Monday, June 21, 2010

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 21 de juny)

THE KING REVELERS: recomanacions de blues per a aquesta setmana!

Hola amics! Aquí teniu les nostres recomancions setmanals de blues. Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a http://www.bluesbarcelona.org/, http://www.lahoradelblues.com/agenda.htm i http://badmusicblues.blogspot.com/

DAVID GIORCELLI TRIO A LA SALA CRÈME DE SABADELL!
La sala Crème de Sabadell continua endavant amb la seva aposta per la música en directe, i pel blues en especial. Una iniciativa que és gairebé un “miracle” avui dia, quan cada dos per tres tenim notícies de tancament de sales i altres problemes.
Per això, és molt important que tots donem suport a aquesta iniciativa, i aquest dijous és una bona ocasió per fer-ho! La Crème tindrà l’actuació del David Giorcelli Trio, i tots sabeu que això és sinònim de blues i boogie del millor! Keep The Blues Alive!
Dijous 24, 22h – Crème (Sabadell)
http://www.facebook.com/pages/Sabadell-Spain/Creme-Sabadell/117975488227157
http://www.davidgiorcelli.com/

DES D’ARGENTINA, CRISTINA DALL AL PIPA CLUB!
Cristina Dall és una de les blueswoman més importants d’Argentina, i aquest divendres la podreu veure actuar en directe, sense “cruzar el charco”! La cita és a l’històric Pipa Club de BCN, i allà podreu gaudir de la música d’aquesta cantant, pianista i compositora que ha compartit escenari amb autèntics mites del blues: James Cotton, Taj Mahal, Katie Webster, Bo Diddley, etc. Este… guau!
Divendres 25, 22.30h – Pipa Club (Barcelona)
http://www.bpipaclub.com/
http://www.myspace.com/cristinadall

BLUESNET BAND A MATARÓ!
Després de la ressaca de la revetlla de Sant Joan, res millor que un bon concert de blues per encarar el cap de setmana amb ritme i energia! El carrer Sant Joan de Mataró fa festa grossa aquesta setmana (per raons evidents), i el divendres han convidat a la Bluesnet Band per gaudir d’una nit de blues. Una gran veu, una potent banda i versions de les grans blueswomen com Koko Taylor o Shemekia Copeland, són algunes de les raons per anar a veure els Bluesnet. Com diuen ells… Blues To The Bone!
Divendres 25, 23h – Carrer Sant Joan (Mataró)
http://www.myspace.com/bluesnetband

CONCERT DE FESTA MAJOR A RUBÍ AMB LA BIG MAMA!
Aquest diumenge teniu un concert espectacular a Rubí, dins de la programació de la seva Festa Major. L’Obrador Coral de Rubí i l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, amb la direcció de Jordi Boltes, i amb la Big Mama com a solista, ens oferiran un repertori de musicals i estàndards americans. I, a més, en un lloc privilegiat: l’amfiteatre del Parc del Castell! Sensacional!
Diumenge 27, 22.30h – Concert de Festa Major (Rubí)
http://www.rubi.cat/ajrubi/agenda/detall.php?activitat=2150&apartat=55
http://www.bigmamamontse.com/id488.htm



Dilluns 21, 22.30h – Jam Session al Bel-Luna
Continuen les jams de blues al Bel-Luna, coordinades pel gran pianista David Giorcelli. Cada dilluns podeu gaudir de bon blues en un ambient molt elegant!
http://www.bel-luna.com/
http://www.davidgiorcelli.com/

Dimarts 22, 11h – “El blues per a escoles” amb Big Mama & Joan Pau Cumellas
La Big Mama i el Joan Pau Cumellas ja fa temps que dediquen part del seu temps a apropar el blues als nens, a les mateixes escoles. Aquesta iniciativa és de vital importància per al futur del blues, perquè si les noves generacions no el coneixen serà tot més difícil. Aquest dimarts, l’escola afortunada és l’Escola S.E.S. de Sant Joan de les Abadesses. Una lliçó magistral de blues!
http://www.xtec.cat/sessantjoan/
http://www.bigmamamontse.com/id488.htm
http://www.myspace.com/joanpaucumellas

Dimarts 22, 20.30h – Concert de Txus Blues & Jose Bluefingers al Centre Cívic Can Deu
En Txus i en Jose continuen demostrant a cada concert perquè són els reis del riure’n’blues! Lletres plenes d’ironia, històries divertides, simpatia a dojo, i tot això amb una gran qualitat musical! Si sou uns dels pocs que encara no els heu vist, aprofiteu l’ocasió que teniu aquest dimarts al Centre Cívic Can Deu. I si ja els heu vist, segur que voldreu repetir!
http://www.cccandeu.com/
http://www.traduit.net/txusjose/

Dimarts 22, 22h – Jam Session a l’Underground
Com cada dimarts, jam de blues a la sala Underground de Barcelona (C/ La Granada del Penedès, 19). Aquesta jam està coordinada pel Johnny Pérez Trio (gran guitarrista especialista en Stevie Ray Vaughan).
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000276861301&ref=mf
http://www.myspace.com/johnnypereztrio

Dimarts 22, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Ja fa temps que el mític Harlem dedica els dimarts a les jams de blues, amb gran èxit de públic. Actualment, les jams estan coordinades per Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat, i són una gran ocasió per gaudir del blues en estat pur!
http://www.harlemjazzclub.es/
http://www.myspace.com/swingslide

Dimecres 23, 22h – Jam Session al Continental
Com cada dimecres, la gran jam de blues del Continental, que ara està conduida per en Little Jordi (harmònica d’ON TIME i COTTON ROOTS). El millor blues per escoltar i participar! A més, al Continental hi ha música en directe gairebé tots els dies, i l’ambient és molt acollidor! Us el recomanem!
http://www.myspace.com/continentalmusicalbar
http://www.myspace.com/littlejordi

Dijous 24, 22.30h – Jam Session de la SBB al Monasterio
La jam de blues dels dijous, coordinada per músics de la Societat de Blues de Barcelona (SBB). Aquesta setmana amb THE SUITCASE BROTHERS! Garantia de bon blues i una bona ocasió per saber tot el que es “cou” al món del blues de la ciutat!
http://www.bluesbarcelona.org
http://www.salamonasterio.com/

Dijous 24, 23h – Concert del Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
El Lluís Coloma no necessita presentació. Només us direm que podeu gaudir de la seva tècnica i feeling al piano aquest dijous, al Bel-Luna. It’s boogie woogie, man!
http://www.bel-luna.com/
http://www.lluiscoloma.com/

Divendres 25, 23h – Jam Session al Dos Rosas
Una altra de les habituals jams de blues de Barcelona, a la Sala Dos Rosas. Coordinades per l’incombustible Oscar Tugas… blues per escoltar i participar!
http://www.myspace.com/saladosrosas
http://www.myspace.com/479993943

Dissabte 26, 13h – Concert de Txus Blues & Jose Bluefingers a Olesa de Montserrat
Bon blues, al migdia… Vermut&Blues! Aquest cop, els barmen encarregats de servir-nos l’aperitiu de blues seran en Txus i en Jose! A més de qualitat, bon rotllo!
http://www.olesam.cat/
http://www.traduit.net/txusjose/

Diumenge 27, 4h – Programa setmanal de BAD MUSIC BLUES a COM Ràdio
Els nostres amics de Bad Music Blues segueixen la seva gran tasca de promoció del blues del país, amb el seu programa de ràdio setmanal a COM Ràdio.
El programa s’emet de 4 a 5 de la matinada, i també el podeu escoltar per internet a http://badmusicblues.blogspot.com/. Segur que us agradarà!

Diumenge 27, 20.30h – Jam de blues al Rocksound
L’habitual jam dels diumenges, conduida pel gran bluesman Tota i la seva potent banda. 100% blues!
http://www.salarocksound.com/
http://www.totablues.net/

Diumenge 27, 21 i 23h – Concert de Blue Heart Quartet al Jamboree
Blue Heart és el projecte personal del gran guitarrista Xavier Soranells, reconegut músic de casa nostra format musicalment als Estats Units. Aquest diumenge visita el Jamboree, i pot ser una molt bona manera d’acabar bé la setmana i agafar energia per a la següent!
http://www.masimas.com/es/jamboree/conciertos-jazz/barcelona/blue-heart-quartet
http://www.jazzterrassa.org/jazzterrassa/festivals/fjt2001/fitxa_artista.cfm?artista=3035

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / www.thekingrevelers.com / www.facebook.com/thekingrevelers
www.beba33.com / www.bluesbarcelona.org

1 comment: