Monday, March 28, 2016

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 28 de març)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

DANI NEL·LO & KOKO JEAN & THE TONICS AL JAMBOREE!
Aquest dimecres, podeu veure junts al mateix escenari en Dani Nel·lo i Koko Jean & The Tonics!
Un dels grans saxofonistes de casa nostra i un quartet de músics espectaculars es reuneixen en aquesta ocasió especial, per oferir-vos una combinació explosiva de soul i rhythm'n'blues!
La cita és al Jamboree.
Dimecres 30, 20 i 22h - Dani Nel·lo & Koko Jean & The Tonics al Jamboree (BCN)

"NUESTRAS DIVAS" AL MEAM!
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), es converteix durant l'abril, maig i juny en el cicle "Nuestras divas"!
Cada divendres d'aquest tres mesos podeu veure en acció algunes de les millors cantants de casa nostra, i aquesta setmana la primera protagonista del cicle és l'Edna Sey, que us farà gaudir d'una sessió de neo soul!!
Divendres 1, 18h - Edna Sey al MEAM (BCN)

TXUS BLUES & JOSE BLUEFINGERS AL CICLE "VA DE JAZZ"!
El cicle "Va de jazz i músiques tranquil·les" es celebra a l'Ateneu Vilassanès cada primer diumenge de mes, i aquesta setmana hi podeu veure en acció Txus Blues & Jose Bluefingers, que us faran gaudir amb el seu riure'n'blues!
Diumenge 3, 19h - Txus Blues & Jose Bluefingers a l'Ateneu Vilassanès (Vilassar de Mar)

BARCELONA BIG BLUES BAND & BLAS PICÓN AL JAMBOREE!
Aquest diumenge podeu acabar la setmana d'una manera espectacular, amb la Barcelona Big Blues Band (BBBB)!
Com el seu nom indica, la BBBB és una banda de blues mooooolt gran, pel nombre de components i per la seva qualitat i, per si això no fos prou, acostuma a actuar acompanyada de convidats de luxe.
En aquesta ocasió el convidat és Blas Picón, un dels grans bluesmen de casa nostra. La cita és al Jamboree!
Diumenge 3, 20 i 22h - BBBB & Blas Picón al Jamboree (BCN)


__________________________



Dilluns

Dilluns 28, 20h - Sardina's Golden Rule a La Traviesa
La Traviesa de Torredembarra rep aquest dilluns la banda Sardina's Golden Rule, que us farà gaudir d'una gran nit de rhythm'n'soul!

Dilluns 28, 21h - Lluís Coloma Quartet al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar ha decidit fer d'aquest dilluns un dels millors dies de la setmana, i per això us ha preparat el concert del Lluís Coloma Quartet. (amb el gran guitarrista Balta Bordoy). Tant de bo totes les setmanes comencessin així de bé!

Dimarts

Dimarts 29, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 29, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 30, 21h - Marc Ferrer Trio al Milano Cocktail Bar
Aquest dimecres, al Milano Cocktail Bar, podeu veure el projecte en solitari d'un gran músic que forma part de conegudes formacions com The Big Jamboree i Big Dani Pérez. Es tracta del pianista Marc Ferrer, que ara encapçala el seu propi trio amb la intenció de fer vibrar al públic a ritme de blues i jazz!

Dijous

Dijous 31, 19.30h - August Tharrats a l'Hotel Havana
Aquest dijous podeu gaudir d'una gran sessió de blues i swing a l'Hotel Havana de Barcelona, amb un gran músic expert en el tema, August Tharrats!

Dijous 31, 21h – Lluís Coloma Trio al Cafè Vienès
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster de Barcelona), rep aquest dijous el Lluís Coloma Trio, i poder gaudir del blues i el boogie espectaculars d'aquests grans músics en una sala tan especial com aquesta ha de ser una experiència inoblidable!

Dijous 31, 21h - Paquito Groove Band al Milano Cocktail Bar
Una bona manera d'acabar la nit és una bona dosi de groove, i això és el que us donarà la Paquito Groove Band, el projecte personal d'un dels millors bateries de casa nostra, Marc Ruiz! La cita és al Milano Cocktail Bar.

Dijous 31, 21h - Alex Zayas al Bar Prize
Aquest dijous el Bar Prize (al nou espai del carrer Calàbria, 66) us ofereix una bona sessió de blues, soul i funk amb l'Alex Zayas, un dels grans guitarristes de casa nostra. A disfrutar!

Dijous 31, 21h - Jam session a L'Olla
L'Olla és un interessant espai de Granollers situat a l'antiga fàbrica Roca Umbert, que combina la gastronomia amb la cultura. Un dijous al mes el dediquen a la seva jam, coneguda com "l'olla de grills", on podeu gaudir del blues i altres estils!

Dijous 31, 22h - Gnaposs al Harlem Jazz Club
Gnaposs, el projecte del gran guitarrista David Muñoz, continua amb la presentació del seu nou disc, "Gnaposs Groove", i aquest dijous el podeu veure en acció al Harlem, on gaudireu d'una sessió de funk, blues, rock...


Dijous 31, 22h - "Los Tres Cerditos cantan al Lobo" al Glaciar
Aquest dijous podeu gaudir d'un espectacle molt especial que porta per títol "Los 3 cerditos cantan al lobo"!
Alan Bike, Daniel Nunes i MA Lonesome es reuniran al Glaciar (BCN) per retre homenatge al mític Howlin' Wolf, amb motiu del 40è aniversari de la seva mort. Serà un concert "5 jotes"!


Dijous 31, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra! 


Dijous 31, 22.30h - Jam session al Legends Dance Hall 
L'últim dijous de mes, el Legends Dance Hall (Terrassa) us prepara una jam de blues i altres estils!

Divendres

Divendres 1, 21h - Augie Burr & Elvis Tribute Band al 99% Moto Bar
El 99% Moto Bar de Barcelona us proposa passar la nit amb el Rei... del Rock'n'Roll! I uns dels especialistes en la música d'Elvis són Augie Burr & Elvis Tribute Band, cosa que podeu comprovar des de la primera nota!

Divendres 1, 22h - Jam session al Ratafia Cocktail Bar
Aquest divendres teniu la jam de blues
del Ratafia Cocktail Bar (Sarrià, BCN) coordinada per Xavi Garcia i Philip Stanton. A gaudir d'un bon còctel de blues i altres ritmes negres!


Divendres 1, 22.30h – Lluís Coloma & Blas Picón a La Primitiva
La fonda La Primitiva de Lluçà rep aquest divendres Lluís Coloma & Blas Picón, i amb ells podeu passar una gran nit gaudint del seu blues i boogie espectaculars... i d'un bon sopar!


Divendres 1, 23h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Aquest divendres Chino & The Big Bet torna al Harlem, però no és per dirigir una jam (com fan habitualment els dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió els podeu veure acompanyats per una secció de vents, i tots plegats és molt probable que aconsegueixin fer-vos aixecar de la cadira per ballar!


Divendres 1, 23h - Aishah Davis Band al Bluesman Cocktail Bar
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace) us ha preparat un bon concert de blues, soul i rhythm'n'blues per al divendres, amb Aishah Davis Band. Una gran cantant acompanyada per una banda de grans músics, tots ells amb molta experiència, o sigui que teniu tots els ingredients per passar una gran nit!
   


Dissabte

Dissabte 2, 10.45h - Mads a la II Mantinal Motera Solidàrial
Mads és un potent quartet de rock'n'blues, i aquest dissabte els podeu veure en acció a la II Mantinal Motera Solidària de Terrassa. The blues-rock madness, baby!


Dissabte 2, 12.30h - The Blues Prisoners a El Kau de les Fades
Aquest dissabte The Blues Prisoners sortiran del seu "zulo" per anar a fer un bon vermut a El Kau de les Fades (Terrassa). Una bona manera de començar un mes que es preveu mogudet per als dos fugitius...

Dissabte 2, 13h - Charlie Yáñez & Steve de Swardt al Craft Barcelona
El Craft Barcelona us ha preparat un bon vermut de blues amb dos grans músics de casa nostra, Charlie Yáñez i Steve de Swardt! A disfrutar!


Dissabte 2, 20.30h - Chino al Honky Tonk
Aquest dissabte, al Honky Tonk, podeu veure en acció en Chino i el seu inseparable dobro. No necessiteu res mes per gaudir d'una gran sessió de blues amb molt de swing! 

Dissabte 2, 21h - Wax & Boogie 3 al Milano Cocktail Bar
Per començar bé la nit de dissabte, el Milano Cocktail Bar us ha preparat un concert ple de blues, boogie i feeling, amb Wax & Boogie!

Dissabte 2, 23h - Jam al Rocksound amb Tota Blues
Aquest dissabte podeu gaudir de la jam del Rocksound, coordinada per Tota Blues, uns experts en jams i en blues! 


Dissabte 2, 23.30h - The Rusties a l'Inagua
Aquest dissabte podeu veure en acció The Rusties, una banda que aposta pel rhythm'n'blues i el blues de Chicago i que us treurà el rovell de sobre! La cita és a l'Inagua Bar (Palamós). 

ATENCIÓ: concert cancel·lat.

Diumenge

Diumenge 3, 12h - The Crooner al Santi Beach Bar
Si voleu fer el vermut a prop del mar i a ritme de blues-rock, aquest dissabte teniu una cita al Santi Beach Bar (Pineda), amb en Lluís "Nano" Navarro "The Crooner"!


Diumenge 3, 12.30h - Big Mama & Sister Marion a La Cerveseria Clandestina
L'aperitiu del diumenge és un dels petits plaers d'aquesta vida, però si el feu acompanyat de bon blues llavors ja es converteix en un dels grans plaers d'aquesta vida! Diumenge ho podeu comprovar a La Cerveseria Clandestina, amb dues grans blueswomen de casa nostra, Big Mama & Sister Marion!

Diumenge 3, 13.30h - Las Balas Perdidas a la Bodega Saltó
Las Balas Perdidas és una interessant banda que crea la seva música partint del blues. Segons les seves pròpies paraules, "partint del blues, la música de derrota per excel·lència, exploren la seva pròpia derrota". 

Aquest diumenge podeu gaudir del seu directe a la Bodega Saltó, i segur que es guanyaran... la vostra admiració! 

Diumenge 3, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 3, 19h - Jam session al Limerick
Amb la jam del Limerick, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers, teniu tots els ingredients per acabar molt bé la setmana, gaudint del blues en estat pur!

Diumenge 3, 20h - Smokin' Blues a El Primer Glop De Cervesa
El Primer Glop de Cervesa (Girona) rep els Smokin' Blues en format duo, és a dir en Lluís "Nano" Navarro a la veu i guitarra i Víctor Barceló a l'harmònica. What a smokin' blues night, baby!   


Diumenge 3, 20.30h - Alex Zayas al Honky Tonk
Aquest diumenge, al Honky Tonk, podeu veure en acció l'Alex Zayas, que us oferirà una gran sessió de blues, rock i funk per acabar molt bé la setmana!




Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment