Monday, April 3, 2017

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 3 d'abril)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Bad Music Radio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Just Blues de Ràdio Desvern, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Va de Swing de Sants3Ràdio i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).

Destacats de la setmana

NOVA JAM DE BLUES A BARCELONA!
La família de les jams de blues que es fan a Barcelona continua creixent (ja fa temps que és pot considerar "família nombrosa"), i aquest dilluns en "neix" una de nova al Craft Barcelona!
La jam estarà coordinada per uns autèntics experts en el tema, Tota Blues, i pot ser una molt bona manera de començar la setmana, deixant sortir tot el blues que porteu a dins, i deixant entrar la cervesa artesana i els pintxos del Craft!
Dilluns 3, 20.30h - Jam session al Craft (Barcelona)

BLUES AL FESTIVAL TARRAGONA DIXIELAND!
Aquesta setmana es celebra l'edició número 23 del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, i entre l'extensa i variada programació podeu trobar-hi unes bones sessions de blues, boogie i rhythm'n'blues!

Dimecres 5, 
22.00h - White Boy White Trio a La Cantonada

Dijous 6, 
20.00h - Ray Gelato & The Enforcers a El Magatzem
20.00h - White Boy White a L'Assaig
22.00h - Dats Pel Blues a La Cantonada

Divendres  7,
10.30h - White Boy White Trio a La Capsa de Música
20.00h - Maria Harmon Blues Band al Bar Mala Bar

Dissabte 8,
12.30h - White Boy White a Cal Mano
20.30h - Dats Pel Blues al Bar Mala Bar
20.30h - The Walking Stick Man a L'Assaig
21.00h - White Boy White a Cal Mano
22.00h - The Blues Box a l'Ateneu de Tarragona
22.15h - Wax & Boogie a la Colla Jove Xiquets de Tarragona


JOANNE SHAW TAYLOR AL RAZZMATAZZ 3!
Aquest dissabte, al Razzmatazz 3, podeu gaudir del concert de Joanne Shaw Taylor!
Es tracta d'una destacada blueswoman anglesa, escollida com a millor vocalista de blues als British Blues Awards (2010 i 2011), que fa un blues contundent molt proper al rock dur, i que actualment està presentant el seu quart disc, "Wild".
Us espera una gran sessió de blues-rock amb la que diuen que serà la nova reina d'aquest estil!
Dissabte 8, 20h - Joanne Shaw Taylor al Razzmatazz 3 (BCN)
 

__________________________


Dilluns

El blues d'aquest dilluns el teniu als "Destacats de la setmana".

Dimarts

Dimarts 4, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 4, 20.30h - Jam session al Jazzpetit
Els dimarts teniu jam al Jazzpetit, amb una formació veterana de casa nostra, Los Lester! A gaudir del blues amb aquests músics experts en el tema!

Dimarts 4, 21h - Jam session al Milano Cocktail Bar
Els dimarts teniu la jam Milano Cocktail Bar, coordinada per Anton Jarl i Matías Míguez, dos grans músics i uns habituals de la sala. Es tracta d'una jam centrada en el jazz i el blues, però també està oberta a altres estils.

Dimarts 4, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 5, 21h - Jam session al Bar de l'Ateneu
El Bar de l'Ateneu de Cerdanyola també s'apunta a l'extens circuit de jams de blues, i cada dimecres reunirà la Merchán & Mas Blues Band (Professor Merchán, Agustí Mas i Gastón Aguirre) perquè us acompanyin amb el seu i el vostre blues!

Dimecres 5, 21h - Micro obert amb Giunta al Beat Clot
Tots els dimecres d'abril teniu sessió de micro obert al Beat Clot, coordinades per Giunta, perquè deixeu sortir tota la música que porteu a dins! Evidentment, si hi ha en Giunta pel mig, no hi faltarà el blues...

Dimecres 5, 22.30h - Virginia & The Woolfs al Harlem Jazz Club
Virginia & The Woolfs és una banda de Barcelona, formada per músics de diferents països i especialitzada en el blues i el soul dels anys 50, 60 i 70. Dimecres els podeu veure en acció al Harlem Jazz Club!

Dijous


Dijous 6, 20h - Jam session de l'Escola de Blues
L'Escola de Blues de Barcelona (situada al Poble Espanyol) passa als dijous la seva jam session setmanal, dirigida per professors de l'escola i amb un protagonisme destacat per als alumnes, els joves valors del blues de casa nostra. Cal inscripció prèvia a secretaria@escolablues.com, o al Facebook de l'Escola.

Dijous 6, 20h - Jam acústica a L'Oncle Jack
L'Oncle Jack és un petit "temple" dedicat al Jack Daniel's que podeu trobar a L'Hospitalet. Això segur que ja és un bon motiu per fer-li una visita, però també en teniu un altre cada primer dijous de mes, una jam de blues acústic! La jam està coordinada per uns experts en el tema, la banda d'en Mike Shannon, o sigui que teniu tots els ingredients per gaudir d'una bona estona de blues en directe! 


Dijous 6, 20.30h - Jam session al Bar Lips
El Bar Lips (BCN) també té la seva jam dedicada al blues, i al rock'n'roll, i la cita és els dijous, amb Agustí Mas, Professor Merchan i Gastón Aguirre. A gaudir de la música improvisada, "tal com raja"! 

Dijous 6, 21h - Wax & Boogie al Cafè Vienès 
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster) us proposa passar la tarda de dijous a ritme de blues i boogie amb uns especialistes en el tema, Wax & Boogie!

Dijous 6, 21h - Big Dani Pérez Organic Quartet al Milano Cocktail Bar
Aquest dijous el Milano Cocktail Bar rep el Big Dani Pérez Organic Quartet, que us farà gaudir d'una gran sessió de rhythm'n'blues i us posarà el ritme al cos!


Dijous 6, 22h - Giunta a La Industrial
Aquest dijous, a La Industrial (Palafrugell), podeu veure en acció en Giunta (també conegut com a Deadthumb Bastard), un bluesman "pura sangre" que us posarà els pèls de punta amb la intensitat i cruesa del seu blues! Per cert, corren rumors de que és un dels dos fugitius de The Blues Prisoners, però potser només són això, rumors... 

Dijous 6, 22h - Jam session al Pipa Club
Aquest dijous teniu una cita amb la jam session del Barcelona Pipa Club! Cada setmana podeu compartir escenari amb alguns dels grans músics de blues de casa nostra!

Dijous 6, 22h - Chino & Víctor Puertas al Sunset Jazz Club
El Sunset Jazz Club (Girona) rep aquest dijous
un duo de grans bluesmen de casa nostra, Chino & Víctor Puertas! Una cita molt recomanable per gaudir de l'harmònica i la guitarra de ben a prop!   


Divendres
 

Divendres 7, 18h - Romina Krieger Duo al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana la formació Romina Krieger Duo, que us oferirà un interessant triburt a Cole Porter, George Gershwin i Leonard Bernstein!


Divendres 7, 20h - La Teoría del Taburete al Bar Marcoffe
El Bar Marcoffee (Mataró) rep aquest divendres La Teoría del Taburete, un gran trio que combina classe i feeling en la seva personal manera d'interpretar el blues!

Divendres 7, 21h - Lluís Coloma Quartet al Milano Cocktail Bar
El Lluís Coloma Quartet us espera aquest divendres al Milano Cocktail Bar, per compartir amb vosaltres una gran sessió de blues i boogie!

Divendres 7, 21h - Giunta a La Iguana
Aquest divendres, a La Iguana (BCN), podeu veure en acció en Giunta (també conegut com a Deadthumb Bastard), un bluesman "pura sangre" que us posarà els pèls de punta amb la intensitat i cruesa del seu blues! Per cert, corren rumors de que és un dels dos fugitius de The Blues Prisoners, però potser només són això, rumors...

Divendres 7, 21.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers a Sixth House Barcelona 
Si voleu començar el cap de setmana amb bon blues i bon humor, aquest divendres teniu una cita amb Txus Blues & Jose Bluefingers a Sixth House Barcelona (L'Hospitalet)! 

Divendres 7, 22h - The Blues Busters a l'Espai Jove Garcilaso
Aquest divendres, a l'Espai Jove Garcilaso (BCN), podeu veure en acció The Blues Busters, una formació de 7 joves músics que vénen amb molta energia i il·lusió, per fer moure l'esquelet del públic amb el seu blues!

Divendres 7, 22.30h - Dats Pel Blues a El Racó de La Palma
El Racó de La Palma (Reus) rep divendres una nova banda de blues del Tarragonès, que combina diferents estils de diferents èpoques. El seu nom? Dats Pel Blues! Tota una declaració d'intencions...

Divendres 7, 23h - Joe Psalmist & The Gospel Train al Harlem Jazz Club 
Aquest divendres, al Harlem, podeu gaudir d'una bona sessió d'afro gospel i blues amb Joe Psalmist & The Gospel Train! All aboard!

Divendres 7, 23h - Jam session al Grizzly 72 Sports Bar
El Grizzly 72 Sports Bar (BCN) us ha preparat una nit de divendres molt intensa de blues-rock, amb la jam coordinada per en Larry Smith!


Divendres 7, 23h - Still Got The Band al Solcafe
El Solcafe de Gavà us ha preparat un nit d'homenatge al gran guitarrista Gary Moore, amb una banda que domina el seu repertori, Still Got The Band

Divendres 7, 23h - Atomic Leopards a El Cafè de l'Orfeó
El Cafè de l'Orfeó (Vic) rep divendres els Atomic Leopards, i amb ells podeu començar el cap de setmana a ritme de rockabilly i rhythm'n'blues!

Divendres 7, 23h - Jam session a l'Associació Puentes
L'Associació Intercultural Puentes (Tarragona) us ha preparat una bona jam per al divendres, perquè pugueu gaudir amb el blues... a dalt o a baix de l'escenari!

Divendres 7, 23.30h - Blues Captain a El Paraigua
El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, us ha preparat una bona sessió de blues-rock amb un power trio de Sabadell, Blues Captain!

Dissabte

Dissabte 8, 13h - Txus Blues & Jose Bluefingers al Craft Barcelona
El Craft Barcelona rep aquest dissabte els reis del riure'n'blues, Txus Blues & Jose Bluefingers, que us faran gaudir de bon blues i bon humor mentre feu el "beermut"! 

Dissabte 8, 13h - Larry Smith & Toni Albors a la Bodega La Riera
La Bodega La Riera (BCN) us ha preparat un vermut a ritme de blues-rock amb Larry Smith & Toni Albors

Dissabte 8, 20.30h - Lluís Coloma & Balta Bordoy al Honky Tonk
Us agradaria començar la nit de dissabte gaudint d'un bon concert de blues i boogie? Doncs exactament això és el que us espera al Honky Tonk amb Lluís Coloma & Balta Bordoy!  


Dissabte 8, 20.30h - Johnny Big Stone & Sweet Marta a la Societat de Blues de Rubí
La Societat de Blues de Rubí us ha preparat una bona sessió de blues acústic amb un gran duo de casa nostra, Johnny Big Stone & Sweet Marta! La cita és a l'Espai Socio-Cultural de la CGT.
 
Dissabte 8, 21h - Dr. Swinguez al Milano Cocktail Bar
Aquest dissabte, al Milano Cocktail Bar, teniu una sessió de rhythm'n'blues "curatiu" amb els Dr. Swinguez! Us deixaran com nous!
 


Dissabte 8, 21h - Blanck al Riff Rock Bar
El Riff Rock Bar (BCN) rep dissabte la formació d'en Blanck, i amb ells gaudireu d'una bona sessió de música en directe a ritme de flok, country i blues!

Dissabte 8, 23h - Fredy Fresquet al Jazzpetit
Aquest dissabte en Fredy Fresquet serà al Jazzpetit per fer-vos gaudir amb temes dels seus 3 discos, a ritme de rock i blues en acústic! 


Dissabte 8, 23.30h - Los Routiers Trio al Craft Barcelona
Aquest dissabte podeu anar de viatge a ritme de rock'n'roll de carretera i road-trip blues amb Los Routiers Trio! El punt de sortida és el Craft Barcelona


Dissabte 8, 23.30h - Ànima Negra a La Nati
Aquest dissabte, a La Nati (Sant Joan de les Abadesses), podeu gaudir d'una bona sessió de música negra amb el duo Ànima Negra!


Dissabte 8, 23.30h - Atomic Leopards al Bobby's Free
Si voleu passar la nit de dissabte a ritme de rockabilly i rhythm'n'blues, teniu una cita amb els Atomic Leopards al Bobby's Free (BCN). 

Diumenge 


Diumenge 9, 12h - Swagger al Bar de Rupià 
El Bar de Rupià rep aquest diumenge els Swagger, una banda encapçalada per l'anglès Josh Thorne que us acompanyarà el vermut a ritme de blues, soul i funk! 

Diumenge 9, 12.30h - Atomic Leopards al Cèntric Gastrobar
Si voleu fer el vermut del diumenge a ritme de rockabilly i rhythm'n'blues, teniu una cita amb els Atomic Leopards al Cèntric Gastrobar (El Prat)!


Diumenge 9, 12.30h - Julio Lobos a El Portal dels Encants
El Portal dels Encants us ha preparat un bon vermut per al diumenge, amb el gran Julio Lobos! Un aperitiu a ritme de blues... i més! 

Diumenge 9, 12.45h - Blueroomess al Ruta 66
El Ruta 66 (BCN) us ha preparat un bon vermut a ritme de blues, rock, folk i jazz amb els Blueroomess!

Diumenge 9, 18.30h – Jam Session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club del Taller de Músics és una bona manera d'acabar la setmana, gaudint del blues i els seus "fills": rock, soul, pop…


Diumenge 9, 20h - Tòfol Martínez Orgànic Trio a La Traviesa
Aquest diumenge La Traviesa rep la formació d'un gran guitarrista de casa nostra, Tòfol Martínez Orgànic Trio! Una bona sessió de blues elèctric per acomiadar la setmana!

Diumenge 9, 20.30h - Sweet Marta & Johnny Big Stone al Honky Tonk
El Honky Tonk rep diumenge un gran duo de casa nostra, Sweet Marta & Johnny Big Stone, que us faran gaudir d'una bona sessió de blues acústic per acabar molt bé la setmana!

Diumenge 9, 20.30h - Jam session al Sunset Jazz Club
El Sunset Jazz Club (Girona) us ofereix el segon diumenge de cada mes una bona jam de blues, soul i funk coordinada per la Banda de la Impremta. A gaudir!


Salut i blues!

No comments:

Post a Comment