Monday, September 12, 2016

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 12 de setembre)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

NITS DE BLUES AL POBLE ESPANYOL!
Aquest estiu el blues s'ha tornat a instal·lar al Poble Espanyol, i la cosa ha anat tan bé que les "Nits de Blues al Poble Espanyol" continuen durant els dijous de setembre!
Els protagonistes d'aquesta setmana són dos grans músics de casa nostra, Big Mama & Tòfol Martínez, i podeu gaudir amb ells d'una gran sessió de blues a la fresca!
Una gran iniciativa de Capibola Blues, que farà que aquest setembre el Poble Espanyol continuï sent el Poble del Blues!     
Dijous 15, 20.30h - Big Mama & Tòfol Martínez al Poble Espanyol (BCN)

PAQUITO GROOVE BAND PRESENTA DISC AL LUZ DE GAS!
Aquest divendres, al Luz de Gas, podeu veure en acció la Paquito Groove Band, liderada pel pianista i cantant Paquito Cruz, que presenta el seu nou disc "Corre que nos vamos".
Us espera una bona dosi de groove que us durarà tot el cap de setmana! I us la podeu emportar a casa si compreu el disc!
Divendres 16, 21.30h - Paquito Groove Band al Luz de Gas (BCN)

NITS DE CAPIBOLA BLUES AMB ENMA FERNÁNDEZ QUARTET!
Aquest divendres teniu una nova edició de Les Nits de Capibola Blues, amb una sessió de rhythm'n'blues, swing i jazz a l'estil de New Orleans!
Els encarregats de posar-hi la música són els components de l'Enma Fernández Quartet, encapçalats per aquest gran pianista que dóna nom a la formació.
La cita és al Casal de Barri de Prosperitat on segur que es viurà una gran nit!
Divendres 16, 23h - Enma Fernández Quartet al Casal de Barri Prosperitat (BCN)

IV FESTIVAL DE BLUES D'ALBATÀRREC!
Aquesta setmana es celebra la quarta edició del Festival de Blues d'Albatàrrec, organitzat per la Comunitat Blues Lleida.
La programació continua la línia de les anteriors edicions, amb molta qualitat i varietat!
Aquests són els horaris:

Divendres 16,
23.30h - Blas Picón & The Junk Express (Escenari Casal)
01.00h - The Romanticos (Escenari Casal)
03.00h - Jam session (Local de la Comunitat Blues Lleida)

Dissabte 17,
12.00h - Muddy Wine (Escenari Passeig)
18.30h - Conferència musical "Pioneras y damas del blues" amb Manuel López Poy i Miriam Aparicio (Ajuntament, 2n pis)
19.30h - Andhrea & The Black Cats (Escenari Pau Casals)
23.30h - Big Mama Band & Miriam Aparicio (Escenari Casal)
01.00h - The Sick Boys (Escenari Casal)
03.00h - Jam session (Local de la Comunitat Blues Lleida)

Diumenge 18,
12.30h - IV concurs de grups novells

TRIPLE CITA AMB THE BLUES PRISONERS!
Aquesta setmana The Blues Prisoners faran 3 sortides del seu "zulo", concentrades en dos dies...
La primera sortida és el dissabte, per anar al Mercat de Música Viva de Vic, on esperen passar desapercebuts per a la policia, enmig de la gentada i del munt de concerts que hi haurà a la ciutat.
La segona sortida és el diumenge, on tornaran al Mercat de Música Viva de Vic, a temptar la sort per segona vegada. Al final, tanta temeritat els portarà un disgust...
I la tercera sortida també és el diumenge, i després de tocar a Vic aniran cap a Mollerussa per visitar una sala còmplice, la Sala One.
Que Sant Muddy Waters protegeixi aquests inconscients!
Dissabte 17, 18h - Passatge Can Mastrot (Vic)
Diumenge 18, 16h - Carrer Sant Pere, 9 (Vic)
Diumenge 18, 19.30h - Sala One (Mollerussa)

NOVA BANDA NASCUDA DE L'ESCOLA DE BLUES DE BARCELONA!
Aquest diumenge, a la Festa Major de Verdum (BCN), podeu veure el naixement d'una nova banda de blues sorgida de la "pedrera" de l'Escola de Blues de Barcelona!
La banda es diu Simews Shocks, i està formada per alumnes de l'escola i per alguns antics membres de la banda Mancuso.
La família del blues català continua creixent!
Diumenge 18, 13.30h - Simews Shocks a la marquesina de Via Júlia (BCN)


__________________________



Dilluns

Error 404: live blues not found.

Dimarts

Dimarts 13, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 13, 21h - August Tharrats Trio al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar està formant una "plantilla" de luxe, amb alguns dels millors músics de blues de la ciutat com, per exemple, l'August Tharrats Trio! El mestre Tharrats és un dels pioners del piano boogie a casa nostra, i és un plaer poder-lo veure tocar de ben a prop!

Dimecres

Dimecres 14, 20h - Jam session acústica a l'Espai Calàbria 66
La jam del Bar Prize està pensada per gaudir del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi! Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!

Dimecres 14, 21h - Marc Ferrer Trio al Milano Cocktail Bar 
El
Milano Cocktail Bar rep dimecres el pianista Marc Ferrer, que ara encapçala el seu propi trio amb la intenció de fer vibrar al públic a ritme de blues i jazz!

Dimecres 14, 22h - Jam session al Soda Acústic
Si voleu gaudir d'una jam que combina el blues i altres estils de música negra, cada dimecres en teniu una al Soda Acústic (BCN), i els músics encarregats de coordinar-la són: Andreu Martínez, Martín Laportilla i Didak Fernández. Una bona manera d'acabar la nit a ritme de soul, blues i funk!


Dijous

Dijous 15, 21h – Doc Scanlon Trio al Cafè Vienès
Periòdicament el Cafè Vienès, de l'Hotel Casa Fuster de Barcelona, rep la visita d'un gran contrabaixista nord-americà, Doc Scanlon, i aquest dijous és un d'aquests dies. Aprofiteu l'ocasió!

Dijous 15, 21h - A Contra Blues al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar és el lloc on aquest dijous podeu veure en acció una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues! Amb ells a dalt de l'escenari pot passar qualsevol cosa, i sempre sorprenen al públic per la seva qualitat i creativitat. A disfrutar!


Divendres

Divendres 16, 18h - Miquel Roldán Swingtet Trio al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana Miquel Roldán Swingtet Trio, una bona formació encapçalada per aquest jove cantant, que us oferirà una gran sessió de swing a l'estil dels grans crooners americans.

Divendres 16, 20.30 i 22.30h - Big Mama & Sister Marion al Nota 79
Us agradaria començar el cap de setmana gaudint d'un concert amb 2 de les grans blueswomen de casa nostra? Doncs exactament això és el que us espera aquest divendres al Nota 79 (BCN) amb Big Mama & Sister Marion!  


Divendres 16, 21h - Magnolia al Milano Cocktail Bar
Magnolia és el suggerent nom d'un dels projectes de la gran cantant Myriam Swanson, i es tracta d'un quartet de luxe amb un repertori de cantants mítiques de blues i jazz. Aquest divendres els podeu veure al Milano Cocktail Bar!

Divendres 16, 23h - Alan Pardo Duet al Sis-b
El Sis-b (Malgrat de Mar) rep aquest divendres un gran guitarrista de casa l'Alan Pardo, acompanyat per un bufallaunes fugitiu i malalt de blues, un tal Lluís Souto, i tots dos us oferiran una bona dosi de blues acústic!


Divendres 16, 23.30h - The Walking Stick Man a La Caleta
La Caleta (Premià de Mar) us ofereix la possibilitat de veure en acció The Walking Stick Man, i gaudir del seu blues en estat pur seguint la tradició de músics com Sonny Boy Williamson i Howlin' Wolf!

Divendres 16, 23.30h - Atomic Leopards al Bobby's Free
El Bobby's Free (BCN) us ha preparat una gran sessió de rockabilly i rhythm'n'blues amb uns experts en el tema, els Atomic Leopards!

Dissabte

Dissabte 17, 13h - Charlie Yáñez & Steve de Swardt al Craft Barcelona
El Craft Barcelona us ha preparat una bona sessió de blues amb 2 grans músics de casa nostra, Charlie Yáñez & Steve de Swardt! A disfrutar!
 


Dissabte 17, 19.30h - La Teoría del Taburete al Max & Max Bar
Aquest dissabte, al Max & Max Bar (Passatge Argullós, 10-12, BCN), podeu veure en acció La Teoría del Taburete, un gran trio que combina classe i feeling en la seva personal manera d'interpretar el blues! I ara amb nova cantant!


Dissabte 17, 20h - The Romanticos a la Societat de Blues de Rubí
A la Societat de Blues de Rubí
podeu veure en acció un gran bluesman del País Basc, el cantant i guitarrista Iker Piris, amb a la seva banda, The Romanticos! La cita és a l'Espai Cultural de la CGT

Dissabte 17, 20.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers al Honky Tonk
Els grans Txus Blues & Jose Bluefingers són uns habituals del Honky Tonk (i de gran part de les sales de tot el país!), i és que el seu riure'n'blues és una aposta segura per passar una estona de bon blues i bon humor!


Dissabte 17, 21h - Tota Blues Duo a Celrà
Tota Blues Duo seran aquest dissabte a la Plaça de l'Església de Celrà, i us oferiran una bona sessió de blues de Chicago en format acústic!


Dissabte 17, 22.30h – Cotton Roots a The Philharmonic
Els Cotton Roots seran a The Philharmonic la nit de dissabte, per compartir amb vosaltres una gran sessió de blues rural! Back to the roots, baby!


Dissabte 17, 23h - Aishah Davis Band al Bluesman Cocktail Bar 
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace) us ha preparat un bon concert de blues, soul i rhythm'n'blues per al dissabte, amb Aishah Davis Band. Una gran cantant acompanyada per una banda de grans músics, tots ells amb molta experiència, o sigui que teniu tots els ingredients per passar una gran nit!


Dissabte 17, 23h - Lluís Coloma Trio al Jazz Club La Guitarra
Aquest dissabte és l'últim concert de la temporada al Jazz Club La Guitarra (Calella de Palafrugell), i els protagonistes són els membres del Lluís Coloma Trio, amb el seu blues i boogie. Això sí que és acabar bé!


Dissabte 17, 23.30h - The Dog Gones al Bobby's Free
Aquest dissabte, al Bobby's Free (BCN), podeu veure en acció el nou projecte d'en Jonathan Glanzberg, el duo The Dog Gones, que comparteix amb un altre bon músic nord-americà establert a casa nostra, el baixista Joe Lewis


Diumenge

Diumenge 18, 13h - Larry Smith & Toni Albors al Craft Barcelona
El Craft Barcelona us ha preparat un bon "beermut" de blues-rock amb Larry Smith & Toni Albors! Bon profit!


Diumenge 18, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 18, 19h - Jam session al Limerick
Amb la jam del Limerick, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers, teniu tots els ingredients per acabar molt bé la setmana, gaudint del blues en estat pur!



Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment