Monday, September 28, 2015

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 28 de setembre)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing (s'emet per internet), Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

"VA DE... RETRO" AL GAELIC BCN!
Tots els dijous d'octubre el Gaelic BCN us ofereix el cicle "Va de... retro" dedicat al blues i el jazz en directe!
Els primers protagonistes són els Shine, uns especialistes del swing i el jazz manouche. I després del concert teniu una jam, per compartir escenari amb ells!
Dijous 1, 22h - Shine al Gaelic (BCN) 

BLUES I TEATRE!
Durant tot l'octubre el Versus Teatre torna a programar l'obra Cloaca... per 3a vegada!
Aquesta delirant comèdia crítica té la particularitat de que hi podeu escoltar blues en directe, i el membres de Malacara & Wilson Band s'han encarregat de fer la música que acompanya aquesta obra i, a més, la interpreten en directe durant la representació!
Malacara & Wilson Band al Versus Teatre (BCN):
Dijous 1, 20.30h
Divendres 2, 20.30h
Dissabte 3, 20.30h
Diumenge 4, 18h

GIRA DE THE SUITCASE BROTHERS!
Continua la gira de The Suitcase Brothers, que els portarà per diferents locals de casa nostra durant tot el mes, i aquesta setmana teniu 3 ocasions per veure en directe el real blues dels germans Puertas... A gaudir!
Dijous 1, 21h - Sopar & Blues a l'Hotel Havana (BCN)
Divendres 2, 18h - MEAM (BCN)
Diumenge 4, 20h - Cicle Gust de Jazz al Kursaal (Manresa)

RIBS&SHOUT AL POBLE ESPANYOL!
De dijous a diumenge, al Poble Espanyol, podeu gaudir del primer festival Ribs&Shout dedicat a la barbacoa i la música en directe!
Entre les diverses activitats previstes, els concerts seran un dels plats forts (mai més ben dit), i el rock'n'roll i el blues els estils predominants amb bandes com Smoking Stones, Manel Fuentes & The Spring's Team, The Flat Pack, Room 69... Podeu consultar tota la programació a la web del festival.
A gaudir de la música a la graella!
De dijous a diumenge, Ribs&Shout al Poble Espanyol (BCN)

CICLE DE BLUES AL PEDRALBES CENTRE!
La setmana passada va acabar "oficialment" el cicle de blues organitzat pel centre comercial Pedralbes Centre, però quedava pendent un dels concerts que es va haver de cancel·lar per la pluja...
Doncs bé, aquest dissabte podeu gaudir d'aquest concert pendent, que té com a protagonistes Sweet Marta & The Blues Workers, és a dir la gran harmonicista i cantant Marta Suñé acompanyada pels integrants del gran trio Johnny Big Stone & The Blues Workers!
Dissabte 3, 12h - Sweet Marta & The Blues Workers al Pedralbes Centre (BCN)

LLUÍS COLOMA I AMADEU CASAS AL PETITS CAMALEONS!
Petits Camaleons és el curiós nom d'un festival de música per a nens que es celebra a Sant Cugat aquest cap de setmana. Però el més interessant és que la majoria dels músics que hi participen no són els típics grups per a nens, sinó artistes "per a grans". És a dir, gent com Els Pets, M-Clan, Els Catarres, i molts més. I encara hi ha una cosa més interessant: els 2 dies hi ha blues!
Dissabte podeu veure el mestre Lluís Coloma que omplirà el festival de blues i boogie trepidant, i diumenge teniu un dels mestres de la guitarra blues de casa nostra, l'Amadeu Casas!
Una gran iniciativa per apropar la música en directe als nens. Ells són el futur!
Festival Petits Camaleons (Sant Cugat):
Dissabte 3, 11.30 i 12.30h - Lluís Coloma a l'Aula Magna
Diumenge 4, 14 i 16h - Amadeu Casas a l'Aula Simfònica

XII CICLE D'APERITIUS MUSICALS A LA SEDETA!
Aquest mes es celebra el XII Cicle d'aperitius musicals a La Sedeta, coincidint amb el 30è aniversari del centre, una opció molt interessant per gaudir del bon temps, amb un bon vermut i bona música.
En aquesta edició el blues i el jazz seran els protagonistes, i els encarregats d'obrir el cicle són The Black Snakes, una banda sorgida de l'Escola de Blues de Barcelona que us porta el blues de principis del segle XX!
Diumenge 4, 12.30h - The Black Snakes a La Sedeta (BCN)

HOMENATGE A LA CONXITA DEL JAM SESSION, A LA NOVA JAZZ CAVA!
Aquest diumenge, a la Nova Jazz Cava de Terrassa, tindrà lloc una jam molt especial que servirà per fer-li un merescut homenatge a una gran persona que, malauradament, ens va deixar fa uns mesos.
Es tracta de la Conxita Alemany que, juntament amb en Joan Recolons, era l'ànima del club Jam Session de Sabadell, un local acollidor i encantador que va apostar decididament per la música en directe (en especial el jazz, i també el blues)... fins que l'Ajuntament de la ciutat es va encarregar d'enfonsar-lo amb una normativa absurda.
El local va tenir 15 anys de vida, i en aquest temps hi van passar molts músics, i molts d'ells segurament també seran diumenge a Terrassa, per participar en aquesta emotiva jam-homenatge coordinada pel Lluís Coloma.
Gràcies per tot, Conxita, i que el blues t'acompanyi!
Diumenge 4, 18h - Homenatge a la Conxita Alemany a la Nova Jazz Cava (Terrassa)

      
__________________________



Dilluns

Error 404: live blues not found.

Dimarts

Dimarts 29, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 29, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!
El "preu" de l'entrada és una ampolla d'oli que s'entregarà posteriorment a l'ONG Bona Voluntat en Acció, que s'encarrega d'ajudar a les persones més necessitades del barri del Poble Sec.

Dimecres

Dimecres 30, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
La jam del Bar Prize, que està pensada perquè gaudiu del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi. Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!


Dimecres 30, 21h - Amadeu Casas Trio al Milano Cocktail Bar
Aquest dimecres, al Milano Cocktail Bar, podeu gaudir del blues amb un dels mestres de la guitarra que tenim al país, Amadeu Casas Trio! Un dels petits grans plaers que ens proporciona la vida... 


Dijous

Dijous 1, 19.15h - The Soulsters al Daniel Cafe
The Soulsters és un nou projecte de soul i rhythm'n'blues, i aquest dijous podeu veure'ls en acció al Daniel Cafe Restaurant!

Dijous 1, 20h - Alex Zayas Trio al Bar Prize
Aquest dijous el Bar Prize us ofereix una bona sessió de blues, soul i funk amb l'Alex Zayas Trio, format per 3 grans músics de casa nostra (Alex Zayas, David Sam i Roberto Olori). A disfrutar!

Dijous 1, 21h - La Teoría del Taburete a El Celler del Jabugo
Aquest dijous, a El Celler del Jabugo (Granollers), podeu gaudir d'un concert "pata negra" amb La Teoría del Taburete, que us faran gaudir d'una sessió de blues molt ben combinat amb altres ritmes!


Dijous 1, 21h - Johnny "Big Stone" & The Blues Workers al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar rep aquest dijous uns altres especialistes en "còctels", Johnny "Big Stone" & The Blues Workers! La seva especialitat és un "combinat" a base de West Coast, Jump Blues i blues del Delta. Boníssim!

Dijous 1, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra! Aquesta setmana està coordinada per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!


Divendres
 

Divendres 2, 20h - Blue Gain a la Penya Barcelonista Johan
La Penya Barcelonista Johna de Santa Coloma us ha preparat un bon concert de blues-rock per al divendres amb una formació d'aquesta població, Blue Gain
. Concert organitzat per Santako Blues, tota una garantia! 

Divendres 2, 21h - Lluís Coloma Trio al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar us ha preparat el concert del Lluís Coloma Trio per a la nit de divendres, perquè comenceu molt bé el cap de setmana!

Divendres 2, 21h - Marisa Ocaña Quartet a El Sindicat
El Sindicat (Vallmoll) rep divendres el Marisa Ocaña Quartet, que us oferirà una bona sessió de rhythm'n'blues i soul!


Divendres 2, 23h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Aquest divendres Chino & The Big Bet torna al Harlem, però no és per dirigir una jam (com fan habitualment els dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió els podeu veure acompanyats per una secció de vents, i tots plegats és molt probable que aconsegueixin fer-vos aixecar de la cadira per ballar...

Dissabte

Dissabte 3, 13.30h - Honky Two al Pizza Bar Dale
El Pizza Bar Dale de Torredembarra us ha preparat un bon vermut de blues amb un gran duo de casa nostra, els Honky Two! A disfrutar!

Dissabte 3, 19h - Tota Blues Alone a les Festes d'Hostafrancs
El barri d'Hostafrancs celebra aquests dies la seva Festa Major, i dissabte podeu veure en acció Tota Blues en un format poc habitual, en solitari (només acompanyat de la seva guitarra i harmòniques)! 

Dissabte 3, 20.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers al Honky Tonk
Hi ha res millor que acabar el dia de bon humor? Sí, acabar el dia de bon humor... i amb bon blues! Si voleu provar aquesta sensació heu d'anar al Honky Tonk i veure en acció Txus Blues & Jose Bluefingers!

Dissabte 3, 21h - Lone Rhino Club al Milano Cocktail Bar
Aquest dissabte el Milano Cocktail Bar us ha preparat una gran sessió de blues luchado y poco hecho amb els Lone Rhino Club del gran Julio Lobos! The Wolf Is At Your Bar! 

Dissabte 3, 21.30h - Jam session al Ratafia Cocktail Bar
Aquest dissabte teniu la jam de blues
del Ratafia Cocktail Bar (Sarrià, BCN) coordinada per Quim Quiñonero i Philip Stanton, dos dels membres de The Bluesters. A gaudir d'un bon còctel de blues... i més!


Dissabte 3, 23h - Lluís Coloma Trio al Sunset Jazz Club
Aquest dissabte podeu tornar a veure en acció el Lluís Coloma Trio, en aquesta ocasió al Sunset Jazz Club de Girona. A gaudir de la nit amb el seu blues i boogie!


Dissabte 3, 23h - Malacara & Wilson Band al Legends Dance Hall
Aquest dissabte, al Legends Dance Hall (Terrassa), podeu gaudir d'una bona sessió de blues i rhythm'n'blues, des del Mississippi fins a Chicago, a càrrec de Malacara & Wilson Band!


Dissabte 3, 23h - Road Blues al Bluesman Cocktail Bar
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace) us ha preparat un "viatge" a ritme de blues per a la nit de dissabte, amb els Road Blues!


Dissabte 3, 23.30h - The Blues Prisoners a The Wild Geese
The Blues Prisoners tornen aquest dissabte a un dels seus locals "còmplices", l'acollidor pub irlandès The Wild Geese de Sabadell. I aquesta vegada vénen amb una novetat, un avançament "il·legal" en format EP del seu nou disc! Això té bona pinta! 


Diumenge

Diumenge 4, 12.30h - Blas Picón & Oscar Rabadán a La Cerveseria Clandestina
L'aperitiu del diumenge és un dels petits plaers d'aquesta vida, però si el feu acompanyat de bon blues llavors ja es converteix en un dels grans plaers d'aquesta vida! Aquest diumenge ho podeu comprovar a La Cerveseria Clandestina, amb Blas Picón & Oscar Rabadán, dos dels grans bluesmen de casa nostra!

Diumenge 4, 13h - Tota Blues Duo al Gaelic BCN
El Gaelic BCN us ha preparat un aperitiu'n'blues a ritme de blues de Chicago, en format acústic, amb Tota Blues Duo! Per començar bé l'últim dia de la setmana!

Diumenge 4, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 4, 20h - Jam session a la Sala Fizz
La Sala Fizz de Barcelona us ofereix una bona jam cada diumenge, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers! Una molt bona manera d'acabar la setmana!
ATENCIÓ: Aquesta setmana no hi ha jam. La banda està de gira per França...

Diumenge 4, 20.30h - Blas Picón & Oscar Rabadán al Honky Tonk
Si aneu al Honky Tonk aquest diumenge podeu veure en acció Blas Picón & Oscar Rabadán. Ells són el 66'6% del trio Blas Picón & The Junk Express, i en aquest format de duo també us donaran el 100% de bon blues!


Salut i blues!


Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment