Monday, October 14, 2013

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 14 d'octubre)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Blues Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ràdio Granollers, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona i T'agrada el blues? a Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

ÚLTIMA SETMANA DEL FESTIVAL DE BLUES DE CERDANYOLA!
Aquesta és l'última setmana del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola i us ha preparat una "traca final" de concerts que us deixarà amb la boca oberta!
Aquest és el programa (per a més info o possibles canvis podeu consultar la web del festival):
 
Dimarts 15
20.30h - Sallago & Sister Marion a La Tía Felipa

Dimecres 16
18.00h - Shoemaker's Band & Carlos Gallego a l'Estanc Altayó
18.00h - Casi El Mejor Trio De Tu Vida als carrers de Cerdanyola
20.00h - Cotton Roots a La Tía Felipa
21.00h - Special Blues Jam Session al Circus

Dijous 17
12.00h - The Walking Stick Man a l'Ateneu
18.00h - Casi El Mejor Trio De Tu vida als carrers de Cerdanyola
20.00h - Zamu Quartet a l'Estanc Altayó
20.00h - Lonesome Rendezblues a La Tía Felipa
21.00h - Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera a El Siglo (Sant Cugat)
22.00h - Gospel Link Singers a l'Església de Sant Martí
22.30h - Xavi Rizzo Oneman Band al Circus

Divendres 18
12.00h - Chino Swingslide a la Plaça de Viladomat
12.00h - Julio Lobos a la Plaça de la Constitució
12.00h - Casi El Mejor Trio De Tu Vida al carrer Sant Ramon
18.00h - Sons de Blues Coral a la Plaça Abat Oliba
18.30h - D'Youjazz a l'Estanc Altayó 
20.00h - Bluedays a la Plaça Abat Oliba
23.00h - Justo Y Los Pecadores al Bosc Tancat
23.30h - Lone Rhino Club al Circus
23.30h - La Kozmic Band al Bar Blues

Dissabte 19
12.00h - Vermut & Blues: FOSC + A Contra Blues a la Plaça Abat Oliba 
19.00h - Only Woman: Wax & Boogie + Sweet Marta & The Blues Workers a la Masia Serraparera
21.00h - Jove Orquestra de Cerdanyola a l'Ateneu
21.00h - Izah i la seva banda a Al Son De La Gramola
23.00h - Alius al Circus
23.00h - Jam Session amb Carlos Navarrete al Bar Blues
23.30h - The Hat Hausen Elàstic Band a The 1916 Irish Pub

Diumenge 20
12.00h - Barbecue & Blues al Parc del Turonet:
Mingo Balaguer & The Blues Intruders & Vicky Luna
Txus Blues & Jose Bluefingers Electric Band
Travelling Brothers
Velma Powell
Bob Margolin & Tota Blues Band
20.00h - The Flat Pack a The 1916 Irish Pub
21.00h - Special Blues Jam Session al Circus


BLUES DANCE BARCELONA PRESENTA "DRAG THE BLUES"!
Blues Dance Barcelona ha preparat (amb la col·laboració de BCNswing i la Societat de Blues de Barcelona) 3 dies intensos que faran gaudir a tots els amants del blues ballat, "Drag The Blues"!
De divendres a diumenge teniu tallers, jams, conferències, DJ's i fins i tot una paella a la platja l'últim dia, per acomiadar com cal l'esdeveniment.
Però, segurament us preguntareu "hi no hi ha música en directe?"... Doncs és clar que sí, el blues en directe no podia faltar en aquesta cita, i els encarregats de fer ballar a tot el personal al ritme dels 12 compassos són Chino & The Big Bet!
Per cert, el lloc on es celebra el "Drag The Blues" és l'Hotel Avenida Palace... Prepareu-vos per gaudir d'un cap de setmana inoblidable!
Drag The Blues a l'Hotel Avenida Palace (BCN):
Divendres 18, des de les 18.45h
Dissabte 19, des de les 11h
Diumenge 20, des de les 12h

__________________________


Dilluns


Dilluns 14, 22h - Jam session al Fizz Barcelona
Com cada dilluns, podeu començar molt bé la setmana amb la jam del Fizz Barcelona, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers. Every monday you have the blues!

Dimarts

Dimarts 15, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del JazzSí Club (Taller de Músics) és el punt de trobada dels amants del blues, rock, pop i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran en aquesta sessió perquè gaudiu de la música en directe!

Dimarts 15, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!
ATENCIÓ: concert cancel·lat.

Dimarts 15, 22h - Jam session al Harlem Jazz Club
La jam del Harlem Jazz Club és una cita obligada de les nits de dimarts per a tots els amants del blues. Està coordinada per Hernán Senra "Chino", i es tracta d'una jam 100% blues, per a "paladars" exigents!

Dimecres

Dimecres 16, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
En aquesta jam podeu gaudir del blues en format acústic, com als antics juke joints del Mississippi (uns locals on els negres es reunien per compartir les seves penes i alegries a ritme de blues). L'escenari d'aquestes trobades setmanals és el Bar Prize i estan dirigides per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!

Dimecres 16, 21h - Jam session al Jazzpetit
Cada dimecres el Jazzpetit té a punt la seva jam de blues, jazz i rock, coordinada per Mart, perquè gaudiu del ritme i la intensitat de la música negra!

Dimecres 16, 22h - Jam session al Jam Session Sabadell
La jam del Jam Session de Sabadell és la cita dels dimecres per a tots els amants del blues i el jazz del Vallès. Com sempre, estarà coordinada per un grup de luxe, el Lluís Coloma Trio!

Dimecres 16, 23h - Jam session amb A Contra Blues al Marula Café
A Contra Blues coordina les Rock'n'Roll Gumbo Jams, una nova jam session a Barcelona que està dedicada a la música d'arrel americana (blues, soul, funk, rock'n'roll...). La cita és al Marula Café, durant tots els dimecres d'octubre, i l'espectacle està garantit!
 
Dijous

Dijous 17, 20h - Wax & Boogie al Zinc Bar
Aquest dijous podeu veure Wax & Boogie al Zinc Bar de l'Hotel Villa Emilia (BCN), un lloc molt acollidor per gaudir del blues i el boogie amb aquest gran duo! I sembla ser que hi seran cada dijous...

Dijous 17, 20.30h - Big Mama & Sister Marion al Centre Cívic Golferichs
Un repertori dedicat a les grans cantants de blues, interpretat per 2 de les grans blueswomen de casa nostra, això és el que podeu gaudir aquest dijous al Centre Cívic Golferichs amb Big Mama & Sister Marion!
Tingueu en compte que l'entrada és lliure però cal fer reserva prèvia. Més info a la web del centre.

Dijous 17, 21h - The Marshmallows Girls Quartet al Cafè Vienès 
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster) rep aquest dijous The Marshmallows Girls Quartet, tres actrius de musical acompanyades per un pianista, que us oferiran un concert teatral amb la música del gran George Gershwin.

Dijous 17, 22.30h - Jam de la Societat de Blues de Barcelona a la Sala Monasterio
Aquesta setmana la jam de la Societat de Blues de Barcelona, que organitza els dijous a la Sala Monasterio, està dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers, un trio de grans músics que us farà "treballar" de valent! Working blues, baby!

Dijous 17, 23h - The Bluesters & Friends al Rien de Rien
Quim Quiñonero i Philip Stanton, dos dels membres de The Bluesters, us esperen els dijous al Rien de Rien (Hotel Palace) per compartir una bona estona de blues amb molts músics convidats. Cada nit és una sorpresa!

Divendres
 

Divendres 18, 18h - August Tharrats & Elena Lasco al MEAM
Aquest octubre el cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), es converteix en el II Friday's Blues & Boogie Piano Meeting, i cada divendres podeu veure junts 2 grans pianistes de casa nostra. Aquesta setmana els protagonistes són August Tharrats, que no necessita presentació, i Elena Lasco, una gran pianista russa. A disfrutar!

Divendres 18, 20.30h - Big Mama & Taller de Músics al Teatre Atlàntida
El divendres podeu veure un gran concert amb Big Mama 25 anys & Taller de Músics All Stars, un autèntic espectacle de blues per celebrar els 25 anys de carrera de la gran blueswoman catalana! La cita és al Teatre Atlàntida de Vic.

Divendres 18, 20.30h - Sinead & The Sinners al Milano Cocktail Bar
Aquest divendres el Milano Cocktail Bar us ha preparat una nova sessió de soul amb el Sinead & The Sinners. Una bona dosi de feeling per al cap de setmana!

Divendres 18, 21h - The Night Shouters al 99% Burger Bar
The Night Shouters són una banda especialitzada en el rhythm'n'blues dels 40 i 50, i aquest divendres podeu gaudir del seu espectacle al 99% Burger Bar. Let The Good Times Roll!

Divendres 18, 21h - Pexsom Blues a El Celleret de la Rosa
Aquest divendres podeu gaudir del concert de Pexsom Blues a un local molt acollidor de Riells del Fai, El Celleret de la Rosa. Bon menjar, bon rotllo i bon blues... Què més voleu?

Divendres 18, 22h - Amadeu Casas a l'Ateneu Central
L'Ateneu Central d'Olot rep aquest divendres el gran Amadeu Casas, en un concert que només el tindrà a ell com a protagonista. No necessiteu res més per gaudir d'una gran nit de blues!

Divendres 18, 22.30h - Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera a The Philharmonic
Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera seran aquest divendres a The Philharmonic, i amb ells podeu gaudir una nit de blues espectacular, perquè és un autèntic espectacle veure el domini que tenen dels seus instruments!

Divendres 18, 23h - Wax & Boogie al Sis-b
Aquest divendres podeu veure Wax & Boogie 3 a un restaurant molt acollidor que està apostant per la música en directe, el Sis-b de Malgrat de Mar. En aquest cas, amb aquests grans músics es tracta d'una aposta segura!

Dissabte

Dissabte 19, 12.30h - Miquel Roldán Swingtet a La Sedeta
El XI Cicle d'aperitius musicals a La Sedeta és una opció molt interessant per gaudir del vermut i la música en directe al mateix temps. Aquest dissabte podeu veure en acció el Miquel Roldán Swingtet Trio, encapçalat per aquest jove cantant, que us oferirà una gran sessió de swing a l'estil dels grans crooners americans. 

Dissabte 19, 20.30h - Grateful Blues al Honky Tonk
El Honky Tonk us ha preparat una gran nit de country blues amb els Grateful Blues, un duo que combina les versions del gènere amb temes propis. Segur que serà un concert molt "agraït"!

Dissabte 19, 20.30h - Amadeu Casas Quartet al Milano Cocktail Bar
Aquest dissabte podeu verure l'Amadeu Casas Quartet al Milano Cocktail Bar, és a dir un dels mestres del blues de casa nostra acompanyat per un gran trio. Gaudireu 4 vegades més!

Dissabte 19, 21h - Smoking Stones Acoustic a L'Oncle Jack
Els Smoking Stones són una de les millors bandes de tribut a The Rolling Stones, i aquest dissabte els podeu veure en acció, en format acústic, a L'Oncle Jack de L'Hospitalet. Un concert dels Smoking al "temple" de Jack Daniel's... pura satisfaction

Dissabte 19, 22.30h - The Bob Standards a The Philharmonic
The Bob Standards són un dels duos habituals de The Philharmonic, i aquesta setmana teniu una nova oportunitat de veure'ls en acció. Grans versions de tots els temps i música celta (el "blues d'Irlanda"), una bona combinació per a la nit de dissabte!

Dissabte 19, 22.30h - Pexsom Blues al New Orleans Club
El New Orleans Club (Platja d'Aro) us ha preparat per a aquest dissabte el concert de Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". What a black night, baby!  

Diumenge

Diumenge 20, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 20, 20.30h - The Big 3 al Milano Cocktail Bar
El diumenge al vespre és un dels moments més tristos de la setmana... a no ser que aneu al Milano Cocktail Bar per veure The Big 3! Big Dani Pérez, Agustí Burriel i Marc Ferrer són uns grans experts en rhythm'n'blues i us faran oblidar que l'endemà és dilluns!

Diumenge 20, 20.30h - Wax & Boogie al Honky Tonk
Fidel a la seva trajectòria, el Honky Tonk acaba la setmana per la porta gran amb un concert de luxe, Wax & Boogie, un dels duos amb més glamour i feeling de casa nostra. És una sort poder acabar la setmana així de bé!

Diumenge 20, 23h - Jam acústica al Big Bang Bar
Els diumenges teniu una molt bona opció per acabar la setmana amb música en directe, la jam acústica del Big Bang Bar. Amb la coordinació del David Sam Trio, podeu gaudir de blues, rock, funk... i més ritmes! 


Salut i blues!

Lluís Souto
Malalt de blues 2.0

No comments:

Post a Comment