Monday, December 19, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 19 de desembre)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues. També són molt recomanables els programes de ràdio: Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, i El Corralón del Blues de Ràdio Granollers.

Destacats de la setmana

PRESENTACIÓ DE LA NIT DEL INNOCENTS AMB TXUS BLUES & JOSE BLUEFINGERS!
La propera setmana es celebrarà una nova edició de La Nit dels Innocents, amb bandes de blues i rock reunides per ajudar l'associació AFANOC a recollir joguines i llibres per als nens amb càncer. I aquest dijous es fa la presentació d'aquesta nit tan especial amb un concert de Txus Blues & Jose Bluefingers a la sala Depósito Legal de L'Hospitalet. Una nit de blues i bon humor al servei d'una bona causa, que acabarà amb un "duel de DJs" a càrrec de Paula Bad vs. DJ Bastardo!
Dijous 22, 21.30h - Presentació de La Nit dels Innocents al Depósito Legal (L'Hospitalet)

TABOO A LA SALA APOLO!
Des de fa temps, la Sala Apolo dedica una nit al mes al burlesque amb el nom de Taboo. En aquest espectacle hi podeu trobar striptease, màgia, ball, humor... i música en directe! Els encarregats habituals de posar-hi la música són els Mambo Jambo, i aquest dijous tindran convidats especials, nacionals i internacionals, entre ells una de les sensacions de la temporada a casa nostra, la cantant Ster Wax. Una mica de tabú per Nadal sempre ve de gust, no?
Dijous 22, 21.30h - Taboo a la Sala Apolo (Barcelona)

TORI SPARKS AL HARLEM JAZZ CLUB!
Tori Sparks és una cantant americana que va deixar Nashville per establir-se a Barcelona, i que fa poc ha editat el seu quart disc. La seva música es basa en el folk americà però té moltes influències, fins i tot idiomàtiques perquè Tori és capaç de cantar en anglès, francès i castellà. Aquest dijous la podeu veure de ben a prop al Harlem Jazz Club, un lloc molt adequat per descobrir aquesta cantant!
Dijous 22, 22h - Tori Sparks al Harlem Jazz Club (Barcelona)

MÉS CONCERTS D'ALABAMA GOSPEL CHOIR A BARCELONA!
L'Alabama Gospel Choir continua per aquí i aquesta setmana els podeu veure 2 dies a Barcelona, a L'Auditori i al Liceu. Els origens d'aquest cor americà es remunten al 1896 i actualment està format per 30 artistes que fan un recorregut espectacular per la història d'aquest gènere musical. El Nadal amb gospel és més Nadal!
Divendres 23, 21.30h - L'Auditori (Barcelona)
Diumenge 25, 20h - Gran Teatre del Liceu (Barcelona)

NADAL & SWING AL JAMBOREE, AMB IGNASI TERRAZA TRIO & RANDY GREER!
Aquest diumenge, dia de Nadal, és una jornada de família, dinar, sobretaula... i música en directe! Si voleu acabar el dia amb cançons de Nadal però a ritme de swing, només heu d'anar al Jamboree i us trobareu l'Ignasi Terraza Trio & Randy Greer, un dels grans pianistes del país amb un gran crooner americà que porta molts anys vivint a Barcelona. Christmas Swing Night!
Diumenge 25, 21 i 23h - Ignasi Terraza Trio al Jamboree (Barcelona)

__________________________



Dilluns

Dilluns 19, 22.30h - David Giorcelli Trio al Bel-luna
Dilluns és sinònim de jam al Bel-Luna amb el David Giorcelli Trio. La millor manera de començar aquesta setmana especial amb bon rotllo!

Dimarts

Dimarts 20, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
Com cada dimarts, podeu gaudir de la jam del JazzSí Club (Taller de Músics). Una jam variada on el blues sempre hi és present, només depèn dels bluesmen i blueswomen que esteu disposats a anar-hi... i a tocar-hi! Amb la "direcció" de David Sam, tot un expert en portar jams!

Dimarts 20, 22.30h - Jam session al Harlem Jazz Club
La jam del Harlem Jazz Club (l'històrica sala de Ciutat Vella) coordinada per Hernán Senra "Chino". Una bona combinació per passar la nit de dimarts living the blues!

Dimecres

Dimecres 21, 21 i 23h - Toni Solà Quartet al Jamboree
Com cada dimecres, podeu gaudir de les "Jazz Class Sessions" al Jamboree (amb el suport de la Xarxa Jazz Class). Aquesta setmana teniu el Toni Solà Quartet, liderat per un dels grans saxos tenors del país, i això us garanteix una gran nit de jazz! Pregunteu-li a en Buenafuente, que ha tingut Solà a la banda del seu programa durant més de 1000 programes!

Dimecres 21, 22.30h - Johnny Pérez Trio al Bel-Luna
Si us agrada el blues i la guitarra, amb el Johnny Pérez Trio podeu gaudir de les dues coses al mateix temps! Aquest dimecres ho podeu comprovar al concert que faran al Bel-Luna.

Dijous

Dijous 22, 20.30h - Amadeu Casas Blues Trio al Milano Cocktail Bar
Una nova oportunitat de veure l'Amadeu Casas Blues Trio al Milano Cocktail Bar, una combinació perfecta: blues amb classe en una sala amb classe!

Dijous 22, 21h - Open Gate (amb Susana Sheiman) al Cafè Vienès
Aquest dijous al Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster, BCN) podeu veure un concert d'aquells que "fan Nadal": Open Gate! Una reunió de grans músics amb la veu de la gran cantant Susana Sheiman, és a dir una jornada de "portes obertes" al swing i el feeling!

Dijous 22, 22h - Xmas Blues Jam Session al Mosquito Sunset Club
La jam d'aquest dijous al Mosquito Sunset Club és l'última d'aquest any que fan al club i volen que sigui molt especial. Estarà coordinada Mike Shannon i tindrà la companyia de molts convidats, per passar una gran nit de blues, funk i soul!

Dijous 22, 22.30h - Jam de la Societat de Blues de Barcelona a la Sala Monasterio
Una setmana més, us podeu trobar amb la "família" del blues a la jam de la Societat de Blues de Barcelona, que es fa els dijous a la Sala Monasterio. Els encarregats de dirigir-la aquesta setmana són Tota Blues, uns mestres en portar jams de blues! Diversió assegurada!

Dijous 22, 22.30h - Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
Si és dijous vol dir que el Lluís Coloma Trio toca al Bel-Luna, una de les seves sales de referència. Gairebé cada setmana els podeu trobar allà amb el seu blues i boogie, per passar una gran nit de bona música!

Divendres

Divendres 23, 20.30h - David Philips Trio al Milano Cocktail Bar
Abans de començar el cap de setmana intens (familiar i gastronòmicament) que ens espera, podeu preparar-vos "espiritualment" amb un bon concert de folk i blues, acompanyat d'un bon còctel. On? Al Milano Cocktail Bar. Amb qui? Amb el David Philips Trio!

Divendres 23, 21.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers al Bar Mamíferos
Si sou dels que les festes de Nadal us generen mal rotllo i/o depressió, aquest divendres teniu el millor remei: un concert de Txus Blues & Jose Bluefingers! La "sessió de teràpia", a base de riure'n'blues, tindrà lloc al Bar Mamíferos d'El Prat de Llobregat.

Divendres 23, 23h - Amadeu Casas Trio al Crossroads
Segona ocasió d'aquesta setmana de gaudir de l'Amadeu Casas Trio, en aquest cas al Crossroads de Terrassa. Un concert amb un dels grans guitarristes de blues del país és una de les millors maneres de començar el Nadal!

Divendres 23, 23h - Crawfish a The Philharmonic
Nit de rockabilly, country i blues a The Philharmonic amb els Crawfish, per anar agafant el ritme per afrontar les festes de Nadal que ens esperen aquest cap de setmana...

Divendres 23, 23.30h - Lone Rhino Club al Bar Blues
Els Lone Rhino Club, liderats pel gran Julio Lobos, us esperen aquest divendres al Bar Blues de Cerdanyola per felicitar-vos les festes a ritme de blues!

Dissabte

Dissabte 24, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb Joan Ventosa i Manolo López Poy, dos personatges clau en la difusió del blues a Barcelona. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Diumenge

Diumenge 25, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, no descansa ni per Nadal, i és una oportunitat per gaudir del blues i els seus “fills”: rock, soul, pop…

Diumenge 25, 20.30h - Jam session al Rocksound amb Tota Blues
Un clàssic dels diumenges, que també funciona en Nadal: la jam del Rocksound, amb Mr. Tota Blues i la seva banda! Per trobar-se amb els amics i gaudir del blues de moltes maneres: escoltant, ballant, tocant, parlant... Fantàstic!


Salut i blues!

@lluissouto

No comments:

Post a Comment