Monday, October 19, 2015

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 19 d'octubre)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing (s'emet per internet), Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

GANG WOLF LIGHTNIN' & VÍCTOR "STRONG BOY" BARCELÓ AL CENTRE CÍVIC GOLFERICHS!
Després d'un parèntesi durant l'estiu, aquest dijous torna el blues al Centre Cívic Golferichs!
La nova temporada comença amb el jove duo Gang Wolf Lightnin' & Víctor "Strong Boy" Barceló, que us farà gaudir amb el blues rural del Delta del Mississippi!
Tingueu en compte que s'ha de reservar entrada. Podeu trobar la info a la web del Golferichs.
Dijous 22, 20h - Gang Wolf Lightnin' & Víctor "Strong Boy" Barceló al Centre Cívic Golferichs (BCN)

"VA DE... RETRO" AL GAELIC BCN!
Tots els dijous d'octubre el Gaelic BCN us ofereix el cicle "Va de... retro" dedicat al blues i el jazz en directe!
El protagonista d'aquesta setmana és Tota Blues i els seus "friends" convidats, que us faran gaudir d'una gran sessió de blues!
Dijous 22, 22h - Tota Blues & Friends al Gaelic (BCN)

BLUES I TEATRE!
Durant tot l'octubre el Versus Teatre torna a programar l'obra Cloaca... per 3a vegada!
Aquesta delirant comèdia crítica té la particularitat de que hi podeu escoltar blues en directe, i el membres de Malacara & Wilson Band s'han encarregat de fer la música d'aquesta obra i, a més, la interpreten en directe al mateix teatre!
Malacara & Wilson Band al Versus Teatre (BCN):
Dijous 22, 20.30h
Divendres 23, 20.30h
Dissabte 24, 20.30h
Diumenge 25, 18h

DRAG THE BLUES!
Blues Dance Barcelona ha preparat una nova edició del "Drag The Blues", quatre dies intensos que faran gaudir a tots els amants del blues ballat!
De dijous a diumenge hi haurà diferents activitats relacionades amb el ball del blues, i també hi haurà blues en directe a càrrec de grans formacions de casa nostra: The Blues Rhythm Beat, The Blues Prisoners, Barcelona Swing Serenaders, Daniel Lumbreras, Sweet Marta & The Blues Workers, Carrie Lewis & Her Redhot Blues, Chino & The Big Bet, Rapport i Tota Blues.
Al programa del festival teniu la info de totes les bandes, i de tota la programació.
Let's dance, baby!
NOTA: Sembla ser que ja no queden entrades, potser en podeu trobar a la "revenda"...
De dijous a diumenge - Drag The Blues (BCN)

ALICE & THE WONDERS AL MILANO COCKTAIL BAR!
Aquest divendres, al Milano Cocktail Bar, podeu gaudir d'una bona sessió de rhythm'n'blues amb una banda formada recentment, Alice & The Wonders, que us farà gaudir d'un concert trepidant!
Divendres 23, 21h - Alice & The Wonders al Milano Cocktail Bar (BCN)

COTTON ROOTS AL MUSEU DE L'ERÒTICA!
Aquest dissabte podeu veure els Cotton Roots a un lloc molt especial... el Museu de l'Eròtica!
El concert forma part de la programació del 26è Festival de Música Popular de Barcelona, i és una molt bona ocasió per gaudir d'un bon museu i d'un bon concert.
A més, en aquest cas, el museu "casa" perfectament amb l'estil del concert, i sinó penseu quina és la música que acostuma a sonar quan hi ha un striptease a una pel·lícula...
Dissabte 24, 19h - Cotton Roots al Museu de l'Eròtica (BCN)

THE SUITCASE BROTHERS AL HONKY TONK!
Continua la gira de The Suitcase Brothers, aquesta setmana només amb una actuació... però que val per unes quantes!
Aquest dissabte podeu gaudir en directe del real blues dels germans Puertas, en un dels seus locals de referència, el Honky Tonk!
Dissabte 24, 20.30h - The Suitcase Brothers al Honky Tonk (BCN)

BLUES A LA FIRA DEL VI DE RUBÍ!
Aquest diumenge, a la Fira del Vi de Rubí, també podeu gaudir de música en directe, amb important presència del blues!
Always Drinking Marching Band, The Killing Hits, Username & The Passwords, Tota Blues Band i Muddy Wine us esperen a El Celler de Rubí, per acabar molt bé la setmana!
Organitzat per la Societat de Blues de Rubí. 
Diumenge 25, 12h - Blues & Vi a El Celler (Rubí)

__________________________



Dilluns

Error 404: live blues not found.

Dimarts

Dimarts 20, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 20, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!
L'entrada és gratuïta, i si porteu una ampolla d'oli s'entregarà posteriorment a l'ONG Bona Voluntat en Acció, que s'encarrega d'ajudar a les persones més necessitades del barri del Poble Sec.

Dimarts 20, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 21, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
La jam del Bar Prize, que està pensada perquè gaudiu del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi. Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!


Dimecres 21, 22.30h - Gnaposs al Harlem Jazz Club
Gnaposs, el projecte del gran guitarrista David Muñoz, continua amb la presentació del seu nou disc, "Gnaposs Groove", i aquest dimecres el podeu veure en acció al Harlem, on gaudireu d'una sessió de funk, blues, rock...

 

Dijous

Dijous 22, 19h - Les grans cantants del jazz vocal a la Biblioteca Vallcarca
Aquest dijous, la Biblioteca Vallcarca i el Penitents us ha preparat una interessant audició comentada sobre les grans cantants del jazz vocal (Billie Holiday, Ella Fitzgerald, etc.), a càrrec de Teresa Torres (historiadora de l'art i professora de música).

Dijous 22, 20h - Alex Zayas Trio al Bar Prize
Aquest dijous el Bar Prize us ofereix una bona sessió de blues, soul i funk amb l'Alex Zayas Trio, format per 3 grans músics de casa nostra (Alex Zayas, Albert Greenlight i Roberto Olori). A disfrutar!

Dijous 22, 20.30h - Las Balas Perdidas al Sofrito Bar
Las Balas Perdidas és una interessant banda que crea la seva música partint del blues. Segons les seves pròpies paraules, "partint del blues, la música de derrota per excel·lència, exploren la seva pròpia derrota". 

Aquest dijous podeu gaudir del seu directe al Sofrito Bar, i segur que es guanyaran... la vostra admiració!

Dijous 22, 21h – Doc Scanlon Trio al Cafè Vienès
Periòdicament el Cafè Vienès, de l'Hotel Casa Fuster de Barcelona, rep la visita d'un gran contrabaixista nord-americà, Doc Scanlon, i aquest dijous és un d'aquests dies. Aprofiteu l'ocasió!

Dijous 22, 21h - The Big 3 al Milano Cocktail Bar
Si el cos us demana "moviment" aquest dijous, el podeu portar al
Milano Cocktail Bar, perquè allà hi trobareu The Big 3, és a dir Big Dani Pérez, Agustí Burriel i Marc Ferrer, uns grans experts en rhythm'n'blues! I ja sabeu que el rhythm'n'blues porta molt moviment... 

Dijous 22, 22h - Cita A Ciegas a La Sonora de Gràcia
La Sonora de Gràcia rep aquest dijous el duo Cita A Ciegas, un parell de grans músics que va "a la contra" i que no "perd de vista" la música negra!

Dijous 22, 22h - Bourbon al Sunset Jazz Club
Aquest dijous el Sunset Jazz Club (Girona) rep els Bourbon, un sextet de músics gironins que "us portarà de passeig" pel mític carrer Bourbon Street de New Orleans, a ritme de blues, dixie, soul, jazz... Bon viatge!  

Dijous 22, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra!


Divendres
 

Divendres 23, 18h - Cotton Roots al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), aquesta setmana us ha preparat una gran sessió de blues rural amb uns experts en el tema, Cotton Roots! Els sons Delta del Mississippi al mig de Barcelona!

Divendres 23, 19.30h - Cocktail & Swing a l'Hotel Havana
El Cocktail & Swing de l'Hotel Havana d'aquesta setmana us ofereix un còctel de jazz i swing a l'estil de New Orleans, amb l'Oriol Romaní New Orleans Trio!

Divendres 23, 21.30h - Smokin' Blues a l'Espai Relacional Àgora
L'Espai Relacional Àgora de Sabadell rep els Smokin' Blues, una bona formació encapçalada per Lluís "Nano" Navarro, i en aquesta ocasió acompanyat per l'Emili Baleriola i en Víctor Barceló. Amb ells presentarà el seu nou disc, "Blues Black Rose".

Divendres 23, 22h - Jam session al Ratafia Cocktail Bar
Aquest divendres teniu la jam de blues
del Ratafia Cocktail Bar (Sarrià, BCN) coordinada per Quim Quiñonero i Philip Stanton, dos dels membres de The Bluesters. A gaudir d'un bon còctel de blues... i més!


Divendres 23, 22.30h - Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera a The Philharmonic
Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera, un dels grans duos de casa nostra,seran aquest divendres a The Philharmonic, i us faran gaudir d'una gran nit de blues! 
 


Divendres 23, 23.30h - The Dry-River Stompers a El Paraigua
El Paraigua és una acollidora cocteleria modernista del centre de Barcelona que està apostant fort per la música en directe, i aquest divendres hi podeu veure el concert de The Dry-River Stompers. Amb ells gaudireu del ritme del swing i el dixieland, per ballar sense parar!

Divendres 23, 23.45h - The Lost Links al Gaelic BCN
El Gaelic BCN (ara Craft Barcelona) us ha preparat el concert de The Lost Links, una banda de casa nostra que us farà gaudir a ritme de blues, swing, surf i old time grooves!


Dissabte

Dissabte 24, 12.30h - Big Mama & Sister Marion al C.C. Vallvidrera
Us agradaria començar el dissabte amb un concert dedicat a les grans cantants de blues i interpretat per 2 de les grans blueswomen de casa nostra? Doncs exactament això és el que us espera aquest dissabte al Centre Cívic Vallvidrera, amb Big Mama & Sister Marion!


Dissabte 24, 12.30h - XII Cicle d'aperitius musicals a La Sedeta
Aquest mes es celebra el XII Cicle d'aperitius musicals a La Sedeta, una opció molt interessant per gaudir d'un bon vermut i bona música. El cicle combina concerts de blues i jazz, i aquest dissabte és el torn del jazz clàssic amb "All That Jazz" - Anna Ruggiero Quartet!

Dissabte 24, 13h - Santos Puertas al Montcata Vins
El Montcata Vins (Montcada i Reixac) us ha preparat un gran vermut a ritme de blues i altres ritmes americans, amb un gran bluesman de casa nostra, en Santos Puertas (el 50% de The Suitcase Brothers)!

Dissabte 24, 21h - A Contra Blues al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar és el lloc on aquest dissabte podeu veure en acció una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues! Amb ells a dalt de l'escenari pot passar qualsevol cosa, i sempre sorprenen al públic per la seva qualitat i creativitat. A disfrutar!

Dissabte 24, 22h - Honky Two a La Iguana
Avui teniu programació doble a La Iguana! Aquesta sala de Sants, us ha preparat una bona sessió de blues acústic amb els Honky Two, un duo format per músics experts en el tema, i una exposició de fotos de blues d'un gran fotògraf, en Joan Gómez!


Dissabte 24, 22.30h - Room 69 a The Philharmonic
Aquest dissabte The Philharmonic rep un dels projectes de Julio Vallejo, el quartet Room 69! Si "entreu" en aquesta "habitació" tan suggerent gaudireu d'una nit molt moguda a ritme de blues, country i swing!

Dissabte 24, 23h - Angue Jazz al Naya Gastro Music
Aquest disssabte el Naya Gastro Music us ofereix un viatge a l'època daurada del jazz i el blues, per celebrar el primer aniversari de la sala amb Angue Jazz, que aquests dies estan presentant el seu nou disc!


Dissabte 24, 23h - Aishah Davis Band al Bluesman Cocktail Bar
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace) us ha preparat un bon concert de blues, soul i rhythm'n'blues per al divendres, amb Aishah Davis Band. Una gran cantant acompanyada per una banda de grans músics, tots ells amb molta experiència, o sigui que teniu tots els ingredients per passar una gran nit!


Diumenge

Diumenge 25, 13h - Chino al Craft Barcelona
El Craft Barcelona us proposa començar el diumenge amb una dosi de bon blues, amb en Chino! Ell sol, només acompanyat pel seu inseparable dobro, en té prou per fer-vos gaudir d'una gran vermut de swing'n'blues!

Diumenge 25, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa! 

Diumenge 25, 20h - Jam session a la Sala Fizz
La Sala Fizz de Barcelona us ofereix una bona jam cada diumenge, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers! Una molt bona manera d'acabar la setmana!
ATENCIÓ: cancel·lat per reformes de la sala.

Diumenge 25, 20.30h - Los Locos del Oeste al Honky Tonk
Aquest diumenge, al 
Honky Tonk, podeu veure en directe una proposta molt interessant de country jazz, amb el trio Los Locos del Oeste. Prepareu-vos per gaudir d'una nit boja!
 

Salut i blues!


Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment