24, 23h - Jam al Rocksound amb Tota Blues
Aquest dijjous també podeu gaudir de la jam del Rocksound, coordinada per Tota Blues, uns experts en jams i en blues! Una bona manera d'agafar el ritme per a la Setmana Santa!
 


Divendres

Divendres 25, 18h - Andreu Martínez al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquest divendres el gran cantant i guitarrista Andreu Martínez, que us oferirà una bona sessió de blues barrejat amb altres estils!

Divendres 25, 20h - Sweet Marta & Johnny Big Stone al Clàssic Bar Musical
Aquest divendres, al Clàssic Bar Musical (Deltebre), podeu veure en acció Sweet Marta & Johnny Big Stone, que us faran gaudir d'una gran sessió de blues!

Divendres 25, 22h - Pexsom Blues al Mas Pi
Aquesta setmana teniu 3 oportunitats per veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". La primera cita és al Mas Pi (Verges).  


Divendres 25, 23h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Aquest divendres Chino & The Big Bet torna al Harlem, però no és per dirigir una jam (com fan habitualment els dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió els podeu veure acompanyats per una secció de vents, i tots plegats és molt probable que aconsegueixin fer-vos aixecar de la cadira per ballar!

 
Divendres 25, 23h - Txus Blues & Jose Bluefingers al Celler Berenguer
Txus Blues & Jose Bluefingers seran aquest divendres al Celler Berenguer de Montgat, i amb ells podeu començar el cap de setmana de molt bon humor! 

ATENCIÓ: el concert canvia de data i es farà el 29 d'abril.

Divendres 25, 23h - The Blues Prisoners al Firabar
Aquest divendres The Blues Prisoners sortiran del seu "zulo" per anar fins a Cardona, on faran una de les seves sessions de blues presidiari a un dels locals de referència d'aquesta població, el Firabar. Esperem que la sortida vagi bé i els dos fugitius no tinguin cap trobada amb els seus "amics" de la policia (que els persegueixen des de 1980)...

Divendres 25, 23.45h - Marisa Ocaña Quartet a El Forat del Pany
El Forat del Pany (Vilafranca del Penedès) rep divendres el Marisa Ocaña Quartet, que us oferirà una bona sessió de rhythm'n'blues i soul!


Dissabte

Dissabte 26, 12h - The Lost Links al Port de Torredembarra
Aquest dissabte, al Port de Torredembarra, podeu fer el vermut amb The Lost Links, una banda de casa nostra que us farà gaudir a ritme de blues, surf, gypsy swing i old time grooves!


Dissabte 26, 12h - The Crooner al Santi Beach Bar
Si voleu fer el vermut a prop del mar i a ritme de blues-rock, aquest dissabte teniu una cita al Santi Beach Bar (Pineda), amb en Lluís "Nano" Navarro "The Crooner"!


Dissabte 26, 13h - Wax & Boogie al Craft Barcelona
El Craft Barcelona us ha preparat un "beermut" a ritme de blues i boogie amb unes experts en el tema, Wax & Boogie! 


Dissabte 26, 14.30h - Sweet Marta & Johnny Big Stone a La Pepa
Aquest dissabte, a La Pepa (Amposta), podeu veure en acció Sweet Marta & Johnny Big Stone, que us faran gaudir d'una gran sessió de blues!

Dissabte 26, 19.30h - Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera al Teatre Art Joia
Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera seran aquest dissabte al Teatre Art Joia de Cadaquès, i allà us faran gaudir d'un "huracà" de blues!

Dissabte 26, 20h - Atomic Leopards a La Rectoria
La Rectoria de Vallcebre us proposa començar la nit de dissabte amb els Atomic Leopards, que us faran vibrar amb el seu potent rockabilly, blues i swing!

Dissabte 26, 20.30h - Alan Bike al Honky Tonk
El gran bluesman Alan Bike torna aquest dissabte al Honky Tonk, amb el seu blues ple d'ironia i feeling. Amb ell segur que passareu una molt bona estona!

Dissabte 26, 20.30h - Tota Blues Dúo a l'Hotel Grand Marina
Tota Blues Dúo, aquesta vegada acompanyats per Cristian Moya al piano, seran aquest dissabte a l'Hotel Grand Marina de Barcelona. Blues de luxe a un hotel de luxe!

Dissabte 26, 21.30h - Pexsom Blues a Can Pope
Segona oportunitat de la setmana per veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". En aquesta ocasió la cita és a Can Pope (Sant Feliu de Guíxols).

Dissabte 26, 22h - Bluerommess a La Sonora de Gràcia
La Sonora de Gràcia rep aquest dissabte els Blueroomess, que us oferiran una bona sessió de blues, rock, folk i jazz!

Dissabte 26, 23h - Tota Blues & Cristian Moya al Kosmobar
El Kosmobar (BCN) us ha preparat una bona sessió de Chicago blues (en format acústic) amb dos experts en el tema, Tota Blues i Cristian Moya!


Dissabte 26, 23h - Grateful Blues a La Cate
La Cate, un espai cultural de Figueres on la música en directe hi té una presència destacada, rep aquest dissabte els Grateful Blues, una formació de country blues que combina les versions del gènere amb temes propis. Segur que serà un concert molt "agraït"!  

Dissabte 26, 23.30h - The Cool Grinders a El Paraigua
Si voleu gaudir de la nit de dissabte una molt bona opció és fer una visita a El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, perquè allà hi podeu veure el concert de The Cool Grinders. Very cool, baby!


Diumenge

Diumenge 27, 12h - The Lost Links al Port de Torredembarra
Aquest diumenge, al Port de Torredembarra, podeu fer el vermut amb The Lost Links, una banda de casa nostra que us farà gaudir a ritme de blues, surf, gypsy swing i old time grooves!


Diumenge 27, 13h - Atomic Leopards a Can Pepitu  
Can Pepitu (Port de la Selva) us ha preparat un bon vermut musical amb els Atomic Leopards, que us faran vibrar amb el seu potent rockabilly, blues i swing!

Diumenge 27, 15h - The Crooner al Santi Beach Bar
Si voleu fer la sobretaula a prop del mar i a ritme de blues-rock, aquest diumenge teniu una cita al Santi Beach Bar (Pineda), amb en Lluís "Nano" Navarro "The Crooner"!


Diumenge 27, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 27, 19h - Jam session al Limerick
Amb la jam del Limerick, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers, teniu tots els ingredients per acabar molt bé la setmana, gaudint del blues en estat pur!

Diumenge 27, 19.30h - Pexsom Blues a El Primer Glop De Cervesa
Tercera oportunitat de la setmana per veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". En aquesta ocasió la cita és a El Primer Glop De Cervesa (Girona). 

Diumenge 27, 20h - Carlos Shelly R&B Band a La Traviesa
Aquest diumenge us espera una gran nit de blues elèctric a La Traviesa (Torredembarra), amb Carlos Shelly R&B Band, la formació encapçalada per aquest gran guitarrista que ara presenta el seu nou disc. A disfrutar! 




Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment