Monday, March 27, 2017

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 27 de març)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Bad Music Radio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Just Blues de Ràdio Desvern, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Va de Swing de Sants3Ràdio i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).

Destacats de la setmana

POCKET CONCERTS: TRIBUT A BESSIE SMITH!
Aquest divendres teniu una cita especial dels Pocket Concerts de Bad Music, amb un tribut a una històrica cantant de blues, Bessie Smith!
El Marc Ferrer Trio i la cantant Laia Porta seran els encarregats d'interpretar el repertori de l'"Emperadriu del Blues", i abans podeu conèixer més detalls de la seva vida, amb una interessant conferència a càrrec del periodista i escriptor Manuel López Poy!
Com sempre, la cita és al Centre Cultural Collblanc-Torrassa.  
Divendres 31, 21h - Pocket Concerts al Centre Cultural Collblanc-Torrassa (L'Hospitalet)

MITCH LADDIE BAND AL ROCK & APPLES!
El Rock & Apples rep divendres la formació d'un jove i virtuós guitarrista britànic, Mitch Laddie Band!
Es tracta d'un power trio que ja té 3 discos al mercat, i un directe contundent que està rebent molt bones crítiques per tot Europa.
Prepareu-vos per gaudir d'una gran descàrrega de blues-rock!
Divendres 31, 22.30h - Mitch Laddie Band al Rock & Apples (Calella)

THE BREW A CATALUNYA!
Aquesta setmana teniu dues oportunitats per veure en acció The Brew, una contundent banda britànica de blues-rock, que ja ens ha visitat en alguna altra ocasió.
Actualment tenen 6 discos editats, i el seu directe contundent es una garantia per gaudir d'un gran concert!
Divendres 31, 22h - Sala Zero (Tarragona)
Dissabte 1, 20.30h - Fàbrica Llobet (Calella)

FESTIVAL DE JAZZ DE TERRASSA!
Tercera, i última, setmana del 36è Festival de Jazz de Terrassa i, a més de jazz, també teniu blues, soul, swing...
A gaudir amb les diverses vessants de la música negra!

Divendres 31, 
22h - Antonio Serrano "Tootsology" + Ignasi Terraza Trio & Luigi Grasso a la Nova Jazz Cava

Dissabte 1, 
12h - The Soul Beams a la Plaça Vella
   
Diumenge 2, 
12h - Txell Sust & August Tharrats Trio a la Plaça Catalunya


MESTRES DEL BLUES A L'ESCOLA DE BLUES!
L'Escola de Blues de Barcelona us ha preparat una gran sessió de blues per al dissabte, amb alguns dels seus antics i actuals professors!
Big Mama, Regi Vilardell, Johnny Big Stone, Little Jordi, Bernat Font i Big Dani Pérez, us oferiran un concert que crearà escola!
No us salteu aquesta classe!
Dissabte 1, 22h - Mestres del Blues a l'Escola de Blues (BCN)

RED MOSQUITOS AL NOTA79!
Aquest dissabte teniu una nova oportunitat per gaudir en directe dels Red Mosquitos!
Es tracta de la formació del gran guitarrista Agustí Mas, on està acompanyat per dos dels germans Planells (l'Oriol i el Joan Pere) i pel Nacho Olivar, i tots plegats experimenten amb el blues-rock al més pur estil dels anys 60 i 70.
La cita és al Nota79.
Dissabte 1, 22.30h - Red Mosquitos al Nota79 (BCN)


__________________________


Dilluns

Error 404: live blues not found.

Dimarts

Dimarts 28, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 28, 20h - The Dog Gones a la Gran Bodega Saltó
Aquest dimarts, a la Gran Bodega Saltó (BCN), podeu veure en acció un dels projectes d'en Jonathan Glanzberg, el duo The Dog Gones, que comparteix amb un altre bon músic nord-americà establert a casa nostra, el baixista Joe Lewis. El "preu" de l'entrada és una ampolla d'oli que s'entregarà posteriorment a l'ONG Bona Voluntat en Acció, que s'encarrega d'ajudar a les persones més necessitades del barri del Poble Sec.

Dimarts 28, 20.30h - Jam session al Jazzpetit
Els dimarts teniu jam al Jazzpetit, amb una formació veterana de casa nostra, Los Lester! A gaudir del blues amb aquests músics experts en el tema!

Dimarts 28, 21h - Jam session al Milano Cocktail Bar
Els dimarts teniu la jam Milano Cocktail Bar, coordinada per Anton Jarl i Matías Míguez, dos grans músics i uns habituals de la sala. Es tracta d'una jam centrada en el jazz i el blues, però també està oberta a altres estils.

Dimarts 28, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 29, 21h - Chino & The Big Bet al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar us ha preparat una bona sessió de swing'n'blues amb uns experts en el tema, Chino & The Big Bet! 

Dimecres 29, 21h - Jam session al Bar de l'Ateneu
El Bar de l'Ateneu de Cerdanyola també s'apunta a l'extens circuit de jams de blues, i cada dimecres reunirà la Merchán & Mas Blues Band (Professor Merchán, Agustí Mas i Gastón Aguirre) perquè us acompanyin amb el seu i el vostre blues!

Dimecres 29, 22.30h - Big Mama & Tota al Harlem
Aquest dimecres podeu veure en acció el duo format per Big Mama & Tota, una gran combinació que us farà gaudir d'una gran sessió de blues al Harlem Jazz Club!

Dijous


Dijous 30, 19h - Wax & Boogie a l'Hotel Omm
Si voleu passar la tarda de dijous a ritme de blues i boogie, teniu una cita a l'Hotel Omm amb uns especialistes en el tema, Wax & Boogie!

Dijous 30, 20.30h - Jam session al Bar Lips
El Bar Lips (BCN) també té la seva jam dedicada al blues, i al rock'n'roll, i la cita és els dijous, amb Agustí Mas, Professor Merchan i Gastón Aguirre. A gaudir de la música improvisada, "tal com raja"!

Dijous 30, 21h - Jazz Classic Quartet al Cafè Vienès 
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster) és com la "casa" del Jazz Classic Quartet, llavors podem dir que aquesta banda torna a casa aquest dijous. Oriol Romaní, Òscar Font, Federico Mazzanti i Queralt Camps us portaran de viatge cap als anys 20 i 30 sense que us hàgiu de moure de la sala! 

Dijous 30, 21h - The Rhythm Treasures al Milano Cocktail Bar
Aquest dijous, al Milano Cocktail Bar, podeu veure en podeu veure en acció un altre dels projectes de la gran cantant Myriam Swanson, The Rhythm Treasures, una banda de luxe que us oferirà una nit salvatge de rhythm'n'blues! Esteu a punt per descobrir aquest tresor del ritme?


Dijous 30, 22h - Jam session al Pipa Club
Aquest dijous teniu una cita amb la jam session del Barcelona Pipa Club! Cada setmana podeu compartir escenari amb alguns dels grans músics de blues de casa nostra!

Dijous 30, 22.30h - Just For Funk al Harlem
El Harlem Jazz Club us ha preparat una bona sessió de funk i groove amb Just For Funk, una banda formada per músics de diferents països que us faran ballar al ritme de la música negra!

Divendres
 

Divendres 31, 18h - The Blues Prisoners al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana dos "perillosos fugitius" que estan en cerca i captura des de... 1980! Ells són The Blues Prisoners, i l'únic "perill" que correu és que us robin... el cor amb el seu blues. De tota manera, vigileu bé la cartera, per si de cas...


Divendres 31, 20.30h - The Dog Gones a La Createca
Aquest divendres, a La Createca (BCN), podeu veure en acció un dels projectes d'en Jonathan Glanzberg, el duo The Dog Gones, que comparteix amb un altre bon músic nord-americà establert a casa nostra, el baixista Joe Lewis.

Divendres 31, 21h - CG5 al Milano Cocktail Bar
CG5 és el quintet d'en Cece Giannotti, i aquest divendres podeu veure'l en acció al Milano Cocktail Bar. Amb aquesta formació en Cece combina el blues amb la música alternativa i el rock, donant-li a tot plegat un ambient gairebé de banda sonora. Molt interessant!

Divendres 31, 21h - Sweet Marta & The Blues Shackers a La Sedeta
Sweet Marta & The Blues Shackers us esperen divendres al centre cívic La Sedeta (BCN), per començar el cap de setmana a ritme de bon blues!

Divendres 31, 21.30h - The Incorregibles Blues Band a El Cafè Rock & Roll
Aquest divendres, a El Cafè Rock & Roll (BCN), podeu començar el cap de setmana a ritme de blues amb The Incorregibles Blues Band!

Divendres 31, 23h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Chino & The Big Bet tornen al Harlem aquest divendres, però no per dirigir una jam (com fan cada dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió estaran acompanyats per una secció de vents, i tots plegats aconseguiran fer-vos aixecar de la cadira per ballar al seu ritme!


Divendres 31, 23h - Jam session al Grizzly 72 Sports Bar
El Grizzly 72 Sports Bar (BCN) us ha preparat una nit de divendres molt intensa de blues-rock, amb la jam coordinada per en Larry Smith!


Divendres 31, 23.30h - Johnny Big Stone & The Blues Workers a El Paraigua
El Paraigua (BCN) us ha preparat una bona sessió de blues amb un dels grans trios de casa nostra, Johnny Big Stone & The Blues Workers!

Divendres 31, 23.30h - Atomic Leopards al Bobby's Free
Si voleu començar el cap de setmana a ritme de rockabilly i rhythm'n'blues, divendres teniu una cita amb els Atomic Leopards al Bobby's Free (BCN).

Dissabte

Dissabte 1, 13h - Atomic Leopards al Craft Barcelona
El Craft Barcelona rep aquest dissabte els Atomic Leopards, que us faran vibrar amb el seu potent rockabilly, blues i swing, mentre feu el "beermut"! 

Dissabte 1, 19h - Big Dani Five a El Centre
La Xarxa Jazz Class us ha preparat una gran nit de swing, jumpin' jive, rhythm'n'blues i rock'n'roll amb uns experts en el tema, Big Dani Five! La cita és a El Centre Moral de Gràcia.

Dissabte 1, 20.30h - Daniel Foll al Honky Tonk
En Daniel Foll, un gran pianista de casa nostra, està presentant aquests dies el seu espectacle "Trànsit Emocional", on combina la poesia amb la música negra. Dissabte la cita és al Honky Tonk (BCN).

Dissabte 1, 21h - Wax & Boogie al Milano Cocktail Bar
Wax & Boogie us esperen al Milano Cocktail Bar aquest dissabte, per començar una llarga nit a ritme de blues i boogie!

Dissabte 1, 23h - Charlie Yáñez Trio a The 1916 Irish Pub
The 1916 Irish Pub (Cerdanyola) us ha preparat una bona sessió de blues amb la formació d'un gran músic de casa nostra, el Charlie Yáñez Trio!

Dissabte 1, 23h - La Kozmic Band al Rock & Apples
Si voleu reviure la intensitat d'un concert de la mítica Janis Joplin hi ha una banda que us pot ajudar, La Kozmic Band! Aquest tribut us aproparà a l'experiència de veure un concert d'ella, i dissabte ho podeu comprovar a la sala Rock & Apples (Calella)!  


Dissabte 1, 23.30h - Wax & Boogie a El Paraigua
Si voleu gaudir del blues i el boogie, una molt bona opció és fer una visita a El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, perquè allà hi podeu veure el concert de Wax & Boogie, una de les formacions amb més glamour i feeling de casa nostra. 


Dissabte 1, 23.30h - Mr. Sixty a La Torre de les Arts
La Torre de les Arts (Montbrió) rep aquest dissabte el nou projecte del gran bluesman americà Mike Shannon, la banda Mr. Sixty! Us espera una gran sessió de rock&blues old school!

Diumenge 


Diumenge 2, 11h - Simews Shocks al Castell de Torre Baró
Aquest diumenge teniu una sessió de blues matinal amb la banda Simews Shocks i en un marc incomparable (que diria aquell), el Castell de Torre Baró!

Diumenge 2, 12h - The Park Band al Parc de les Aigües
Si voleu gaudir d'una bona arrossada a ritme de blues, aquest diumenge ho podeu fer al Parc de les Aigües (BCN), amb The Park Band! 

Diumenge 2, 12.30h - Johnny Big Stone & The Blues Workers al Restaurant Shapó
Si voleu fer l'aperitiu del diumenge a ritme de blues, teniu una bona opció al Restaurant Shapó (Cerdanyola) amb un gran trio de casa nostra, Johnny Big Stone & The Blues Workers!

Diumenge 2, 12.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers al Jazzpetit
El vermut del diumenge és un moment de la setmana molt especial, però si el combineu amb bon blues i bon humor, llavors l'experiència ja és inoblidable! Ho podeu comprovar vosaltres mateixos al Jazzpetit amb els reis del riure'n'blues, Txus Blues & Jose Bluefingers!


Diumenge 2, 12.30h - Dani Nel·lo a El Celler
En Dani Nel·lo té un nou disc que porta per títol "Los Saxofonistas Salvajes", i aquests dies n'està fent la presentació en directe. Diumenge teniu l'oportunitat de gaudir-ne mentre feu el vermut a El Celler de Rubí!

Diumenge 2, 12.30h - Chino a La Cerveseria Clandestina
L'aperitiu del diumenge és un dels petits plaers d'aquesta vida, però si el feu acompanyat de bon blues llavors ja es converteix en un dels grans plaers d'aquesta vida! Diumenge ho podeu comprovar a La Cerveseria Clandestina, amb un gran bluesman, en Chino Swingslide!

Diumenge 2, 12.30h - Atomic Leopards al Mat Bares
Si voleu fer l'aperitiu a ritme de rockabilly i rhythm'n'blues, diumenge teniu una cita amb els Atomic Leopards al Mat Bares (Terrassa)! 

Diumenge 2, 12.30h - Sergi Estella a La Trama
Aquest diumenge, a La Trama Taverna Popular (Sentmenat), podeu fer l'aperitiu a ritme de ferralla, sexe i rock'n'roll amb en Sergi Estella

Diumenge 2, 13h - Tota Blues Duo al Craft Barcelona
El Craft Barcelona us ha preparat un bon "beermut" de blues acústic amb dos grans músics de casa nostra, Tota Blues Duo!
 

Diumenge 2, 16.30h - A Contra Blues al Razzmatazz
VenTú! ha muntat un bon sarau al Razzmatazz per rebre la primavera i, entre les diverses actuacions programades, hi trobareu els A Contra Blues! A gaudir!

Diumenge 2, 18h - Jam session de l'Escola de Blues
L'Escola de Blues de Barcelona (situada al Poble Espanyol) torna a programar la seva jam session setmanal,  dirigida per professors de l'escola i amb un protagonisme destacat per als alumnes, els joves valors del blues de casa nostra.Ara canvia de dia i passa al diumenge, o sigui que és una bona opció per acabar la setmana a ritme de blues!
Cal inscripció prèvia a secretaria@escolablues.com, o al Facebook de l'Escola.


Diumenge 2, 18.30h – Jam Session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club del Taller de Músics és una bona manera d'acabar la setmana, gaudint del blues i els seus "fills": rock, soul, pop…


Diumenge 2, 20h - Sweet Marta & The Blues Shakers a La Traviesa
La Traviesa us ha preparat una sessió de blues elèctric que us "sacsejarà" i us carregarà les piles per a la propera setmana! Els encarregats de fer-ho possible són Sweet Marta & The Blues Shakers!

Diumenge 2, 20.30h - Blas Picón & Oscar Rabadán al Honky Tonk
Si voleu acabar la setmana deixant sortir el vostre "costat fosc", diumenge teniu una cita amb Blas Picón & Oscar Rabadán al Honky Tonk!

Diumenge 2, 21h - The Teasers al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar us ha preparat un bon concert de blues elèctric per acomiadar la setmana, amb la banda The Teasers!


Diumenge 2, 21h - Pexsom Blues al Bar Victòria
Aquest diumenge, al Bar Victòria (Miami Platja), us esperen els Pexsom Blues per compartir una nit d'homenatge a l'Elvis!


Salut i blues!

No comments:

Post a Comment