Monday, December 27, 2010

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 27 de desembre)

QUE PASSEU UNA GRAN NIT DE CAP D’ANY!

I QUE EL BLUES US ACOMPANYI!

(EN LA FESTA I EN LA RESSACA)

CONCERT SOLIDARI “LA NIT DELS INNOCENTS”!

Aquesta setmana tan especial, el més destacat és aquesta magnífica iniciativa solidària de “La Nit dels Innocents”. Es tracta d’un concert per aconseguir joguines per a la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida de famílies amb nens en tractament per càncer. El “preu” de l’entrada al concert és portar una joguina (ni bèl·lica ni sexista) per a nens entre els 0 i 16 anys.

El concert està organitzat per Bad Music Blues, amb un cartell de blues de luxe! Dj Tedi Kgb, Acoustic Blues Company, The Suitcase Brothers, Tota Blues, The Big Jamboree, Huckleberry Finn, Blas Picón, Amadeu Casas, Mario Cobo i Big Mama & Víctor Puertas, seran els protagonistes d’aquest gran concert, amb moltes sorpreses!

Serà una nit molt emocionant!

nitinnocents

Dimarts 28, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

Ja fa temps que el mític Harlem Jazz Club dedica els dimarts a les jams de blues, amb gran èxit de públic. Actualment, les jams estan coordinades per Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat, i són una gran ocasió per gaudir del blues! I no és cap “innocentada”!

Dimarts 28, 22.30h - Concert de Big Dani Pérez Organic Trio al Bel-Luna

El gran saxofonista Dani Pérez torna aquesta setmana al Bel-Luna, amb el seu potent trio. En Dani fa poc que ha tret al mercat el seu nou disc, “Honkin’ Fever”, i l’està presentant per tot el país, tant en format trio com en format big band. En qualsevol cas, sempre és un gran espectacle de rhythm’n’blues!

Dimecres 29, 21 i 23h – “Jazz Class Sessions” al Jamboree

Un nou concert del cicle “Jazz Class Sessions” que s’està fent els dimecres al Jamboree. Aquesta setmana amb els Barcelona Swing Serenaders, que porten des de 1999 interpretant el millor del jazz clàssic. A més, estaran acompanyats pel líder de La Locomotora Negra, Ricard Gili!

Dimecres 29, 22h – Jam Session al Continental

La jam de blues del Continental és tot un clàssic i, com cada dimecres, podeu gaudir de bon blues per escoltar i participar.

Dimecres 29, 22.30h - Concert de Big Dani Pérez Organic Trio al Bel-Luna

Segon concert de Dani Pérez al Bel-Luna, amb el seu trio. Segona oportunitat de gaudir del seu rhythm’n’blues, i anar agafant el ritme per a la nit de Cap d’Any!

Dijous 30, 21h – Cicle Blues Alive: Boogie Two al Bar Arriba y Abajo

Últim concert d’aquest cicle de blues de petit format, que s’ha celebrat els dijous de novembre i desembre al Bar Arriba y Abajo de Sant Adrià. El cicle és una iniciativa del gran pianista David Giorcelli, i aquesta setmana ell serà el protagonista! Boogie Two són el mateix Giorcelli, i el gran bateria Reginald Vilardell, i aquest dijous tindran com a convidat al gran saxofonista Ferran Besalduch! Un magnífic final del cicle!

Dijous 30, 21h – Concert de Barcelona Swing Serenaders al Cafè Vienès

El Cafè Vienès, de l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, tancarà la programació d’aquest any amb un concert del quartet “de la casa”. Els Barcelona Swing Serenaders, liderats per Oriol Romaní al clarinet, us faran gaudir de swing del bo!

Dijous 30, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

La Societat de Blues de Barcelona (SBB) ja fa uns anys que gestiona les jams de blues del Monasterio, i són un referent dins del circuit de la ciutat. Aquest dijous, la jam estarà coordinada per Huckleberry Finn, una de les “revelacions” d’aquesta temporada!

Dijous 30, 22.30h – Concert del Lluís Coloma Trio al Bel-Luna

En Lluís Coloma és un dels músics habituals del Bel-Luna, i això no és casualitat. Aquest dijous podeu gaudir d’una nit de blues&boogie de qualitat, en un dels clubs més elegants de la ciutat!

Divendres 31, 24h – Cap d’Any a The Philharmonic amb Martini’s Blues Trio

Penseu que l’única manera de celebrar Cap d’Any és ballant “pachanga”? Doncs a The Philharmonic podeu celebrar-lo amb blues! Amb els Martini’s Blues Trio festa i blues per acabar el 2010 i començar el 2011 de la millor manera. Segur que això dóna bona sort!

Divendres 31, 1.30h – Cap d’Any al Rocksound amb els Brioles

Penseu que l’única manera de celebrar Cap d’Any és ballant “pachanga”? Doncs al Rocksound podeu celebrar-lo amb rockabilly! Amb el Brioles, festa i r’n’r per acabar el 2010 i començar el 2011 de la millor manera. Segur que això dóna bona sort!

Dissabte 1, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 1, 22.30h – Tota Blues Band + Jam de blues al Rocksound

Voleu saber la millor manera de passar la ressaca de Cap d’Any? Un concert de Tota Blues Band al Rocksound! I després, una jam per començar l’any playing the blues! Oh yeah!

Dissabte 1, 23.30h – Concert de Mike Shannon a The Philharmonic

Una altra bona manera de començar l’Any Nou és anant a un concert a The Philharmonic. El primer concert de l’any serà amb el gran cantant i harmonicista americà Mike Shannon!

Diumenge 2, 20.30h – Concert de Tota Blues Duo al Honky Tonk

En Tota i el seu guitarrista Martín J. Merino, ens porten el seu blues en format acústic, per ajudar-nos a començar l’any amb molt de feeling. Amb aquests 2 grans bluesmen argentins, el primer diumenge de l’any al Honky Tonk serà “macanudo”!

Diumenge 2, 21h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Aquest és el primer diumenge de l’any, hi ha res millor que començar-lo amb una gran nit de blues?

Diumenge 2, 22.30h – Concert del David Giorcelli Trio al Bel-Luna

Bon concert per començar l’any amb molt de boogie! El gran pianista David Giorcelli i el seu excel·lent trio actuaran al Bel-Luna, i estaran acompanyats pel saxofonista Ferran Besalduch. Let’s boogie woogie!

Salut i blues!

Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment