Sunday, December 12, 2010

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 13 de desembre)

Recomanacions de blues per a aquesta setmana!

Hola amics! Aquí teniu les recomancions setmanals de blues. Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

ALEX GUITAR CONTINUA DE GIRA PER CATALUNYA!
L’Alex Guitar continua amb la gira per casa nostra que va començar la setmana passada. Aquesta setmana (l’última de la gira) el podeu veure a les següents sales: Jazzman, Soul Cafè, Rock Cafè i Cabaler Cafè. Autèntic blues rural, seguint la tradició dels mítics Son House, Mississippi John Hurt o Big Bill Broonzy!
Dilluns 13, 23h – Jazzman (Barcelona)
Dimecres 15, 23h – Soul Cafè (Figueres)
Divendres 17, 20h – Rock Cafè (Sitges)
Divendres 17, 22.30h – Cabaler Cafè (Sant Pere de Ribes)


GIRA DE FEDE AGUADO & OSI MARTÍNEZ PER CATALUNYA!
Fede Aguado & Osi Martínez son un duo madrileny que porta ja 15 anys als escenaris, i aquesta setmana tindrem el plaer de gaudir del seu blues a casa nostra. Ells canten en castellà, i això fa que les seves lletres, plenes d’ironia, tinguin un paper important en la seva música. En Fede (guitarra i veu) i l’Osi (harmònica) tocaran a les següents sales: Jazzpetit, Sala Monasterio, La Tia Felipa, El Circuit i Honky Tonk. No teniu excusa per no anar-los a veure!
Dimecres 15, 21h – Jazzpetit (Barcelona)
Dijous 16, 21.30h – Sala Monasterio (Barcelona)
Dissabte 18, 12.30h – Vermouth & Blues a La Tia Felipa (Cerdanyola)
Diumenge 19, 12.30h – Vermouth Blues a El Circuit (Barcelona)
Diumenge 19, 20.30h – Honky Tonk (Barcelona)

CONTINUA EL CICLE “BLUES ALIVE” A SANT ADRIÀ!
Sisè concert d’aquest cicle de blues de petit format, que es celebra els dijous de novembre i desembre al Bar Arriba y Abajo de Sant Adrià. El cicle és una iniciativa del gran pianista David Giorcelli, i aquesta setmana els protagonistes seran dos dels pioners del blues a Catalunya, Amadeu Casas i August Tharrats! Un duo de luxe!
Dijous 16, 21h – Cicle Blues Alive: Amadeu Casas & August Tharrats al Bar Arriba y Abajo

LES NITS DE CAPIBOLA BLUES AMB COTTON ROOTS!
Com cada més, arriba una altra edició de Les Nits de Capibola Blues. Aquesta vegada els protagonistes són els Cotton Roots, és a dir Johnny Pérez (veu i guitarra) i Little Jordi (veu i harmònica), que s’han unit en aquest duo per buscar els sons dels origens del blues. Aquest divendres, al Casal de Barri Prosperitat, roots & blues!
Divendres 17, 23h – Cotton roots al Casal de Barri Prosperitat (Barcelona)

UN NOU PROJECTE DE BLUES: CAUSTIC ROLL DAVE!
Aquest insòlit projecte és obra del músic Caustic Roll Dave, i es tracta del seu disc autoproduït “Long Term Music”. El disc està gravat a casa, amb guitarres, banjo, harmònica, veu, loops, scratch i efectes. Una combinació inusual en el “conservador” món del blues, i que segur que no deixarà indiferent a ningú. Aquest dissabte actuarà a l’Abeurador de Banyoles.
Dissabte 18, hora per confirmar – Caustic Roll Dave a L’Abeurador (Banyoles)


Dilluns 13, 22.30h – Jam Session al Bel-Luna
Les jams del Bel-Luna tornen als dilluns, i continuen dirigides pel gran pianista David Giorcelli i el seu excel•lent trio. Blues del bo en una de les sales més elegants de la ciutat!

Dimarts 14, 22.30h- Concert de Big Dani Pérez Organic Trio al Bel-Luna
El gran saxofonista Dani Pérez estarà aquest dimarts (i dimecres) al Bel-Luna, amb el seu potent trio. En Dani fa poc que ha tret al mercat el seu nou disc, “Honkin’ Fever”, i l’està presentant per tot el país, tant en format trio com en format big band. En qualsevol cas, sempre és un gran espectacle de rhythm’n’blues!

Dimarts 14, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Ja fa temps que el mític Harlem Jazz Club dedica els dimarts a les jams de blues, amb gran èxit de públic. Actualment, les jams estan coordinades per Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat, i són una gran ocasió per gaudir del blues!

Dimecres 15, 21 i 23h – Concert de The Jazz Preachers al Jamboree
The Jazz Preachers és un septet, format per membres de La Locomotora Negra, que domina tots els accents del jazz clàssic. El seu concert d’aquest dimecres és una gran ocasió per viure un nit de ritme i expressió al Jamboree!

Dimecres 15, 22h – Jam session al Jam Session (Sabadell)
El Jam Session de Sabadell és un dels clubs de jazz més acollidors del país, i porta uns anys sense poder fer concerts per culpa d’unes lleis totalment absurdes. Per sort, sembla que la situació comença a canviar i el Jam Session pot fer un parell de jams al mes (el primer i tercer dimecres). A més, les jams estan dirigides pel gran pianista Lluís Coloma, o sigui que la música ha tornat “per la porta gran”! Aprofiteu l’ocasió per anar al Jam Session, a tocar o escoltar bon jazz i blues, i per donar suport als seus propietaris, Joan i Conxita, que són uns autèntics amants de la música!

Dimecres 15, 22h – Jam Session al Continental
La jam de blues del Continental ja és tot un clàssic, i aquesta setmana estarà dirigida per Little Jordi, un dels grans harmonicistes de la ciutat! Com cada dimecres, podeu gaudir de bon blues per escoltar i participar.

Dimecres 15, 22.30h- Concert de Big Dani Pérez Organic Trio al Bel-Luna
Segon concert de Dani Pérez al Bel-Luna, amb el seu potent trio. Una festa de rhythm’n’blues!

Dijous 16, 21h – Concert de Doc Scanlon Trio al Cafè Vienès
El desembre també hi ha música en directe al Cafè Vienès, de l’Hotel Casa Fuster de Barcelona. Aquest dijous podeu gaudir del prestigiós trio de l’americà Doc Scanlon, tres músics virtuosos del jazz clàssic! A més, també actuaran al Cafè Vienès el divendres, dissabte i diumenge!

Dijous 16, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio
La Societat de Blues de Barcelona (SBB) ja fa uns anys que gestiona les jams de blues del Monasterio, i són un referent dins del circuit de la ciutat. Aquest dijous, la jam estarà coordinada per Fede Aguado & Osi Martínez, aprofitant que estan de gira per Catalunya.

Dijous 16, 22.30h – Concert del Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
En Lluís Coloma és un dels músics habituals del Bel-Luna, i això no és casualitat. Aquest dijous podeu gaudir d’una nit de blues&boogie de qualitat, en un dels clubs més elegants de la ciutat!

Divendres 17, 22.30h – Concert de David Giorcelli Boogie Two a El Paraigua
Els Boogie Two són David Giorcelli al piano i Reginald Vilardell a la bateria. Un original duo que segur que us sorprendrà! Aquest dijous a El Paraigua de Barcelona.

Divendres 17, 22.30h – Concert de The Big Jamboree al Bel-Luna
Concert de luxe al Bel-Luna amb The Big Jamboree! Tot un espectacle del millor rhythm&blues dels anys 40 i 50!

Divendres 17, 23.30h – Concert de The Suitcase Brothers a The Philharmonic
The Suitcase Brothers tornen aquest divendres a The Philharmonic! Aquesta sala va ser durant uns anys la “casa” dels germans Puertas, i allà van oferir grans nits de blues autèntic. No us perdeu aquest retrobament tan especial!

Dissabte 18, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada (abans era els diumenges), i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 18, 21h – Concert de Txus Blues & Jose Bluefingers al Bar No Sweat
Aquest dissabte en Txus i en Jose seran al Bar No Sweat, en la festa del 13è aniversari d’aquest local del barri de Gràcia. Segur que serà una festa plena de bon humor i bon blues!

Dissabte 18, 22.30h – Concert de The Big Jamboree al Bel-Luna
Si el divendres no podeu anar al Bel-Luna per veure a The Big Jamboree, esteu de sort! Teniu una segona oportunitat el dissabte!

Dissabte 18, 22.30h – Concert de Lone Rhino Club a Les Nits de Tardor de Llinars del Vallès
Els Lone Rhino Club portaran el seu blues “luchado y poco hecho” al cicle Les Nits de Tardor de Llinars. Una bona ocasió de gaudir d’aquesta gran banda liderada per Julio Lobos.

Dissabte 18, 23.30h – Concert de Crawfish a The Philharmonic
El dissabte també hi ha concert a The Philharmonic, amb Crawfish un trio que ens transporta als anys 50, l’època daurada del rock’n’roll!

Diumenge 19, 12.30h – Concert de Martini’s Blues Trio a La Confiteria
Un altre vermut musical, amb el blues com a protagonista. Els Martini’s Blues Trio ens portaran el blues dels 50 mentre fem l’aperitiu, a La Confiteria de Barcelona. Bon profit!

Diumenge 19, 19.30h – Concert de The Midnight Rockets a La Traviesa
La Traviesa és una de les sales amb més història del país, i aquest diumenge rep la visita d’una de les grans bandes del país, The Midnight Rockets. Tots els ingredients perquè sigui una gran nit de blues!

Diumenge 19, 20.30h – Jam de blues al Rocksound
L’habitual jam dels diumenges al Rocksound, per acabar amb molt de feeling la setmana! Conduida pel gran bluesman Tota i la seva banda. 100% blues!

Diumenge 19, 21h – Concert de Crawfish al Cafè
El Cafè és un local del barri de Gràcia, on es pot menjar i beure al ritme de rock’n’roll. Aquest diumenge la música anirà a càrrec de Crawfish, uns especialistes en rock’n’roll dels 50!

Diumenge 19, 19 i 21h – Concert de The Jamboree Gospel Singers al Jamboree
Abans de cada concert de la Big Mama, el Jamboree ens ofereix una actuació molt especial, per fer del diumenge un dia inoblidable: The Jamboree Gospel Singers! Primer, gospel i, després, blues! Oh my lord!

Diumenge 19, 23h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree
Com ja sabeu, els diumenges són el dia del blues al Jamboree de la Plaça Reial (BCN). Doncs bé, els propers diumenges de novembre i desembre l’encarregada d’omplir el Jamboree de blues serà la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! La Big Mama no necessita presentació, i amb ella el blues de primera qualitat està garantit! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Salut i blues!



lluissouto@hotmail.com
info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com /
http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment