Monday, August 29, 2016

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 29 d'agost)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

PRESENTACIÓ DEL NOU DISC DEL MARC FERRER TRIO AL JAMBOREE!
Aquest dimarts, al Jamboree, podeu assistir a la presentació en directe del nou disc del projecte en solitari d'un gran músic, que és membre de conegudes formacions com The Big Jamboree i Big Dani Pérez.
Es tracta del pianista Marc Ferrer, que ara encapçala el seu propi trio amb la intenció de fer vibrar al públic a ritme de blues i jazz!
Per a aquesta cita tan especial el trio estarà acompanyat per convidats de luxe: Agustí Burriel, Laia Porta, Pau Ruiz, Big Dani Pérez i Gianni Gagliardi.
Dimarts 30, 20 i 22h - Marc Ferrer Trio al Jamboree (BCN)

LLUÍS COLOMA TRIO & DANI NEL·LO AL PARC DEL CLOT!
Aquest dimecres acaba el cicle Música als Parcs amb un gran concert que reuneix el Lluís Coloma Trio i en Dani Nel·lo!
El Parc del Clot és el lloc on podeu gaudir d'aquesta espectacular reunió de grans músics, que us faran moure a ritme de blues, boogie i rhythm'n'blues!
Dimecres 31, 21h - Lluís Coloma Trio & Dani Nel·lo al Parc del Clot (BCN)

NITS DE BLUES AL POBLE ESPANYOL!
Aquest estiu el blues s'ha tornat a instal·lar al Poble Espanyol, i la cosa ha anat tan bé que les "Nits de Blues al Poble Espanyol" continuen durant els dijous de setembre!
El protagonisme d'aquesta setmana és per al blues elèctric, amb Carlos Shelly R&B Band, la formació encapçalada per aquest gran guitarrista que ara presenta el seu nou disc.
Una gran iniciativa de Capibola Blues, que farà que aquest setembre el Poble Espanyol continuï sent el Poble del Blues!    
Dijous 1, 20.30h - Carlos Shelly R&B Band al Poble Espanyol (BCN)

BLUES MESSENGERS SPECIAL REVISITED AL JAMBOREE!
Aquest any es compleixen 25 anys de la inauguració de La Boîte, la històrica sala de Barcelona que va ser el centre de l'escena de blues i música negra en general durant els anys 90.
Lamentablement, el 2000 va tancar les portes però ara teniu 3 dies per reviure l'ambient que hi havia, amb la reunió d'una de les bandes de referència de la sala, els Blues Messengers!
I, per rematar la celebració de manera espectacular, diumenge la banda estarà acompanyat per la Barcelona Big Blues Band (B4)!
La cita és a una sala "germana" de La Boîte, el Jamboree.
Divendres 2, 20 i 22h
Dissabte 3, 20 i 22h  
Diumenge 4, 20 i 22h - amb la B4

CICLE "BLUES SIN CABLES"!
L'històric Barcelona Pipa Club continua endavant amb el seu cicle "Blues sin cables" que, com el seu nom indica, consisteix en una sèrie de concerts acústics, "sense cables ni micròfons... directament a la teva oïda".
En aquest cicle podeu gaudir d'alguns dels millors duos de blues acústic de casa nostra, i els protagonistes d'aquest mes són Chino i Bernat Font, dos grans bluesmen que podeu veure sovint per separat i que ara teniu l'oportunitat de veure junts a l'escenari!
Per gaudir d'aquests concerts no necessitareu cap "endoll"... l'entrada és lliure!
Dissabte 3, 23h - Chino & Bernat Font al Pipa Club (BCN)

__________________________



Dilluns

Error 404: live blues not found.

Dimarts

Dimarts 30, 21h - Lluís Coloma Trio & Balta Bordoy al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar us ha preparat per a aquest dimarts el concert del Lluís Coloma Trio, acompanyat pel guitarrista Balta Bordoy, i això vol dir que us espera una gran sessió de blues i boogie! 


Dimarts 30, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 31, 20h - Chino& Walter Coronda a l'Ultramarinos
Aquest dimecres el local Ultramarinos reuneix dos grans guitarristes, Chino & Walter Coronda, que us faran gaudir d'una gran sessió de blues, jazz i swing!

Dimecres 31, 21h - Bernat Font Trio al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar
us ha preparat una gran sessió de blues, swing i més per a aquest dimecres, amb el Bernat Font Trio! 


Dimecres 31, 21h - The Walking Stick Man al Kult Bar
El Kult Bar (Torredembarra) us ofereix la possibilitat de veure en acció The Walking Stick Man, blues en estat pur seguint la tradició de músics com Sonny Boy Williamson i Howlin' Wolf. Blues sense colorants ni conservants!
 


Dimecres 31, 22.30h - Big Mama & Tota al Harlem Jazz Club
Aquest dimecres podeu veure en acció un duo format per dos grans músics de blues, Big Mama & Tota Blues! La històrica cantant catalana i el gran bluesman argentí establert a Barcelona uneixen les seves forces, per fer-vos gaudir d'una sessió de blues molt especial al Harlem Jazz Club! A disfrutar!

      
Dijous

Dijous 1, 20h - Jam acústica a L'Oncle Jack
L'Oncle Jack és un petit "temple" dedicat al Jack Daniel's que podeu trobar a L'Hospitalet. Això segur que ja és un bon motiu per fer-li una visita, però també en teniu un altre cada primer dijous de mes, una jam de blues acústic!
La jam està coordinada per uns experts en el tema, Tota Blues, o sigui que teniu tots els ingredients per gaudir d'una bona estona de blues en directe!

Dijous 1, 20h - Chino& Walter Coronda a l'Ultramarinos
Aquest dijous el local Ultramarinos reuneix dos grans guitarristes, Chino & Walter Coronda, que us faran gaudir d'una gran sessió de blues, jazz i swing!

Dijous 1, 21h - White Beard al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar us ha preparat una bona sessió de blues per al dijous amb un quartet de grans músics, White Beard!


Dijous 1, 22h - Alan Pardo & Jorge Liñán a L'Astrolabi
Aquest dijous, a L'Astrolabi (BCN), podeu veure en acció Alan Pardo & Jorge Liñán que us oferiran una bona sessió de blues amb el seu toc personal!


Dijous 1, 22.30h - JV & 2MOONS al Harlem Jazz Club
JV & 2MOONS és un trio, encapçalat pel gran Joan Vinyals, que combina el blues amb el rock, i també altres estils com el funk, el reggae i el jazz. Dijous podeu gaudir d'aquesta interessant barreja al Harlem Jazz Club.


Divendres

Divendres 2, 18h - "Tiroteo en Blue Note" al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), us ha preparat un interessant col·loqui-concert que porta per títol "Tiroteo en Blue Note", a càrrec del periodista Manolo López Poy i del pianista David Giorcelli!

Divendres 2, 21h - Sinead Savage & The Flytones al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar us ha preparat una gran sessió de soul'n'blues amb uns especialistes en el tema, Sinead Savage & The Flytones! Fly, baby, fly!

Divendres 2, 22h - Waltrapa & The Cashmakers al Boca Chica
Aquest divendres podeu passar la nit a ritme de Texas blues amb uns experts en el tema, Waltrapa & The Cashmakers! Aquest power trio combina el Texas blues, amb el rhythm'n'blues i el rock'n'roll, i us faran gaudir d'una gran nit de blues al Boca Chica (Sant Antoni de Calonge)!


Divendres 2, 23h - Sweet Marta & Johnny Big Stone a L'Avalanche
L'Avalanche de Puigcerdà és el lloc on aquest divendres podeu veure en acció una gran blueswoman de casa nostra, Sweet Marta! Però la Marta no estarà sola, sinó que tindrà la companyia d'un gran guitarrista, Johnny Big Stone, i els dos us faran gaudir amb un repàs musical a la història del blues!
 


Divendres 2, 23h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Aquest divendres Chino & The Big Bet torna al Harlem, però no és per dirigir una jam (com fan habitualment els dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió els podeu veure acompanyats per una secció de vents, i tots plegats és molt probable que aconsegueixin fer-vos aixecar de la cadira per ballar!


Divendres 2, 23h - Dr. Swinguez al Sis-b
Aquest divendres, al
Sis-b de Malgrat de Mar, teniu una sessió de rhythm'n'blues "curatiu" amb els Dr. Swinguez que us deixarà com nous!


Divendres 2, 23.30h - The Bluesters Duo al Bobby's Free
Aquest divendres podeu gaudir d'una bona estona de blues i rhythm'n'blues amb The Bluesters Duo! La cita és al Bobby's Free (BCN).
  
 
  
 


Divendres 2, 23.30h - The Cool Grinders a El Paraigua
Si voleu gaudir de la nit de divendres una molt bona opció és fer una visita a El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, perquè allà hi podeu veure el concert de The Cool Grinders. Very cool, baby!
 

 
Dissabte

Dissabte 3, 21h - Abrassados por el swing 
L'associació Santako Blues us ha preparat una gran vetllada de blues i boogie al restaurant Abrassados (Santa Coloma), amb una formació que domina el tema, Wax & Boogie!


Dissabte 3, 21h - Alice & The Wonders al Milano Cocktail Bar
Aquest dissabte, al Milano Cocktail Bar, podeu gaudir d'una bona sessió de rhythm'n'blues amb Alice & The Wonders, una banda que us farà gaudir d'un concert trepidant!


Dissabte 3, 22h - The Blues Prisoners a La Perola d'Aira
Després d'un estiu intens i mogut, aquesta setmana es presenta tranquil·la per a The Blues Prisoners, i només faran una sortida del seu "zulo". Dissabte aniran a La Perola d'Aira per gaudir de la cuina d'autor d'aquest restaurant situat enmig de la natura, i per compartir el seu blues presidiari amb el personal.

Diumenge

Diumenge 4, 12.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers al Jazzpetit
El Jazzpetit (BCN) rep aquest diumenge al migdia els reis del riure'n'blues, Txus Blues & Jose Bluefingers! La millor manera de fer el vermut, amb bon blues i bon humor!


Diumenge 4, 12.30h - Johnny Big Stone & Sweet Marta a La Cerveseria Clandestina
L'aperitiu del diumenge és un dels petits plaers d'aquesta vida, però si el feu acompanyat de bon blues llavors ja es converteix en un dels grans plaers d'aquesta vida! Diumenge ho podeu comprovar a La Cerveseria Clandestina, amb un gran duo que us farà gaudir de bon blues, Johnny Big Stone & Sweet Marta!
 


Diumenge 4, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 4, 19h - Jam session al Limerick
Amb la jam del Limerick, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers, teniu tots els ingredients per acabar molt bé la setmana, gaudint del blues en estat pur!

Diumenge 4, 21h - Dr. Swinguez al Milano Cocktail Bar
Aquest diumenge, al
Milano Cocktail Bar, teniu una sessió de rhythm'n'blues "curatiu" amb els Dr. Swinguez que us deixarà com nous!


Diumenge 4, 23h - Pexsom Blues al Hard Rock Cafe
Aquest diumenge podeu veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes. La cita és al Hard Rock Cafe de Barcelona.





Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment