Monday, June 19, 2017

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 19 de juny)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Bad Music Radio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Just Blues de Ràdio Desvern, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Va de Swing de Sants3Ràdio i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).

Destacats de la setmana

PÒQUER DE CITES AMB THE BLUES PRISONERS!
Aquesta setmana The Blues Prisoners s'arrisquen encara més i faran 4 sortides del seu "zulo"!
La primera sortida és el dimecres, al Nota79, per participar en la jam de final de curs de l'escola Blue Move BCN, especialitzada en "blues dance". Aquest cop els alumnes ballaran blues presidiari ben "slow"...
La segona sortida és dijous, i tornaran a fer la bogeria de sortir del seu "zulo" per anar al Restaurant Follia, que també fa la bogeria d'acollir els dos fugitius per segona vegada.
La tercera sortida és divendres, i els dos pròfugs amenitzaran el sopar de Revetlla del Fàbula Restaurant & Lounge. Serà una nit de coca i blues presidiari (com quan estaven a la presó).
La quarta i última sortida de la setmana és el diumenge, per anar al Xiringuito Marino i gaudir de la brisa del mar, una bona manera d'acabar aquesta intensa setmana. I, ja que són allà, segur que també compartiran el seu blues presidiari amb el personal...
Dimecres 21, 22h - Jam final de curs de Blue Move BCN al Nota79 (BCN)
Dijous 22, 21.30h - Restaurant Follia (Sant Joan Despí)
Divendres 23, 21.30h - Fàbula Restaurant & Lounge (Malgrat de Mar)  
Diumenge 25, 23h - Xiringuito Marino (Cambrils)

"DIJOUS BLUES" AL GOLFERICHS!
Aquest dijous, al Centre Cívic Golferichs, podeu veure en acció la Barcelona Bluegrass Band, quatre grans músics que us faran moure al ritme d'aquesta música originaria de les Muntanyes Apalatxes, amb tocs de blues, country, jazz i música celta!
Tingueu en compte que s'ha de reservar entrada. Podeu trobar la info a la web del Golferichs.
Dijous 22, 20h - Barcelona Bluegrass Band al Centre Cívic Golferichs (BCN)

NITS DE BLUES AL POBLE ESPANYOL!
Aquest estiu el blues es torna a instal·lar al Poble Espanyol, durant els dijous de juliol i agost, i part de setembre!
El primer concert de les "Nits de Blues al Poble Espanyol" té com a protagonistes Wax & Boogie, que us faran gaudir d'una sessió de blues amb molt de boogie!
Una gran iniciativa de Capibola Blues, que farà que aquest estiu el Poble Espanyol es converteixi en el Poble del Blues! 
Dijous 22, 21h - Wax & Boogie al Poble Espanyol (BCN)

"NUESTRAS DIVAS" AL MEAM!
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), es converteix durant el maig i el juny en el cicle "Nuestras divas"!
Cada divendres d'aquest dos mesos podeu veure en acció algunes de les millors cantants de casa nostra, i aquesta setmana la protagonista és una gran harpwoman acompanyada per un gran guitarman, Sweet Marta & Johnny Big Stone!
Divendres 23, 18h - Sweet Marta & Johnny Big Stone al MEAM (BCN)

DOBLE CITA AMB THE RHYTHM TREASURES!
Aquesta setmana teniu 2 ocasions per veure en acció un altre dels projectes de la gran cantant Myriam Swanson, The Rhythm Treasures, una banda de luxe que us oferirà unes nits salvatges de rhythm'n'blues!
Esteu a punt per descobrir aquest tresor del ritme?
Dissabte 24, 21h - Milano Cocktail Bar (BCN)
Diumenge 25, 20 i 22h - Jamboree (BCN)


__________________________


Dilluns

Dilluns 19, 20.30h - Jam session al Craft Barcelona
Cada dilluns teniu la jam del Craft Barcelona, coordinada per uns autèntics experts en el tema, Tota Blues! Una molt bona manera de començar la setmana, deixant sortir tot el blues que porteu a dins, i deixant entrar la cervesa artesana i els pintxos del Craft!

Dimarts

Dimarts 20, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 20, 20.30h - Jam session al Jazzpetit
Els dimarts teniu jam al Jazzpetit, amb una formació veterana de casa nostra, Los Lester! A gaudir del blues amb aquests músics experts en el tema!

Dimarts 20, 21h - Jam session al Milano Cocktail Bar
Els dimarts teniu la jam Milano Cocktail Bar, coordinada per Anton Jarl i Matías Míguez, dos grans músics i uns habituals de la sala. Es tracta d'una jam centrada en el jazz i el blues, però també està oberta a altres estils.

Dimarts 20, 21h - Micro obert amb Giunta al Beat Clot
Aquest dimarts teniu sessió de micro obert al Beat Clot, coordinades per Giunta, perquè deixeu sortir tota la música que porteu a dins! Evidentment, si hi ha en Giunta pel mig, no hi faltarà el blues...

Dimarts 20, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 21, 18h - "Una història del blues" a les Cotxeres Borrell
El Centre Cívic Cotxeres Borrell us ha preparat "Una història del blues" amb el Julio Vallejo Trio, un concert didàctic perquè conegueu detalls d'aquest gènere tan especial!

Dimecres 21, 21h - Jam session al Bar de l'Ateneu
El Bar de l'Ateneu de Cerdanyola també s'apunta a l'extens circuit de jams de blues, i cada dimecres reunirà la Merchán & Mas Blues Band (Professor Merchán, Agustí Mas i Gastón Aguirre) perquè us acompanyin amb el seu i el vostre blues!

Dijous

Dijous 22, 20h - Johnny Big Stone & Sweet Marta a l'Ultramarinos
Aquest dijous, a l'Ultramarinos (BCN), teniu una bona sessió de blues acústic amb un duo expert en el tema, Johnny Big Stone & Sweet Marta!

Dijous 22, 20.30h - Jam session al Bar Lips
El Bar Lips (BCN) també té la seva jam dedicada al blues, i al rock'n'roll, i la cita és els dijous, amb Agustí Mas, Professor Merchan i Gastón Aguirre. A gaudir de la música improvisada, "tal com raja"!

Dijous 22, 21h - Jazz Classic Quartet al Cafè Vienès 
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster) és com la "casa" del Jazz Classic Quartet, llavors podem dir que aquesta banda torna a casa aquest dijous. Oriol Romaní, Òscar Font, Federico Mazzanti i Queralt Camps us portaran de viatge cap als anys 20 i 30 sense que us hàgiu de moure de la sala!    


Dijous 22, 21h - Paquito Groove Band al Milano Cocktail Bar
Si voleu passar la nit de dijous amb molt de groove teniu una cita al Milano Cocktail Bar, amb la Paquito Groove Band


Dijous 22, 21h - Marc Ferrer Trio al Centre Cívic Can Deu
El Centre Cívic Can Deu us ha preparat una bona sessió de jazz'n'blues amb una formació que domina el tema, el Marc Ferrer Trio

Dijous 22, 22h - Jam session al Pipa Club
Aquest dijous teniu una cita amb la jam session del Barcelona Pipa Club! Cada setmana podeu compartir escenari amb alguns dels grans músics de blues de casa nostra!

Dijous 22, 22h - Mathilde Toussaint & Sergi Sirvent al Jazzman
Aquest dijous el Jazzman (BCN) rep una gran cantant francesa establerta a Barcelona, Mathilde Toussaint! Amb la seva veu, i acompanyada per el piano d'en Sergi Sirvent, us farà gaudir d'una gran sessió de jazz, blues i gospel.


Dijous 22, 22.30h - Atomic Leopards a La Bodegueta
Els Atomic Leopards seran aquest dijous a La Bodegueta de Viladecans, per compartir amb vosaltres una intensa sessió de rockabilly i rhythm'n'blues!

Dijous 22, 23h - Reckless al Bluesman Cocktail Bar
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace, BCN) us ha preparat una "temerària" sessió de "blues power" amb els Reckless!  


Divendres   

Divendres 23, 23h - Jam session al Grizzly 72 Sports Bar
El Grizzly 72 Sports Bar (BCN) us ha preparat una nit de divendres molt intensa de blues-rock, amb la jam coordinada per en Larry Smith!


Divendres 23, 23h - The Crooner a la Piscina de Sant Pau d'Ordal
Si voleu passar la Revetlla a ritme de blues, swing, rock i altres ritmes, teniu una bona opció a la Piscina de Sant Pau d'Ordal, amb The Crooner

Divendres 23, 23.30h - Atomic Leopards al Bobby's Free
El Bobby's Free (BCN) us proposa passar la Revetlla a ritme de rockabilly i rhythm'n'blues amb els Atomic Leopards. Una nit de traca!

Dissabte

Dissabte 24, 13h - Alan Pardo & David Sánchez al Craft Barcelona
Una bona manera de passar la ressaca de la Revetlla és amb un bon "beermut" de blues, i això és el que teniu dissabte al Craft Barcelona amb Alan Pardo & David Sánchez! 


Dissabte 24, 17.30h - The Crooner al Tiaré Beach Bar
Si voleu passar la ressaca de la Revetlla a ritme de blues, swing, rock i altres ritmes, teniu una bona opció al Tiaré Beach Bar (Pineda), amb The Crooner


Dissabte 24, 20 i 22h - The Ramblers & Jonathan Herrero al Jamboree
El Jamboree us ha preparat una bona sessió de groove jazz per al dissabte amb The Ramblers, és a dir: Fernando Tejero, Matías Míguez i Anton Jarl!
I en aquesta ocasió amb un convidat especial, en Jonathan Herrero (cantant d'A Contra Blues)!
 

Dissabte 24, 20.30h - Wax & Boogie al Honky Tonk
El Honky Tonk rep dissabte una formació experta en blues i boogie, perquè gaudiu d'un petit gran concert! Ells són Wax & Boogie!  

Dissabte 24, 21h - Leo Cayuela & Stephane Laidet al Beat Clot
El Beat Clot (BCN) us ha preparat un bona dosi de blues acústic "old school" amb Leo Cayuela & Stephane Laidet!
 

Dissabte 24, 21.30h - Martini Russa a El Cafè Rock&Roll
Aquest dissabte podeu descobrir una interessant formació que combina el so acústic amb l'elèctric, i el blues amb el jazz i el rock. Ells són Martini Russa, i la cita és a El Cafè Rock&Roll! 

Dissabte 24, 22h - The Crooner al Xiringuito Hidalgo
Aquest dissabte, al Xiringuito Hidalgo (Pineda de Mar), podeu passar la nit amb The Crooner! Blues, swing, rock i molt més!  


Dissabte 24, 23h - Angue Jazz & Her Hot Jazz Trio a The 1916 Irish Pub
The 1916 Irish Pub (Cerdanyola) us ha preparat una bona sessió de hot jazz, swing i blues, amb una formació que sap de què va tot això, Angue Jazz & Her Hot Jazz Trio! 

Dissabte 24, 23h - Julio Lobos al Faristol
Julio Lobos presentarà dissabte, al Restaurant Faristol (Altafulla), el seu disc en solitari gravat fa un temps al MEAM. Una bona ocasió per gaudir en directe de Mr. Wolf! 

Dissabte 24, 23.30h - Wax & Boogie al Craft Barcelona
Una bona manera d'acabar el dissabte és amb una bona dosi de blues i boogie, i això és el que teniu al Craft Barcelona amb Wax & Boogie! 

Dissabte 24, 23.30h - Atomic Leopards a El Paraigua
Els Atomic Leopards seran dissabte a El Paraigua, i allà us ajudaran a recuperar-vos de la ressaca de la Revetlla, a ritme de rockabilly i rhythm'n'blues!  

Diumenge 


Diumenge 25, 12h - The Crooner a Lo Xiringuito
Lo Xiringuito, un petit gran local de Mollerussa, rep diumenge The Crooner, i amb ell podeu fer el vermut amb blues, swing, rock i molt més! 


Diumenge 25, 12h - The Rock Bullets al Bar l'Aliança
Aquest diumenge, al Bar l'Aliança (Lliçà d'Amunt), podeu fer l'aperitiu a ritme de blues-rock amb el power trio The Rock Bullets

Diumenge 25, 12h - Atomic Leopards al Bar July
Si voleu fer el vermut a ritme de rockabilly i rhythm'n'blues, diumenge teniu una cita amb els Atomic Leopards al Bar July (Fondarella)! 

Diumenge 25, 13h - Johnny Big Stone & Sweet Marta al Craft Barcelona
Aquest diumenge teniu un bon "beermut" de blues acústic al Craft Barcelona amb dos experts en el tema, Johnny Big Stone & Sweet Marta!

Diumenge 25, 13h - Vermut jam session al Bar Lips
El Bar Lips (BCN) també té vermut amb jam session dedicada al blues, i al rock'n'roll, i la cita és els diumenges, amb Agustí Mas, Professor Merchan i Gastón Aguirre. A gaudir de la música improvisada, "tal com raja"!

Diumenge 25, 16h - Malacara & Wilson Band al Carrer Grassot
Malacara & Wilson Band ja tenen a punt el seu nou disc, "Summer Camp Blues", i aquests dies l'estan presentant en directe. Diumenge seran a la Festa Major del Camp d'en Grassot (BCN), i allà podeu comprovar com sona aquest treball format per composicions pròpies que segueixen "viatjant" per la música d'arrel nord-americana, a ritme de blues, country i folk!
 


Diumenge 25, 18.30h – Jam Session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club del Taller de Músics és una bona manera d'acabar la setmana, gaudint del blues i els seus "fills": rock, soul, pop… 


Diumenge 25, 20h - Liam Billywood al Ruta 66
El Ruta 66 (BCN) us ha preparat una bona sessió de música d'arrel nord-americana amb un expert en el tema, en Liam Billywood!

Diumenge 25, 20.30h - Jonathan Glanzberg al Honky Tonk
Si voleu acabar la setmana amb una bona dosi de blues i altres músiques d'arrel nord-americanes, una bona opció és anar al Honky Tonk i veure en acció en Jonathan Glanzberg!

Diumenge 25, 21h - Enma Fernández Band al Milano Cocktail Bar
Aquest diumenge, al Milano Cocktail Bar, podeu acabar la setmana gaudint d'una gran sessió de rhythm'n'blues i rock'n'roll on el protagonista és el piano de l'Enma Fernández!



Salut i blues!

Lluís Souto
Malalt de blues 2.0

No comments:

Post a Comment