Monday, December 6, 2010

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 6 de desembre)

Recomanacions de blues per a aquesta setmana!

Hola amics! Aquí teniu les recomancions setmanals de blues. Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a http://www.bluesbarcelona.org/, http://www.lahoradelblues.com/agenda.htm i http://badmusicblues.blogspot.com/

ALEX GUITAR TORNA A CATALUNYA!
L’Alex Guitar és un veterà bluesman andalús que destaca pel seu domini del blues rural, seguint la tradició dels mítics Son House, Mississippi John Hurt o Big Bill Broonzy. Últimament ve sovint per Catalunya, i aquesta setmana estarà de gira per unes quantes sales de casa nostra: La Cotxera, Centre Cultural, La Tia Felipa i Honky Tonk. Quatre oportunitats de viure el blues en estat pur!
http://alexguitar.tarifasoft.com/
Dijous 9, 20h – La Cotxera (Barcelona)
http://www.cotxera.com/
Divendres 10, 21.30h – Centre Cultural (Vilanova del Vallès)
http://www.vilanovadelvalles.cat/v3.0_novaweb/pag_serveis/equipaments/1culturals/ccvv/pag_ccvv.php
Dissabte 11, 12.30h – Vermouth&Blues de La Tia Felipa (Cerdanyola)
http://www.latiafelipa.com/
Diumenge 12, 20.30h – Honky Tonk (Barcelona)
http://www.facebook.com/people/Honkytonk-Blues-Bar/1152972950

CONTINUA EL CICLE “BLUES ALIVE” A SANT ADRIÀ!
Cinquè concert d’aquest cicle de blues de petit format, que es celebra els dijous de novembre i desembre al Bar Arriba y Abajo de Sant Adrià. El cicle és una iniciativa del gran pianista David Giorcelli, i aquesta setmana els protagonistes seran The Suitcase Brothers! Blues 5 estrelles!
Dijous 9, 21h – Cicle Blues Alive: The Suitcase Brothers al Bar Arriba y Abajo
http://www.bluesbarcelona.org/noticias_blues.php?id=419
http://www.myspace.com/thesuitcasebrothers


Dimarts 7, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Ja fa temps que el mític Harlem Jazz Club dedica els dimarts a les jams de blues, amb gran èxit de públic. Actualment, les jams estan coordinades per Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat, i són una gran ocasió per gaudir del blues!
http://www.harlemjazzclub.es/
http://www.resophonic.es/Resophonic/Inicio.html

Dimecres 8, 22h – Jam Session al Continental
La jam de blues del Continental ja és tot un clàssic, i aquesta setmana estarà dirigida per Johnny Pérez, tot un especialista en Stevie Ray Vaughan! Com cada dimecres, podeu gaudir de bon blues per escoltar i participar.
http://www.myspace.com/continentalmusicalbar
http://www.myspace.com/johnnypereztrio

Dijous 9, 21h – Concert de David Giorcelli Boogie Two al Jazzpetit
Els Boogie Two són David Giorcelli al piano i Reginald Vilardell a la bateria. Un original duo que segur que us sorprendrà! Aquest dijous al Jazzpetit de Barcelona.
http://www.jazzpetit.com/
http://www.davidgiorcelli.com/
http://www.myspace.com/reginaldvilardell

Dijous 9, 21h – Concert de Joan Chamorro & Andrea Motis al Cafè Vienès
El desembre també hi ha música en directe al Cafè Vienès, de l’Hotel Casa Fuster de Barcelona. Aquest dijous podeu gaudir del veterà saxofonista Joan Chamorro i de la jove promesa Andrea Motis, que només té 14 anys però ja destaca a la veu i el saxo! Joventut i experiència per a una gran nit de jazz i blues!
http://cafevienesjazzclub.blogspot.com/
http://www.myspace.com/joanchamorro
http://es-es.facebook.com/pages/JOAN-Chamorro-presenta-Andrea-Motis/162293797114811#!/pages/JOAN-Chamorro-presenta-Andrea-Motis/162293797114811?v=wall

Dijous 9, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio
La Societat de Blues de Barcelona (SBB) ja fa uns anys que gestiona les jams de blues del Monasterio, i són un referent dins del circuit de la ciutat. Aquest dijous, la jam estarà coordinada per la Demian Band, liderats pel virtuós guitarrista argentí Demian!
http://www.bluesbarcelona.org/
http://www.salamonasterio.com/
http://www.demianband.net/

Dijous 9, 22.30h – Concert del Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
En Lluís Coloma és un dels músics habituals del Bel-Luna, i això no és casualitat. Aquest dijous podeu gaudir d’una nit de blues&boogie de qualitat, en un dels clubs més elegants de la ciutat!
http://www.bel-luna.com/
http://www.lluiscoloma.com/

Dijous 9, 23h – Jam Session al Crossroads
La sala Crossroads de Terrassa programa blues molt sovint, i aquest dijous ho farà en format de jam. Dirigint la trobada estarà el Miguel Talavera Power Trio, una de les diverses formacions d’aquest gran guitarrista. Blues power!
http://www.crossroads.es/
http://www.myspace.com/migueltalavera

Divendres 10, 22.15h – Concert de The Park Band a The Quiet Man
The Park Band torna a The Quiet Man (el pub irlandès més antic de Barcelona), on ja van actuar el passat 27 de novembre. Aquell concert va ser una gran festa i el local es va quedar petit, per això aquest divendres The Park Band torna a The Quiet Man, per “liar-la” amb el seu públic! Com sempre, tornaran a tenir uns quants músics convidats, i el concert serà un festival!
http://www.facebook.com/pages/Barcelona-Spain/The-Quiet-Man-Barcelona/161558863795?v=wall
http://www.myspace.com/theparkband

Divendres 10, 22.30h – Concert de Dave Mitchell & Jay Wallis a The Philharmonic
The Philharmonic (també conegut popularment com La Filharmònica) és una de les sales clàssiques del circuit de música en directe de Barcelona. Aquest autèntic i acollidor pub anglès es va obrir el 1998, i des de llavors ha fert concerts de manera habitual, sobretot de blues, jazz, rock’n’roll i country. Ara, després d’un temps sense programar música en directe, The Philharmonic torna a oferir concerts els divendres i dissabtes, amb la intenció d’anar ampliant la seva oferta progressivament. Aquest divendres hi ha l’actuació de Dave Mitchell & Jay Wallis, un gran guitarrista americà i un gran trompetista anglès, residents a Barcelona i especialistes en jazz.
http://www.the-philharmonic.com/
http://www.myspace.com/jaywallistrio

Divendres 10, 23h – Concert de The Acoustic Blues Company al Minusa Club
The Acoustic Blues Company és un dels molts projectes del bluesman Hernán “Chino” Senra. Tots aquests projectes estan centrats en el blues i amb The Acoustic Blues Co. ens ofereix un repàs a temes clàssics d’aquesta música inigualable. Una bona raó per anar al Minusa Club de Barcelona aquest divendres!
http://www.minusaclub.com/
http://www.resophonic.es/Resophonic/Inicio.html

Dissabte 11, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada (abans era els diumenges), i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!
http://badmusicblues.blogspot.com/
http://www.comradio.com/flash/index.asp?anchor=&programa_detall=&data_prog=&id_cerca=&cerca=
http://www.digital-h.cat/web/radio/programa/tags/Bad%20Music%20Blues

Dissabte 11, 22h – Concert d’Acontra Blues al Ganesh
Aquest dissabte els A Contra Blues actuaran al Ganesh, un acollidor bar del barri d’Horta (Barcelona). Una bona ocasió per veure en acció aquesta gran banda!
http://ganeshorta.blogspot.com/
http://www.acontrablues.com/

Dissabte 11, 23.30h – Concert de The Bob Standards a The Philharmonic
El dissabte també hi ha concert a The Philharmonic, amb de The Bob Standards, una banda que domina les versions de pop i rock, i que en aquesta ocasió actuaran en format duo. “The Philharmonic is back again”, una molt bona notícia per a tots els aficionats a la música!
http://www.the-philharmonic.com/
http://www.bobstandards.com/

Diumenge 12, 20.30h – Jam de blues al Rocksound
L’habitual jam dels diumenges al Rocksound, per acabar amb molt de feeling la setmana! Conduida pel gran bluesman Tota i la seva banda. 100% blues!
http://www.salarocksound.com/
http://www.totablues.net/

Diumenge 12, 19 i 21h – Concert de The Jamboree Gospel Singers al Jamboree
Abans de cada concert de la Big Mama, el Jamboree ens ofereix una actuació molt especial, per fer del diumenge un dia inoblidable: The Jamboree Gospel Singers! Primer, gospel i, després, blues! Oh my lord!
http://www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/jamboree-gospel-singers

Diumenge 12, 23h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree
Com ja sabeu, els diumenges són el dia del blues al Jamboree de la Plaça Reial (BCN). Doncs bé, els propers diumenges de novembre i desembre l’encarregada d’omplir el Jamboree de blues serà la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! La Big Mama no necessita presentació, i amb ella el blues de primera qualitat està garantit! Una immillorable manera d’acabar la setmana!
http://www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/big-mama-crazy-blues-band
http://www.bigmamamontse.com/

Salut i blues!

lluissouto@hotmail.com
info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com /
http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment