Monday, July 19, 2010

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 19 de juliol)

THE KING REVELERS: recomanacions de blues per a aquesta setmana!

Hola amics! Aquí teniu les nostres recomancions setmanals de blues. Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a http://www.bluesbarcelona.org/, http://www.lahoradelblues.com/agenda.htm i http://badmusicblues.blogspot.com/

PRESENTACIÓ DEL NOU DISC D’ARACELI AIGUAVIVA
Com us vam avançar la setmana passada, l’Araceli Aiguaviva, sòcia de la SBB, té nou disc al mercat. Amb el títol de “Deixa”, aquest disc està dedicat a la bossa nova i el jazz, i aquest dilluns farà la presentació al Luz de Gas. Una bona manera de començar la setmana!
Dilluns 19, 21.30h – Luz de Gas (Barcelona)
http://www.luzdegas.com/
http://www.araceliaiguaviva.com/

“GRESCA A LA FRESCA” AMB THE KING REVELERS!
The King Revelers continuen amb la “presentació en societat” del seu nou cantant i harmonicista, en David Sánchez. Aquest dimecres actuaran a Figueres, dins de la programació del “Gresca a la fresca”, un cicle d’activitats culturals per gaudir de l’estiu. Gresca&blues!
Dimecres 21, 22h – “Gresca a la fresca” (Figueres)
http://www.empordaturisme.com/data/Gresca_2010.pdf
http://www.thekingrevelers.com

BLUESNET BAND A LA SALA CRÈME DE SABADELL!
Des del mes de juny, la sala Crème de Sabadell programa cada dijous un concert dedicat a la música negra, principalment el blues. Aquesta setmana la actuació serà de Bluesnet Band, que ens portaran la música de grans blueswomen com Etta James, Koko Taylor, Shemekia Copeland, Susan Tedeschi… Blues To The Bone!
Dijous 22, 22.30h – Crème (Sabadell)
http://www.facebook.com/pages/Sabadell-Spain/Creme-Sabadell/117975488227157
http://www.myspace.com/bluesnetband

PREDICADOR RAMÍREZ & THE HIPSTERS AL BEL-LUNA!
Aquesta setmana el Predicador Ramírez fa doblet al Bel-Luna! El divendres i el dissabte teniu l’ocasió de veure i viure un autèntic “sermó” de blues, fet a base de bona música i bon humor! Déu meu!
Divendres 23 i dissabte 24, 23h – Bel-Luna (Barcelona)
http://www.bel-luna.com/
http://www.predicadorramirez.com/


Dilluns 19, 22.30h – Jam Session al Bel-Luna
Continuen les jams de blues al Bel-Luna, coordinades pel gran pianista David Giorcelli. Cada dilluns podeu gaudir de bon blues en un ambient molt elegant!
http://www.bel-luna.com/
http://www.davidgiorcelli.com/

Dimarts 20, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Ja fa temps que el mític Harlem dedica els dimarts a les jams de blues, amb gran èxit de públic. Actualment, les jams estan coordinades per Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat, i són una gran ocasió per gaudir del blues en estat pur!
http://www.harlemjazzclub.es/
http://www.myspace.com/swingslide

Dimecres 21, 22h – Jam Session al Continental
Com cada dimecres, la gran jam de blues del Continental, que ara està conduida per en Little Jordi (harmònica d’ON TIME i COTTON ROOTS). El millor blues per escoltar i participar! A més, al Continental hi ha música en directe gairebé tots els dies, i l’ambient és molt acollidor! Us el recomanem!
http://www.myspace.com/continentalmusicalbar
http://www.myspace.com/littlejordi

Dimecres 21, 23.30h – Concert de The Acoustic Blues Company al Club 66 Moll-Oest
Aquest club del Masnou ja porta un temps programant concerts de música negra els dimecres i dijous, i s’està consolidant dins del circuit de sales amb música en directe: una molt bona notícia! Aquest dimecres, podeu gaudir del blues elegant i divertit de The Acoustic Blues Company, liderats pel bluesman argentí Hernan “Chino” Senra!
http://club66molloest.wordpress.com/programacio/
http://www.theacousticbluescompany.com/ABC/The_Acoustic_Blues_Company.html

Dijous 22, 22.30h – Jam Session de la SBB al Monasterio
La jam de blues dels dijous, coordinada per músics de la Societat de Blues de Barcelona (SBB). Aquesta setmana la jam la portarà el Johnny Pérez Trio. Garantia de bon blues i una bona ocasió per saber tot el que es “cou” al món del blues de la ciutat!
http://www.bluesbarcelona.org
http://www.salamonasterio.com/

Dijous 22, 22.30h – Concert del David Giorcelli Trio al Bel-Luna
Com ja sabeu, els dilluns en David Giorcelli porta les jams del Bel-Luna, i aquesta setmana també el podreu veure tocant el dijous, amb el seu trio. Una molt bona ocasió de gaudir d’un concert complet del David, amb el ritme trepidant del seu boogie!
http://www.bel-luna.com/
http://www.davidgiorcelli.com/

Divendres 23, 23h – Concert de The Walking Stick Man al Jazztabé
Aquest divendres, The Walking Stick Man portarà la seva guitarra i les seves harmòniques fins a Palau Saverdera (Girona). L’actuació serà al Jazztabé, un club amb moltes cares: club de jazz, piano bar, jardí bar, cocktail bar… En resum, un lloc molt acollidor per gaudir del blues de Mr. Walking Stick!
http://www.jazztabe.cat/club_de_jazz_piano_bar_i_turisme_rural_a_lalt_emporda_palau_saverdera_girona/PIANOCLUB.html
http://www.thewalkingstickman.com/es/home.asp

Divendres 23, 23.45h – Concert de Tota Blues Acoustic Duo a El Barn d’en Greg
Heu estat mai a un graner americà? Si la resposta és sí: hi heu pogut escoltar un concert de blues? Segurament, les dues respostes hauran estat un no, oi? Doncs aquest divendres teniu l’ocasió d’anar a un concert de blues en un graner americà, i tot això no gaire lluny… a Rubí! Blues autèntic amb Tota Blues a El Barn d’en Greg!
http://www.elbarn.com/
http://www.totablues.net/

Dissabte 24, 22.30h – Concert de Big Mama BluesLab3 a La Roca Foradada
La Big Mama i el seu “laboratori de blues” seran aquest dissabte al port de Torredembarra. L’entorn privilegiat de La Roca Foradada serà l’escenari on la Big Mama i la seva banda de luxe (amb Víctor Puertas a l’harmònica), ens oferiran els resultats de la seva “investigació” sobre la música afroamericana. Imprescindible!
http://www.torredembarra.cat/noticias/detall/614/concerts-d-estiu-a-la-roca-foradada
http://www.bigmamamontse.com/id37.htm

Diumenge 25, 4h – Programa setmanal de BAD MUSIC BLUES a COM Ràdio
Els nostres amics de Bad Music Blues segueixen la seva gran tasca de promoció del blues del país, amb el seu programa de ràdio setmanal a COM Ràdio.
El programa s’emet de 4 a 5 de la matinada, i també el podeu escoltar per internet a http://badmusicblues.blogspot.com/. Segur que us agradarà!

Diumenge 25, 20.30h – Jam de blues al Rocksound
L’habitual jam dels diumenges, conduida pel gran bluesman Tota i la seva potent banda. 100% blues!
http://www.salarocksound.com/
http://www.totablues.net/

Diumenge 25, 22.30h – Concert d’Alex TNT al Continental
El Continental ha programat per al diumenge un gran concert de blues, amb l’Alex TNT! Blues, funk i soul interpretats amb força i passió! Una bona manera d’acabar la setmana!
http://www.myspace.com/continentalmusicalbar
http://www.myspace.com/alextnt

Diumenge 25, 21 i 23h – Concert de Lone Rhino Club al Jamboree
Com cada diumenge, el blues és el protagonista al Jamboree, i la banda d’aquesta setmana són els Lone Rhino Club, del gran Julio Lobos. Una altra bona manera d’acabar la setmana, amb l’espectacle d’autèntic blues dels Lone Rhino!
http://www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/lone-rhino-club
http://www.myspace.com/lonerhinoclub

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers
http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment