Monday, April 27, 2015

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 27 d'abril)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing (s'emet per internet), La Música del Segle Passat d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

LA TEORÍA DEL TABURETE A L'ASOCIACIÓN RAÍCES Y CULTURA!
Aquest dissabte, a l'Asociación Raíces y Cultura, podeu veure en acció La Teoría del Taburete, un gran trio que combina classe i feeling en la seva personal manera d'interpretar el blues!  
Dissabte 2, 22h - La Teoría del Taburete a Raíces y Cultura (BCN)

DEMIAN BAND A EL BÚHO!
El Búho (L'Hospitalet de l'Infant) ha programat per a aquest dissabte el concert d'un gran músic argentí que és un virtuós de la guitarra blues, acompanyat de la seva banda, és a dir la Demian Band!
Us espera una bona dosi de riffs de guitarra que us posaran les piles!
Dissabte 2, 24h - Demian Band a El Búho (L'Hospitalet de l'Infant) 

VERMUT AMB JOHNNY BIG STONE A LA CERVESERIA CLANDESTINA!
L'aperitiu del diumenge és un dels petits plaers d'aquesta vida, però si el feu acompanyat de bon blues llavors ja es converteix en un dels grans plaers d'aquesta vida!
Diumenge ho podeu comprovar a La Cerveseria Clandestina, amb un dels grans bluesmen de casa nostra, Johnny Big Stone!
Diumenge 3, 12.30h - Johnny Big Stone a La Cerveseria Clandestina (BCN)

A CONTRA BLUES A EL CELLER!
Aquest diumenge els A Contra Blues se'n van a fer l'aperitiu a El Celler de Rubí, i allà us esperen per convertir el vermut en una autèntica festa!
Una molt bona manera d'acabar la setmana!
Diumenge 3, 12.30h - A Contra Blues a El Celler (Rubí)

DOBLE CITA AMB GANG WOLF LIGHTNIN' & VÍCTOR "STRONG BOY"!
Aquest diumenge teniu dues oportunitats per veure en acció Gang Wolf Lightnin' & Víctor "Strong Boy" Barceló!
En Gang Wolf és un expert en old time blues, jazz i ragtime, i en Víctor és un jove harmonicista amb un gran futur per endavant, i tots dos s'han unit en aquest nou projecte per fer-vos gaudir amb el blues rural del Delta del Mississippi
Diumenge 3, 
14h - amb Carlos Yáñez al Southern Bar (Sant Boi)
19h - Gaelic BCN

BLAS PICÓN & THE JUNK EXPRESS A LA TRAVIESA!
Blas Picón & The Junk Express han agafat la velocitat de creuer, i continuen portant el seu blues "pur i dur" per totes les sales del país.
Aquest diumenge és el torn de La Traviesa (Torredembarra), on podreu gaudir d'un concert vibrant que us carregarà les piles per a la propera setmana!
Diumenge 3, 19.30h - Blas Picón & The Junk Express a La Traviesa (Torredembarra) 
       
__________________________



Dilluns

Error 404: live blues not found.

Dimarts

Dimarts 28, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 28, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!
El "preu" de l'entrada és una ampolla d'oli que s'entregarà posteriorment a l'ONG Bona Voluntat en Acció, que s'encarrega d'ajudar a les persones més necessitades del barri del Poble Sec.

Dimarts 28, 21h - Gigi McFarlane a l'OUT
Aquest dimarts l'OUT (Once Upon a Time), un elegant restaurant de Barcelona d'aire parisenc, rep Gigi McFarlane, una gran cantant que us farà gaudir d'una gran sessió de blues, soul... i més!

Dimarts 28, 22h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. 
Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 29, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
La jam del Bar Prize està pensada perquè gaudiu del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi. Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!

Dimecres 29, 21.30h - Jam session al Continental
La jam de blues de la sala Continental està coordinada per uns experts en el tema,
Quim Quiñonero i Philip Stanton, dos dels membres de The Bluesters.

Dimecres 29, 23h - Jam session amb A Contra Blues al Marula Café
Les Rock'n'Roll Gumbo Jams són unes jam sessions coordinades per A Contra Blues que estan dedicades a la música d'arrel americana (blues, soul, funk, rock'n'roll...). La cita és al Marula Café, cada dimecres, i l'espectacle està garantit! 

Dijous

Dijous 30, 21h - Jazz Classic Quartet al Cafè Vienès 
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster) és com la "casa" del Jazz Classic Quartet, llavors podem dir que aquesta banda torna a casa aquest dijous. Oriol Romaní, Òscar Font, Albert Romaní i Queralt Camps us portaran de viatge cap als anys 20 i 30 sense que us hàgiu de moure de la cadira!

Dijous 30, 21h - Chino & The Big Bet al Milano Cocktail Bar
Aquest dijous el Milano Cocktail Bar rep Chino & The Big Bet, que us faran gaudir d'una gran sessió de blues amb molt de swing. They're Red Hot, baby!

Dijous 30, 22h - Jam session al Gaelic BCN
El Gaelic BCN està apostant per la música en directe, amb una important presència del blues, i això és una gran notícia. A més dels concerts, cada dijous us ofereix una jam, dirigida per l'Andreu Martínez Trio

Dijous 30, 22h - JV & 2MOONS al Harlem Jazz Club
JV & 2MOONS és un trio, encapçalat pel gran Joan Vinyals, que combina el blues amb el rock, i també altres estils com el funk, el reggae i el jazz. Dijous podeu gaudir d'aquesta interessant barreja al Harlem Jazz Club.

Dijous 30, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra! Aquesta setmana està coordinada per un dels grans trios de casa nostra, Johnny Big Stone & The Blues Workers!

Dijous 30, 23h - Bernat Font Trio al Sunset Jazz Club Milano Cocktail Bar
Per celebrar el Dia Internacional del Jazz, el Sunset Jazz Club (Girona) rep aquest dijous el Bernat Font Trio, la formació encapçalada per aquest jove gran pianista! A disfrutar!

Divendres
 

Divendres 1, 19.30h - Cocktail & Swing a l'Hotel Havana
El Cocktail & Swing de l'Hotel Havana d'aquesta setmana té com a protagonistes Miguel Talavera & Joan Pau Cumellas, que us faran gaudir d'un còctel de blues espectacular!

Divendres 1, 21h - Big Dani Pérez Organic Trio al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar rep el Big Dani Pérez Organic Trio, format per Big Dani, Víctor Puertas i Marc Ruiz, 3 dels millors músics de rhythm'n'blues de la ciutat!

Divendres 1, 22.30h - The Lost Links al Gaelic BCN 
El Gaelic BCN rep The Lost Links, un nou trio de casa nostra que us farà gaudir a ritme de blues, jazz, gypsy swing i old time grooves!

Divendres 1, 23h - Txus Blues & Jose Bluefingers al Bar La Sala
Hi ha res millor que acabar el dia de bon humor? Sí, acabar el dia de bon humor... i amb bon blues! Si voleu provar aquesta sensació heu d'anar al Bar La Sala (Riudecols) i veure en acció Txus Blues & Jose Bluefingers!

Divendres 1, 23h - Lluís Navarro & Joan Pau Cumellas al Sis-b
El Sis-b de Malgrat de Mar rep dos grans músics de casa nostra, Lluís Navarro i Joan Pau Cumellas, que us faran gaudir d'una gran nit de blues!

Divendres 1, 24h - Wax & Boogie al Pasarela 
El club Pasarela (Mataró) rep aquest divendres Wax & Boogie, que us faran gaudir d'una gran sessió de blues, boogie... i feeling!

Dissabte

Dissabte 2, 12h - Lonesome Rendezblues al Gaelic BCN
El Gaelic BCN us ha preparat un aperitiu'n'blues de bon blues i bon humor amb Lonesome Rendezblues, un duo que combina molt bé les dues coses!

Dissabte 2, 20.30h - Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera al Honky Tonk
El concert de dissabte al
Honky Tonk té com a protagonistes Miguel Talavera & Joan Pau Cumellas, que us faran gaudir d'una sessió de blues espectacular! 

Dissabte 2, 21.30h - Frogs For Snakes al Cara B
El Cara B rep aquest dissabte Frogs For Snakes, un bon trio de blues acústic encapçalat per l'expert en música americana Jonathan Glanzberg. 
 

Dissabte 2, 23h - Wax & Boogie al Gaelic BCN 
El Gaelic BCN rep aquest dissabte Wax & Boogie, que us faran gaudir d'una gran sessió de blues, boogie... i feeling

Dissabte 2, 23h - Road Blues al Bluesman Cocktail Bar
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace) us ha preparat un "viatge" a ritme de blues per a la nit de dissabte, amb els Road Blues!


Dissabte 2, 23.30h - Mr. Shingles a El Paraigua
Aquest dissabte, a
El Paraigua, podeu passar la nit amb un trio format per músics experts. Es tracta de Mr. Shingles, i amb ells gaudireu del so i el ritme del Chicago dels anys 50 i 60!

Diumenge

Diumenge 3, 12.30h – The Dry River Stompers a La Capella de Can Gambús
A La Capella de Can Gambús us han preparat un bon vermut musical amb The Dry River Stompers, que us faran gaudir del ritme del swing i el dixieland, per ballar sense parar!

Diumenge 3, 13h - Txus Blues & Jose Bluefingers a Cal Pepelu
Cal Pepelu (Cerdanyola) rep aquest diumenge un gran duo que us farà gaudir d'un gran vermut, Txus Blues & Jose Bluefingers! Braves, canyes i riure'n'blues!

Diumenge 3, 13h - Wax & Boogie al Shapó 
El bar-restaurant Shapó (Cerdanyola) us ha preparat un bon vermut de blues i boogie amb Wax & Boogie! Bon profit!

Diumenge 3, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 3, 20.30h - Wax & Boogie al Honky Tonk 
El Honky Tonk rep aquest diumenge Wax & Boogie, que us faran gaudir d'una gran sessió de blues i boogie per acabar la setmana de la millor manera!

   
Salut i blues!

Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment