Monday, November 16, 2015

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 16 de novembre)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

II CICLE BLUES & SONS A LA TRATTO
La Tratto de Sant Pere de Ribes és un restaurant on també saben "cuinar" bona música en directe, i per a aquest novembre us han preparat un "menú" de blues i "derivats" per llepar-se'n els dits!
Es tracta de la segona edició del Cicle Blues & Sons (del 12 al 22 de novembre) i, a més dels concerts, durant tot el cicle podeu gaudir de l'exposició fotogràfica d'en Joan Gómez.
Aquí teniu la programació d'aquesta última setmana:

Dilluns 16
20.00h - Tete y el Blues de la Barceloneta a La Tronera
23.00h - Tete y el Blues de la Barcelonera al Blended Gastrobar

Dimecres 18
20.00h - The Golden Coast (acústic) a La Tratto

Dijous 19
20.00h - Andrea Perrone & Alberto Emmens al Bar Palou
22.00h - Alan Bike a La Tratto
00.30h - Alan Bike al Blended Gastrobar

Divendres 20
21.00h - Backdoor Strangers al Bar Sin Perdón
23.00h - Del Subte a La Nau del Ger
00.00h - The Black Snakes a La Nau del Ger

Dissabte 21
12.30h - Pi & Co al Bar Palou
23.00h - The Sour Mash a La Nau del Ger 
00.00h - Wax & Boogie Rhythm Combo a La Nau del Ger

Diumenge 22
18.00h - Jam session a La Tratto


GWYN ASHTON AL ROCKSOUND!
Aquest dijous podeu veure per primera vegada a Barcelona el gran guitarrista Gwyn Ashton!
Aquest gal·lès de naixement i australià d'adopció, és un dels grans guitarristes del blues-rock (alguns el comparen amb el mític Rory Gallagher), i ha compartit escenari amb llegendes com Mick Fleetwood, Hubert Sumlin, Marc Ford, Canned Heat...
Ara teniu l'oportunitat de veure'l en directe al Rocksound, en una nit que es preveu molt intensa i que obrirà la banda de rock barcelonina Malvecino.
Dijous 19, 21h - Gwyn Ashton + Malvecino al Rocksound (BCN)

"VA DE... RETRO" AL CRAFT BARCELONA!
Durant els dijous de novembre el Craft Barcelona també us dóna l'oportunitat de gaudir del cicle "Va de... retro", dedicat al blues i el jazz en directe!
Els protagonistes d'aquesta setmana són Blas Picón & Oscar Rabadán, un dels grans duos de blues de casa nostra!
Dijous 19, 22h - Blas Picón & Oscar Rabadán al Craft Barcelona (BCN)

FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA AL BLUESMAN COCKTAIL BAR!
Dins de la programació del Festival de Jazz de Barcelona, el Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace), us ha preparat 3 concerts de primera amb alguns dels millors músics de casa nostra!
A gaudir el triple!
Dijous 19, 23h - August Tharrats & Amadeu Casas
Divendres 20, 23 - Amadeu Casas Trio
Dissabte 21, 23h - Txell Sust All Stars

IV FRIDAY'S BLUES & BOOGIE PIANO MEETING AL MEAM!
Aquest novembre el cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), es converteix en el IV Friday's Blues & Boogie Piano Meeting, i cada divendres podeu veure junts 2 grans pianistes de casa nostra.
Els protagonistes d'aquesta setmana són August Tharrats i David Giorcelli, dos estils diferents amb un objectiu comú: que gaudiu d'una gran sessió de blues i boogie!
Divendres 20, 18h - August Tharrats & David Giorcelli al MEAM (BCN)
ATENCIÓ: aquest divendres el concert comença a les 22.30h.

BRIOLES & BLAS PICÓN "PLAYING STUPIDITY (DR. FEELGOOD)" AL ROCKSOUND!
Aquest tardor es celebra al Rocksound la 2a edició del cicle Cara A Caraperro, on diferents bandes de casa nostra interpreten discos complets de bandes mítiques.
Brioles & Blas Picón són els protagonistes del concert d'aquesta setmana, i us faran reviure el disc "Stupidity" dels Dr. Feelgood, considerat un dels grans discos en directe de la història!
Divendres 20, 22h - Brioles & Blas Picón al Rocksound (BCN)

NIT DE BLUES A LA SALA TORÍN!
La Sala Torín d'Olot, us ha preparat una nit de blues doble, amb dues formacions que presenten el seu nou disc!

Els protagonistes són Big Mama & Sister Marion, dues grans blueswomen de casa nostra que presenten el seu treball "Real Women Blues", i The Rusties, una banda que aposta pel rhythm'n'blues i el blues de Chicago, i que presenta el seu disc "INdependent Blues". A més en aquesta nit la banda tindrà convidats especials: Agustí Mas, Paski, Àlex H. i Selina J.
Serà una gra nit per gaudir... el doble!
Divendres 20, 23h - Big Mama & Sister Marion + The Rusties a la Sala Torín (Olot)

10a EDICIÓ DEL CICLE BLUES & BOOGIE DE L'HOSPITALET!
Tercera setmana de la desena edició del Cicle Blues & Boogie de L'Hospitalet, que es celebra durant el novembre, i que està organitzat pel Centre Cultural Collblanc - La Torrassa (CCCT) i Bad Music, amb la col·laboració de la Societat de Blues de Barcelona.
Aquesta setmana teniu presentació de llibre, final de concurs, concerts... a disfrutar!

Divendres 20
21h - Fernando Pérez - Guitar Blues Roots
22h - Bayou Brass Band
tot al CCCT 

Dissabte 21
20h - Presentació del llibre "Alrededor del compás" d'Alan Bike
21.30h - Final del Concurs de Blues de l'SBB
tot al CCCT


THE DELTA SAINTS AL MUSIC HALL!
Aquest dissabte tornen a Barcelona The Delta Saints!
Es tracta de 5 nois de Nashville que ja fa temps que han entrat amb força al panorama musical amb el seu "delta rock", és a dir rock'n'roll amb influències del blues del Delta.
Actualment estan presentant el seu nou disc, "Bones", i al concert que faran al Music Hall podeu comprovar com sonen en directe algunes de les seves cançons.
It's only delta rock but I like it, baby!
Dissabte 21, 21.30h - The Delta Saints al Music Hall (BCN)

__________________________



Dilluns

Dilluns 16, 22.30h - Room 69 al Glaciar
Aquest dilluns el Glaciar (BCN) rep un dels projectes de Julio Vallejo, el quartet Room 69! Si "entreu" en aquesta "habitació" tan suggerent gaudireu d'una nit molt moguda a ritme de blues, country i swing!

Dimarts

Dimarts 17, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 17, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!
L'entrada és gratuïta, i si porteu una ampolla d'oli s'entregarà posteriorment a l'ONG Bona Voluntat en Acció, que s'encarrega d'ajudar a les persones més necessitades del barri del Poble Sec.

Dimarts 17, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 18, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
La jam del Bar Prize, que està pensada perquè gaudiu del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi. Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!


Dimecres 18, 21h - Anouhom a l'OUT
Aquest dimecres torna la música en directe a l'OUT (Once Upon a Time), una gran notícia! Aquest acollidor restaurant de Barcelona d'aire parisenc, rep el duo Anouhom, per gaudir d'una bona estona de jazz amb saxo i guitarra! 


Dijous

Dijous 19, 20h - The Acoustic Blues Company a la Torre Rosa
La Torre Rosa (BCN) rep aquest dijous The Acoustic Blues Company, un dels molts projectes d'Hernán Senra "Chino"! Blues "fet a mà" de primera qualitat, en aquesta ocasió en format duo, amb l'americà Marcus Milius a l'harmònica!

Dijous 19, 20h - Alex Zayas & Albert Greenlight al Bar Prize
Aquest dijous el Bar Prize us ofereix una bona sessió de blues, soul i funk amb 2 grans músics, Alex Zayas & Albert Greenlight. A disfrutar!

Dijous 19, 21h – Doc Scanlon Trio al Cafè Vienès
Periòdicament el Cafè Vienès, de l'Hotel Casa Fuster de Barcelona, rep la visita d'un gran contrabaixista nord-americà, Doc Scanlon, i aquest dijous és un d'aquests dies. Aprofiteu l'ocasió!

Dijous 19, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra!


Divendres
 

Divendres 20, 19.30h - Cocktail & Swing a l'Hotel Havana
El Cocktail & Swing de l'Hotel Havana d'aquesta setmana té com a protagonista el Lluís Coloma Trio, o sigui que us espera un còctel de blues i boogie de primera!

Divendres 20, 21h - Augie Burr & The ETB al Milano Cocktail Bar
Aquest divendres el Milano Cocktail Bar us proposa passar una estona amb el Rei... del Rock'n'Roll! I uns dels especialistes en la música d'Elvis són Augie Burr & The ETB Barcelona, cosa que podeu comprovar des de la primera nota! 

Divendres 20, 21.30h - The Lost Links a La Rouge 
La Rouge (El Raval, BCN) us ha preparat el concert de The Lost Links, una banda de casa nostra que us farà gaudir a ritme de surf, rhythm'n'blues, swing i rock'n'roll!

Divendres 20, 22h - Jam session al Ratafia Cocktail Bar
Aquest divendres teniu la jam de blues
del Ratafia Cocktail Bar (Sarrià, BCN) coordinada per Quim Quiñonero i Philip Stanton, dos dels membres de The Bluesters. A gaudir d'un bon còctel de blues... i més!


Divendres 20, 22.30h - Dr. Swinguez a The Philharmonic
Divendres, a The Philharmonic, teniu una sessió de rhythm'n'blues "curatiu" amb els Dr. Swinguez que us deixarà com nous!


Divendres 20, 23h - Miguel Talavera Power Trio al Craft Barcelona 

El Craft Barcelona rep aquest divendres el Miguel Talavera Power Trio, que us carregarà les piles per al cap de setmana a base de potent blues-rock amb una mica de jazz i funk! 

Dissabte

Dissabte 21, 13h - Atomic Leopards al Craft Barcelona
El Craft Barcelona rep aquest dissabte els Atomic Leopards, que us faran vibrar amb el seu potent rockabilly, blues i swing, mentre feu el "beermut"!

Dissabte 21, 20.30h - Frogs For Snakes al Honky Tonk
El Honky Tonk rep aquest dissabte Frogs For Snakes, un bon trio de blues acústic encapçalat per l'expert en música americana Jonathan Glanzberg.

Dissabte 21, 21h - Big Dani Pérez Organic Trio al Milano Cocktail Bar
Aquest dissabte el Milano Cocktail Bar rep el Big Dani Pérez Organic Trio, format per Big Dani, Víctor Puertas i Marc Ruiz, 3 dels millors músics de rhythm'n'blues de la ciutat!


Dissabte 21, 22h - Tota Blues & Cristian Moya al Kosmobar
El Kosmobar (BCN) us ha preparat una bona sessió de Chicago blues (en format acústic) amb dos experts en el tema, Tota Blues i Cristian Moya!


Dissabte 21, 23h - Catfingers al Naya Gastromusic
Catfingers és una banda de funk, soul i blues, inspirada en l'època daurada de la discogràfica Motown (anys 60 i 70), i aquest dissabte celebra el seu primer aniversari amb un concert al Naya Gastromusic. Que sigui per molts anys!


Dissabte 21, 23h - Even Blues al Mon Secret
Aquest dissabte, al Mon Secret (Sant Cugat), podeu gaudir d'un bon sopar i d'
una bona sessió de swing i blues amb Even Blues, una interessant formació (avui en format duo) que domina el tema! 


Dissabte 21, 23h - Atomic Leopards al Blacklab Brewhouse
Segona oportunitat del dia per
vibrar amb el potent rockabilly, blues i swing dels Atomic Leopards! A la nit us esperen al Blacklab Brewhouse.

Diumenge

Diumenge 22, 12h – The Velvet Candles al 99% Moto Bar
El 99% Moto Bar rep el gran grup de doo wop The Velvet Candles a l'hora del vermut. Un quintet de grans veus que segueixen fidelment la tradició de grups mítics com The Platters o The Temptations!

Diumenge 22, 13h - Tota Blues & Cristian Moya al Craft Barcelona
El Craft Barcelona us ha preparat un bon "beermut" a ritme de Chicago blues (en format acústic) amb dos experts en el tema, Tota Blues i Cristian Moya! Bon profit!


Diumenge 22, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa! 

Diumenge 22, 18.30h - Johnny Big Stone & The Blues Workers a l'Esclat de Tapes
Aquest diumenge, a l'Esclat de Tapes (Vilanova de Bellpuig), podeu acabar molt bé la setmana amb Johnny Big Stone & The Blues Workers, que us faran gaudir d'una gran sessió de blues! 

Diumenge 22, 20h - Sun Street Blues a La Traviesa
La Traviesa (Torredembarra) rep aquest diumenge els Sun Street Blues, un quintet disposat a que gaudiu del blues i que descobriu el bluesy side of the street! 

Diumenge 22, 20.30h - Wax & Boogie al Honky Tonk
Wax & Boogie seran aquest diumenge al Honky Tonk, per compartir amb vosaltres una gran sessió de blues i boogie! Una molt bona manera d'acabar la setmana!

Diumenge 22, 21h - Sinead Savage & The Flytones al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar us ha preparat una gran sessió de soul'n'blues amb uns especialistes en el tema, Sinead Savage & The Flytones! Fly, baby, fly! 

 
Salut i blues!


Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment