Monday, October 26, 2015

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 26 d'octubre)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing (s'emet per internet), Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

"VA DE... RETRO" AL CRAFT BARCELONA!
Tots els dijous d'octubre el Craft Barcelona us ha ofert el cicle "Va de... retro" dedicat al blues i el jazz en directe!
El protagonista d'aquesta última setmana és el trio Chino & The Big Bet, una aposta segura per viure un gran concert de blues amb molt de swing!
Dijous 29, 22h - Chino & The Big Bet al Craft Barcelona (BCN)

THE SUITCASE BROTHERS AL SUNSET JAZZ CLUB!
Aquesta setmana acaba la gira per casa nostra de The Suitcase Brothers, amb un concert al Sunset Jazz Club de Girona.
Aprofiteu l'ocasió per gaudir d'aquest gran duo en directe!
Dijous 29, 22h - The Suitcase Brothers al Sunset Jazz Club (Girona)

DOBLE CITA AMB THE BLUES PRISONERS!
Aquesta setmana The Blues Prisoners se la tornen a jugar, amb 2 sortides del seu "zulo".
Dijous aniran fins a Granollers, per agafar forces a El Celler de Jabugo, on podran gaudir d'un pernil ibèric espectacular. Així és probable que els surti un concert "pata negra"!
Dissabte els espera una sessió de blues presidiari ben roent al Museu de l'Eròtica, en un concert que forma part de la programació del 26è Festival de Música Popular de Barcelona. Esperem que els dos fugitius no acabin perdent les seves característiques camises...
Dijous 29, 21.30h - El Celler de Jabugo (Granollers)
Dissabte 31, 19h - Museu de l'Eròtica (BCN)

BLUES I TEATRE!
Durant tot l'octubre el Versus Teatre torna a programar l'obra Cloaca... per 3a vegada!
Aquesta delirant comèdia crítica té la particularitat de que hi podeu escoltar blues en directe, i el membres de Malacara & Wilson Band s'han encarregat de fer la música d'aquesta obra i, a més, la interpreten en directe al mateix teatre!
Última setmana!
Malacara & Wilson Band al Versus Teatre (BCN):
Divendres 30, 19.30h
Dissabte 31, 19.30h

VÍCTOR PUERTAS & THE MELLOW TONES AL MILANO!
Dissabte podeu veure un pòquer de grans bluesmen de casa nostra, Víctor Puertas & The Mellow Tones!
El gran Víctor desplegarà tot l'"arsenal" (estarà a l'harmònica, el piano i la veu), molt ben acompanyat per Johnny Big Stone i Oscar Rabadán a les guitarres, Reginald Vilardell a la bateria i Oriol Fontanals al contrabaix... Simplement espectacular!
La cita és al Milano Cocktail Bar.
Dissabte 31, 21h - Víctor Puertas & The Mellow Tones al Milano Cocktail Bar (BCN)

BARCELONA BIG BLUES BAND & SANTOS PUERTAS AL JAMBOREE!
Aquest diumenge, al Jamboree, podeu acabar la setmana d'una manera espectacular, amb la Barcelona Big Blues Band (BBBB)!
Com el seu nom indica, la BBBB és una banda de blues mooooolt gran, pel nombre de components i per la seva qualitat i, per si això no fos prou, acostuma a actuar acompanyada de convidats de luxe.
En aquesta ocasió, el convidat és en Santos Puertas, un dels grans guitarristes de blues de casa nostra, i el 50% de The Suitcase Brothers!
Diumenge 1, 20 i 22h - BBBB & Santos Puertas al Jamboree (BCN)


__________________________



Dilluns

Dilluns 26, 21h - Chino & The Big Bet al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar rep aquest dilluns un dels trios més en forma de casa nostra, Chino & The Big Bet, una aposta segura per viure un gran concert de blues amb molt de swing... i per començar molt bé la setmana!


Dimarts

Dimarts 27, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 27, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!
L'entrada és gratuïta, i si porteu una ampolla d'oli s'entregarà posteriorment a l'ONG Bona Voluntat en Acció, que s'encarrega d'ajudar a les persones més necessitades del barri del Poble Sec.

Dimarts 27, 21h - August Tharrats Trio al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar té una "plantilla" de luxe, amb alguns dels millors músics de blues de la ciutat com, per exemple, l'August Tharrats Trio. El mestre Tharrats és un dels pioners del piano boogie a casa nostra, i és un plaer poder-lo veure tocar de ben a prop!


Dimarts 27, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 28, 19.15h - The Soulsters al Daniel Cafe Restaurant
The Soulsters és un interessant projecte de soul i rhythm'n'blues, i aquest dimecres podeu veure'ls en acció al Daniel Cafe Restaurant (BCN)!

Dimecres 28, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
La jam del Bar Prize, que està pensada perquè gaudiu del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi. Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!


Dimecres 28, 21h - Bernat Font Trio & Agustí Burriel al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar rep aquest dimecres el Bernat Font Trio, la formació encapçalada per aquest jove gran pianista, que en aquesta ocasió tindrà un convidat de luxe, el gran cantant Agustí Burriel! A disfrutar!

 
Dijous

Dijous 29, 20h - Alex Zayas Trio al Bar Prize
Aquest dijous el Bar Prize us ofereix una bona sessió de blues, soul i funk amb l'Alex Zayas Trio, format per 3 grans músics de casa nostra (Alex Zayas, Albert Greenlight i Roberto Olori). A disfrutar!

Dijous 29, 21h - Jazz Classic Quartet al Cafè Vienès 
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster) és com la "casa" del Jazz Classic Quartet, llavors podem dir que aquesta banda torna a casa aquest dijous. Encapçalats per Oriol Romaní i Òscar Font, aquest grup us portarà de viatge cap als anys 20 i 30 sense que us hàgiu de moure de la cadira!

Dijous 29, 21h - Jam session a L'Olla
L'Olla és un interessant espai de Granollers situat a l'antiga fàbrica Roca Umbert, que combina la gastronomia amb la cultura. Un dijous al mes el dediquen a la seva jam, coneguda com "l'olla de grills", on podeu gaudir del blues i altres estils! 

Dijous 29, 21h - Sinead Savage & The Flytones al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar us ha preparat una gran sessió de soul'n'blues amb uns especialistes en el tema, Sinead Savage & The Flytones! Fly, baby, fly!

Dijous 29, 21.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers a El Col·leccionista
El Col·leccionista us ha preparat una gran sessió de riure'n'blues per a aquest dijous amb els reis d'aquest gènere, Txus Blues & Jose Bluefingers!

Dijous 29, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra!


Divendres
 

Divendres 30, 18h - Rivolta A Barcelona al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), aquesta setmana us ha preparat una gran sessió de swing italià amb Rivolta A Barcelona!

Divendres 30, 19.30h - Cocktail & Swing a l'Hotel Havana
El Cocktail & Swing de l'Hotel Havana d'aquesta setmana us ofereix un gran còctel de blues i boogie, amb Blas Picón & Lluís Coloma!

Divendres 30, 20h - Wax & Boogie a l'Hotel Neri
Wax & Boogie seran aquest divendres a l'Hotel Neri de Barcelona, per compartir amb vosaltres una gran sessió de blues i boogie!

Divendres 30, 21h - Big Mama & Riqui Sabatés al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar rep aquest divendres dos grans músics (pioners del gènere a casa nostra), Big Mama & Riqui Sabatés, i amb ells gaudireu d'una gran sessió de blues!

Divendres 30, 22h - Jam session al Ratafia Cocktail Bar
Aquest divendres teniu la jam de blues
del Ratafia Cocktail Bar (Sarrià, BCN) coordinada per Quim Quiñonero i Philip Stanton, dos dels membres de The Bluesters. A gaudir d'un bon còctel de blues... i més!
 


Divendres 30, 22.30h - Tota Blues Duo a The Philharmonic
The Philharmonic s'ha especialitzat en els concerts de petit format, amb una presència majoritària del blues. Aquest divendres en teniu un nou exemple, amb l'actuació de Tota Blues Duo, el format acústic d'aquest gran bluesman on està acompanyat pel seu inseparable guitarrista Martín J. Merino! 


Divendres 30, 23h - Sweet Marta & The Blues Workers al Sis-b
El Sis-b de Malgrat de Mar rep
Sweet Marta & The Blues Workers, és a dir la gran harmonicista i cantant Marta Suñé acompanyada pels integrants del gran trio Johnny Big Stone & The Blues Workers!

Divendres 30, 23.30h - Mr. Shingles a El Paraigua
Aquest divendres, a
El Paraigua, podeu passar la nit amb Mr. Shingles, un gran trio que us farà gaudir del so i el ritme del Chicago dels anys 50 i 60!

Divendres 30, 23.30h - Honky Two al Sam Boulevard
El Sam Boulevard (El Vendrell) us ha preparat una bona sessió de blues acústic amb els Honky Two, un duo format per músics experts en el tema!


Dissabte

Dissabte 31, 12.30h - XII Cicle d'aperitius musicals a La Sedeta
Aquest mes es celebra el XII Cicle d'aperitius musicals a La Sedeta, una opció molt interessant per gaudir d'un bon vermut i bona música. El cicle combina concerts de blues i jazz, i aquest últim dissabte és el torn del blues amb una gran formació de casa nostra, Sweet Marta & The Blues Workers!

Dissabte 31, 20.30h - Big Mama & Sister Marion al Honky Tonk
Us agradaria començar la nit de dissabte amb un concert dedicat a les grans cantants de blues i interpretat per 2 de les grans blueswomen de casa nostra? Doncs exactament això és el que us espera aquest dissabte al Honky Tonk, amb Big Mama & Sister Marion!

Dissabte 31, 21.15h - Honky Two a La Rouge
La Rouge del barri del Raval (BCN) us ha preparat una bona sessió de blues acústic amb els Honky Two, un duo format per músics experts en el tema!
 


Dissabte 31, 22.30h - Ded Grandad a The Philharmonic
Aquest dissabte, a The Philharmonic, us espera una nit de música nord-americana de principis del segle XX. Això què vol dir exactament? Doncs jazz, ragtime, country, blues, gospel... I quina banda toca tot aixó? Doncs Ded Grandad, uns experts en el tema!

Dissabte 31, 23h - Road Blues al Bluesman Cocktail Bar
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace) us ha preparat un "viatge" a ritme de blues per a la nit de dissabte, amb els Road Blues!


Dissabte 31, 23.30h - Wax & Boogie a El Paraigua
Si voleu gaudir del blues i el boogie, una molt bona opció és fer una visita a El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, perquè allà hi podeu veure el concert de Wax & Boogie, una de les formacions amb més glamour i feeling de casa nostra.

Dissabte 31, 23.45h - The Walking Stick Man a l'Stradivarius Blues Bar
L'Stradivarius Blues Bar (Torredembarra) us ofereix la possibilitat de veure en acció The Walking Stick Man, i gaudir del seu blues en estat pur seguint la tradició de músics com Sonny Boy Williamson i Howlin' Wolf!  

Diumenge

Diumenge 1, 12.30h - Tota Duo a Cal Pepelu
Si teniu ganes de fer un bon vermut aquest diumenge no ho dubteu, heu d'anar a Cal Pepelu (Cerdanyola) perquè allà us acompanyaran Tota Blues Duo! Braves, canyes i blues!

Diumenge 1, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa! 

Diumenge 1, 20.30h - Gang Wolf Lightnin' al Honky Tonk
Aquest diumenge, al Honky Tonk, podeu acabar la setmana fent un viatge en el temps, fins als orígens del blues! Gang Wolf Lightnin' serà l'encarregat de guiar-vos pels camins de l'old time blues, el jazz i el ragtime.  

 
Salut i blues!


Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment