Monday, August 8, 2016

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 8 d'agost)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

CHINO & VÍCTOR PUERTAS AL MILANO COCKTAIL BAR!
Aquest dilluns podeu veure junts dos dels grans bluesmen de casa nostra, en Víctor Puertas i en Chino, i amb ells gaudireu d'una gran sessió de blues acústic!
La cita és al Milano Cocktail Bar.
Dilluns 8, 21h - Chino & Víctor Puertas al Milano Cocktail Bar (BCN)

DUES CITES AMB THE BLUES PRISONERS!
The Blues Prisoners segueixen de doblet en doblet, i aquesta setmana tornen a sortir dues vegades del seu amagatall.
Dimarts han decidit anar a la platja, per relaxar-se una mica, així que aquell dia podeu trobar els dos bluesmen fugitius al Waikiki Cala Montgó de L'Escala, convertits en "The Beach Prisoners"...
Diumenge tornen a la Terra Ferma, on tenen molts còmplices, i en aquesta ocasió aniran a fer el vermut a les Piscines Fondarella - Bar July. Un nou local que es "llança a la piscina" i s'arrisca a acollir dos bluesmen fugitius!
Dimarts 9, 17.30h - Waikiki Cala Montgó (L'Escala)
Diumenge 14, 12h - Bar July (Fondarella)

OPEN GATE AL MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA!
El Museu d'Història de Catalunya, amb la col·laboració de Jazz Terrassa, organitza durant l'estiu el cicle "Veus amb Jazz", i els protagonistes d'aquest dimecres són els Open Gate!
Una reunió de grans músics amb la veu de la gran cantant Susana Sheiman, és a dir que us espera una gran sessió de swing i feeling!
Dimecres 10, 22h - Open Gate al Museu d'Història de Catalunya (BCN)

NITS DE BLUES AL POBLE ESPANYOL!
Aquest estiu el blues es torna a instal·lar al Poble Espanyol, durant els dijous de juliol i agost!
El concert d'aquesta setmana de les "Nits de Blues al Poble Espanyol" té com a protagonistes un trio de grans músics que us farà gaudir d'una gran sessió de blues: Big Mama Montse, Tòfol Martínez i Jordi Cobre... "casi ná"!
Una gran iniciativa de Capibola Blues, que farà que aquest estiu el Poble Espanyol es converteixi en el Poble del Blues! 
Dijous 11, 21h - Big Mama Trio al Poble Espanyol (BCN)

LLUÍS COLOMA TRIO AL FORMATJAZZ!
El Formatjazz és un festival que es celebra a Borredà (Berguedà), organitzat per l'ajuntament de la localitat, Formatge Bauma i La Berguedana de Jazz, i que combina el jazz amb els formatges!
Aquest diumenge el protagonista serà el blues i el boogie del Lluís Coloma Trio, que està presentant el seu nou disc "Boogie Wins Again", i el podreu gaudir mentre assaboriu una selecció de formatges irlandesos. Bon profit!
Diumenge 14, 21h - Lluís Coloma Trio al Formatjazz (Borredà)

__________________________



Dilluns

El blues d'aquest dilluns el teniu als "Destacats de la setmana".

Dimarts

Dimarts 9, 21h - Blues de Picolat al Si Us Plau
Tots els dimarts de juliol i agost, al Si Us Plau de Roses, podeu començar la setmana acompanyats per la banda de blues més important de la Catalunya Nord, Blues de Picolat!
Porten més de 20 anys de carrera, temps que han dedicat a reivindicar la identitat catalana a ritme de blues, amb un gran nombre de concerts i 6 discos.
Ara us alegraran les nits de dimarts al costat del mar!


Dimarts 9, 21h - August Tharrats Trio al Milano Cocktail Bar 
Aquest dimarts l'August Tharrats Trio us espera al
Milano Cocktail Bar, i ja sabeu el que us trobareu, oi? Efectivament, blues i boogie de primera qualitat!  

Dimarts 9, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

El blues d'aquest dimecres el teniu als "Destacats de la setmana".

Dijous

Dijous 11, 21h - Susana Sheiman Trio al Cafè Vienès
Aquest dijous, al Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster de Barcelona), podeu en acció la formació Susana Sheiman Trio, encapçalada per aquesta gran cantant. Gaudireu d'una gran sessió amb molt de swing i feeling!

Dijous 11, 21h - Enma Fernández Band al Milano Cocktail Bar 
El Milano Cocktail Bar rep aquest dijous l'Enma Fernández Band, i això vol dir que us espera una sessió de rhythm'n'blues i rock'n'roll que farà saltar totes les tecles del piano... i les vostres!

Dijous 11, 21 i 22.30h - Triple Treat al Sunset Jazz Club 
El Sunset Jazz Club (Girona) rep aquest dijous el trio Triple Treat, el nou projecte d'en Bernat Font, un dels grans pianistes de casa nostra!

Dijous 11, 21.30h - Pexsom Blues als Jardins del Segrià
Aquest dijous podeu veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". La cita és als Jardins del Segrià (Lleida).
 
 
 


Divendres

Divendres 12, 18h - Atomic Leopards al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana els Atomic Leopards, que us faran vibrar amb el seu potent rockabilly, blues i swing!

Divendres 12, 21h - Amadeu Casas Quartet al Milano Cocktail Bar
Al gran Amadeu Casas el podeu veure aquest divendres al Milano Cocktail Bar acompanyat d'una formació de grans músics! Una bona ocasió de gaudir de la força del blues elèctric de ben a prop!  


Divendres 12, 21.30h - Alan Pardo & Jorge Liñán al Bar Berenguer
Aquest divendres, al Bar Berenguer (Santa Coloma), podeu veure en acció Alan Pardo & Jorge Liñán que us oferiran una bona sessió de blues amb el seu toc personal!


Divendres 12, 21.30h - Pexsom Blues al Solstici Xiringuito
Aquest divendres podeu veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". La cita és al Solstici Xiringuito (Caldes d'Estrac).


Divendres 12, 22h - A Contra Blues al Casal Pere Quart
El Casal Pere Quart de Sabadell és el lloc on aquest divendres podeu veure en acció una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues! Amb ells a dalt de l'escenari pot passar qualsevol cosa, i sempre sorprenen al públic per la seva qualitat i creativitat. A disfrutar!


Divendres 12, 23h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Aquest divendres Chino & The Big Bet torna al Harlem, però no és per dirigir una jam (com fan habitualment els dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió els podeu veure acompanyats per una secció de vents, i tots plegats és molt probable que aconsegueixin fer-vos aixecar de la cadira per ballar!


Divendres 12, 23h - Tori Sparks a L'Avalanche
Si voleu escoltar folk americà combinat amb altres músiques com blues i rock, aquest divendres teniu una experta en el tema a L'Avalanche, la cantant nord-americana Tori Sparks!

Dissabte

Dissabte 13, 13h - The Dog Gones al Craft Barcelona
Aquest dissabte, mentre feu l'aperitiu al Craft Barcelona, podeu veure en acció el nou projecte d'en Jonathan Glanzberg, el duo The Dog Gones, que comparteix amb un altre bon músic nord-americà establert a casa nostra, el baixista Joe Lewis.

Dissabte 13, 17.30h - Atomic Leopards al Waikiki
El Waikiki Cala Montgó (L'Escala), rep aquest dissabte els Atomic Leopards, que us faran vibrar amb el seu potent rockabilly, blues i swing, després de la platja!

Dissabte 13, 21h - Wax & Boogie Rhythm Combo al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar us ha preparat un gran concert per a la nit de dissabte, amb Wax & Boogie Rhtyhm Combo! Us espera una bona sessió de blues, boogie i feeling!


Dissabte 13, 22h - La Blueseria a El Búho
El Búho de L'Hospitalet de l'Infant rep aquest dissabte La Blueseria, una potent banda amb un repertori de blues elèctric que us farà moure l'esquelet!


Dissabte 13, 23.30h - Wax & Boogie a El Paraigua
Si voleu gaudir del blues i el boogie, una molt bona opció és fer una visita a El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, perquè allà hi podeu veure el concert de Wax & Boogie, una de les formacions amb més glamour i feeling de casa nostra.

Diumenge

Diumenge 14, 19.30h - Even Blues a La Capella de Can Gambús
Aquest diumenge, a La Capella de Can Gambús (Sabadell), podeu acabar molt bé la setmana
amb una bona sessió de swing i blues amb Even Blues, una interessant formació que domina el tema!


Diumenge 14, 22h - Alan Pardo a L'Astrolabi
Aquest diumenge, a L'Astrolabi (BCN), podeu veure en acció l'Alan Pardo que us oferirà una bona sessió de blues amb el seu toc personal! I abans (a les 20h) teniu una jam per ser vosaltres els protagonistes! 




Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment