Monday, June 9, 2014

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 9 de juny)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ràdio Granollers, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing (s'emet per internet), La Música del Segle Passat d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

BULLFROG A LA NOVA JAZZ CAVA!
Us agrada el blues-rock dels 70? Doncs aquest divendres teniu un concert pensat per a vosaltres!
A la Nova Jazz Cava podeu veure els Bullfrog, un dels projectes del gran guitarrista Agustí Mas, que us faran gaudir de grans clàssics d'aquella època i de versions d'artistes més contemporanis.
Acompanyant el mestre Mas tenim els tres germans Planells, grans músics que també formen part d'un dels millors grups de rock de la ciutat, Icebend, i amb tots ells reviureu tota la força i la trempera del millor blues-rock!
Divendres 13, 22.30h - Bullfrog a la Nova Jazz Cava (Terrassa)

SWEET MARTA & THE BLUES WORKERS A RUBÍ!
Aquest dissabte, a la Plaça Catalunya de Rubí, i gràcies a la Societat de Blues de Rubí, podeu veure en acció Sweet Marta & The Blues Workers, és a dir la gran harmonicista i cantant Marta Suñé acompanyada pels integrants del gran trio Johnny Big Stone & The Blues Workers.
A més, estaran presentant el seu nou disc, "Come Love", o sigui que després us el podeu comprar per continuar gaudint a casa!
Dissabte 14, 20h - Sweet Marta & The Blues Workers a la Pl. Catalunya (Rubí)

TXUS BLUES & JOSE BLUEFINGERS AL CICLE "VA DE JAZZ"!
El cicle "Va de jazz i músiques tranquil·les" es celebra a l'Ateneu Vilassanès cada primer diumenge de mes, i aquesta setmana és l'últim concert de la temporada.
Per acabar de la millor manera ha programat l'actuació de Txus Blues & Jose Bluefingers, que faran gaudir el personal amb el seu riure'n'blues!
Diumenge 15, 19h - Txus Blues & Jose Bluefingers a l'Ateneu Vilassanès (Vilassar de Mar)

DIUMENGE TENIU UN "PLAN B" A L'ESPAI 30!
Aquest diumenge podeu veure el debut d'un nou projecte de blues de casa nostra, els Plan B!
Es tracta d'un quartet format per músics de Bluesnet Band acompanyats per en Santi Picó, i que tenen un interessant repertori instrumental que combina clàssics del blues i el rock amb cançons pròpies.
Ja ho sabeu, aquest diumenge, a l'Espai 30, teniu un bon pla per acabar molt bé la setmana!
Diumenge 15, 19h - Plan B a l'Espai 30 (BCN)


__________________________


Dilluns


Dilluns 9, 20.30h - Lluís Coloma Trio al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar ha decidit fer d'aquest dilluns un dels millors dies de la setmana, i per això us ha preparat el concert del Lluís Coloma Trio. Tant de bo totes les setmanes comencessin així de bé!

Dilluns 9, 22h - Jam session al Cafè Principal
El Cafè Principal us proposa començar la setmana a ritme de blues, amb la seva jam coordinada per Johnny Big Stone & The Blues Workers! A gaudir de la nit del dilluns!

Dimarts

Dimarts 10, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del JazzSí Club (Taller de Músics) és el punt de trobada dels amants del blues, rock, pop i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran en aquesta sessió perquè gaudiu de la música en directe!

Dimarts 10, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!
El "preu" de l'entrada és una ampolla d'oli que s'entregarà posteriorment a l'ONG Bona Voluntat en Acció, que s'encarrega d'ajudar a les persones més necessitades del barri del Poble Sec. 

Dimarts 10, 21.30h - The Bluesters & Friends al Monasterio
Quim Quiñonero i Philip Stanton, dos dels membres de The Bluesters, us esperen cada dimarts a la nova Sala Monasterio (situada al Port Olímpic) per compartir una bona estona de blues, soul i rock amb molts músics convidats. Cada nit promet ser una sorpresa!

Dimarts 10, 22h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!


Dimecres

Dimecres 11, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
En aquesta jam podeu gaudir del blues en format acústic, com als antics juke joints del Mississippi (uns locals on els negres es reunien per compartir les seves penes i alegries a ritme de blues). L'escenari d'aquestes trobades setmanals és el Bar Prize i estan dirigides per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!

Dimecres 11, 20h - Jam session a La Tía Felipa
La Tía Felipa, a més de la seva completa programació de concerts, també té la seva jam session. Els dimecres és el dia escollit i, amb la direcció de Predicador Ramírez, a cada sessió us podeu trobar alguns dels millors bluesmen de casa nostra. Més que una jam, un festival!

Dimecres 11, 21h - Jam session al Jazzpetit
Cada dimecres el Jazzpetit té a punt la seva jam de blues, jazz i rock, coordinada per Andreu Martínez, perquè gaudiu del ritme i la intensitat de la música negra!

Dimecres 11, 21h - "El blues es pot ballar" al Quilombo
Cada dimecres podeu ballar blues al Quilombo! El blues es pot ballar s'instal·la en aquest clàssic de la nit de Barcelona, per promocionar i difondre el ball del blues de manera setmanal, i convertir-lo en un espai de trobada on gaudir, aprendre, practicar... Let's dance the blues!

Dimecres 11, 23h - Jam session amb A Contra Blues al Marula Café
Les Rock'n'Roll Gumbo Jams són unes jam sessions coordinades per A Contra Blues, i que estan dedicades a la música d'arrel americana (blues, soul, funk, rock'n'roll...). La cita és al Marula Café, cada dimecres, i l'espectacle està garantit!

Dijous

Dijous 12, 19.45h - Wax & Boogie al Zinc Bar
Aquest dijous podeu veure Wax & Boogie al Zinc Bar de l'Hotel Villa Emilia (BCN), un lloc molt acollidor per gaudir del blues i el boogie amb aquest gran duo!

Dijous 12, 20.30h - Chino & The Big Bet al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar rep aquest dijous un dels trios més en forma de casa nostra, Chino & The Big Bet, una aposta segura per viure un gran concert de blues amb molt de swing!

Dijous 12, 21h - The Blues Prisoners a L'Àngel Blau
The Blues Prisoners faran una nova sortida del seu amagatall, en aquesta ocasió per anar a L'Àngel Blau, un petit local de Barcelona que vol apostar per la música en directe. Els dos bluesmen fugitius van de blau, però no són uns àngels, a veure com acaba la cosa...

Dijous 12, 21h - Miguel Talavera Power Trio al Jazzpetit
El Jazzpetit rep aquest dijous el Miguel Talavera Power Trio, que us carregarà les piles a base de potent blues-rock amb una mica de jazz i funk! 
  
Dijous 12, 21h - Toni Solà Jazz Trio al Cafè Vienès
Aquest dijous el Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster, BCN) rep una formació liderada per un dels grans saxofonistes del país, el Toni Solà Trio. Per gaudir de les diferents tonalitats del saxo!

Dijous 12, 21h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra!

Dijous 12, 21.45h - Jam session al 99% Moto Bar
El 99% Moto Bar, amb la col·laboració de l'Escola de Blues de Barcelona i la Societat de Blues de Barcelona, us ofereix una molt bona jam cada dijous, i aquesta setmana estarà coordinada per Johnny Big Stone & The Blues Workers. Recomanable al 100%!

Dijous 12, 22h - Tandem al Harlem Jazz Club
Aquest dijous podeu veure en acció Joan Vinyals i Jean-Paul Dupeyron, en el seu nou projecte, el duo Tandem. El lloc? Doncs el Harlem Jazz Club, una sala que ha gaudit durant molts anys dels diferents projectes d'en Vinyals. 

Divendres
 

Divendres 13, 18h - Chino & The Big Bet al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana Chino & The Big Bet, un gran trio que us farà gaudir d'una molt bona sessió de swing'n'blues!

Divendres 13, 20.30h - Magnolia al Milano Cocktail Bar
Magnolia és el suggerent nom d'un dels projectes de la gran cantant Myriam Swanson, i es tracta d'un quartet de luxe amb un repertori de cantants mítiques de blues i jazz. Aquest divendres els podeu veure al Milano Cocktail Bar, un lloc perfecte per gaudir de la seva música!  

Divendres 13, 21.30h - Pexsom Blues a La Lluna
Aquesta setmana teniu 2 oportunitats de veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". La primera cita és al restaurant La Lluna (L'Escala).

Divendres 13, 21.45h - Wax & Boogie al 99% Moto Bar
El 99% Moto Bar, us ha preparat una gran sessió de blues i boogie amb Wax & Boogie! Un concert per gaudir al 100%! 

Divendres 13, 22h - Lluís Coloma & Blas Picón al Jazzpetit
Aquest divendres el Jazzpetit us ha preparat un petit gran concert de blues, on els protagonistes són uns habituals de la sala, Lluís Coloma & Blas Picón. Amb ells la qualitat i la diversió estan assegurades! 

Divendres 13, 22.30h - Dr. Swinguez a The Philharmonic
Aquest divendres, a The Philharmonic, teniu una sessió de rhythm'n'blues "curatiu" amb els Dr. Swinguez que us deixarà com nous!

Divendres 13, 23h - Waltrapa & The Cashmakers al Golden Gloves
Si el divendres aneu al Golden Gloves de Calella, podeu veure en acció Waltrapa & The Cashmakers. Es tracta d'un power trio que combina el Texas blues, amb el rhythm'n'blues i el rock'n'roll, i que us captivarà amb el seu ritme!

Divendres 13, 23.30h - The Generation a Els Pagesos
The Generation és una potent banda de blues-rock que porta en actiu des del 2004, i aquest divendres podeu rebre una de les seves descàrregues de blues elèctric a Els Pagesos (Sant Feliu de Llobregat). High voltage blues, baby!

Dissabte

Dissabte 14, 20h - The Walking Stick Man a La Caixeta de Música
La Caixeta de Música de Granollers rep aquest dissabte The Walking Stick Man, un gran bluesman que reuneix els estils de Sonny Boy Williamson i Howlin' Wolf en una sola persona! 

Dissabte 14, 20.30h - Aureli Rubio al Honky Tonk
El Honky Tonk us proposa començar la nit de dissabte amb una molt bona sessió de blues acústic amb el guitarrista Aureli Rubio. A disfrutar!

Dissabte 14, 20.30h - Cece Giannotti Quartet al Milano Cocktail Bar
Aquest dissabte podeu veure en acció el quartet del gran músic canadenc afincat a Barcelona, Cece Giannotti, al Milano Cocktail Bar. Amb aquesta formació, en Cece combina el blues amb la música alternativa i el rock, donant-li a tot plegat un ambient gairebé de banda sonora. Molt interessant!

Dissabte 14, 22h - Lluís Coloma Trio a l'Oller del Mas
Aquest dissabte podeu combinar el bon vi amb el bon blues i boogie, amb el concert del Lluís Coloma Trio al celler Oller del Mas (Salelles)! A disfrutar!

Dissabte 14, 22.30h - Pexsom Blues al New Orleans Club
El New Orleans Club (Platja d'Aro) us ha preparat per a aquest dissabte el concert de Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". What a black night, baby!

Dissabte 14, 23h - The Blues Prisoners a la Sala Uref
Segona sortida de la setmana de The Blues Prisoners, que aquest mes tenen previst sortir del seu "zulo" fins a 9 vegades. Dissabte els podeu trobar a la Sala Uref de La Floresta, això si la policia no els troba abans que vosaltres...

Dissabte 14, 23h - Marc Cuevas & The Blues Lovers a l'Spriz
Aquest dissabte podeu gaudir d'una molt bona nit de blues-rock al costat del mar, amb Marc Cuevas & The Blues Lovers! Es tracta d'un potent trio de blues-rock format per grans músics que tenen molt de blues & love per repartir! La cita és a l'Spriz de Castelldefels.    

Dissabte 14, 23.30h - The Night Dogs a El Paraigua
Si voleu gaudir de la nit de dissabte amb una bona dosi de blues i funk, teniu una cita a El Paraigua amb The Night Dogs! What a funk'n dangerous blues night, baby!


Diumenge

Diumenge 15, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 15, 20h - Jam session amb Tota Blues al Rocksound
El Rocksound té a punt la seva jam mensual, amb Tota Blues, perquè acabeu la setmana de la millor manera, és a dir... amb blues! Blues per escoltar, blues per participar, blues per ballar... Aquesta música combina amb tot!
 
Diumenge 15, 20.30h - Chino & Blas Picón al Honky Tonk
Aquest diumenge, al Honky Tonk, podeu veure en acció Chino & Blas Picón, dos dels grans bluesmen de casa nostra que uneixen les seves forces per oferir-vos un concert de blues per acabar molt bé la setmana!  

 
Salut i blues!

Lluís Souto
Malalt de blues 2.0

No comments:

Post a Comment