Monday, September 5, 2016

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 5 de setembre)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

NITS DE BLUES AL POBLE ESPANYOL!
Aquest estiu el blues s'ha tornat a instal·lar al Poble Espanyol, i la cosa ha anat tan bé que les "Nits de Blues al Poble Espanyol" continuen durant els dijous de setembre!
El protagonista d'aquesta setmana és un trio que us farà gaudir amb el ritme del fingerpickin', el hot blues, l'early jazz i el hillbilly! El seu nom? The Flat Pack! 
Una gran iniciativa de Capibola Blues, que farà que aquest setembre el Poble Espanyol continuï sent el Poble del Blues!     
Dijous 8, 20.30h - The Flat Pack al Poble Espanyol (BCN)

B4 & BIG DANI PÉREZ & MYRIAM SWANSON A LA FESTA MAJOR DE LLINARS!
Aquest dijous, a la Festa Major de Llinars del Vallès, podeu gaudir d'una nit de blues espectacular, amb la Barcelona Big Blues Band (B4)!
Com el seu nom indica, la B4 és una banda de blues mooooolt gran, pel nombre de components i per la seva qualitat i, per si això no fos prou, acostuma a actuar acompanyada de convidats de luxe.
En aquesta ocasió, tindrà 2 convidats de referència en el
rhythm'n'blues de casa nostra, la Myriam Swanson a la veu i en Big Dani Pérez al saxo. Espectacular!
El concert és a la Pista Annexa i està organitzat per l'Associació de Dones de Llinars del Vallès.
Dijous 8, 22.30h - B4 & Big Dani & Myriam Swanson a Llinars del Vallès  

A CONTRA BLUES DE FESTA MAJOR!
Aquesta setmana els A Contra Blues, se'n van de Festa Major... per partida doble!
La Festa Major de La Salut i la Festa Major de Poblenou reben aquesta banda especialista en convertir els seus concerts en una festa de blues i molt més!
Divendres 9, 23h - Rambla Mercedes (BCN)
Dissabte 10, 23.55h - Carrer Marià Aguiló (BCN)

MYRIAM SWANSON & AMADEU CASAS AL FESTIVAL DE JAZZ COSTA BRAVA!
El Festival de Jazz Costa Brava (Palafrugell) rep aquest dissabte Myriam Swanson & Amadeu Casas, dos grans músics de casa nostra que us faran gaudir amb el seu early blues mood ple de feeling!
Dissabte 10, 11.30h - Myriam Swanson & Amadeu Casas a Palafrugell

THE WALKING STICK MAN A LA FIRA RETROMOTO!
De divendres a diumenge es celebra la fira RetroMoto a La Farga de L'Hospitalet i, entre les moltes activitats previstes, dissabte hi podeu veure en acció The Walking Stick Man

Tindreu 2 session de blues en estat pur seguint la tradició de músics com Sonny Boy Williamson i Howlin' Wolf. 
Blues sense colorants ni conservants! 
Dissabte 10, 12 i 17h - The Walking Stick Man al RetroMoto (L'Hospitalet)

SWEET MARTA & THE BLUES WORKERS A LA TORRE DE LES ARTS!
Aquest dissabte, a La Torre de Les Arts (Montbrió del Camp), podeu veure en acció Sweet Marta & The Blues Workers, és a dir la gran harmonicista i cantant Marta Suñé acompanyada pels integrants del gran trio Johnny Big Stone & The Blues Workers!
Us espera una gran nit de blues amb molt de ritme!
Dissabte 10, 22h - Sweet Marta & The Blues Workers a La Torre de Les Arts (Montbrió)

TXUS BLUES & JOSE BLUEFINGERS A LES FESTES D'HORTA!
Aquesta setmana comencen les Festes d'Horta, aquest popular barri de BCN, i el diumenge hi haurà una festa "doble": el concert de Txus Blues & Jose Bluefingers!
Un concert d'aquest parell de cracks del riure'n'blues sempre és una festa, però en aquesta ocasió també serà un acte solidari organitzat pel Grup de Cooperació Aguiluchos.
A col·laborar amb un somriure a la Plaça de les Masies (al costat de la Plaça d'Eivissa)!
Diumenge 11, 18.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers a les Festes d'Horta


__________________________



Dilluns

Dilluns 5, 18h - Wax & Boogie a la Festa Major de Sentmenat
Aquest dilluns, a la Festa Major de Sentmenat, podeu veure en acció uns especialistes en donar al blues i el boogie un toc de glamour i feeling. Com ja haureu endevinat, es tracta de Wax & Boogie! A disfrutar! 

Dilluns 5, 21h - Triple Treat al Milano Cocktail Bar 
El Milano Cocktail Bar rep aquest dilluns el trio Triple Treat, que us farà gaudir d'una gran sessió de jazz i swing. Gaudireu el triple!


Dimarts

Dimarts 6, 21h - Big Mama & Sister Marion al Milano Cocktail Bar
Us agradaria gaudir d'un concert amb 2 de les grans blueswomen de casa nostra? Doncs exactament això és el que us espera aquest dimarts al Milano Cocktail Bar amb Big Mama & Sister Marion!


Dimecres

Dimecres 7, 21h - Paquito Groove Band al Milano Cocktail Bar
Una bona manera de passar la nit de dimecres és amb una dosi de groove, i això és el que us donarà la Paquito Groove Band, el projecte personal d'un dels grans bateries de casa nostra, Marc Ruiz! La cita és al Milano Cocktail Bar.

Dijous

Dijous 8, 21h - Wax & Boogie al Cafè Vienès
El Cafè Vienès, de l'Hotel Casa Fuster de Barcelona, rep aquest dijous uns especialistes en donar al blues i el boogie un toc de glamour i feeling. Com ja haureu endevinat, es tracta de Wax & Boogie! A disfrutar! 

Dijous 8, 21h - Koko Jean & The Tonics al Milano Cocktail Bar
Aquest dijous podeu veure en acció Koko Jean & The Tonics! Es tracta d'un quartet de músics espectaculars, que s'han reunit en aquesta banda per oferir-vos una combinació explosiva de soul i blues, com podreu comprovar vosaltres mateixos! La cita és al Milano Cocktail Bar.

Dijous 8, 21h - Tota Blues Duo & Cristian Moya a l'Hotel Neri
L'Hotel Neri (BCN) us ha preparat una bona sessió de Chicago blues (en format acústic) amb uns experts en el tema, Tota Blues Duo i Cristian Moya

Dijous 8, 23h - Less Is More a L'Avalanche
L'Avalanche (Puigcerdà) us ha preparat una bona sessió de blues i soul amb Less Is More, per gaudir-ne la nit de dijous!


Divendres

Divendres 9, 18h - Scaramouche al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), us ha preparat una sessió de swing i jazz manouche amb un formació que domina el tema, Scaramouche!

Divendres 9, 21h - Alan Pardo al Pla de la Calma
Aquest divendres, al Pla de la Calma (Cardedeu), podeu veure en acció l'Alan Pardo que us oferirà una bona sessió de blues amb el seu toc personal!


Divendres 9, 21h - Big Dani Pérez Organic Trio al Milano Cocktail Bar
Aquest divendres el Milano Cocktail Bar rep el Big Dani Pérez Organic Trio, format per Big Dani, Víctor Puertas i Marc Ruiz, 3 dels millors músics de rhythm'n'blues de la ciutat que us posaran el ritme al cos!

Divendres 9, 22h - Sweet Marta & Johnny Big Stone a Les Dues Sicílies
Les Dues Sicílies (BCN) és el lloc on aquest divendres podeu veure en acció una gran blueswoman de casa nostra, Sweet Marta! Però la Marta no estarà sola, sinó que tindrà la companyia d'un gran guitarrista, Johnny Big Stone, i els dos us faran gaudir amb el ritme de blues!

 
Divendres 9, 23h - Aishah Davis Band al Bluesman Cocktail Bar 
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace) us ha preparat un bon concert de blues, soul i rhythm'n'blues per al divendres, amb Aishah Davis Band. Una gran cantant acompanyada per una banda de grans músics, tots ells amb molta experiència, o sigui que teniu tots els ingredients per passar una gran nit!

Divendres 9, 23.30h - Atomic Leopards al Bobby's Free
El Bobby's Free (BCN) us ha preparat una gran sessió de rockabilly i rhythm'n'blues amb uns experts en el tema, els Atomic Leopards!

Divendres 9, 23.30h - Mr. Shingles a El Paraigua
Aquest divendres, a
El Paraigua, podeu passar la nit amb Mr. Shingles, un gran trio que us farà gaudir del so i el ritme del Chicago dels anys 50 i 60! 

Dissabte

Dissabte 10, 12h - Wax & Boogie a Solsona
Aquest dissabte, a la Plaça de la Catedral de Solsona, podeu veure en acció uns especialistes en donar al blues i el boogie un toc de glamour i feeling. Com ja haureu endevinat, es tracta de Wax & Boogie! A disfrutar! 

Dissabte 10, 13h - Salt & Soul al Craft Barcelona
El Craft Barcelona us ha preparat un bon vermut per al dissabte amb Salt & Soul, un duo que us farà gaudir d'una sessió de soul, jazz i pop!


Dissabte 10, 18h - The Park Band a la Festa Major del Carrer Argentona
Aquests dies s'està celebrant la Festa Major del Carrer Argentona (BCN) i dissabte hi haurà espai per al blues-rock, amb el concert de The Park Band. Bon ambient, bona música... a gaudir de la festa!   


Dissabte 10, 21h - Marga Mbande Quartet al Milano Cocktail Bar
Aquest dissabte el
Milano Cocktail Bar rep Marga Mbande, una cantant de veu suggerent que us farà gaudir del blues, el soul i el funk!

Dissabte 10, 21h - Tota Blues Trio a l'Hotel Grand Marina
Tota Blues Trio seran aquest dissabte a l'Hotel Grand Marina de Barcelona. Blues de luxe a un hotel de luxe!


Dissabte 10, 23.30h - Jodie Cash al Craft Barcelona
El Craft Barcelona us ha preparat un bon concert per a la nit de dissabte amb Jodie Cash, una cantant que us farà gaudir d'una gran sessió de rock'n'roll, country i blues! 


Dissabte 10, 23.30h - Sinead Savage & The Flytones a El Paraigua
El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, us ha preparat una gran sessió de soul'n'blues amb uns especialistes en el tema, Sinead Savage & The Flytones! Fly, baby, fly!
  


Diumenge

Diumenge 11, 18h - The Rusties a les Festes del Tura
Aquesta Diada la podeu celebrar amb l'Independent Blues de The Rusties, una banda que aposta pel rhythm'n'blues i el blues de Chicago i que us treurà el rovell de sobre! La cita és a les Festes del Tura d'Olot.

Diumenge 11, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 11, 19h - Jam session al Limerick
Amb la jam del Limerick, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers, teniu tots els ingredients per acabar molt bé la setmana, gaudint del blues en estat pur!

Diumenge 11, 19h - A Contra Blues al Chiringuito Ananda
El Chiringuito Ananda (Castelldefels) és el lloc on aquest diumenge podeu veure en acció una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues! Amb ells a dalt de l'escenari pot passar qualsevol cosa, i sempre sorprenen al públic per la seva qualitat i creativitat. A disfrutar!
 

Diumenge 11, 21h - Víctor Puertas & The Mellow Tones al Milano Cocktail Bar
Aquest diumenge podeu veure un repòquer de grans bluesmen de casa nostra, Víctor Puertas & The Mellow Tones! En aquest projecte el gran Víctor està molt ben acompanyat per una potent banda, i el resultat és... espectacular! La cita és al Milano Cocktail Bar.




Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment