Monday, June 6, 2016

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 6 de juny)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

MIKE FARRIS AL BIKINI!
Aquest dijous podeu veure en acció Mike Farris & The Roseland Rhythm Revue al Bikini!
Amb aquest gran músic americà i la seva banda us espera una intensa nit de blues, gospel, rock i soul, i podreu gaudir en directe del seu últim disc ("Shine for all the people"), que va guanyar un Grammy l'any passat.
Serà un concert que us "enlluernarà"!
Dijous 9, 20h - Mike Farris al Bikini (BCN)

VIII ANIVERSARI DEL ROCKSOUND!
El Rocksound (BCN) celebra aquesta setmana els seus 8 anys dedicats al rock en directe, on el blues també ha tingut una presència important en la seva programació.
La festa consistirà en dos grans concerts, divendres i dissabte, amb dues grans bandes americanes, Robert Jon & The Wreck (rock clàssic, southern rock, punk californià...) i The Voodoo Fix (blues rock, funk, garatge, punk...).
Felicitats i llarga vida al Rocksound!
Divendres 10, 22.30h - Robert Jon & The Wreck
Dissabte 11, 22.30h - The Voodoo Fix

CICLE DE BLUES AL PEDRALBES CENTRE!
Després de l'èxit de l'any passat, el centre comercial Pedralbes Centre us ha tornat a preparar un cicle de blues molt interessant, amb alguns dels músics més reconeguts de casa nostra!
Aquest segon dissabte els protagonistes són Tota Blues Duo, que us oferiran una gran sessió de blues acústic!
Dissabte 11, 18.30h - Tota Blues Duo al Pedralbes Centre (BCN)

PRESENTACIÓ DEL III FESTIVAL DE BLUES DE RUBÍ!
La setmana que ve es celebra la 3a edició del Festival de Blues de Rubí, organitzat per la Societat de Blues de Rubí, i aquest dissabte es fa la festa de presentació amb una formació local, els Muddy Wine!
A més hi haurà músics convidats, o sigui que la festa serà un festival!
La cita és a l'Espai Cultural de la CGT.
Dissabte 11, 20h - Muddy Wine a l'Espai Cultural de la CGT (Rubí)

THE EXCITEMENTS PRESENTEN NOU DISC A LA SALA APOLO! 
The Excitements ja tenen a punt el seu tercer disc, "Breaking The Rule", i aquest dissabte el presenten a la Sala Apolo!
Com sempre que aquesta banda puja a un escenari, el seu espectacular directe de rhythm'n'blues i soul us farà moure des de les primeres notes!
Dissabte 11, 21h - The Excitements a la Sala Apolo (BCN)

TXUS BLUES & JOSE BLUEFINGERS PRESENTEN NOU DISC A LA SEDETA!
Els reis del riure'n'blues, Txus Blues & Jose Bluefingers, acaben d'editar nou disc i aquest dissabte el presenten a La Sedeta!
El nou treball porta per títol "Saludos a la concurrencia", i consta de 15 temes amb el segell característic d'aquest gran duo que combina el bon blues amb el bon humor.
Dissabte 11, 21.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers a La Sedeta (BCN)

COMENÇA EL GUAYABERA TOUR DE THE SUITCASE BROTHERS!
Aquesta setmana tornem a tenir per aquí en Santos Puertas (actualment resideix als EE.UU.) i això vol dir que podem tornar a veure en acció The Suitcase Brothers (en Santos i el seu germà Víctor)!
Diumenge comencen el Guayabera Tour, que durarà gairebé durant tot l'estiu, i la primera cita és al Honky Tonk, una de les sales de referència del duo.
Si aneu als concerts del tour amb una guayabera, a més d'anar ben fresquets, tindreu descompte al comprar els discos o DVDs dels Suitcase!
Diumenge 12, 20.30h - The Suitcase Brothers al Honky Tonk (BCN)


__________________________



Dilluns

Error 404: live blues not found.

Dimarts

Dimarts 7, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 7, 21h - Johnny Big Stone & The Blues Workers al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar us ha preparat una bona sessió de blues per al dimarts amb Johnny Big Stone & The Blues Workers, uns especialistes en combinar els estils West Coast i Jump Blues amb el blues del Delta!

Dimarts 7, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 8, 20h - Jam session acústica a l'Espai Calàbria 66
La jam del Bar Prize està pensada per gaudir del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi, i ara la teniu a un nou local del Prize, l'Espai Calàbria 66! Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!

Dimecres 8, 21h - Víctor Puertas & The Mellow Tones al Milano Cocktail Bar
Aquest dimecres podeu veure un repòquer de grans bluesmen de casa nostra, Víctor Puertas & The Mellow Tones! En aquest projecte el gran Víctor està molt ben acompanyat per una potent banda, i el resultat és... espectacular! La cita és al Milano Cocktail Bar. 

Dimecres 8, 22h - Jam session al Soda Acústic
Si voleu gaudir d'una jam que combina el blues i altres estils de música negra, cada dimecres en teniu una al Soda Acústic (BCN), i els músics encarregats de coordinar-la són: Andreu Martínez, Martín Laportilla i Didak Fernández. Una bona manera d'acabar la nit a ritme de soul, blues i funk!

Dijous

Dijous 9, 19.30h - Jam session al Bar Línea Uno 
L'associació Santako Blues també té la seva jam de blues! Amb el títol de "Blues entre amics", cada dijous podeu gaudir de blues i altres estils de la família al Bar Línea Uno (Santa Coloma de Gramenet).

Dijous 9, 19.30h - August Tharrats a l'Hotel Havana
Aquest dijous podeu gaudir d'una gran sessió de blues i swing a l'Hotel Havana de Barcelona, amb un gran músic expert en el tema, August Tharrats

Dijous 9, 20h - Tota Blues Dúo al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx
Tota Blues Dúo seran aquest dijous al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx de Barcelona, i us faran gaudir d'una gran sessió de blues acústic!

Dijous 9, 21h - Miquel Roldán Swingtet al Cafè Vienès 
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster) rep aquest dijous el Miquel Roldán Swingtet, una bona banda encapçalada per aquest jove cantant, que us oferirà una gran sessió de swing a l'estil dels grans crooners americans.

Dijous 9, 21h - Lone Rhino Club al Milano Cocktail Bar
Aquest dijous el Milano Cocktail Bar us ha preparat una gran sessió de blues luchado y poco hecho amb els Lone Rhino Club del gran Julio Lobos! The Wolf Is At Your Bar! 


Dijous 9, 22.15h - Sònics al Nix Bar Musical
El Nix Bar Musical (BCN), us ha preparat una sessió de blues, rock i pop amb la banda terrasenca Sònics!

Dijous 9, 22.30h - JV & 2MOONS al Harlem Jazz Club
JV & 2MOONS és un trio, encapçalat pel gran Joan Vinyals, que combina el blues amb el rock, i també altres estils com el funk, el reggae i el jazz. Dijous podeu gaudir d'aquesta interessant barreja al Harlem Jazz Club.
 


Dijous 9, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra!


Divendres

Divendres 10, 18h - Wax & Boogie al MEAM
El cicle "Nuestras Divas", que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana una gran formació de casa nostra que us farà gaudir d'una gran sessió de blues, boogie i soul. Com ja haureu endevinat, ells són Wax & Boogie!

Divendres 10, 20h - Txus Blues & Jose Bluefingers al Motor Music Festival
Motor Music Records és un estudi de gravació, un segell discogràfic i una escola de música de Cerdanyola, i aquest divendres celebra 2n Motor Music Festival, on actuaran alumnes de l'escola i diversos grups. Entre ells hi seran els reis del riure'n'blues, Txus Blues & Jose Bluefingers!


Divendres 10, 20h - Carlos Shelly R&B Band al Centre Cívic Navas
Aquest divendres us espera una gran sessió de blues elèctric al Centre Cívic Navas de Barcelona, amb Carlos Shelly R&B Band, la formació encapçalada per aquest gran guitarrista que ara presenta el seu nou disc. A disfrutar!  


Divendres 10, 20 i 22 h - Saphie Wells & The Swing Cats al Jamboree
El Jamboree
us ha preparat un bon concert de swing amb Saphie Wells & The Swing Cats! Let The Good Times Swing!  


Divendres 10, 21h 21.30h - The Blues Prisoners a La Iguana
La Iguana és un local molt actiu de Barcelona que programa concerts cada setmana, i aquest divendres se la juguen acollint dos bluesmen fugitius, The Blues Prisoners! Diuen que són experts en robar... el cor del públic amb el seu blues! 


Divendres 10, 21h - Alan Bike & MA Lonesome a Les Muses
Alan Bike & MA Lonesome seran aquest divendres a Les Muses (Sant Boi), un local que ha apostat decididament per la música en directe, i on aquest gran duo us farà gaudir d'una intensa sessió de bon blues i bon humor!  
 


Divendres 10, 21.15h - Pexsom Blues a Can Pope
Aquest divendres podeu veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". La cita és a Can Pope (Sant Feliu de Guíxols). 


Divendres 10, 22h - Jam session al Ratafia Cocktail Bar
Aquest divendres teniu la jam de blues
del Ratafia Cocktail Bar (Sarrià, BCN) coordinada per Xavi Garcia i Philip Stanton. A gaudir d'un bon còctel de blues i altres ritmes negres!


Divendres 10, 23h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Chino & The Big Bet tornen al Harlem aquest divendres, però no és per dirigir una jam (com fan habitualment els dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió els podeu veure acompanyats per una secció de vents, i tots plegats és molt probable que aconsegueixin fer-vos aixecar de la cadira per ballar!


Divendres 10, 23h - Tota Blues & Cristian Moya al Kosmobar
El Kosmobar (BCN) us ha preparat una bona sessió de Chicago blues (en format acústic) amb dos experts en el tema, Tota Blues i Cristian Moya!
 


Divendres 10, 23h - Smokin' Blues al Sis-b
El Sis-b (Malgrat de Mar) rep els Smokin' Blues en format duo, és a dir en Lluís "Nano" Navarro a la veu i guitarra i Emili Baleriola a la guitarra. What a smokin' blues night, baby!  
 


Divendres 10, 23.30h - Mr. Shingles a El Paraigua
Aquest divendres, a
El Paraigua, podeu passar la nit amb Mr. Shingles, un gran trio que us farà gaudir del so i el ritme del Chicago dels anys 50 i 60!


Dissabte

Dissabte 11, 12.30h - Pelogruesoul al Duna Xiringuito
El Duna Xiringuito (El Prat) rep dissabte, a l'hora del vermut, una interessant formació que combina el soul, el jazz i el blues d'una manera molt personal. Ells són Pelogruesoul!


Dissabte 11, 12.30h - J.Merino & R.Milego al Jazzpetit
El Jazzpetit (BCN) rep aquest dissabte J.Merino & R.Milego, i amb ells gaudireu de bon blues mentre feu un bon vermut!


Dissabte 11, 13.30h - Andrew-A Group a l'IKKI BCN
L'IKKI BCN rep dissabte el grup d'un gran guitarrista italià establert a Barcelona, Andrew-A Group. A disfrutar! 
 


Dissabte 11, 19.30h - The Saturday Blues Project a La Lliga
La Lliga de Capellades us ha preparat una bona sessió de blues amb la banda The Saturday Blues Project! A disfrutar!

Dissabte 11, 20h - Hobo Blues al Cafè Isalba
Aquest dissabte, al Cafè Isalba (Santa Coloma), podeu veure en acció el duo Hobo Blues que us oferirà una bona sessió de blues acústic, amb el seu toc personal. Concert organitzat per Santako Blues, tota una garantia! 


Dissabte 11, 20h - Wax & Boogie a Molins de Rei
La Nit de Tapes de Molins de Rei rep aquest dissabte una gran formació de casa nostra que us farà gaudir d'una gran sessió de blues, boogie i soul. Com ja haureu endevinat, ells són Wax & Boogie!


Dissabte 11, 20.30h - Chino & Blas Picón al Honky Tonk
El 
Honky Tonk us ha preparat un bon concert on podeu veure junts dos dels grans bluesmen de casa nostra, en Chino i en Blas Picón, i amb ells gaudireu d'una gran sessió de blues acústic!

Dissabte 11, 22h - Big Mama & Tòfol Martínez al Balneari Vichy Catalán
Aquest dissabte podeu gaudir d'un bon concert de blues amb 2 grans músics de casa nostra, Big Mama & Tòfol Martínez! A més, el lloc de l'actuació és molt saludable, el Balneari Vichy Catalán
 


Dissabte 11, 22h - Deep Blues al Cicle d'Arts Escèniques  
Dins del 3r Cicle d'Arts Escèniques de Viladecavalls, aquest dissabte podeu veure en acció els Deep Blues, una bona veu femenina envoltada de bons músics per repassar els grans clàssics del gènere!

Dissabte 11, 22h - Xavi Malacara al Bar Pastís
L'històric Bar Pastís de Barcelona us ha preparat una bona sessió de blues acústic, amb tocs de folk, amb Xavi Malaxara. Una bona opció per acabar bé el dia!

Dissabte 11, 22h - August Tharrats Trio als Vespres de Jazz
Aquest dissabte, al Centre Cívic Matas i Ramis (BCN), Vespres de Jazz us ofereix poder veure en acció el mestre del piano blues i la seva banda, l'August Tharrats Trio!

Dissabte 11, 22h - Chino & The Big Bet a l'Almo2bar
Barcelona SwingCats us ha preparat una gran nit de ball a l'Almo2bar amb un gran trio que li posa molt de swing al blues, Chino & The Big Bet

Dissabte 11, 23.30h - Wax & Boogie a El Paraigua
Si voleu gaudir del blues i el boogie, una molt bona opció és fer una visita a El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, perquè allà hi podeu veure el concert de Wax & Boogie, una de les formacions amb més glamour i feeling de casa nostra. 


Dissabte 11, 23.45h - The Rockbullets al 100Setze
El 100Setze de Cardedeu us ha preparat una bona sessió
de blues-rock amb un power trio que us farà vibrar, The Rockbullets


Diumenge

Diumenge 12, 12h - Wax & Boogie a la Plaça Rovira
Blackcelona us ha preparat un gran vermut a ritme de blues, boogie i soul amb una formació especialista en el tema, Wax & Boogie! La cita és a la Plaça Rovira i Trias de Gràcia.

Diumenge 12, 13h - Pexsom Blues al Craft Barcelona
Aquest diumenge, mentre feu el "beermut" al Craft Barcelona, podeu veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes!  


Diumenge 12, 13h - Alan Pardo al Bar del C.C. de Gràcia
Aquest diumenge, al Bar del Centre Cívic de Gràcia (Sabadell), podeu fer el vermut i veure en acció l'Alan Pardo, un bon guitarrista de Barcelona que us oferirà una bona sessió de blues tradicional, amb el seu toc personal.


Diumenge 12, 13h - The Walking Stick Man al Bar Escubidú
The Walking Stick Man, un gran bluesman que reuneix els estils de Sonny Boy Williamson i Howlin' Wolf en una sola persona, serà aquest diumenge al Bar Escubidú (Bràfim), a l'hora del vermut. Blues pur, sense additius!  


Diumenge 12, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 12, 19h - Jam session al Limerick
Amb la jam del Limerick, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers, teniu tots els ingredients per acabar molt bé la setmana, gaudint del blues en estat pur!

Diumenge 12, 20h - The Blues Prisoners a El Bandarra Taperia 
Aquest diumenge, The Blues Prisoners faran una sortida inesperada del seu "zulo" per anar una estona a El Bandarra Taperia, i compartir el seu blues presidiari amb el personal. Bandarres, fugitius, blues presidiari... la cosa promet!

Diumenge 12, 20.30h - Jam session al Sunset Jazz Club
El Sunset Jazz Club (Girona) us ofereix el segon diumenge de cada mes una bona jam de blues, soul i funk coordinada per la Banda de la Impremta. A disfrutar!


Diumenge 12, 21h - Wax & Boogie al Milano Cocktail Bar
Aquest diumenge, al Milano Cocktail Bar, podeu acabar la setmana a ritme de blues, boogie i soul amb una formació especialista en el tema, Wax & Boogie!



Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment