Monday, July 5, 2010

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 5 de juliol)

THE KING REVELERS: recomanacions de blues per a aquesta setmana!

Hola amics! Aquí teniu les nostres recomancions setmanals de blues. Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a http://www.bluesbarcelona.org/, http://www.lahoradelblues.com/agenda.htm i http://badmusicblues.blogspot.com/

BLUES A LA TELE: EL PROGRAMA MENSUAL DE BAD MUSIC BLUES!
El passat divendres es va emetre el programa de Bad Music Blues, per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. Cada primer divendres de mes, mitja hora dedicada al blues del nostre país, amb totes les novetats, concerts, reportatges i molt més! Si no el vau veure, o voleu repetir, aquí el teniu: http://www.xiptv.cat/video/26926?a7eca8862593b770ffa28e0532e39562.
It’s TV Blues, baby!

ALEX & THE POORBOYS A LA SALA CRÈME DE SABADELL!
Des del mes de juny, la sala Crème de Sabadell programa cada dijous un concert dedicat a la música negra, principalment el blues. Aquesta setmana els protagonistes són Alex & The Poorboys, una banda que combina el blues amb el rockabilly. Amb la veu de la seva cantant, Alex, i amb el ritme de tota la banda, aquest dijous fareu un viatge al passat, com si fóssiu a Memphis! Rockin’ Blues Cruise!
Dijous 8, 22h – Crème (Sabadell)
http://www.facebook.com/pages/Sabadell-Spain/Creme-Sabadell/117975488227157
http://www.myspace.com/alexandthepoorboys

NIT DE RHYTHM’N’BLUES & DOO WOP AL CROSSROADS!
Una nit per tornar als 50 i per deixar-se portar pel ritme trepidant d’aquells anys! Al Crossroads de Terrassa, actuaran dues bandes especialistes en el millor rhythm’n’blues i doo wop: The Margoes i The Velvet Candles. Música per ballar i divertir-se! Come on, let’s go!
Divendres 9, 22.3h – Crossroads (Terrassa)
http://www.myspace.com/crossroadsmusica
http://www.myspace.com/themargoes
http://www.myspace.com/velvetcandles


Dilluns 5, 21h – Concert dels Hoppin’ Frogs als Jardins del Castell de Montjuïc
Arriba l’estiu, i la música surt de les sales per prendre la fresca. Aquest dilluns podeu començar la setmana a l’aire lliure amb els Hoppin’ Frogs, una banda de BCN formada per músics de fora, que fan una barreja de blues i “alternative country”. Els Jardins del Castell de Montjuïc seran l’escenari ideal per gaudir d’aquesta bona banda!
http://www.bcn.cat/castelldemontjuic/ca/welcome.html
http://www.myspace.com/hoppinfrogs

Dilluns 5, 22.30h – Jam Session al Bel-Luna
Continuen les jams de blues al Bel-Luna, coordinades pel gran pianista David Giorcelli. Cada dilluns podeu gaudir de bon blues en un ambient molt elegant!
http://www.bel-luna.com/
http://www.davidgiorcelli.com/

Dimarts 6, 22h – Jam Session a la Nova Jazz Cava amb On Time
Primera de les 2 jams que dirigiran els On Time Quartet aquest mes a la Nova Jazz Cava de Terrassa. Aquest dimarts teniu una gran oportunitat de gaudir amb la música de l’Agustí Mas, el Little Jordi, el Cinto Bonell i el Pablo Posa… i de compartir escenari amb ells!
http://www.jazzterrassa.org/ca/fitxes/concert.cfm?id_concert=4545
http://www.myspace.com/ontimeblues

Dimarts 6, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Ja fa temps que el mític Harlem dedica els dimarts a les jams de blues, amb gran èxit de públic. Actualment, les jams estan coordinades per Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat, i són una gran ocasió per gaudir del blues en estat pur!
http://www.harlemjazzclub.es/
http://www.myspace.com/swingslide

Dimecres 7, 22h – Jam Session al Continental
Com cada dimecres, la gran jam de blues del Continental, que ara està conduida per en Little Jordi (harmònica d’ON TIME i COTTON ROOTS). El millor blues per escoltar i participar! A més, al Continental hi ha música en directe gairebé tots els dies, i l’ambient és molt acollidor! Us el recomanem!
http://www.myspace.com/continentalmusicalbar
http://www.myspace.com/littlejordi

Dimecres 7, 23h – Concert de The Suitcase Brothers al Bar Marina
El germans Puertas són sinómim d’autèntic blues, i a cada concert queda demostrat! Aquest dimecres, al Marina Blues Bar de Castelldefels, teniu una nova ocasió per comprova-ho!
http://barcelona.kedin.es/place/19648/marina-blues-bar
http://www.myspace.com/thesuitcasebrothers

Dimecres 7, 23.30h – Concert de The Acoustic Blues Company al Club 66 Moll-Oest
Aquest club del Masnou ja porta un temps programant concerts de música negra els dimecres i dijous, i s’està consolidant dins del circuit de sales amb música en directe: una molt bona notícia! Aquest dimecres, podeu gaudir del blues elegant i divertit de The Acoustic Blues Company, liderats pel bluesman argentí Hernan “Chino” Senra!
http://club66molloest.wordpress.com/programacio/
http://www.theacousticbluescompany.com/ABC/The_Acoustic_Blues_Company.html

Dijous 8, 22h – Concert de The Suitcase Brothers al Castell de Cornellà
Si el dilluns tenim blues al Castell de Montjuïc, el dijous el torn és per al Castell de Cornellà. Els protagonistes seran The Suitcase Brothers, que tindran un convidat especial: el gran contrabaixista Artur Regada (La Vella Dixieland, Tandoori Lenoir,…). Una nit “històrica”!
http://nou.cornellaweb.com/ca/HistoriaDelCastellDeCornella.asp?idioma=ca
http://www.myspace.com/thesuitcasebrothers
http://www.jazzterrassa.org/ca/fitxes/artista.cfm?artista=137

Dijous 8, 22.30h – Jam Session de la SBB al Monasterio
La jam de blues dels dijous, coordinada per músics de la Societat de Blues de Barcelona (SBB). Aquesta setmana la jam la portarà el Johnny Pérez Trio. Garantia de bon blues i una bona ocasió per saber tot el que es “cou” al món del blues de la ciutat!
http://www.bluesbarcelona.org
http://www.salamonasterio.com/

Dijous 8, 23h – Concert del Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
El Lluís Coloma no necessita presentació. Només us direm que podeu gaudir de la seva tècnica i feeling al piano aquest dijous, al Bel-Luna. It’s boogie woogie, man!
http://www.bel-luna.com/
http://www.lluiscoloma.com/

Divendres 9, 23h – Concert de Lone Rhino Club al Bar California
El gran Julio Lobos portarà aquest divendres als Lone Rhino Club a Castelldefels, al Bar California. Una bona ocasió per escoltar el seu blues “luchado y poco hecho” a prop de la platja!
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=17048397549
http://www.myspace.com/lonerhinoclub

Dissabte 10, 23h – Concert de The Velvet Candles a l’Elèctric Bar
Si el divendres no podeu anar al Crossroads, aquest dissabte teniu una altra ocasió de veure The Velvet Candles. Aquest grup de doo wop, està presentant el seu primer CD, “The Story Of Our Love”, i és la prova definitiva de que The Velvet Candles segueixen fidelment la tradició de grups mítics com The Platters o The Temptations. Aprofiteu l’ocasió de veure aquest gran grup, que fins i tot ja actuat per a la família reial espanyola! Only youuuu!
http://www.myspace.com/electricbarcelona
http://www.myspace.com/velvetcandles

Dissabte 10, 23.30h – Concert de Lone Rhino Club al Don Quijote Blues Bar
En aquesta ocasió, els Lone Rhino s’aniran fins al Camping Don Quijote, d’Altafulla, per convertir el seu bar en un autèntic Blues Bar! Camping&blues!
http://www.campingdonquijote.es/vieja/CA/ca_presentacion.htm
http://www.myspace.com/lonerhinoclub

Diumenge 11, 4h – Programa setmanal de BAD MUSIC BLUES a COM Ràdio
Els nostres amics de Bad Music Blues segueixen la seva gran tasca de promoció del blues del país, amb el seu programa de ràdio setmanal a COM Ràdio.
El programa s’emet de 4 a 5 de la matinada, i també el podeu escoltar per internet a http://badmusicblues.blogspot.com/. Segur que us agradarà!

Diumenge 11, 20.30h – Jam de blues al Rocksound
L’habitual jam dels diumenges, conduida pel gran bluesman Tota i la seva potent banda. 100% blues!
http://www.salarocksound.com/
http://www.totablues.net/

Diumenge 11, 21 i 23h – Concert de The Jamboree B4 U Band al Jamboree
El mític Jamboree de la Plaça Reial de BCN, celebra aquest any el seu 50è aniversari. En aquests 50 anys dedicats principalment al jazz, el blues també ha tingut la seva quota de presència, i els diumenges són uns del dies més habituals on podem trobar la nostra música preferida. Des de fa temps, l’encarregat d’omplir de blues el Jamboree és l’Alex TNT i la seva banda. Blues 4 You!
http://www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/jamboree-b4-u-band-3
http://www.myspace.com/alextnt

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers
http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

2 comments:

  1. Si segueixes fent aquestes recomanacions tan completes aviat Litres de Blues es convertirà en un espai d'obligada consulta.

    Felicitats !!

    ReplyDelete
  2. Gràcies Eduard! I perdona per no haver-te respost els altres 2 comentaris que m'has deixat anteriorment. Fins avui no els he vist! Encara no domino massa el tema blog, i tampoc tinc gaire temps per fer el seguiment diari. Però m'està agradant força i hi dedicaré més temps. En qualsevol cas, les recomanacions setmanals estan garantides!
    El Van de Blues és un bon exemple de blog interessant i atractiu, enhorabona! És una molt bona referència a seguir. Crec que els nostres 2 blogs poden fer una bona tasca (modesta però important) pel blues d'aquí. Com deien els Blues Brothers, "estem aquí en un missió divina"!
    Salut i blues!

    ReplyDelete