Thursday, July 8, 2010

Recomanació especial: el concert de The Excitements!

Hola amics! Una recomanació d’última hora molt especial! Aquest divendres i dissabte es celebra el 7è aniversari de The Boiler, un club d’”enamorats” del rhythm and soul dels anys 50, 60 i 70!
Els socis i amics del club, es reuneixen cada 2 mesos per celebrar diferents activitats, sempre relacionades amb la música negra, i la trobada d’aquest cap de setmana serà molt especial. El divendres i el dissabte es faran 2 concerts al Jazzroom de BCN, oberts a tot el públic (siguin socis o no), i les entrades estaran a la venda a la pròpia sala el dia de cada concert.
Les bandes dels 2 dies són espectaculars: el dissabte actuaran The Imperial Surfers, de Madrid, que són uns especialistes en surf, rhythm’n’blues i frat rock, i el divendres... la nostra recomanació especial!
El divendres, podreu gaudir de la nova banda barcelonina THE EXCITEMENTS, que farà la seva “presentació en societat”!! The Excitements és una banda formada per 8 músics de primer nivell, i un d’ells és el nostre amic, i gran bluesman, Pere Puertas (The Suitcase Brothers). Si voleu reviure els sons Motown i Stax, i tot l’espectacle d’aquella música, no us podeu perdre aquest concert!!
Divendres 9, 23h – The Excitements al Jazzroom
http://www.myspace.com/theexcitements
Dissabte 10, 23h – The Imperial Surfers al Jazzroom
http://theboilerclub.blogspot.com/2010/05/imperial-surfers-nos-promocionamos-con.html
Més info a:
http://www.theboilerclub.com/
http://theboilerclub.blogspot.com/
http://www.masimas.com/la-cova-del-drac

Salut i excitement!

No comments:

Post a Comment