Monday, August 1, 2016

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana de l'1 d'agost)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

GUAYABERA TOUR DE THE SUITCASE BROTHERS!
Aquest estiu tornem a tenir per aquí en Santos Puertas (actualment resideix als EE.UU.) i això vol dir que podem tornar a veure en acció The Suitcase Brothers (en Santos i el seu germà Víctor)!
Durant aquests mesos estaran realitzant el Guayabera Tour, que durarà gairebé durant tot l'estiu, i aquesta setmana teniu l'última cita de la gira, al Milano Cocktail Bar.
Si aneu als concerts del tour amb una guayabera, a més d'anar ben fresquets, tindreu descompte al comprar els discos o DVDs dels Suitcase! 
Dilluns 1,  21h - The Suitcase Brothers al Milano Cocktail Bar (BCN)

GIRA DE ROB STONE A BARCELONA!
Aquesta setmana ens torna a visitar un gran harmonicista americà de Los Ángeles, Rob Stone!
En Rob segueix la tradició del blues de Chicago, afegint-li el seu toc personal, i aquí el podrem veure acompanyat per grans músics de casa nostra (David Giorcelli i Néstor Busquets).
Els amants de l'harmònica de blues estan d'enhorabona!

Dimarts 2,
21h - Milano Cocktail Bar

Dimecres 3,
21h - Milano Cocktail Bar

Dijous 4,
21h - Nits de Blues al Poble Espanyol

Divendres 5, 
18h - MEAM
20h - Hotel Neri


FLAMINGO TOURS AL MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA!
El Museu d'Història de Catalunya, amb la col·laboració de Jazz Terrassa, organitza durant l'estiu el cicle "Veus amb Jazz", i els protagonistes d'aquest dimecres són els Flamingo Tours, una formació espectacular encapçalada per la Myriam Swanson que ara presenta el seu nou disc, "Right On Time".
Amb ells gaudireu d'un viatge a les profunditats del rhythm'n'blues i el rock'n'roll més salvatges!
Dimecres 3, 22h - Flamingo Tours al Museu d'Història de Catalunya (BCN)

DUES CITES AMB THE BLUES PRISONERS!
Després d'unes merescudes mini vacances al seu "zulo" de la costa, The Blues Prisoners tornen a la "feina" aquesta setmana i tenen previst sortir dues vegades del seu amagatall, per fer dues de les seves sessions de "blues presidiari".
Dijous els trobareu a l'Octopus Garden de Sant Pol de Mar, un acollidor espai que combina la gastronomia i la música en directe, en un entorn natural molt agradable. Un lloc ideal perquè els Prisoners comencin la nova "temporada de fugides"...
Divendres els dos fugitius seran a Sabadell per gaudir d'un bon sopar al Saó Restaurant i, ja que hi són, també aprofitaran per compartir el seu blues presidiari amb els clients d'aquest bon restaurant.
Com veieu, sempre que poden, aquest parell utilitzen l'excusa del concert per menjar bé. En la seva situació mai no saben quan serà el següent àpat...
Dijous 4, 23h - Octopus Garden (Sant Pol de Mar)
Divendres 5, 22h - Saó Restaurant (Sabadell)

CICLE DE BLUES AL PEDRALBES CENTRE!
Després de l'èxit de l'any passat, el centre comercial Pedralbes Centre us ha tornat a preparar un cicle de blues molt interessant, amb alguns dels músics més reconeguts de casa nostra!
Els protagonistes d'aquest dissabte són els membres del Queralt Albinyana Trio, encapçalats per aquesta reconeguda actriu de casa nostra!
Dissabte 6, 18.30h - Queralt Albinyana Trio al Pedralbes Centre (BCN)

AMADEU CASAS "THE KING IS GONE" A EL BORN CENTRE CULTURAL!
Aquest dissabte teniu una cita molt especial a El Born Centre Cultural (dins de la programació del Festival Mas i Mas), per retre homenatge al rei del blues, el mític B.B. King, que ens va deixar l'any passat.
En aquell moment l'Amadeu Casas va reunir una gran banda per reviure en directe les cançons d'en B.B. King, i el projecte va donar origen a un disc que ara presentarà per diferents sales del país.
Prepareu-vos per gaudir d'una nit que promet ser molt emocionant i emotiva!
Visca el blues! Visca el Rei!
Dissabte 6, 20h - Tribut a B.B. King a El Born Centre Cultural (BCN)


__________________________



Dilluns

El blues d'aquest dilluns el teniu als "Destacats de la setmana".

Dimarts

Dimarts 2, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 2, 21h - Blues de Picolat al Si Us Plau
Tots els dimarts de juliol i agost, al Si Us Plau de Roses, podeu començar la setmana acompanyats per la banda de blues més important de la Catalunya Nord, Blues de Picolat!
Porten més de 20 anys de carrera, temps que han dedicat a reivindicar la identitat catalana a ritme de blues, amb un gran nombre de concerts i 6 discos.
Ara us alegraran les nits de dimarts al costat del mar!  


Dimarts 2, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 3, 21h - Big Mama & Tòfol Martínez a l'Ateneu de Celrà
Aquest dimecres la Big Mama estarà molt ben acompanyada pel Tòfol Martínez, i podeu gaudir amb ells d'una gran sessió de blues a l'Ateneu de Celrà!
 


Dijous

Dijous 4, 21h - August Tharrats Blues Trio al Cafè Vienès  
Aquest dijous l'August Tharrats Blues Trio us espera al Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster), i ja sabeu el que us trobareu, oi? Blues i boogie de primera qualitat, en un ambient elegant i relaxat!

Divendres

Divendres 5, 19h - Tòfol Martínez & Joan Pau Cumellas Band al Restaurant Cap de Creus
Aquest divendres Tòfol Martínez & Joan Pau Cumellas Band us esperen al Restaurant Cap de Creus de Cadaqués, i amb ells podeu gaudir d'una gran sessió de blues!


Divendres 5, 21h - Big Mama & Sister Marion a Can Junqué
Us agradaria gaudir d'un concert amb 2 de les grans blueswomen de casa nostra? Doncs exactament això és el que us espera aquest divendres a la Casa Rural Can Junqué amb Big Mama & Sister Marion!


Divendres 5, 21h - Sweet Marta & Johnny Big Stone al Cas Romagué
El Cas Romagué (Sant Feliu de Guíxols) rep divendres
Sweet Marta & Johnny Big Stone, que us faran gaudir amb una gran sessió de blues acústic!


Divendres 5, 22h - Alan Pardo & Jorge Liñán a La Perola d'Aira
Aquest divendres, a La Perola d'Aira (Sant Antoni de Vilamajor), podeu veure en acció Alan Pardo & Jorge Liñán que us oferiran una bona sessió de blues amb el seu toc personal! 


Divendres 5, 22h - La Blueseria a la Festa dels Vileros
Cambrils celebra la Festa dels Vileros aquest divendres i La Blueseria serà l'encarregada de posar-hi una bona dosi de blues, amb un repertori que us farà moure l'esquelet!


Divendres 5, 22h - The Crooner a L'Escora
Si voleu acabar el dia a ritme de blues-rock, aquest divendres teniu una cita a L'Escora (Pineda de Mar), amb en Lluís "Nano" Navarro "The Crooner"!
 


Divendres 5, 22h - Pexsom Blues al Verdura i Cultura
Aquest divendres podeu veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". La cita és al Verdura i Cultura (Caldes d'Estrac).
 
 
 


Divendres 5, 23h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Aquest divendres Chino & The Big Bet torna al Harlem, però no és per dirigir una jam (com fan habitualment els dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió els podeu veure acompanyats per una secció de vents, i tots plegats és molt probable que aconsegueixin fer-vos aixecar de la cadira per ballar!


Divendres 5, 23h - Lluís Coloma Trio al Jazz Club La Guitarra
Durant els caps de setmana de juliol i agost trobareu grans formacions de jazz clássic, boogie i blues al Jazz Club La Guitarra (Calella de Palafrugell), i els protagonistes d'aquest divendres són els membres del Lluís Coloma Trio, que estan presentant el seu nou disc, "Boogie Wins Again"!


Dissabte

Dissabte 6, 13h - Atomic Leopards al Craft Barcelona
El Craft Barcelona rep aquest dissabte els Atomic Leopards, que us faran vibrar amb el seu potent rockabilly, blues i swing, mentre feu el "beermut"!

Dissabte 6, 21h - Big Mama & Sister Marion al Balneari Vichy Catalán
Aquest dissabte podeu gaudir d'un concert dedicat a les grans cantants de blues i interpretat per 2 de les grans blueswomen de casa nostra, Big Mama & Sister Marion! A més, el lloc de l'actuació és molt saludable, el Balneari Vichy Catalán
  


Dissabte 6, 23h - Jam al Rocksound amb Tota Blues
Aquest dissabte podeu gaudir de la jam del Rocksound, coordinada per Tota Blues, uns experts en jams i en blues! 
 


Dissabte 6, 23h - Lluís Coloma Trio al Jazz Club La Guitarra
Durant els caps de setmana de juliol i agost trobareu grans formacions de jazz clássic, boogie i blues al Jazz Club La Guitarra (Calella de Palafrugell), i els protagonistes d'aquest dissabte són els membres del Lluís Coloma Trio, que estan presentant el seu nou disc, "Boogie Wins Again"!


Dissabte 6, 23h - Chino & The Big Bet al Sorli Emocions
Chino & The Big Bet seran aquest dissabte al centre comercial Sorli Emocions (Vilassar de Dalt), per compartir amb vosaltres una gran sessió de blues i swing, amb secció de vents inclosa!   


Dissabte 6, 23.30h - Carlos Shelly R&B Band a El Paraigua
Aquest dissabte us espera una gran nit de blues elèctric a El Paraigua de Barcelona, amb Carlos Shelly R&B Band, la formació encapçalada per aquest gran guitarrista que ara presenta el seu nou disc. A disfrutar!


Dissabte 6, 23.30h - The Walking Stick Man al Faristol
El Restaurant Faristol (Altafulla) us ofereix la possibilitat de veure en acció The Walking Stick Man, blues en estat pur seguint la tradició de músics com Sonny Boy Williamson i Howlin' Wolf. Blues sense colorants ni conservants!


Dissabte 6, 23.30h - The Bluesters Duo al Bobby's Free
Aquest dissabte podeu gaudir d'una bona estona de blues i rhythm'n'blues amb The Bluesters Duo! La cita és al Bobby's Free (BCN).
  
 
  


Diumenge

Diumenge 7, 13h - Tota Blues Duo al Craft Barcelona
El Craft Barcelona rep aquest diumenge Tota Blues Duo, que us faran gaudir d'una bona sessió de blues acústic mentre feu el "beermut"!

Diumenge 7, 17h - The Crooner al Santi's Beach Bar
Si voleu passar la sobretaula a ritme de blues-rock, aquest diumenge teniu una cita al Santi's Beach Bar (Pineda), amb en Lluís "Nano" Navarro "The Crooner"! 


Diumenge 7, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 7, 19h - Jam session al Limerick
Amb la jam del Limerick, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers, teniu tots els ingredients per acabar molt bé la setmana, gaudint del blues en estat pur!
ATENCIÓ: durant l'agost no hi ha jams. Tornen al setembre.




Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment