Monday, December 20, 2010

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 20 de desembre)

BON NADAL!
QUE EL BLUES US ACOMPANYI EN AQUESTES FESTES!



Si voleu veure més material d’en Maxine, visiteu Hallmark!


Dilluns 20, 22.30h – Jam Session al Bel-Luna
Les jams del Bel-Luna tornen als dilluns, i continuen dirigides pel gran pianista David Giorcelli i el seu excel·lent trio. Blues del bo en una de les sales més elegants de la ciutat!

Dimarts 21, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Ja fa temps que el mític Harlem Jazz Club dedica els dimarts a les jams de blues, amb gran èxit de públic. Actualment, les jams estan coordinades per Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat, i són una gran ocasió per gaudir del blues!

Dimecres 22, 21 i 23h – “Jazz Class Sessions” al Jamboree
Un nou concert del cicle “Jazz Class Sessions” que s’està fent els dimecres al Jamboree. Aquesta setmana amb el Biel Ballester Trio & JC García, que ens oferiran una gran sessió de jazz manouche, a l’estil del mític Django Reindhardt! Gypsy jazz de luxe!

Dimecres 22, 22h – Jam Session al Continental
La jam de blues del Continental ja és tot un clàssic i, com cada dimecres, podeu gaudir de bon blues per escoltar i participar. Si us ha tocat la loteria, ho podeu celebrar pujant a l’escenari, i si no… també!

Dijous 23, 21h – Concert d’Ignasi Terraza & Randy Greer al Cafè Vienès
El Cafè Vienès, de l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, ha preparat un concert molt adient per a aquestes dates, el “Christmas Swings in Barcelona”! Un repertori de les clàssiques nadales, amb el toc swing del piano d’Ignasi Terraza i la veu de Randy Greer!

Dijous 23, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio
La Societat de Blues de Barcelona (SBB) ja fa uns anys que gestiona les jams de blues del Monasterio, i són un referent dins del circuit de la ciutat. Aquest dijous, la jam estarà coordinada per The Midnight Rockets, que aviat editaran un nou disc!

Dijous 23, 22.30h – Concert del Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
En Lluís Coloma és un dels músics habituals del Bel-Luna, i això no és casualitat. Aquest dijous podeu gaudir d’una nit de blues&boogie de qualitat, en un dels clubs més elegants de la ciutat!

Dissabte 25, 5h – Especial “Christmas Blues” de Bad Music Blues Ràdio
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues, també s’emetrà aquesta setmana de Nadal, amb un programa dedicat als “Christmas Blues”. Molt recomanable per a aquests dies! El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h).

Dissabte 25, 22.30h – “Special Jam” de blues al Rocksound
L’habitual jam dels diumenges al Rocksound, aquesta setmana passa al dissabte de Nadal! Conduida, com és habitual, pel gran bluesman Tota i la seva banda, serà una gran ocasió per estrenar els instruments nous que us haurà portat l’amic Santa!

Dissabte 25, 23.30h – Concert del Bernat Font Trio al Bel-Luna
Després del sopar del 24 i del dinar del 25, res millor per pair que un concert al Bel-Luna! I si és amb el gran pianista (i jove!) pianista Bernat Font i el seu trio, encara millor! Swing & Boogie Christmas!

Diumenge 26, 19.30h – Concert de Little Jam a La Traviesa
La Traviesa és una de les sales amb més història del país, i aquest diumenge farà l’últim concert… de l’any! Tots tranquils, que La Traviesa té corda per a molt temps! Els protagonistes seran els Little Jam, liderats pel gran harmonicista Little Jordi. Una Big nit de blues!

Diumenge 26, 20.30h – Concert de Blas Picón & Chino al Honky Tonk
Dos grans músics (en tots els sentits!) de casa nostra seran aquest diumenge al Honky Tonk, en l’últim concert… d’aquest any! Tranquils, al Honky també li espera una llarga vida! Amb Blas Picón i amb Hernan “Chino” Senra, el blues de qualitat està garantit!

Diumenge 26, 22.30h – Concert del David Giorcelli Trio al Bel-Luna
Aquesta setmana començava amb la jam del Bel-Luna, dirigida pel gran pianista David Giorcelli i el seu excel·lent trio. Doncs bé, acabarà de manera molt similar, a la mateixa sala i amb els mateixos protagonistes, però aquesta vegada amb un gran concert de boogie & blues!

Diumenge 26, 19 i 21h – Concert de The Jamboree Gospel Singers al Jamboree
Abans de cada concert de la Big Mama, el Jamboree ens ofereix una actuació molt especial, per fer del diumenge un dia inoblidable: The Jamboree Gospel Singers! Primer, gospel i, després, blues! Oh my lord!

Diumenge 26, 23h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree
Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Aquest és l’últim diumenge de l’any, hi ha res millor que acabar-lo amb una gran nit de blues?

Salut i blues!

Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

lluissouto@hotmail.com


info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com/ /
http://www.beba33.com/ / http://www.bluesbarcelona.org/

No comments:

Post a Comment