Monday, January 31, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 31 de gener)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

9b IN BLACK: FESTIVAL DE MÚSICA NEGRA DE NOU BARRIS!

El 9b In Black és una altra iniciativa de Capibola Blues, que no para ni un moment en la seva tasca de promoure el blues! En aquesta ocasió han creat aquest festival per acostar a tothom la música negra, una música que combina ritme i passió en grans quantitats. A més, aquesta primera edició del festival coincideix amb el centenari del naixement del mític bluesman Robert Johnson, i la festa serà sonada!

El divendres, dissabte i diumenge tindreu concerts, conferències, i altres activitats per passar un cap de setmana ben “negre”!

Divendres 4, 22h – 9b In Black al Casal de Barri de Prosperitat (BCN)

Dissabte 5, 19h – 9b In Black a l’Ateneu Popular de Nou Barris (BCN)

Diumenge 6, 18h – 9b In Black a l’Ateneu Popular de Nou Barris (BCN)

TORNA EL ÚLTIMO TREN!

Sí amics, El Último Tren torna a “rodar”! La mítica sala de Cerdanyola ara es diu Heaven And Hell, però els divendres de febrer El Último Tren es farà càrrec de la programació, en un cicle que es dirà “Los viernes al Heaven”. Bona música a bon preu, perquè la crisi no sigui una excusa per no anar de concert! I amb la garantia El Último Tren!

Aquest divendres començaran el cicle els Swamp Factory amb el seu tribut a la Creedence Clearwater Revival, per anar als USA sense moure’s de Cerdanyola!

Divendres 4, 23h – Swamp Factory a l’antic El Último Tren (Cerdanyola)

________________________

Dimarts 1, 22h – Concert de Lone Rhino Club al Continental

Voleu començar la setmana amb energia i feeling? Doncs el dimarts teniu una cita al Continental, amb Lone Rhino Club! El gran Julio Lobos i la seva potent banda us posaran les piles per a tota la setmana! “Duracell” Blues!

Dimarts 1, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres 2, 21 i 23h – Concert de Swing Set al Jamboree

Aquest dimecres el cicle “Jazz Class Sessions” portarà al Jamboree als Swing Set, una banda formada per músics vinculats a La Locomotora Negra, Jubilee Jazz Orchestra i Barcelona Swing Orchestra. Això vol dir que tots ells hi entenen “una mica” en això del swing, i segur que faran gaudir als afortunats que vagin al concert!

Dimecres 2, 22h – Concert de Cakau & Boogie Two al Club 41ºN

Concert especial aquest dimecres al Club 41ªN, situat al Paral·lel barceloní. La cantant de The Excitements, Cakau, estarà acompanyada dels Boogie Two, David Giorcelli (piano) i Reginald Vilardell (bateria). Molt recomanable!

Dimecres 2, 22h – Jam Session al Continental

El dimecres és el dia de les jams de blues al Continental, i els encarregats de coordinar-la aquesta setmana són els Groove Station, banda liderada per David Sam, un dels grans pianistes de la ciutat. Blues per escoltar, disfrutar i… participar!

Dijous 3, 21h – Concert de Vermouth Time al Centre Cívic de Sarrià

El Centre Cívic de Sarrià està dedicant els dijous de gener i febrer al jazz, i aquesta setmana tenen Vermouth Time! Com podeu comprovar per l’hora del concert, no es tracta d’un altre vermouth & blues (tan de “moda” últimament), sino d’una molt bona banda de soul-jazz que recrea aquest estil tan popular als anys 60. I amb orgue Hammond inclòs, a càrrec del gran Víctor Puertas!

Dijous 3, 21h – Concert de Barcelona Gypsy Reunion al Cafè Vienès

Aquest dijous podeu tornar a veure al Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster de Barcelona) al Barcelona Gypsy Reunion, uns habituals de la casa. Amb el guitarrista Biel Ballester al capdavant, la qualitat està assegurada!

Dijous 3, 21h – Concert de Really The Blues al Bar Arriba y Abajo

El Bar Arriba y Abajo, de Sant Adrià del Besós, continua endavant amb la seva aposta per la música en directe de qualitat, i aquest dijous té al gran pianista Bernat Font amb el seu projecte Really The Blues! Amb només 21 anys, en Bernat ja s’ha fet un lloc entre els mestres del piano catalans, i tot just acaba d’editar el seu nou disc “The Shout”, que presentarà properament.

Dijous 3, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

Com cada dijous, jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) al Monasterio. Una nit per trobar-se amb la “família” del blues de Barcelona!

Divendres 4, 20h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band a la Casa del Rellotge

Ja fa uns mesos que la Big Mama i la seva nova banda actuen cada diumenge al Jamboree, i aquest divendres faran la seva primera “sortida”. Serà a la Sala Pepita Casanellas del Centre Cívic La Casa del Rellotge (BCN), i la nit promet ser “crazy”!

Divendres 4, 23h – Concert del Bernat Font Trio & Mark Tortorici al Pipa Club

Actuació de luxe a l’històric Pipa Club de Barcelona: Bernat Font Trio & Mark Tortorici! Si a la qualitat del Bernat i el seu trio li afegim el gran cantant i harmonicista americà Mark Tortorici, tenim tots els ingredients per pasar-ho “pipa”!

Divendres 4, 23.30h – Concert d’Amadeu Casas a The Philharmonic

Aquest divendres The Philharmonic té a un dels pioners del blues a casa nostra: el gran guitarrista Amadeu Casas! Amb ell i la seva guitarra n’hi haurà prou perquè sigui una gran nit de blues!

Divendres 4, 23.30h – Concert de The Excitements al SantFeliuFest Sotazero

El divendres i dissabte es celebra el SantFeliuFest Sotazero, a Sant Feliu de Guíxols, un festival amb bandes de diferents estils organitzat per l’Atzavara Club. Entre totes les bandes n’hi ha una que farà les delícies de tots els amants del soul, r’n’b i música negra en general: The Excitements. Una magnífica banda de 7 músics que us farà ballar sense parar! Exciting!

Dissabte 5, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 5, 12.30h – Vermouth & Blues a La Tia Felipa, amb Martini’s Blues Trio

La Tia Felipa continua amb els seus vermouth & blues, tot un clàssic dels dissabtes al migdia a Cerdanyola, i en aquesta ocasió els protagonistes seran els Martini’s Blues Trio. Amb aquest nom, la banda estava “predestinada” a participar dels vermouth & blues, i amb ells gaudireu d’un vermut a l’estil dels anys 50! Us ve de gust un martini?

Dissabte 5, 23h – Concert dels Martini’s Blues Trio al Hot Blues

Aquest dissabte els Martini’s Blues Trio fan doblet: al matí a Cerdanyola i a la nit a Igualada, on tocaran al Hot Blues. Us ve de gust un martini & cola?

Dissabte 5, 23.30h – Concert de The Bob Standards a The Philharmonic

En aquesta nova etapa, The Philharmonic té unes quantes bandes fixes, i una d’elles és The Bob Standards. Aquest duet dels irlandesos Brian O’Mahony i Dara Luskin combinen versions de pop, rock i blues amb música celta, i segur que us faran cantar i ballar!

Diumenge 6, 20.30h – Jam de blues al Rocksound

Al Rocksound es compleix gairebé sempre la següent “equació”: diumenge = jam de blues amb Tota Blues Band! Blues de chicago, fet per argentins, amb la participació de músics de Barcelona… Això sí que és “globalització”!

Diumenge 6, 21h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment