Monday, October 8, 2012

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 8 d'octubre)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues. També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Blues Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, i El Corralón del Blues de Ràdio Granollers.

Destacats de la setmana

MALCOLM HOLCOMBE AL ROCKSOUND!
Aquest dilluns podeu començar la setmana descobrint un músic de culte als Estats Units, tot i que aquí és força desconegut. Es tracta de Malcolm Holcombe, un fenòmen del country blues que segur que us sorprendrà amb la força i la intensitat del seu directe. Perquè us feu una idea del que us espera al Rocksound, d'ell s'ha arribat a dir que és com si Iggy Pop s'hagués convertit en un músic de country blues...
Dilluns 8, 21h - Malcolm Holcombe al Rocksound (BCN)

AQUEST ANY NO HI HA FESTIVAL DE BLUES DE CERDANYOLA... N'HI HA DOS!
Segona setmana (i última) de blues "a tope" a Cerdanyola amb l'Octubre In Blues ON Festival i el Festival Independent SHOW 3'ART, organitzats per la Sociedad Blues Cerdanyola i l'empresa de so Show 3 i el B'Art de l'Ateneu. Aquesta gran programació de concerts omple el buit deixat pel Festival de Blues de Cerdanyola, que aquest any no es celebra degut a la crisi.
Aquí teniu el que us espera aquesta setmana intensa de blues:

Dilluns 8
20.00h - Artista per determinar a La Taberna

Dimarts 9
20.00h - Artista per determinar a La Taberna
20.00h - Ernesto Piano al Vinilo

Dimecres 10
20.00h - Artista per determinar a La Taberna
20.00h - Blues Crashing Trio a La Tía Felipa
21.30h - Mike Shannon + Almendras Blues Band al Bosc Tancat
22.00h - Jam session amb Joan Vigo a la Sala Circus

Dijous 11
20.00h - Artista per determinar a La Taberna
20.00h - Huckleberry Finn a La Tía Felipa
23.00h - Wax & Boogie al The 1916 Irish Pub
23.00h - Pepe Gómez Electric Band + Candy Animals a la Sala Circus
23.00h - Trama Band al B'Art Ateneu (Festival Independent Show 3'Art)
23.45h - A.F. Hand a la Sociedad Blues Cerdanyola ATENCIÓ: concert cancel·lat

Divendres 12
20.00h - Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera a La Tía Felipa
22.00h - Casino Montreaux (tribut a Deep Purple) al Heaven & Hell
22.30h - Chino & The Big Bet al TEART
23.00h - Blas Picón & The Junk Express + The Dry River Stompers a la Sala Circus
23.00h - The Bacos al Camp de futbol Les Fontetes (Show3 Festival) ATENCIÓ: aquest concert es farà el 21 d'octubre
23.30h - The Night Dogs al Bosc Tancat (de 21.30 a 23.30h grup convidat, audiovisuals de blues, sopar...) 
23.45h - Carlos Navarrete Band a la Sociedad Blues Cerdanyola

Dissabte 13
12.30h - BUTIFARRA & BLUES al Parc Les Fontetes, organitzat per La Tía Felipa. La reunió més gran de "blues people" en la història del nostre país!
22.00h - Acústica (tribut a Jimi Hendrix) al Heaven & Hell
22.00h - El Último Tributo a El Último Manteca
23.00h - Lone Rhino Club a la Sala Circus
23.00h - Oh Well & Det Ferring al Camp de futbol Les Fontetes (Show3 Festival). ATENCIÓ: aquest concert passa al diumenge 14 a les 13h
23.45h - Egypt a la Sociedad Blues Cerdanyola

Diumenge 14
13.00h - Sun Street Blues al Camp de Futbol de Les Fontetes (Festival Independent Show 3'Art). ATENCIÓ: concert cancel·lat.
19.00h - Jam session a la Sociedad Blues Cerdanyola 

"INDALO BLUES WEEK"!
Continua la "Indalo Blues Week", que organitza l'Hotel Indalo Park de Santa Susanna (El Maresme). Fins divendres teniu blues cada dia (de 21 a 24h!) i podeu veure en acció 2 bandes holandeses i una banda de Blanes. Les bandes holandeses són Twelve Bar Blues Band (12BBB), una potent banda que el 2010 va ser escollida la millor banda de blues del seu país, i Chicago Blues, el duo format per Robbert Fossen i Peter Struijk que són 2 reconeguts bluesmen del seu país. La banda de Blanes són els Olds Toronado.
Ja ho sabeu, us esperen 5 dies de blues al costat del mar!
"Indalo Blues Week" a l'Hotel Indalo Park (Santa Susanna, El Maresme):
Dilluns 8, 21h - Chicago Blues
Dimarts 9, 21h - Olds Toronado
Dimecres 10, 21h - The Twelve Blues Band
Dijous 11, 21h - Chicago Blues
Divendres 12, 21h - The Twelve Bar Blues Band + Chicago Blues

GRAN BATALLA DE BANDES: LA LOCOMOTORA NEGRA vs. BARCELONA BIG BLUES BAND!
Dissabte teniu l'oportunitat de viure un concert espectacular, la Gran Batalla de Bandes, amb 2 de les millors big bands del país, La Locomotora Negra i la Barcelona Big Blues Band! El concert és el plat fort de la Barcelona Lindy Exchange, un cap de setmana dedicat al ball del lindy hop, i promet ser una experiència inoblidable. El concert es celebra al Poliesportiu de la UPC, i millor que aneu preparats per ballar sense parar... això és la guerra!
Dissabte 13, 22h - Gran Batalla de Bandes al Poliesportiu UPC (BCN)

COMENÇA LA NOVA TEMPORADA DE CONCERTS AL HONKY TONK!
Segur que aquest estiu heu trobat a faltar el concert de diumenge al Honky Tonk, una de les millors maneres d'acabar bé la setmana... Doncs, tranquils, aquest diumenge ja torna el blues en directe a aquest mític local de Barcelona! L'encarregat d'inaugurar la nova temporada és un habitual de la sala, el gran bluesman Chino! A disfrutar!
Diumenge 14, 20.30h - Chino al Honky Tonk (BCN)


__________________________


Dilluns

Els concerts d'avui els podeu trobar als destacats de la setmana.

Dimarts

Dimarts 9, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
Un dimarts més, la jam del JazzSí Club (Taller de Músics) és fidel a la seva cita amb els amants del blues, rock, pop... i de la música en general. David Sam i la seva banda són els encarregats de que tot vagi com una seda!

Dimarts 9, 22.30h - Jam session al Harlem Jazz Club
El clàssic de les nits de dimarts a Barcelona, la jam de blues del Harlem! Els coordinadors són Chino & The Big Bet, els mateixos que porten anys fent gaudir del blues a tothom que s'acosta a aquesta jam!

Dimecres

Dimecres 10, 20 i 22h - Carles Bellot Quintet al Jamboree
Aquest dimecres les "Jazz Class Sessions" del Jamboree, que organitza la Xarxa Jazz Class, han programat el concert del Carles Bellot Quintet, una bona banda encapçalada per aquest cantant que va començar al món de la música com a percusionista. Us espera un repertori amb clàssics del jazz i el blues, i també altres cançons del nou disc d'en Carles, "My Soul, My Feelings".

Dimecres 10, 20.30h - August Tharrats Trio al Milano Cocktail Bar
Gairebé cada setmana podeu gaudir del blues i el boogie de l'August Tharrats Trio al Milano Cocktail Bar, i això és una gran sort! Sobretot veient el panorama general que ens envolta, on predominen les males notícies...

Dijous 

Dijous 11, 22.30h - Jam session de l'SBB a la Sala Monasterio
Com cada dijous, des de fa anys, la Societat de Blues de Barcelona (SBB) organitza la seva jam de blues a la Sala Monasterio. Aquesta setmana l'encarregat de dirigir-la és Martín J. Merino, el guitarrista de Tota Blues Band, i tot un expert en el món del blues i de les jams!

Dijous 11, 23h - Barcelona Bluegrass Band al Sis-b
El Sis-b de Malgrat de Mar us ha preparat una gran concert amb una banda formada per 4 músics espectaculars, la Barcelona Bluegrass Band! Joan Pau Cumellas, Miguel Talavera, Lluís Gómez i Maribel Rivero formen un pòquer guanyador per gaudir d'una gran nit de música en directe!

Dijous 11, 23.30h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Aquest dijous Chino & The Big Bet torna al Harlem, però no és per dirigir una jam (com els dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió vosaltres només heu d'anar a la sala, seure tranquil·lament i gaudir de l'espectacle! Per cert, és probable que el ritme de la banda us faci aixecar de la cadira per ballar...

Divendres

Divendres 12, 18h - Daniel Ventosa & Míriam Aparicio al MEAM
Segon concert de boogie-woogie piano del cicle Friday's Blues que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern). Aquesta setmana podeu veure Daniel Ventosa & Míriam Aparicio, dos dels grans pianistes que tenim a Barcelona i que els podeu veure sovint amb els seus projectes i col·laborant amb d'altres bandes. Aquest divendres us sorprendran amb aquest format de duo!

Divendres 12, 19.30h - Cocktail & Swing a l'Hotel Havana
Al Cocktail & Swing de l'Hotel Havana d'aquesta setmana podeu gaudir de les guitarres de Biel Ballester i Graci Pedro, i el contrabaix de Leo Hipaucha, és a dir, el Biel Ballester Trio. Swing de qualitat assegurat!

Divendres 12, 20.30h - Magnolia al Milano Cocktail Bar
Magnolia és el suggerent nom d'un dels projectes de la gran cantant Myriam Swanson, i es tracta d'un quartet de luxe amb un repertori de cantants mítiques de blues i jazz. Aquest divendres els podeu veure al Milano Cocktail Bar, un lloc perfecte per gaudir de la seva música!

Divendres 12, 20.30h - David Philips al Harlem Jazz Club
Tercera ocasió de la setmana per gaudir del blues al Harlem, en aquest cas amb David Philips, un cantautor anglès que combina el folk, el blues i el rock acústic. Un petit gran concert!

Divendres 12, 23h - Oscar Tugas Trio al Pub Nose
Aquest divendres podeu fer un recorregut "virtual" per la mítica Ruta 66, gràcies a la música de l'Oscar Tugas Trio! Blues, country, rock'n'roll, per fer un "viatge" amb molt de ritme i feeling. La "sortida" és al Pub Nose de Torredembarra.

Dissabte

Dissabte 13, 20.30h - Chino & The Big Bet al Milano Cocktail Bar
Aquesta setmana el blues té força presència al Milano Cocktail Bar, i dissabte podeu veure una de les bandes de blues habituals de la sala, Chino & The Big Bet. Una aposta segura!

Diumenge

Diumenge 14, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada diumenge és una sorpresa!

Diumenge 14, 20.30h - Jam session amb Tota Blues al Rocksound
Un clàssic dels diumenges és la jam del Rocksound, coordinada per Tota Blues. Aquesta gran banda fa molt temps ens anima l'última nit de la setmana i ens posa les piles per començar el dilluns amb el blues al cos!


Salut i blues!

@lluissouto

No comments:

Post a Comment