Monday, June 13, 2016

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 13 de juny)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

CONCERT DE LA VERGONYA AL LUZ DE GAS!
Aquest dilluns, al Luz de Gas, teniu una cita amb el blues i la solidaritat, el Concert de la vergonya!
Grans músics de blues, soul i jazz de casa nostra fan un concert per reclamar polítiques actives per als refugiats, i els diners recaptats aniran a la ONG catalana Proactiva Open Arms.
Horacio Fumero & Celeste Alías, August Tharrats & Txell Sust, The Suitcase Brothers, Julio Lobos, Lluís Coloma Quartet, Big Dani Pérez & Agustí Burriel, Cece Giannotti, David Pastor, Paquito Groove Band, Koko-Jean Davis i Project Soul us esperen per compartir una nit molt emocionant!
Dilluns 13, 21h - Concert de la vergonya al Luz de Gas (BCN)

NIT DE BLUES SOLIDARI AMB DEEP BLUES AL LUZ DE GAS!
Aquest dimarts teniu l'oportunitat de col·laborar amb una bona causa, al mateix temps que gaudiu d'una gran nit de blues!
La banda Deep Blues ha reunit un munt de convidats de luxe, i tots plegats donaran el millor de si mateixos perquè passeu una nit inoblidable al Luz de Gas.
L'objectiu és recaptar diners (per mitjà dels 12 € que val l'entrada) per a ASSÍS Centre d'Acollida, i així ajudar a la gent que viu al carrer a Barcelona.
Els músics convidats són: Agustí Mas, Amadeu Casas, August Tharrats, Emili Baleriola, German Bas, Lluís Souto, Miguel Talavera i Sergi Blanch.
Dimarts 14, 21h - Nit de blues solidari al Luz de Gas (BCN)

LOS PELIGROSOS GENTLEMEN AL MILANO COCKTAIL BAR!
Per primera vegada podeu veure a Barcelona la banda mallorquina Los Peligrosos Gentlemen, una reunió de grans músics que us farà ballar al ritme del blues!
La cita és aquest dijous al Milano Cocktail Bar.
Per cert, divendres també els podeu veure en acció al Festival de Blues de Rubí (teniu la info més avall).
Dijous 16, 21h - Los Peligrosos Gentlemen al Milano Cocktail Bar (BCN)  

BLUES I TEATRE!
El Versus Teatre (BCN) continua programant una obra amb blues en directe (del 10 al 26 de juny)!
Es tracta de "La Peixera", que parteix de l'afirmació que els errors informàtics no existeixen, però els humans sí, i la seva banda sonora ha estat composada per Malacara & Wilson Band.
En algunes de les representacions (de dijous a dissabte) la banda interpretarà la música en directe, i es tracta de bon blues!
Malacara & Wilson Band al Versus Teatre (BCN):
Dijous 16, 20h
Divendres 17, 20h
Dissabte 18, 20h

WAX & BOOGIE SINGS ETTA JAMES AL SIS-B!
Aquest divendres el Sis-b (Malgrat de Mar) celebra el seu 4rt aniversari amb un concert molt especial per retre homenatge a la gran Etta James!
Wax & Boogie han preparat un repertori dedicat a la mítica cantant, i segur que serà una nit molt emocionant!
Divendres 17, 23h - Wax & Boogie al Sis-b (Malgrat de Mar)

III FESTIVAL DE BLUES DE RUBÍ!
Aquesta setmana es celebra la 3a edició del Festival de Blues de Rubí, organitzat per la Societat de Blues de Rubí, i durant 3 dies podeu gaudir amb alguns dels grans músics que tenim a casa nostra!
Tots els concerts són a la Plaça Clavé.
Aquest és el programa:

Divendres 17,
20h - Los Peligrosos Gentlemen
22h - Víctor Puertas & The Mellow Tones

Dissabte 18,
12h - Los Boozan Dukes
20h - Big Mama & Tòfol Martínez
22h - Dusan's Flying Blues Band

Diumenge 19,
12h - Las Balas Perdidas
20h - The Rhythm Treasures


DELTA BLUES FESTIVAL!
La família del blues està d'enhorabona amb el naixement d'un nou festival de blues a casa nostra, el Delta Blues Festival!
En aquest cas el Delta no és el del Mississippi, sinó el de l'Ebre, i durant 3 dies podeu gaudir d'aquest festival dedicat principalment al ball del blues, amb concerts, classes i més activitats!
Aquests són els concerts programats:

Divendres 17,
22h - Festa Black & White amb Suave Catty + Carrie Lewis

Dissabte 18,
22.30h - Festa anys 20 i 30, amb Undermoon Swing Band

Diumenge 19,
14.30h - Creuer per l'Ebre, amb Alan Bike & MA Lonesome


CICLE DE BLUES AL PEDRALBES CENTRE!
Després de l'èxit de l'any passat, el centre comercial Pedralbes Centre us ha tornat a preparar un cicle de blues molt interessant, amb alguns dels músics més reconeguts de casa nostra!
Els protagonistes d'aquest dissabte són Wax & Boogie, que us oferiran una gran sessió de blues, boogie... i feeling!
Dissabte 18, 18.30h - Wax & Boogie al Pedralbes Centre (BCN)

GUAYABERA TOUR DE THE SUITCASE BROTHERS!
Aquest estiu tornem a tenir per aquí en Santos Puertas (actualment resideix als EE.UU.) i això vol dir que podem tornar a veure en acció The Suitcase Brothers (en Santos i el seu germà Víctor)!
Durant aquests mesos estaran realitzant el Guayabera Tour, que durarà gairebé durant tot l'estiu, i la cita d'aquesta setmana és al Paper de música de Capellades.
Per cert, dilluns també participaran al Concert de la vergonya (teniu la info més amunt).
Si aneu als concerts del tour amb una guayabera, a més d'anar ben fresquets, tindreu descompte al comprar els discos o DVDs dels Suitcase! 
Dissabte 18, 19h - The Suitcase Brothers al Paper de música (Capellades)


__________________________



Dilluns

Dilluns 13, 21h - Big Mama & Sister Marion al Milano Cocktail Bar
Us agradaria començar la setmana gaudint d'un concert dedicat a les grans cantants de blues i interpretat per 2 de les grans blueswomen de casa nostra? Doncs exactament això és el que us espera aquest dilluns al Milano Cocktail Bar amb Big Mama & Sister Marion


Dimarts

Dimarts 14, 18h - Big Mama & Joan Pau Cumellas & Sister Marion a l'Auditori Miquel Pont
Aquest dimarts, a l'Auditori Miquel Pont (Castellar del Vallès), es celebra la cloenda del curs de l'aula d'extensió universitària per a gent gran, i la festa serà a ritme de blues amb 3 grans músics de casa nostra,
Big Mama & Joan Pau Cumellas & Sister Marion!  

Dimarts 14 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 14, 21.30h - Marc Ferrer Trio a El Molino
Aquest dimarts, a la històrica sala El Molino, podeu veure en acció el Marc Ferrer Trio, que us farà gaudir amb la seva elegant combinació de blues i jazz! Qui diu que les nits de dimarts són avorrides?

Dimarts 14, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 15, 20h - Jam session acústica a l'Espai Calàbria 66
La jam del Bar Prize està pensada per gaudir del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi, i ara la teniu a un nou local del Prize, l'Espai Calàbria 66! Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!

Dimecres 15, 21h - The Teasers al Milano Cocktail Bar
El
Milano Cocktail Bar us ha preparat un bon concert de blues elèctric per a la nit de dimecres, amb 3 grans músics que dominen el tema, The Teasers!


Dimecres 15, 22h - Jam session al Soda Acústic
Si voleu gaudir d'una jam que combina el blues i altres estils de música negra, cada dimecres en teniu una al Soda Acústic (BCN), i els músics encarregats de coordinar-la són: Andreu Martínez, Martín Laportilla i Didak Fernández. Una bona manera d'acabar la nit a ritme de soul, blues i funk!

Dimecres 15, 22.30h - Out Of The Blues al Harlem
Aquest dimecres el Harlem Jazz Club, us ha preparat una bona sessió de blues, funk i rock amb la banda Out Of The Blues. Una bona manera d'acabar el dia!

Dijous

Dijous 16, 19.30h - Jam session al Bar Línea Uno 
L'associació Santako Blues també té la seva jam de blues! Amb el títol de "Blues entre amics", cada dijous podeu gaudir de blues i altres estils de la família al Bar Línea Uno (Santa Coloma de Gramenet).

Dijous 16, 19.30h - August Tharrats a l'Hotel Havana
Aquest dijous podeu gaudir d'una gran sessió de blues i swing a l'Hotel Havana de Barcelona, amb un gran músic expert en el tema, August Tharrats

Dijous 16, 21h – Doc Scanlon Jazz Trio al Cafè Vienès
Periòdicament el Cafè Vienès, de l'Hotel Casa Fuster de Barcelona, rep la visita d'un gran contrabaixista nord-americà, Doc Scanlon, i aquest dijous és un d'aquests dies. Aprofiteu l'ocasió!

Dijous 16, 22.30h - Big Mama & Tota al Harlem Jazz Club
Aquest dijous podeu veure en acció un duo format per dos grans músics de blues, Big Mama & Tota Blues! La històrica cantant catalana i el gran bluesman argentí establert a Barcelona uneixen les seves forces, per fer-vos gaudir d'una sessió de blues molt especial al Harlem Jazz Club! A disfrutar!


Divendres

Divendres 17, 18h - Big Mama & Sister Marion al MEAM
El cicle "Nuestras Divas", que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana un duo format per dues grans blueswomen de casa nostra, Big Mama & Sister Marion! Segur que us ho passareu molt bé!

Divendres 17, 21h - Honky Two a Les Muses
Les Muses (Sant Boi), un local que ha apostat decididament per la música en directe, rep divendres els Honky Two, un gran duo de blues acústic format per 2 veterans del circuit de blues de casa nostra, que estan fent la gira "See you at the bars with the blues"... tota una declaració d'intencions! 


Divendres 17, 21h - A Contra Blues al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar és el lloc on aquest divendres podeu veure en acció una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues! Amb ells a dalt de l'escenari pot passar qualsevol cosa, i sempre sorprenen al públic per la seva qualitat i creativitat. A disfrutar!   


Divendres 17, 22h - Jam session al Ratafia Cocktail Bar
Aquest divendres teniu la jam de blues
del Ratafia Cocktail Bar (Sarrià, BCN) coordinada per Xavi Garcia i Philip Stanton. A gaudir d'un bon còctel de blues i altres ritmes negres!


Divendres 17, 22h - Lluís Coloma Trio a la Cava Urpí
En Lluís Coloma continua amb la presentació del seu nou disc, que porta per títol "Boogie Wins Again", i aquest divendres el podeu tornar a veure en acció a la Cava Urpí de Sabadell! 


Divendres 17, 23h - Angue Jazz & Swing Band al Harlem
El Harlem us ha preparat un viatge a l'època daurada del jazz i el blues amb Angue Jazz & Swing Band!

Divendres 17, 23.30h - Sinead Savage & The Flytones a El Paraigua
El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, us ha preparat una gran sessió de soul'n'blues amb uns especialistes en el tema, Sinead Savage & The Flytones! Fly, baby, fly!

Dissabte

Dissabte 18, 13h - Steve de Swardt & Diego Zapata al Craft Barcelona
Aquest dissabte, al Craft Barcelona, podeu veure junts dos grans músics, Steve de Swardt i Diego Zapata, i amb ells gaudireu d'un gran "beermut" de blues! 


Dissabte 18, 20.30h - Lluís Coloma & Marc Ruiz al Honky Tonk
El 
Honky Tonk rep aquest dissabte un gran duo de blues i boogie, format per Lluís Coloma & Marc Ruiz. Un mestre del piano amb un mestre de la bateria, que us posaran el ritme al cos! 

Dissabte 18, 21h - The Rhythm Treasures al Milano Cocktail Bar
Aquest dissabte, al Milano Cocktail Bar, podeu veure en acció un altre dels projectes de la gran cantant Myriam Swanson, The Rhythm Treasures, una banda de luxe que us oferirà una nit salvatge de rhythm'n'blues! Esteu a punt per descobrir aquest tresor del ritme?

Dissabte 18, 21.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers a Santa Coloma
El barri Serra de Marina de Santa Coloma celebra la seva Festa Major, i aquest dissabte reben els reis del riure'n'blues, Txus Blues & Jose Bluefingers! La millor manera de celebrar una festa, amb bon blues i bon humor! 

Diumenge

Diumenge 19, 12h - Lluís Coloma a la presentació del Concurs Maria Canals
El prestigiós concurs per a pianistes Maria Canals presenta l'edició d'enguany al Parc de la Ciutadella, aquest diumenge, i un dels pianistes que hi actuarà és el gran Lluís Coloma, que hi posarà una bona dosi de blues i boogie! 


Diumenge 19, 12h - The Crooner al Bar July
Si voleu fer el vermut a ritme de blues-rock, aquest diumenge teniu una cita al Bar July de les piscines de Fondarella, amb en Lluís "Nano" Navarro "The Crooner"!  


Diumenge 19, 12h – Blas Picón & The Junk Express al Celler Modernista
El Celler Modernista de Sant Cugat rep aquest diumenge Blas Picón & The Junk Express, un potent trio de casa nostra que arriba carregat de blues pur i dur per fer-vos gaudir mentre feu el vermut! All aboard! 


Diumenge 19, 13h - Barnouche al Craft Barcelona
Aquest diumenge, mentre feu el "beermut" al Craft Barcelona, podeu veure en acció els Barnouche, una formació que combina el jazz manouche amb el swing i el blues. A disfrutar!


Diumenge 19, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 19, 19h - Jam session al Limerick
Amb la jam del Limerick, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers, teniu tots els ingredients per acabar molt bé la setmana, gaudint del blues en estat pur!

Diumenge 19, 19h - White Boy White a Les Granotes Terrassa
En Richard White, un gran bluesman americà establert a Tarragona, acompanyat per un altre gran bluesman de la ciutat, en Jr. Charley, us esperen aquest diumenge a Les Granotes Terrassa (Tarragona), per gaudir d'una bona sessió de blues!  

Diumenge 19, 20.30h - Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera al Honky Tonk
Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera, un dels grans duos de casa nostra us esperen aquest diumenge al Honky Tonk, i allà us faran gaudir d'una gran nit de blues... i més!


Diumenge 19, 21h - Amadeu Casas Quartet al Milano Cocktail Bar
Aquest diumenge, al Milano Cocktail Bar, podeu veure en acció l'Amadeu Casas Quartet, la formació encapçalada per un dels grans guitarristes de casa nostra!  



Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment