Monday, July 11, 2016

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana de l'11 de juliol)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

WAX & BOOGIE RHYTHM COMBO AL PALAU GÜELL!
El Palau Güell organitza durant l'estiu una sèrie de concerts al terrat d'aquest espectacular edifici, i els protagonistes d'aquest dijous són Wax & Boogie Rhythm Combo!
Amb ells us espera una gran nit de blues i boogie... a la fresca! 
Dijous 14, 20.30h - Wax & Boogie Rhythm Combo al Palau Güell (BCN) 

CONCERT SOLIDARI DE LLUÍS COLOMA TRIO & DANI NEL·LO!
El dijous teniu un esdeveniment molt especial amb el Lluís Coloma Trio & Dani Nel·lo, a l'Auditori Can Roig i Torres (Santa Coloma de Gramenet), i es tracta d'un concert solidari a favor del Projecte Santa Coloma Sona.
Una gran ocasió per col·laborar amb una bona causa al mateix temps que gaudiu d'aquesta espectacular reunió de grans músics!
Dijous 14, 21h - Lluís Coloma Trio & Dani Nel·lo a l'Auditori Can Roig i Torres (Santa Coloma)

GUAYABERA TOUR DE THE SUITCASE BROTHERS!
Aquest estiu tornem a tenir per aquí en Santos Puertas (actualment resideix als EE.UU.) i això vol dir que podem tornar a veure en acció The Suitcase Brothers (en Santos i el seu germà Víctor)!
Durant aquests mesos estaran realitzant el Guayabera Tour, que durarà gairebé durant tot l'estiu, i aquesta setmana teniu 2 cites amb aquest gran duo.
Si aneu als concerts del tour amb una guayabera, a més d'anar ben fresquets, tindreu descompte al comprar els discos o DVDs dels Suitcase! 
Dijous 14, 21h - Milano Cocktail Bar (BCN)
Dissabte 16, 18.30h - Pedralbes Centre (BCN)

14è FESTIVAL DE BLUES DE BARCELONA!
Aquesta setmana és la "setmana gran" del Festival de Blues de Barcelona, organitzat per Capibola Blues, i podeu gaudir de blues a dojo per a tots els gustos durant aquesta última setmana del festival! 

Dijous 14, 
21.00h - Marc Ferrer Trio a les Nits de Blues del Poble Espanyol

Divendres 15, 
20.00h - Flamingo Tours + The James Hunter Six a la Seu del Districte de Nou Barris


Dissabte 16,
20.00h - Wax & Boogie Rhythm Combo + Chino & The Big Bet & Sax Attack + The Excitements a la Seu del Districte de Nou Barris

Diumenge 17,
19.30h - "El blues conquereix el Castell"



PÒQUER DE CITES AMB THE BLUES PRISONERS!
Aquesta setmana The Blues Prisoners s'arrisquen encara més i faran 4 sortides del seu "zulo"!
La primera sortida és el dijous, per anar fins a Vilafranca del Penedès i compartir una nit de blues presidiari a la fresca amb la gent de la Cafeteria Circell.
La segona sortida és divendres, i sortiran del "zulo" per anar... al "cau"! Més concretament a El Kau de les Fades de Terrassa (un local que ja es va arriscar a acollir-los no fa gaire), i la qüestió és estar ben amagats...
La tercera sortida és dissabte, i tornaran a visitar la bona gent de l'Associació de Veïns Mataró-Centre, que han tornat a convidar els dos fugitius a la seva festa. Sembla que a aquests veïns els agrada el risc!
La quarta i última sortida de la setmana és el diumenge, per anar fins a Mollerussa i visitar els seus còmplices de Lo Xiringuito, un petit gran local que es llança a la piscina tornant a acollir els dos fugitius...
Dijous 14, 21h - Cafeteria Circell (Vilafranca del Penedès)
Divendres 15, 21h - El Kau de les Fades (Terrassa)  
Dissabte 16, 23h - Associació de Veïns Mataró-Centre (Mataró)
Diumenge 17, 12.30h - Lo Xiringuito (Mollerussa)

26è FESTIVAL REUS BLUES!
El Festival Reus Blues segueix fidel a la seva cita amb tots els amants del gènere "i d'altres espècies picants", i aquest any arriba a la seva 26ena edició, tota una proesa en els temps que corren!
En aquesta edició el festival amplia encara més la seva programació i passa a celebrar-se durant 3 setmanes, amb una interessant combinació de bandes d'aquí i de fora.
Per acomiadar el festival, aquest diumenge podeu gaudir d'una bona sessió de blues elèctric amb Carlos Shelly R&B Band, la formació encapçalada per aquest gran guitarrista que ara presenta el seu nou disc!
Diumenge 17, 20.30h - Carlos Shelly R&B Band a El Racó de La Palma


__________________________



Dilluns

Dilluns 11, 20h - Es Tritxos Blues Band a la Galeria Patrick J. Domken
La Galeria Patrick J. Domken de Cadaqués rep aquest dilluns el trio Es Tritxos Blues Band, una formació encapçalada pel gran guitarrista Miguel Talavera, i el concert es combinarà amb una exposició fotogràfica d'Inka Martí. Una bona manera de començar la setmana!

Dilluns 11, 21h - Chino & Víctor Puertas al Milano Cocktail Bar 
Aquest dilluns podeu veure junts dos dels grans bluesmen de casa nostra, en Víctor Puertas i en Chino, i amb ells gaudireu d'una gran sessió de blues acústic al Milano Cocktail Bar!

Dimarts

Dimarts 12, 17.30h - Less Is More al Waikiki
El Waikiki Cala Montgó (L'Escala) us ha preparat una bona sessió de blues i soul amb Less Is More, per gaudir-ne després de la platja!


Dimarts 12, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 12, 21h - August Tharrats Trio al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar té una "plantilla" de luxe, amb alguns dels millors músics de blues de la ciutat com, per exemple, l'August Tharrats Trio. El mestre Tharrats és un dels pioners del piano boogie a casa nostra, i és un plaer poder-lo veure tocar de ben a prop en una sala com el Milano!

Dimarts 12, 21h - Blues de Picolat al Si Us Plau
Tots els dimarts de juliol i agost, al Si Us Plau de Roses, podeu començar la setmana acompanyats per la banda de blues més important de la Catalunya Nord, Blues de Picolat!
Porten més de 20 anys de carrera, temps que han dedicat a reivindicar la identitat catalana a ritme de blues, amb un gran nombre de concerts i 6 discos.
Ara us alegraran les nits de dimarts al costat del mar!  


Dimarts 12, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 13, 19.30h - Jam session al Bar Línea Uno 
L'associació Santako Blues també té la seva jam de blues, i ara canvia de dia! Amb el títol de "Blues entre amics", cada dimecres podeu gaudir de blues i altres estils de la família al Bar Línea Uno (Santa Coloma de Gramenet).

Dimecres 13, 20h - Jam session acústica a l'Espai Calàbria 66
La jam del Bar Prize està pensada per gaudir del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi, i ara la teniu a un nou local del Prize, l'Espai Calàbria 66! Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!

Dimecres 13, 21h - White Boy White a La Nova Estrella 
Aquest estiu torna el cicle "The Stars at Dusk", i tots els dimecres de juliol i agost podeu gaudir de música en directe a prop del mar, al xiringuito La Nova Estrella de la Platja de l'Arrabassada (Tarragona). Aquesta setmana el protagonista és el blues, de la mà d'en White Boy White!  

Dimecres 13, 21h - Lluís Coloma Trio al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar rep aquest dimecres el Lluís Coloma Trio, i amb ells gaudireu d'una gran sessió de blues i boogie!

Dimecres 13, 22h - Jam session al Soda Acústic
Si voleu gaudir d'una jam que combina el blues i altres estils de música negra, cada dimecres en teniu una al Soda Acústic (BCN), i els músics encarregats de coordinar-la són: Andreu Martínez, Martín Laportilla i Didak Fernández. Una bona manera d'acabar la nit a ritme de soul, blues i funk!

Dijous

Dijous 14, 17.30h - Sergi Blanch al Waikiki
El Waikiki Cala Montgó (L'Escala) us ha preparat una bona sessió de clàssics del blues i el rock dels 70 amb en Sergi Blanch, per gaudir-ne després de la platja!

ATENCIÓ: el concert és el dissabte 16

Dijous 14, 22.30h - Recital "Alabatre Blues" de Big Mama
"Alabatre Blues" és un recital poètic-musical de la
Big Mama, i aquest dijous el podeu veure a la Biblioteca Pública de Vila-seca

Divendres

Divendres 15, 18h - The Dry River Stompers al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana The Dry River Stompers. Amb ells gaudireu del ritme del blues, el swing i el dixieland, per ballar sense parar!

Divendres 15, 21h - Soulshine a la Nova Atlàntida
Aquest divendres, a la Nova Atlàntida (Vilassar de Mar), podeu gaudir d'un bon sopar i d'una bona sessió de música negra amb Soulshine


Divendres 15, 21h - A Contra Blues al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar és el lloc on aquest divendres podeu veure en acció una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues! Amb ells a dalt de l'escenari pot passar qualsevol cosa, i sempre sorprenen al públic per la seva qualitat i creativitat. A disfrutar!


Divendres 15, 23h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Aquest divendres Chino & The Big Bet torna al Harlem, però no és per dirigir una jam (com fan habitualment els dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió els podeu veure acompanyats per una secció de vents, i tots plegats és molt probable que aconsegueixin fer-vos aixecar de la cadira per ballar!


Divendres 15, 23.30h - The Almighty Blues Band al Craft Barcelona
El Craft Barcelona rep divendres The Almighty Blues Band, una formació de la Costa Brava encapçalada per l'anglès Josh Thorne que us oferirà una bona dosi de blues, rock i funk!

Dissabte

Dissabte 16, 17.30h - Sergi Blanch al Waikiki
El Waikiki Cala Montgó (L'Escala) us ha preparat una bona sessió de clàssics del blues i el rock dels 70 amb en Sergi Blanch, per gaudir-ne després de la platja!


Dissabte 16, 19h - Blue Gain a La Bruixa
El bar restaurant La Bruixa (Santa Coloma) us ha preparat un bon concert de blues-rock per al dissabte amb una formació d'aquesta població, Blue Gain
 

Dissabte 16, 20.30h - Aureli Rubio al Honky Tonk
El Honky Tonk us proposa començar la nit de dissabte amb una molt bona sessió de blues acústic amb el guitarrista Aureli Rubio. A disfrutar!

Dissabte 16, 21h - Alice & The Wonders al Milano Cocktail Bar
Aquest dissabte, al Milano Cocktail Bar, podeu gaudir d'una bona sessió de rhythm'n'blues amb Alice & The Wonders, una banda que us farà gaudir d'un concert trepidant!


Dissabte 16, 21.30h - Miguel Talavera Power Trio a El Búho
El Búho (L'Hospitalet de l'Infant) rep aquest dissabte el Miguel Talavera Power Trio, que us farà gaudir d'una gran nit de música en directe a base de potent blues-rock amb una mica de jazz i funk!  


Dissabte 16, 23h - Wax & Boogie al Sorli Emocions
Wax & Boogie seran aquest dissabte al centre comercial Sorli Emocions (Vilassar de Dalt), per compartir amb vosaltres una gran sessió de blues i boogie!  


Dissabte 16, 23.30h - Mr. Shingles a El Paraigua
Aquest dissabte, a
El Paraigua, podeu passar la nit amb un trio format per músics experts. Es tracta de Mr. Shingles, i amb ells gaudireu del so i el ritme del Chicago dels anys 50 i 60!


Dissabte 16, 24h - The Park Band a les Festes del Raval
Aquest dissabte podeu anar a la Festes del Raval (Carrers Unió i Marquès de Barberà) i, entre altres grups, hi trobareu The Park Band. Una banda molt apropiada per a l'ocasió perquè cada concert seu és tota una festa de blues i rock! 


Diumenge

Diumenge 17, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 17, 19.30h - The Crooner al Santi's Beach Bar
Si voleu passar la sobretaula de diumenge a ritme de blues-rock, aquest diumenge teniu una cita al Santi's Beach Bar (Pineda), amb en Lluís "Nano" Navarro "The Crooner"!
 


Diumenge 17, 19h - Jam session al Limerick
Amb la jam del Limerick, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers, teniu tots els ingredients per acabar molt bé la setmana, gaudint del blues en estat pur!
ATENCIÓ: cancel·lada.

Diumenge 17, 19.30h - Mr. Shingles a La Capella de Can Gambús
La Capella de Can Gambús rep aquest diumenge Mr. Shingles, un trio format per músics experts que us farà gaudir d'un bon concert amb el so i el ritme del blues de Chicago dels anys 50 i 60!

Diumenge 17, 20.30h - A Contra Blues a La Traviesa
Aquest diumenge, a La Traviesa (Torredembarra), podeu veure en acció una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues! Amb ells a dalt de l'escenari pot passar qualsevol cosa, i sempre sorprenen al públic per la seva qualitat i creativitat. A disfrutar! 


Diumenge 17, 21h - Paquito Groove Band al Milano Cocktail Bar
Una bona manera d'acabar la setmana és una bona dosi de groove, i això és el que us donarà la Paquito Groove Band, el projecte personal d'un dels millors bateries de casa nostra, Marc Ruiz! La cita és al Milano Cocktail Bar.

Diumenge 17, 22h - Alan Pardo a L'Astrolabi
Aquest diumenge, a L'Astrolabi (BCN), podeu veure en acció l'Alan Pardo, un gran guitarrista de casa nostra que us oferirà una bona sessió de blues, amb el seu toc personal!


Diumenge 17, 22.30h - The Rusties al Bar Galeón
Aquest diumenge, al Bar Galeón (Cadaqués) podeu veure en acció The Rusties, una banda que aposta pel rhythm'n'blues i el blues de Chicago i que us treurà el rovell de sobre!



Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment