Monday, August 4, 2014

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 4 d'agost)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ràdio Granollers, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing (s'emet per internet), La Música del Segle Passat d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

LLUÍS COLOMA TRIO & THE SUITCASE BROTHERS AL MILANO COCKTAIL BAR!
Aquest dimarts el Milano Cocktail Bar us ha preparat un concert de luxe que reunirà el Lluís Coloma Trio amb el duo The Suitcase Brothers, és a dir 5 dels millors músics de casa nostra!
Blues, boogie, swing... i molt més!
Dimarts 5, 21h - Lluís Coloma Trio & The Suitcase Brothers al Milano Cocktail Bar (BCN)

THE HEALERS A EL COL·LECCIONISTA!
El Col·leccionista (Gràcia, BCN) és l'escenari on aquest divendres podeu veure un concert especial de tribut a Van Morrison amb The Healers!
Aquesta banda de grans músics està encapçalada per Henry Wavelength, un home que ha aconseguit captar l'essència musical del Lleó de Belfast, i que la transmet a l'escenari de tal manera que us semblarà que teniu davant vostre al mateix Van The Man!
Divendres 8, 21.30h - The Healers a El Col·leccionista (BCN)

NITS DE BLUES AL POBLE ESPANYOL!
Aquest estiu, del 21 de juny al 30 d'agost, el blues s'instal·la al Poble Espanyol durant 8 dissabtes!
Aquest dissabte els protagonistes del concert doble són Mancuso (una potent banda de blues, funk i rock, sorgida de l'Escola de Blues de Barcelona) i Miguel Talavera Power Trio (que us carregarà les piles a base de potent blues-rock amb una mica de jazz i funk).
Aquesta iniciativa té la col·laboració de Capibola Blues i de la Societat de Blues de Barcelona, tota una garantia de qualitat.
Ja ho sabeu, aquest estiu el Poble Espanyol es convertirà en el Poble del Blues!
Dissabte 9, 20h - Mancuso + Miguel Talavera Power Trio al Poble Espanyol (BCN)

NIT DE BLUES SOLIDARI AMB DEEP BLUES A PALAMÓS!
Aquest diumenge teniu l'oportunitat de col·laborar amb una bona causa, al mateix temps que gaudiu d'un bon concert de blues!
El Port Esportiu Marina Palamós ha preparat un sopar més un concert, amb la banda Deep Blues, amb l'objectiu de recaptar diners per a l'associació El Trampolí, que treballa per a la plena normalització de les persones discapacitades en totes les àrees de la seva vida.
Diumenge 10, Nit de blues solidari al Port Esportiu Marina Palamós:
21.30h - sopar
23.30h - concert

 
__________________________


Dilluns


Dilluns 4, 21h - Blues de Picolat al Si Us Plau
Tots els dilluns de juliol i agost, al Si Us Plau de Roses, podeu començar la setmana acompanyats per la banda de blues més important de la Catalunya Nord, Blues de Picolat!
L'any passat van celebrar els seus 20 anys de carrera, temps que han dedicat a reivindicar la identitat catalana a ritme de blues, amb un gran nombre de concerts i 6 discos.
Ara us alegraran les nits de dilluns al costat del mar!

Dilluns 4, 22h - Jam session al Cafè Principal
El Cafè Principal us proposa començar la setmana a ritme de blues, amb la seva jam coordinada per Johnny Big Stone & The Blues Workers! A gaudir de la nit del dilluns!

Dimarts

Dimarts 5, 21h - Pexsom Blues al Toks
Aquesta setmana teniu 3 oportunitats veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". La primera cita és al xiringuito Toks (Roses). 

Dimarts 5, 22h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. 
Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimarts 5, 22.30h - The Bluesters & Friends al Monasterio

Quim Quiñonero i Philip Stanton, dos dels membres de The Bluesters, us esperen cada dimarts a la nova Sala Monasterio (situada al Port Olímpic) per compartir una bona estona de blues, soul i rock amb molts músics convidats. Cada nit promet ser una sorpresa! 

Dimecres

Dimecres 6, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
En aquesta jam podeu gaudir del blues en format acústic, com als antics juke joints del Mississippi (uns locals on els negres es reunien per compartir les seves penes i alegries a ritme de blues). L'escenari d'aquestes trobades setmanals és el Bar Prize i estan dirigides per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!

Dimecres 6, 21h - Jam session al Jazzpetit
Cada dimecres el Jazzpetit té a punt la seva jam de blues, jazz i rock, coordinada per Andreu Martínez, perquè gaudiu del ritme i la intensitat de la música negra! 

Dimecres 6, 21h - "El blues es pot ballar" al Quilombo
Cada dimecres podeu ballar blues al Quilombo! El blues es pot ballar s'instal·la en aquest clàssic de la nit de Barcelona, per promocionar i difondre el ball del blues de manera setmanal, i convertir-lo en un espai de trobada on gaudir, aprendre, practicar... Let's dance the blues!
 
Dimecres 6, 21h - Chino & The Big Bet al Milano Cocktail Bar
Aquest dimecres el Milano Cocktail Bar rep Chino & The Big Bet, uns habituals del Milano... i de gran part dels escenaris del país! They're Red Hot, baby!

Dimecres 6, 22h - Pexsom Blues al T'nit - L'Avellaneda
Segona oportunitat de la setmana per veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". En aquesta ocasió la cita és al T'nit - L'Avellaneda (Girona).

Dijous

Dijous 7, 20.30h - B. Blues Society al XXIII Guitarras
El XXIII Guitarras és una enoteca que aquest dijous es convertirà en una "bluesteca" amb la visita de B. Blues Society. Versions de grans del blues com Buddy Guy, Otis Rush, T-Bone Walker... i més!

Dijous 7, 21h - Lluís Coloma & Blas Picón al Cafè Vienès
El Cafè Vienès, de l'Hotel Casa Fuster de Barcelona, rep aquest dijous Lluís Coloma & Blas Picón, dos dels grans músics de casa nostra. Amb ells la qualitat i la diversió estan assegurades!

Dijous 7, 21h - Lone Rhino Club al Milano Cocktail Bar
Aquest dijous el Milano Cocktail Bar us ha preparat una gran sessió de blues luchado y poco hecho amb els Lone Rhino Club del gran Julio Lobos! The Wolf Is At Your Beach!

Dijous 7, 21h - Fredy Fresquet & The Red Light al Jazzpetit
El Jazzpetit (Gràcia, BCN) ha programat per a aquest dijous el concert de Fredy Fresquet & The Red Light, un potent trio de blues i bluegrass. La part de blues del seu repertori són versions de grans clàssics, i la part de bluegrass són composicions pròpies.

Dijous 7, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra!

Divendres
 

Divendres 8, 18h - Blas Picón & Oscar Rabadán al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana Oscar Rabadán & Blas Picón i amb ells us espera una sessió on els sons més foscos i ancestrals del blues us captivaran!

Divendres 8, 22h - Lluís Coloma & Blas Picón al Jazzpetit
Aquest divendres el Jazzpetit us ha preparat un petit gran concert de blues, on els protagonistes són uns habituals de la sala, Lluís Coloma & Blas Picón. Amb ells la qualitat i la diversió estan assegurades!  

Divendres 8, 22.30h - Pexsom Blues a La Lluna
Tercera oportunitat de la setmana per veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". En aquesta ocasió la cita és a La Lluna de L'Escala.

Dissabte

Dissabte 9, 12.30h - Lluís Gómez Swing Trio al MEAM
El MEAM (Museu Europeu d'Art Modern) amplia la seva oferta de música en directe durant els mesos de juliol, agost i setembre, amb el cicle Vermut & Swing dels dissabtes (que s'afegeix als concerts de blues dels divendres). Aquest nou cicle també està organitzat per La Hora del Blues (tota una garantia!), i aquesta setmana el protagonista és el Lluís Gómez Swing Trio, encapçalat per aquest mestre del banjo, que li posarà swing al vermut!

Dissabte 9, 20h 23h- Jam amb Tota Blues al Rocksound 
Durant el mes d'agost, les jams del Rocksound es fan el dissabte, cada setmana, però el "director" no canvia i Mr. Tota Blues continua al capdavant, coordinant la jam acompanyat per la seva banda. Tampoc canvia el que hi podeu trobar: bon blues i bon rotllo! Blues macanudo, viejo!

Dissabte 9, 21h - Room 69 al Milano Cocktail Bar
Aquest dissabte, al Milano Cocktail Bar, podeu gaudir del nou projecte de Julio Vallejo, el quartet Room 69!
Si "entreu" en aquesta "habitació" tan suggerent gaudireu d'una nit molt moguda a ritme de blues, country i swing!

Dissabte 9, 22h - The Privilege Band al Happy Rock Bar & Grill
Aquest dissabte podeu gaudir d'una nit de blues i rock amb The Privilege Band, una potent banda formada per músics amb una llarga trajectòria, encapçalada per Pi Morral a la veu, que combina el blues amb el rock, el soul i el jazz. La cita és al Happy Rock Bar & Grill.

Diumenge

Diumenge 10, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 10, 19.30h - Pau Morales & JN Band al Festival de Cadaqués
Dins de la programació del 43è Festival Internacional de Música de Cadaqués, aquest diumenge podeu gaudir d'un concert molt especial, que uneix música i pintura. En Pau Morales farà una pintura en directe mentre canta amb els seus companys de la JN Band!


   
Salut i blues!

Lluís Souto
Malalt de blues 2.0

No comments:

Post a Comment