Monday, June 26, 2017

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 26 de juny)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Bad Music Radio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Just Blues de Ràdio Desvern, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Va de Swing de Sants3Ràdio i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).

Destacats de la setmana

CHEF DAVE & THE COOKS AL BAR LIPS!
A més de la jam dels dijous, el Bar Lips també tindrà blues els dimecres!
Des d'aquesta setmana, cada dimecres podeu veure en acció Balta Bordoy & Co, i en la primera sessió teniu festa grossa amb una nova banda de casa nostra, Chef Dave & The Cooks!
Dimecres 28, 20.30h - Chef Dave & The Cooks al Bar Lips (BCN)

NITS DE BLUES AL POBLE ESPANYOL!
Aquest estiu el blues es torna a instal·lar al Poble Espanyol, durant els dijous de juliol i agost, i part de setembre!
El concert d'aquesta setmana de les "Nits de Blues al Poble Espanyol" té com a protagonistes els membres del Marc Ferrer Trio, que us faran gaudir d'una bona sessió de jazz'n'blues!
Una gran iniciativa de Capibola Blues, que farà que aquest estiu el Poble Espanyol es converteixi en el Poble del Blues! 
Dijous 29, 21h - Marc Ferrer Trio al Poble Espanyol (BCN)

"NUESTRAS DIVAS" AL MEAM!
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), es converteix durant el maig i el juny en el cicle "Nuestras divas"!
Cada divendres d'aquest dos mesos podeu veure en acció algunes de les millors cantants de casa nostra, i aquesta última setmana la protagonista és la gran Myriam Swanson, acompanyada a la guitarra pel gran Amadeu Casas!
Divendres 30, 18h 20h - Myriam Swanson & Amadeu Casas al MEAM (BCN)
ATENCIÓ: en aquesta ocasió el concert canvia la seva hora habitual, i serà a les 20h.

POCKET CONCERTS: AUTO TRIBUT A BLUS EXPRES / LA NEGRA!
Aquest divendres teniu una cita especial dels Pocket Concerts de Bad Music, amb un tribut a una històrica banda de casa nostra, Blues Expres / Blues Express / La Negra!
Aquesta banda va néixer el 1987, i va ser pionera en el tema del blues al nostre país, i el seu nom va anar canviant durant el temps que va estar en actiu.
Ara, 30 anys després, han decidit fer-se un auto tribut, o sigui que teniu l'oportunitat de viure un concert... històric!
Com sempre, la cita és al Centre Cultural Collblanc-Torrassa.  
Divendres 30, 21h - Pocket Concerts al Centre Cultural Collblanc-Torrassa (L'Hospitalet)

IV LLINARS BLUES REUNION!
L'Associació de Dones de Llinars del Vallès ja fa temps que programa concerts de blues i altres ritmes negres, tots ells de molta qualitat, i aquest dissabte celebra la quarta edició de la seva Llinars Blues Reunion!
Es tracta d'una gran nit de blues amb alguns dels millors músics d'aquest gènere, i en aquesta ocasió els protagonistes són 3 grans formacions de casa nostra: Amadeu Casas Quartet, Red Mosquitos i Deep Blues!
Com sempre, la cita és al Parc dels Corbera.
Dissabte 1, 20.30h - IV Llinars Blues Reunion (Llinars del Vallès)

CICLE "BLUES SIN CABLES"!
L'històric Barcelona Pipa Club continua endavant amb el seu cicle "Blues sin cables" que, com el seu nom indica, consisteix en una sèrie de concerts acústics, "sense cables ni micròfons... directament a la teva oïda".
Un cop al mes podeu gaudir d'alguns dels millors duos de blues acústic de casa nostra, i els protagonistes d'aquest mes són Tota Blues & Cristian Moya, que us faran gaudir amb un recorregut per la ruta del blues, des del Mississippi fins a Chicago!
Per gaudir d'aquests concerts no necessitareu cap "endoll"... l'entrada és lliure!

Dissabte 1, 22h - Tota Blues & Cristian Moya al Pipa Club (BCN)


TRIPLE OFERTA DE BLUES A RUBÍ!
Aquests dies Rubí està celebrant la seva Festa Major i dissabte us proposa 3 bons concerts de blues a l'aire lliure, a la Plaça Clavé, amb Tota Blues Duo, Adriana & Charlie Blues It, i amb Big Dani Pérez!
Tot plegat ho organitza l'Espai Socio-Cultural de la CGT, amb la col·laboració de la Societat de Blues de Rubí.
Gaudireu el triple!
12.00h - Tota Blues Duo
21.00h - Adriana & Charlie Blues It
23.30h - Big Dani Pérez "Saxplosion"


__________________________


Dilluns

Dilluns 26, 20.30h - Jam session al Craft Barcelona
Cada dilluns podeu començar bé la setmana amb aquesta jam, coordinada per uns autèntics experts en el tema, Tota Blues! Una molt bona manera de començar la setmana, deixant sortir tot el blues que porteu a dins, i deixant entrar la cervesa artesana i els pintxos del Craft!

Dimarts

Dimart 27, 17.30h - Brothers Of Blues al Waikiki
El Waikiki (L'Escala) us ha preparat una sessió amb la música dels Blues Brothers, per gaudir-ne després de la platja. Shake your tail feather!

Dimarts 27, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 27, 20h - Agustí Burriel & Marc Ferrer a la Blue Boîte
Bona sessió de swing i blues en aquest local de Barcelona!

Dimarts 27, 20.30h - Jam session al Jazzpetit
Els dimarts teniu jam al Jazzpetit, amb l'Agustí Mas & Co.! A gaudir del blues amb aquests músics experts en el tema!
ATENCIÓ: el local ha de suspendre la programació de concerts, per ordre de l'Ajuntament.

Dimarts 27, 21h - Jam session al Milano Cocktail Bar
Els dimarts teniu la jam Milano Cocktail Bar, coordinada per Anton Jarl i Matías Míguez, dos grans músics i uns habituals de la sala. Es tracta d'una jam centrada en el jazz i el blues, però també està oberta a altres estils.

Dimarts 27, 21h - Tòfol Martínez & Little Jordi a l'Horta Rosell
Una bona sessió de blues en petit format a Tossa de Mar, amb dos grans músics de casa nostra! 

Dimarts 27, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 28, 21h - Jam session a El Bar de l'Ateneu
Aquest local de Cerdanyola també s'apunta a l'extens circuit de jams de blues, i cada dimecres reunirà la Merchán & Mas Blues Band (Professor Merchán, Agustí Mas i Gastón Aguirre) perquè us acompanyin amb el seu i el vostre blues!

Dimecres 28, 21h - Wax & Boogie a l'Ultramarinos
Una bona ocasió per gaudir de bon blues i boogie... acompanyat d'un bon sopar!

Dimecres 28, 21h - Micro obert amb Giunta al Beat Clot
Una sessió oberta i imprevisible, perquè deixeu sortir tota la música que porteu a dins! Evidentment, si hi ha en Giunta pel mig, no hi faltarà el blues... 

Dimecres 28, 22.30h - Virginia & The Woolfs al Harlem Jazz Club
Aquest banda de Barcelona està formada per músics de diferents països i especialitzada en el blues i el soul dels anys 50, 60 i 70. Dimecres els podeu veure en acció!

Dimecres 28, 22.30h - Lluís Coloma Trio a la Festa Major de Rubí
Dins de la programació de la Festa Major, l'Ateneu Municipal de Rubí us ha preparat un gran sessió de blues i boogie amb aquesta formació que domina el tema!

Dijous

Dijous 29, 17.30h - Caravan Blues al Waikiki
Aquest local de L'Escala us ha preparat una bona sessió de clàssics del blues, rock i pop per gaudir-ne després de la platja!


Dijous 29, 20h - Wax & Boogie a la Festa Major de Gavà
Els jardins del Museu acullen aquesta formació, perquè pugueu gaudir del seu blues i boogie a la fresca!

Dijous 29, 20.30h - Jam session al Bar Lips
Aquest bar de Barcelona també té la seva jam dedicada al blues, i al rock'n'roll, i la cita és els dijous, amb Agustí Mas, Professor Merchan i Gastón Aguirre. A gaudir de la música improvisada, "tal com raja"!

Dijous 29, 21h - Agustí Burriel al Cafè Vienès 
Aquest acollidor cafè de l'Hotel Casa Fuster (BCN) rep dijous un dels grans cantants de casa nostra, molt ben acompanyat per en Bernat Font i la Queralt Camps, i amb ells gaudireu d'una gran nit de blues i rhythm'n'blues!


Dijous 29, 21h - Atomic Leopards a la Disco Q
Rockabilly i rhythm'n'blues en aquesta històrica disco de Barcelona, per començar a agafar el ritme per al cap de setmana que s'acosta!

Dijous 29, 21.30h - Johnny Big Stone & Sweet Marta al Nou Quart
Aquest local de Quart acull aquest bon duo que us farà gaudir amb el seu blues acústic! 

Dijous 29, 22h - Jam session al Barcelona Pipa Club
Aquest dijous teniu una cita amb la jam session d'històric club. Cada setmana podeu compartir escenari amb alguns dels grans músics de blues de casa nostra!

Dijous 29, 22.30h - Miguel Talavera Power Trio a La Cava Club
Aquest potent trio de blues fusió presenta el seu nou disc, "Magic Tone", en aquesta sala de Sitges!
 
Dijous 29, 23h - Reckless al Bluesman Cocktail Bar
Aquest bar de l'Hotel Palace (BCN) us ha preparat una "temerària" sessió de "blues power" amb aquesta banda habitual de la sala!


Dijous 29, 23h - James White Experience a L'Avalanche
Aquest power trio és un dels projectes d'en Sergi Blanch, i aquest dijous podeu gaudir del seu funk energètic a aquest local de Puigcerdà! 


Divendres   

Divendres 30, 19h - Audició sobre els orígens del blues a la Biblioteca Francesca Bonnemaison
Aquesta biblioteca i el Convent de Sant Agustí organitzen el Zero3 Altaveu d'Accions Culturals, un cicle que en aquesta ocasió té el blues com a protagonista, amb una audició a càrrec de Diego Armando DJ. I a les 21h, al Claustre del Convent, concert d'Esperit!

Divendres 30, 20h - Los Mambo Jambo a la Festa Major de Gavà
Els jardins del Museu és el lloc on podreu veure en acció aquesta potent formació, experta en el so "jambofònic"!

Divendres 30, 21h - Cece Giannotti Après Minuit al Milano Cocktail Bar
Aquesta sala del centre de Barcelona rep aquest gran músic quebequès establert a la ciutat fa anys, amb un dels seus projectes actuals.

Divendres 30, 21.30h - Swagger Blues al Bar Munic
Aquest local de Palafrugell rep la banda encapçalada per l'anglès Josh Thorne, que us oferirà una bona dosi de blues, soul i funk!

Divendres 30, 22h - The Blues Prisoners al Pla de l'Os
Aquest restaurant de Sant Miquel de Balenyà s'arrisca a acollir aquests dos fugitius, que estan en cerca i captura des de... 1980! No són perillosos, el públic només ha d'anar en compte de no acabar com ells... convertits en uns presoners del bues!

ATENCIÓ: el concert canvia de data, però encara no es pot fer pública per seguretat dels dos fugitius...

Divendres 30, 22.30h - Blueroomess a The Philharmonic 
Interessant sessió de blues, rock, folk i jazz en aquest pub anglès de Barcelona! 

Divendres 30, 23h - Jam session al Grizzly 72 Sports Bar
Aquest local de Barcelona us ha preparat una nit de divendres molt intensa de blues-rock, amb la jam coordinada per en Larry Smith!


Divendres 30, 23h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Aquests 3 grans músics tornen al Harlem aquest divendres, però no per dirigir una jam (com fan cada dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió estaran acompanyats per una secció de vents, i tots plegats aconseguiran fer-vos aixecar de la cadira per ballar al seu ritme!
  


Divendres 30, 23h - Miguel Talavera Power Trio al Sis-b
Aquest potent trio de blues fusió presenta el seu nou disc, "Magic Tone", en aquesta acollidora sala de Malgrat de Mar!

Divendres 30, 23.30h - Slim Bay Seals al HatMan's
Aquest local de Granollers rep una formació del Vallès experta en el blues "crustaci", una barreja de bon blues i bon humor! 

Divendres 30, 23.30h - Mr. Shingles a El Paraigua
Bon blues de Chicago amb aquest bon trio de casa nostra, a una de les cocteleries històriques de Barcelona! 

Dissabte 

Dissabte 1, 12h - Sergi Estella a la Festa Major de Rubí
Davant del restaurant Gori, podeu fer el vermut a ritme de ferralla i rock'n'roll, amb aquest músic de Rubí!

Dissabte 1, 12h - Blueroomess al Craft Barcelona
Interessant "beermut" de blues, rock, folk i jazz en aquest cèntric local de la capital! 

Dissabte 1, 16h - The Crooner al Tajator Beach Club
Si voleu fer la sobretaula a ritme de blues, swing, rock i més, aquesta és una bona opció que us ofereix aquest local de Mataró! 


Dissabte 1, 20.30h - Alex Zayas al Honky Tonk
Una bona sessió de funk'n'blues, amb un gran guitarrista de casa nostra!

Dissabte 1, 21h - Wax & Boogie al Milano Cocktail Bar
Una bona manera de començar la nit de dissabte, amb un bon còctel i amb bon blues i boogie!

Dissabte 1, 21h - Pexsom Blues al Local Social de Quart
Concert de blues solidari en aquesta població de les terres de Girona, a benefici d'Oncolliga!

Dissabte 1, 22h - The Crooner al Xiringuito Hidalgo
Blues, swing, rock i molt més per gaudir de la nit a prop del mar, a Arenys de Mar! 


Dissabte 1, 22h - Las Balas Perdidas a La Sonora de Gràcia 
Després d'un any, torna als escenaris aquesta banda que crea la seva pròpia música partint del blues. La cita és en aquest local de Barcelona.

Dissabte 1, 22.30h - Sònics al Bau House
Aquest local de Terrassa us ha preparat una bona sessió de blues i rock, amb aquesta banda local! 

Dissabte 1, 22.30h - Alan Bike al Bar Pastís
Una bona sessió d'històries de blues, a un local històric de Barcelona! 

Dissabte 1, 23h - Chino & The Big Bet + Sax Attack al Sorli Emocions
Aquest centre comercial de Vilassar de Dalt comença el cicle Nits d'Emocions amb una gran sessió de swing'n'blues! L'emoció està assegurada!

Dissabte 1, 23.30h - Wax & Boogie a El Paraigua
Aquesta històrica cocteleria de Barcelona, rep una de les formacions de casa nostra especialista en el blues i el boogie!  

Diumenge


Diumenge 2, 12h - Big Mama & Tota a les Festes de Casablanca

Dins de la programació de les festes d'aquest barri de Sant Boi, podeu gaudir d'una jornada de paella & blues a la Plaça de l'Olivera, amb aquest gran duo de casa nostra!

Diumenge 2, 12h - Muddy Wine a la Plaça Clavé
Vermut en aquesta plaça de Rubí, que està de Festa Major, amb una formació nascuda en aquesta ciutat. Tot plegat ho organitza l'Espai Socio-Cultural de la CGT, amb la col·laboració de la Societat de Blues de Rubí.

Diumenge 2, 12.30h - La Incombustible a La Cúpula
En aquest local de Sant Fost de Campsentelles podeu gaudir d'un vermut especial amb aquesta veterana banda de casa nostra, que acomiada un dels membres destacats!


Diumenge 2, 13h - Jodie Cash al Craft Barcelona
"Beermut" a ritme de rock'n'roll, country i blues... i amb uns pintxos de primera!

Diumenge 2, 18.30h – Jam Session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club del Taller de Músics és una bona manera d'acabar la setmana, gaudint del blues i els seus "fills": rock, soul, pop… 


Diumenge 2, 19h - Nosoloblues & Robert Revolbert a Les Granotes Terrassa
Molt més que blues amb aquest projecte d'en Julio Lobos, a la terrassa d'aquest local de Tarragona!

Diumenge 2, 19.30h - The Crooner al Tiaré Beach Bar
Si voleu passar la tarda de diumenge a ritme de blues, swing, rock i altres ritmes, teniu una bona opció en aquest loca de Pineda! 


Diumenge 2, 20.30h - Atomic Leopards a la Sala La Torre
Una bona opció per acabar la setmana en aquesta sala de Bescanó, a ritme de rockabilly i rhythm'n'blues!

Diumenge 2, 20.30h - Blues & Slow Jam a l'Estació de França
Última jam de la temporada, organitzades per Blues Dance Barcelona per poder ballar el blues ben "slow"... En aquesta ocasió amb la música en directe de Gigi McFarlane Duo!


Salut i blues!

Lluís Souto
Malalt de blues 2.0

No comments:

Post a Comment