Monday, September 21, 2015

Recomancions de blues a Catalunya (setmana del 21 de setembre)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing (s'emet per internet), Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

STACIE COLLINS AL ROCKSOUND!
Els últims anys el Rocksound rep la visita de l'americana Stacie Collins, una explosiva honyk tonk woman que canta i toca l'harmònica amb una força i energia que no deixa ningú indiferent.
Aquest dimarts podeu tornar-la a veure en acció al Rocksound, per començar la setmana ben amunt! Oh yeah!
Dimarts 22, 21.30h - Stacie Collins al Rocksound (BCN)

COMENÇA LA GIRA DE THE SUITCASE BROTHERS!
Durant aquesta setmana, i tot el mes d'octubre, tornem a tenir per aquí en Santos Puertas i això vol dir que podem tornar a veure en acció The Suitcase Brothers (en Santos i el seu germà Víctor)!
Tindreu moltes ocasions per veure en directe el real blues dels germans Puertas... A gaudir!
Dimecres 23, 21h - amb el Lluís Coloma Trio al Milano Cocktail Bar (BCN)
Dijous 24, 21h - amb el Lluís Coloma Trio al Milano Cocktail Bar (BCN)
Diumenge 27, 20.30h - Honky Tonk (BCN)

CICLE DE BLUES AL PEDRALBES CENTRE!
El centre comercial Pedralbes Centre us ha preparat un cicle de blues molt interessant, amb alguns dels músics més reconeguts de casa nostra!
Aquest dissabte els protagonistes de l'últim concert del cicle són Tota Blues Band, que us faran gaudir del ritme i la intensitat del blues de Chicago!
Dissabte 26, 19h - Tota Blues Band al Pedralbes Centre (BCN)

COMENÇA LA TEMPORADA AL HONKY TONK!
Aquest dissabte comença la temporada de blues en directe al Honky Tonk, que omplirà de bon blues acústic les nits de dissabte i diumenge!
Els primers protagonistes són uns habituals de la sala, Lluís Coloma & Blas Picón, i amb ells la qualitat i la diversió estan assegurades!
Dissabte 26, 20.30h - Lluís Coloma & Blas Picón al Honky Tonk (BCN)

4rt XUKLIS FESTIVAL!
El rock i el blues tornen a implicar-se en l'ajuda als qui més ho necessiten, en aquesta ocasió col·laborant en el 4rt Xuklis Festival que es celebra aquest dissabte al barri de Montbau (BCN).
L'objectiu del festival és obtenir diners per a la Casa dels Xuklis, una residència de famílies de nens amb tractament per càncer, gestionada per l'associació Afanoc.
El rock i el blues l'hi posaran la Monturiol's Band (formada per alumnes de l'institut del barri, Atomic Boy Blues (una de les bandes més joves del gènere), Willy & The Poorboys (un gran tribut a la Creedence Clearwater Revival) i Smoking Stones (molt més que un gran tribut al Rolling Stones)!
Tots a col·laborar... i a disfrutar!
Dissabte 26, 20.30h - 4rt Xuklis Festival al barri de Montbau (BCN)

KOKO-JEAN DAVIS & OJO TALLER DE MÚSICS AL JAMBOREE! 
Amb el títol de "Koko sings Ella", el Jamboree ha preparat un gran homenatge a la mítica Ella Fitzgerald a càrrec de Koko-Jean Davis, que estarà acompanyada per l'Original Jazz Orquestra del Taller de Músics.
La cantant de The Excitements us farà reviure en directe tota la màgia de les cançons de Lady Ella!
Diumenge 27, 20 i 22h - "Koko sings Ella" al Jamboree (BCN)

THE BIG JAMBOREE A LA FESTA MAJOR D'EL PRAT!
El Prat de Llobregat celebra la seva Festa Major, i aquest diumenge ha programat una gran sessió de blues rhythm'n'blues, jump'n'jive i rock'n'roll amb The Big Jamboree, una gran banda de casa nostra que no necessita presentació, i que us farà moure sense parar!
La cita és al Parc del Fondo d'en Peixo.
Diumenge 27, 23h - The Big Jamboree al Parc del Fondo d'en Peixo (el Prat)

      
__________________________



Dilluns

Error 404: live blues not found.

Dimarts

Dimarts 22, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 22, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!
El "preu" de l'entrada és una ampolla d'oli que s'entregarà posteriorment a l'ONG Bona Voluntat en Acció, que s'encarrega d'ajudar a les persones més necessitades del barri del Poble Sec.

Dimecres

Dimecres 23, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
La jam del Bar Prize, que està pensada perquè gaudiu del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi. Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!


Dijous

Dijous 24, 21h - Jazz Classic Quartet al Cafè Vienès 
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster) és com la "casa" del Jazz Classic Quartet, llavors podem dir que aquesta banda torna a casa aquest dijous. Oriol Romaní, Òscar Font, Albert Romaní i Queralt Camps us portaran de viatge cap als anys 20 i 30 sense que us hàgiu de moure de la cadira!

Dijous 24, 21h - Jam session a L'Olla
L'Olla és un interessant espai de Granollers situat a l'antiga fàbrica Roca Umbert, que combina la gastronomia amb la cultura. Un dijous al mes el dediquen a la seva jam, coneguda com "l'olla de grills", on podeu gaudir del blues i altres estils!

Dijous 24, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra!


Divendres
 

Divendres 25, 18h - Big Mama & Riqui Sabatés al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), aquesta setmana té com a protagonistes dos grans músics (pioners del gènere a casa nostra), Big Mama & Riqui Sabatés, i amb ells gaudireu d'una gran sessió de blues!

Divendres 25, 19.30h - Cocktail & Swing a l'Hotel Havana
El Cocktail & Swing de l'Hotel Havana d'aquesta setmana consisteix en una gran sessió de blues i boogie amb un trio que domina el tema, el Lluís Coloma Trio. A disfrutar!

Divendres 25, 20h - Tota Blues Dúo a la Bodega Pons Tradició
Tota Blues Dúo, aquesta vegada acompanyats per Cristian Moya al piano, seran aquest divendres a la Bodega Pons de L'Albagés. A gaudir del maridatge del bon blues amb el bon vi!  

Divendres 25, 21.30h - Frogs For Snakes a El Col·leccionista
El Col·leccionista rep aquest divendres els Frogs For Snakes, un bon trio de blues acústic encapçalat per l'expert en música americana Jonathan Glanzberg.

Divendres 25, 22.30h - Dr. Swinguez a The Philharmonic
Aquest divendres, a The Philharmonic, teniu una sessió de rhythm'n'blues "curatiu" amb els Dr. Swinguez que us deixarà com nous!

Divendres 25, 23.30h - Sinead Savage & The Flytones a El Paraigua
El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, us ha preparat una gran sessió de soul'n'blues amb uns especialistes en el tema, Sinead Savage & The Flytones! Fly, baby, fly!
 


Dissabte

Dissabte 26, 13h - Lluís Coloma al Montcata Vins
El Montcata Vins (Montcada i Reixac) us ha preparat un gran vermut a ritme de blues i boogie amb en Lluís Coloma! Això és començar bé el cap de setmana!

Dissabte 26, 21h - Big Dani Pérez Organic Trio al Milano Cocktail Bar
Aquest dissabte el Milano Cocktail Bar rep el Big Dani Pérez Organic Trio, format per Big Dani, Víctor Puertas i Marc Ruiz, 3 dels millors músics de rhythm'n'blues de la ciutat que us posaran el ritme al cos!

Dissabte 26, 21.30h - Jam session al Ratafia Cocktail Bar
Aquest dissabte teniu la jam de blues
del Ratafia Cocktail Bar (Sarrià, BCN) coordinada per Quim Quiñonero i Philip Stanton, dos dels membres de The Bluesters. A gaudir d'un bon còctel de blues... i més!


Dissabte 26, 23.30h - Wax & Boogie a El Paraigua
Si voleu gaudir del blues i el boogie, una molt bona opció és fer una visita a El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, perquè allà hi podeu veure el concert de Wax & Boogie, una de les formacions amb més glamour i feeling de casa nostra.

Diumenge

Diumenge 27, 12.30h - The Dry-River Stompers a La Capella de Can Gambús
La Capella de Can Gambús us ha preparat un bon vermut musical per a aquest diumenge a càrrec de The Dry-River Stompers. Amb ells gaudireu del ritme del swing i el dixieland, per ballar sense parar!

Diumenge 27, 13h - Lonesome Rendezblues al Gaelic BCN
El Gaelic BCN us ha preparat un aperitiu'n'blues de bon blues i bon humor amb Lonesome Rendezblues, un duo que combina molt bé les dues coses!

Diumenge 27, 13h - A Contra Blues al Chiringuito Enjoy
El Chiringuito Enjoy de Les Botigues de Sitges és el lloc on aquest diumenge podeu veure en acció una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues! Amb ells a dalt de l'escenari pot passar qualsevol cosa, i sempre sorprenen al públic per la seva qualitat i creativitat. A disfrutar!   


Diumenge 27, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 27, 20.30h - Even Blues a l'Esclat de Tapes
Aquest diumenge, a l'Esclat de Tapes (Vilanova de Bellpuig), podeu acabar molt bé la setmana
amb una bona sessió de swing i blues amb Even Blues, una interessant formació (avui en format duo) que domina el tema!

Diumenge 27, 19.30h - The Walking Stick Man al Chiringuito La Caleta
El Chiringuito La Caleta (Premià de Mar) us ofereix la possibilitat de veure en acció The Walking Stick Man, i gaudir del seu blues en estat pur seguint la tradició de músics com Sonny Boy Williamson i Howlin' Wolf!

Diumenge 27, 20h - Pëlogruesoul a l'Isalba
L'Isalba de Santa Coloma us ha preparat un bon concert per al diumenge amb un trio d'aquesta població, Pëlogruesoul, que combina el blues amb el swing, el jazz, el soul, el funk, la rumba... i més ritmes! Concert organitzat per Santako Blues, tota una garantia! 


Diumenge 27, 20h - Jam session a la Sala Fizz
La Sala Fizz de Barcelona us ofereix una bona jam cada diumenge, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers! Una molt bona manera d'acabar la setmana!

Diumenge 27, 21h - Chino & The Big Bet al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar rep aquest diumenge un dels trios més en forma de casa nostra, Chino & The Big Bet, una aposta segura per viure un gran concert de blues amb molt de swing!



Salut i blues!


Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment