Monday, May 27, 2013

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 27 de maig)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Blues Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ràdio Granollers, i Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona.


Destacats de la setmana

JAM SESSION + RÀDIO EN DIRECTE AL FIZZ BARCELONA!
Cada dilluns podeu començar molt bé la setmana amb la jam de blues del Fizz Barcelona, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers, però la d'aquest dilluns és especial perquè tindrà la retransmissió en directe del programa de ràdio Justblues. Una jam en directe per la ràdio, i un programa de ràdio en directe a una jam!
Dilluns 27, 21.30h - Jam session & Justblues al Fizz Barcelona

CICLE "BLUES AND ROLL" A LA BIBLIOTECA VALLCARCA!
La Biblioteca Vallcarca i el Penitents acaba aquesta setmana el seu interessant cicle "Blues And Roll", i aquest dimarts hi ha l'última de les 3 sessions que han estat dedicades al Rei del Rock o, més ben dit, a la música que li agradava. Amb el títol "La discoteca del Rei", la professora i historiadora Teresa Torres Villaseca ens parlarà de la vida d'Elvis Presley a través de la música que va estimar.
Dimarts 28, 19h - Cicle "Blues And Roll" a la Biblioteca Vallcarca (BCN)

LA MÚSICA DE RORY GALLAGHER AL RAZZMATAZZ!
El Razzmatazz ret un homenatge al mític Rory Gallagher, amb Gerry McAvoy's Band Of Friends! Aquesta no és una banda tribut, sinó que és una banda formada per músics que van ser amb en Rory al llarg de la seva carrera, i la seva intenció és celebrar la vida i la música del gran bluesman irlandès. Serà un concert que us quedarà "tatuat" a la memòria!
Dijous 30, 20h - Gerry McAvoy's Band of Friends al Razzmatazz (BCN)

LONESOME RENDEZBLUES A LA RESISTENCIA!
Aquest dijous, a La Resistencia, podeu veure en acció Lonesome Rendezblues, un duo que combina el bon blues amb el bon humor i que aconsegueix que el públic surti dels seus concerts amb un somriure d'orella a orella. En el seu cas és cert que el blues és per plorar... de riure! Un concert irresistible!
Dijous 30, 21.30h - Lonesome Rendezblues a La Resistencia (L'Hospitalet)

WHITE SUNDAY AL RENEGADE!
El Renegade de Mataró és l'escenari on aquest divendres podeu veure una nova banda de blues, els White Sunday! Es tracta d'un power trio format per 3 grans músics de casa nostra, amb una llarga experiència en diferents projectes, i ara tots junts uneixen les seves forces per carregar-vos les piles... de bon blues!
Divendres 31, 23h - White Sunday al Renegade (Mataró)

NIT DE BLUES I ROCK AL SARAU 08911!
El Sarau 08911 us ha preparat una completa nit de blues i rock, per començar molt bé el cap de setmana! Primer podeu veure The Blended Blues Company, una potent banda que barreja el blues amb d'altres estils de música genuinament americana, i després la Track's Bar, una banda que combina les seves cançons amb temes de grans bandes de rock. Oh yeah, baby!
Divendres 31, 23h - The Blended Blues Company + Track's Bar al Sarau 08911 (Badalona)

IVAN KOVACEVIC 5 SPOTS AL JAMBOREE!
Aquest dissabte, al Jamboree, podeu veure en acció Ivan Kovacevic 5 Spots! Aquest gran contrabaixista serbi porta 11 anys vivint a Barcelona i, després de tocar amb els millors músics d'aquí i de l'estranger, aquesta és la primera banda que porta el seu nom. En aquest projecte està acompanyat per 4 grans músics, i tots 5 tenen un objectiu molt clar: que la gent gaudeixi de la música tant com ho fan ells! Doncs ja ho sabeu, a gaudir del blues i el swing!
Dissabte 1, 20 i 22h - Ivan Kovacevic 5 Spots al Jamboree (BCN)

MANIAC'S BAND AL JAMBOREE!
Si sou dels que penseu que el diumenge és un dia depriment llavors heu d'anar al Jamboree. Us esperen més de 4 hores trepidants de rhythm'n'blues i swing, amb Maniac's Band, la banda de l'escola Swing Maniacs, perquè pugueu "cremar-ho" tot i carregar les piles!
Diumenge 2 - Maniac's Band al Jamboree (BCN):

19.30h - DJ + classe de ball
20.30h - Concert de Maniac's Band
21.30h - DJ
22.00h - Concert de Maniac's Band
 

__________________________


Dilluns


Com cada dilluns, es celebra la jam del Fizz i aquest cop teniu la info als destacats de la setmana.

Dimarts

Dimarts 28, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
Un dimarts més, la jam del JazzSí Club (Taller de Músics) és fidel a la seva cita amb els amants del blues, rock, pop i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran en aquesta sessió perquè gaudiu de la música en directe!

Dimarts 28, 20.30h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
Nosoloblues és un dels molts projectes del gran Julio Lobos, i aquest dimarts el podeu veure en directe a la Bodega Saltó de Barcelona. Com haureu deduït, us espera una nit de blues... i molt més!

Dimarts 28, 22.30h - Jam session al Harlem Jazz Club
El clàssic de les nits de dimarts a Barcelona, la jam de blues del Harlem, és una ocasió perfecta per sortir de casa i gaudir del blues en directe. A més, teniu molt bona companyia, la de Chino & The Big Bet, els actuals subcampions de l'European Blues Challenge! Una jam de campionat!

Dimecres

Dimecres 29, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
En aquesta jam podeu gaudir del blues en format acústic, com als antics juke joints del Mississippi (uns locals on els negres es reunien per compartir les seves penes i alegries a ritme de blues). L'escenari d'aquestes trobades setmanals és el Bar Prize i els encarregats de coordinar-la són Tota Blues, uns experts en blues... i en jams!

Dimecres 29, 20.30h - Bernat Font Trio al Milano Cocktail Bar
Aquest dimecres el Milano Cocktail Bar rep el Bernat Font Trio, és a dir el grup d'aquest jove pianista que fa temps que va deixar de ser una promesa per convertir-se en una gran realitat. Us espera una gran nits de blues, swing i boogie!

Dimecres 29, 21h - Jam session al Jazzpetit
Si "al pot petit hi ha la bona confitura", llavors "a la sala petita hi ha la bona jam"? Al Jazzpetit, sí! Andreu Martínez i Roger Guàrdia us esperen per compartir una molt bona estona de blues, jazz i rock!

Dimecres 29, 22h - Jam session al Jam Session Sabadell
La jam dels dimecres al Jam Session de Sabadell ja és una cita obligada per a tots els amants del blues i el jazz del Vallès. I és que és tot un luxe poder compartir aquesta música amb el Lluís Coloma Trio, i en una sala tan acollidora com aquesta!

Dijous

Dijous 30, 20.30h - Amadeu Casas Trio al Milano Cocktail Bar
Aquest dijous l'Amadeu Casas Trio us espera al Milano Cocktail Bar, per gaudir amb el blues d'un dels mestres del gènere a casa nostra! Serà una sessió magistral!

Dijous 30, 21h - Jazz Classic Quartet al Cafè Vienès
Aquest dijous al Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster, BCN) podeu veure en acció el "grup de la casa": el Jazz Classic Quartet! Amb Oriol Romaní i Òscar Font al capdavant, aquest quartet és un fix en la programació del Cafè, i si els aneu a veure comprovareu perquè!

Dijous 30, 22h - Jam session al Mosquito Sunset
L'últim dijous de mes, el Mosquito Sunset acostuma a preparar una bona jam de blues'n'soul amb el gran bluesman americà Mike Shannon. Aquest cop primer teniu el concert de Mike Shannon & His Mosquito Cats i després la jam... Jornada completa!

Dijous 30, 22.30h - Jam session de l'SBB a la Sala Monasterio
Com cada dijous, des de fa anys, la Societat de Blues de Barcelona (SBB) organitza la seva jam de blues a la Sala Monasterio. Aquesta setmana està dirigida per Huckleberry Finn, uns experts en combinar el blues amb altres ritmes negres. Serà com si fóssiu a New Orleans!

Dijous 30, 22.30h - The Bluesters & Friends al Rien de Rien
Quim Quiñonero i Philip Stanton, dos dels membres de The Bluesters, us esperen els dijous al Rien de Rien (Hotel Palace) per compartir una bona estona de blues amb molts músics convidats. Cada nit és una sorpresa! 

Divendres
 

Divendres 31, 18h - Amadeu Casas & Myriam Swanson al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), té com a protagonistes Amadeu Casas & Myriam Swanson, que formen un dels grans duos de blues de casa nostra! Un concert per emmarcar!

Divendres 31, 19.30h - Cocktail & Swing a l'Hotel Havana
El Cocktail & Swing de l'Hotel Havana d'aquesta setmana té com a protagonistes Gemma Abrié (veu), Gerard Nieto (piano) i Artur Regada (contrabaix). Com sempre, músics de luxe per a un còctel de luxe!

Divendres 31, 20h - Julio Lobos a La Tia Felipa
Aquesta setmana el protagonista dels "Divendres de Piano Blues" de La Tía Felipa és el gran Julio Lobos, o sigui que es preveu una sessió molt intensa! The Wolf Is At You Bar!

Divendres 31, 20.30h - Wax & Boogie 3 al Milano Cocktail Bar
Aquest divendres podeu acabar el dia amb un pla perfecte, gaudint de blues i boogie en directe mentre us preneu un bon còctel. Qui us servirà el còctel? Doncs l'amable personal del Milano Cocktail Bar. Qui us "servirà" el blues i el boogie? Doncs Wax & Boogie 3, és a dir Ster Wax, David Giorcelli i Reginald Vilardell, un trio espectacular!

Divendres 31, 21h - Jam amb Tota Blues Band a l'Sports Bar
Nova edició de la nova jam organitzada per Tota Blues Band a l'Sports Bar de La Rambla, on podeu a gaudir de les jams made in Tota! Segur que s'acabaran convertint en un clàssic de les nits de divendres!

Divendres 31, 22h - La Blueseria al Trinca 2
La Blueseria, potent banda de Cambrils, actúa aquest divendres al Restaurant Trinca 2. Després d'un temps de descans, la banda torna en plena forma i podeu gaudir de la seva combinació de Chicago blues i jumping blues!

Divendres 31, 22.30h - Amadeu Casas a The Philharmonic
Aquest divendres és moment per gaudir del blues en estat pur, amb només un bluesman i la seva guitarra, el gran Amadeu Casas! La cita és a The Philharmonic.

Dissabte

Dissabte 1, 12.30h - X Cicle d'aperitius musicals a La Sedeta
Últim concert del X Cicle d'aperitius musicals a La Sedeta, una opció molt interessant per gaudir del bon temps, amb un bon vermut i bona música. Aquest dissabte podeu veure Mireia Izquierdo Trio, que us acompanyarà l'aperitiu amb estàndards de jazz de diferents èpoques. Bon profit!

Dissabte 1, 12.30h - The Walking Stick Man a The Philharmonic
Aquest dissabte l'aperitiu de La Tía Felipa el fareu amb The Walking Stick Man i el seu blues en estat pur seguint la tradició de músics com Sonny Boy Williamson i Howlin' Wolf. Un vermut de blues sense colorants ni conservants, natural al 100%!

Dissabte 1, 19.30h - The Dry-River Stompers al Clàssic Cafè
El Clàssic Cafè és un local de Cerdanyola, inaugurat fa uns mesos, que s'ha animat a apostar per la música en directe, gran notícia! Aquest dissabte hi podeu veure el concert de The Dry-River Stompers, i amb ells gaudireu del ritme del swing i el dixieland, per ballar sense parar!

Dissabte 1, 20.30h - The Stamp al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar us proposa començar la nit de dissabte amb una bona dosi de blues i rock que us proporcionarà The Stamp, una potent banda formada per músics de primera línia. A disfrutar!

Dissabte 1, 22.30h - The Sparkles al Circus
Aquest dissabte us espera una gran nit de soul i doo wop a la sala Circus de Cerdanyola, amb The Sparkles! Tres grans veus femenines acompanyades de grans músics per gaudir del so i el ritme negre dels anys 60! I el concert es gravarà en audio i video!

Dissabte 1, 23h - The Bluesters al Rien de Rien
Segona ocasió d'aquesta setmana per veure en acció The Bluesters! Al mateix lloc, el bar Rien de Rien (Hotel Palace, BCN) però en diferent format, quintet (la banda al complet). Músics amb classe tocant a una sala amb classe!

Dissabte 1, 23h - Atomic Boy Blues al "Fem Paral·lel"
Aquest dissabte es celebra la festa del "Fem Paral·lel", per reivindicar aquest històric carrer com un espai lúdic i cultural de la ciutat. El blues també hi serà present amb els Atomic Boy Blues, la banda més jove del moment que toca com si portés tota la vida als escenaris!

Diumenge

Diumenge 2, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 2, 19h - Wax & Boogie al Casino de Barcelona
Per acabar la setmana amb bona sort podeu anar al Casino de Barcelona, per veure el concert de Wax & Boogie. És una sort poder gaudir de moments com aquest!

Diumenge 2, 20.30h - Big Dani Pérez Organic Trio al Milano Cocktail Bar
Aquest diumenge el Milano Cocktail Bar rep el Big Dani Pérez Organic Trio, format per Big Dani, Víctor Puertas i Marc Ruiz, 3 dels millors músics de rhythm'n'blues de la ciutat! Això és acabar la setmana amb molt de ritme... i blues!

Diumenge 2, 20.30h - Blas Picón & Lluís Coloma al Honky Tonk
Aquest diumenge el Honky Tonk acomiada la setmana amb el "duo de la casa", Blas Picón & Lluís Coloma! Aquests 2 grans músics us faran passar una molt bona estona de blues, i us oblidareu que l'endemà és dilluns!


 
Salut i blues!

Lluís Souto
Malalt de blues 2.0

No comments:

Post a Comment