Monday, October 28, 2013

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 28 d'octubre)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Blues Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ràdio Granollers, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona i T'agrada el blues? a Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

2n CICLE JAZZ & FIRES AL SUNSET JAZZ CLUB!
Del 25 d'octubre al 3 de novembre Girona celebra la festa del seu patró, les Fires de Sant Narcís, i el Sunset Jazz Club s'apunta a la festa amb el 2n Cicle Jazz & Fires. Com el seu nom indica, el cicle està dedicat al jazz però han reservat un dia per al blues i el boogie, amb uns dels millors músics del gènere, l'August Tharrats Trio! Amb el mestre del piano podeu gaudir d'un concert inoblidable!
Un altre concert que us pot interessar és el dels Dumpy Lobsters. Aquests "homes-llagosta" són Òscar Font (trombó i veu), Juli Aymí (clarinet), Josep Traver (guitarra) i Artur Regada (contrabaix), és a dir 4 grans músics que us ho faran passar molt bé amb el seu jazz tradicional!
2n Cicle Jazz & Fires al Sunset Jazz Club (Girona):
Dimarts 29, 12h - Vermut amb Dumpy Lobsters
Dijous 31, 23h - August Tharrats Trio

HALLOWEEN PARTY AL FIZZ BARCELONA!
Si voleu gaudir d'una Festa de la Castanyada (en anglès, Halloween Party) a ritme de blues, aquest dijous teniu una cita al Fizz Barcelona! El cartell és espectacular, amb 3 de les millors formacions de casa nostra (The Suitcase Brothers, Blas Picón & The Junk Express i The Cool Grinders), i també hi haurà més músics convidats. Per acabar d'arrodonir la festa, es farà un sorteig de CD's de les 3 bandes... "Toma castanya"! Per cert, es recomana anar-hi disfressat...
Dijous 31, 22h - Halloween Party al Fizz Barcelona

DOBLE CITA AMB BLUESNET BAND!
Aquesta setmana teniu 2 oportunitats de veure en acció Bluesnet Band, potent banda de blues on hi col·labora des de fa un temps el gran Llorenç Santamaria.
Divendres els podeu veure al Centre l'Amistat de Premià de Mar i diumenge els teniu a l'Espai 30 de Barcelona (una sala que acull la banda un cop al mes). Sovint Bluesnet també té músics convidats, o sigui que a cada concert hi pot haver més d'una sorpresa... A disfrutar!
Divendres 1, 22h - Centre l'Amistat (Premià de Mar)
Diumenge 3, 20h - Espai 30 (BCN)

__________________________


Dilluns


Dilluns 28, 22h - Jam session al Fizz Barcelona
Com cada dilluns, podeu començar molt bé la setmana amb la jam del Fizz Barcelona, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers. Every monday you have the blues!

Dimarts

Dimarts 29, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del JazzSí Club (Taller de Músics) és el punt de trobada dels amants del blues, rock, pop i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran en aquesta sessió perquè gaudiu de la música en directe!

Dimarts 29, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!

Dimarts 29, 20.30h - Wax & Boogie 3 al Milano Cocktail Bar
Aquest dimarts podeu acabar el dia amb un pla perfecte, gaudint de blues i boogie en directe mentre us preneu un bon còctel. Qui us servirà el còctel? Doncs l'amable personal del Milano Cocktail Bar. Qui us "servirà" el blues i el boogie? Doncs Wax & Boogie 3, és a dir Ster Wax, David Giorcelli i Reginald Vilardell, un trio espectacular! 

Dimarts 29, 22h - Jam session al Harlem Jazz Club
La jam del Harlem Jazz Club és una cita obligada de les nits de dimarts per a tots els amants del blues. Està coordinada per Hernán Senra "Chino", i es tracta d'una jam 100% blues, per a "paladars" exigents!

Dimarts 29, 22.30h - The Bottle Street Band al Big Bang Bar
Els dimarts són dies de blues, rhythm'n'blues i soul al Big Bang Bar, de la mà de The Bottle Street Band, un trio format per 3 grans músics (Alex Zayas, David Sam i Roberto Olori). A disfrutar de la nit de dimarts com si fos el cap de setmana!

Dimecres

Dimecres 30, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
En aquesta jam podeu gaudir del blues en format acústic, com als antics juke joints del Mississippi (uns locals on els negres es reunien per compartir les seves penes i alegries a ritme de blues). L'escenari d'aquestes trobades setmanals és el Bar Prize i estan dirigides per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!

Dimecres 30, 20.30h - The Suitcase Brothers al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar us ha preparat una gran nit de blues per a aquest dimecres amb un dels millors duos del món, The Suitcase Brothers! Els germans Puertas es "combinen" a la perfecció per oferir-vos un "còctel de blues" de primera qualitat!

Dimecres 30, 21h - Jam session al Jazzpetit
Cada dimecres el Jazzpetit té a punt la seva jam de blues, jazz i rock, coordinada per Mart, perquè gaudiu del ritme i la intensitat de la música negra!

Dimecres 30, 22h - Jam session al Jam Session Sabadell
La jam del Jam Session de Sabadell és la cita dels dimecres per a tots els amants del blues i el jazz del Vallès. Com sempre, estarà coordinada per un grup de luxe, el Lluís Coloma Trio!

Dimecres 30, 23h - Jam session amb A Contra Blues al Marula Café
A Contra Blues coordina les Rock'n'Roll Gumbo Jams, una nova jam session a Barcelona que està dedicada a la música d'arrel americana (blues, soul, funk, rock'n'roll...). La cita és al Marula Café, durant tots els dimecres d'octubre, i l'espectacle està garantit!
 
Dijous

Dijous 31, 20h - Wax & Boogie al Zinc Bar
Aquest dijous podeu veure Wax & Boogie al Zinc Bar de l'Hotel Villa Emilia (BCN), un lloc molt acollidor per gaudir del blues i el boogie amb aquest gran duo! I sembla ser que hi seran cada dijous durant una bona temporada...

Dijous 31, 20h - Big Mama & Sister Marion Trio al Centre Cívic Can Deu
Un repertori dedicat a les grans cantants de blues, interpretat per 2 de les grans blueswomen de casa nostra, això és el que podeu gaudir aquest dijous al Centre Cívic Can Deu amb Big Mama & Sister Marion!

Dijous 31, 20.30h - Magnolia al Milano Cocktail Bar
Magnolia és el suggerent nom d'un dels projectes de la gran cantant Myriam Swanson, i es tracta d'un quartet de luxe amb un repertori de cantants mítiques de blues i jazz. Aquest dijous els podeu veure al Milano Cocktail Bar, un lloc perfecte per gaudir de la seva música!  

Dijous 31, 21h - Jazz Classic Quartet al Cafè Vienès 
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster) és com la "casa" del Jazz Classic Quartet, llavors podem dir que aquesta banda torna a casa aquest dijous. Encapçalats per Oriol Romaní i Òscar Font, aquest grup us portarà de viatge cap als anys 20 i 30 sense que us hàgiu de moure de la cadira!

Dijous 31, 21h - Fredy Fresquet & The Red Light al Jazzpetit
El Jazzpetit (Gràcia, BCN) ha programat per a aquest dijous el concert de Fredy Fresquet & The Red Light, un potent trio de blues i bluegrass. La part de blues del seu repertori són versions de grans clàssics, i la part de bluegrass són composicions pròpies.

Dijous 31, 22h - Jam session al Mombasa
Nova edició de la nova jam session del Mombasa (Roda de Berà), dirigida pel Lluís Coloma Trio, una molt bona ocasió per gaudir del blues i altres músiques "de la família"... ja sigui com a músic o com a espectador! 
ATENCIÓ: aquest dijous no hi haurà jam, coses de la Castanyada (o del Halloween)... 

Dijous 31, 23h - The Bluesters & Friends al Rien de Rien
Quim Quiñonero i Philip Stanton, dos dels membres de The Bluesters, us esperen els dijous al Rien de Rien (Hotel Palace) per compartir una bona estona de blues amb molts músics convidats. Cada nit és una sorpresa!

Divendres
 

Divendres 1, 18h - Tandem al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquest divendres un dels projectes del gran guitarrista Joan Vinyals, el duo Tandem. Amb la companyia de Jean-Paul Dupeyron (un altre gran guitarrista), Vinyals ens ofereix un repertori variat de balades, reggae, rock... i, per suposat, blues!

Divendres 1, 19.30h - Cocktail & Swing a l'Hotel Havana
El Cocktail & Swing de l'Hotel Havana d'aquesta setmana té com a protagonistes Lluís Coloma (piano), Artur Regada (contrabaix) i Ramon Díaz (bateria), és a dir que us espera un còctel de blues&boogie espectacular!

Divendres 1, 20.30h - Sinead & The Sinners al Milano Cocktail Bar
Aquest divendres el Milano Cocktail Bar us ha preparat una nova sessió de soul amb el Sinead & The Sinners. Una bona dosi de feeling per al cap de setmana!

Divendres 1, 22h - Paquito Groove Band al Jazzpetit
El Jazzpetit rep aquest divendres la Paquito Groove Band, liderada pel pianista i cantant Paquito Cruz. Us espera una bona dosi de groove, que us durarà tot el cap de setmana!

Divendres 1, 22h - Larry Smith & Unfinished Business a la Sala Monasterio
La Sala Monasterio us ha preparat una nit de divendres molt intensa, amb el concert de Larry Smith & Unfinished Business i el seu potent blues-rock!

Divendres 1, 23h - Miguel Talavera Trio al Cicle Cambrils Jazz i Blues
Del 19 d'octubre al 29 de novembre s'està celebrant el V Cicle Cambrils Jazz i Blues, i aquest divendres hi podeu veure el Miguel Talavera Power Trio, que us carregarà les piles a base de potent blues-rock amb una mica de jazz i funk! La cita és a La Boheme.

Divendres 1, 23.30h - Sinead & The Sinners a El Paraigua
Si voleu començar bé el cap de setmana, una molt bona opció és fer una visita a El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, perquè allà hi podeu veure el concert de Sinead & The Sinners, un molt bon quartet que us farà gaudir del soul, el rhythm'n'blues i el funk!  


Divendres 1, 22.30h - The Bluesters al Rien de Rien
Segona ocasió d'aquesta setmana per veure en acció The Bluesters! Al mateix lloc, el bar Rien de Rien (Hotel Palace) però en diferent format, quintet (la banda al complet). Músics amb classe tocant a una sala amb classe!


Dissabte

Dissabte 2, 20.30h - Lluís Coloma Trio al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar rep aquest dissabte el Lluís Coloma Trio, i ja sabeu el que això significa, oi? Efectivament, que us espera una gran nit de blues i boogie!

Dissabte 2, 20.30h - Chino al Honky Tonk
El Honky Tonk comença la seva programació de novembre amb el concert de Chino, que amb el seu inseparable dobro us farà passar una molt bona estona de blues. Això és començar bé! 

Dissabte 2, 22h - Txus Blues & Jose Bluefingers al Jazzptit
Si voleu gaudir d'una molt bona estona de blues avui heu d'anar anar al Jazzpetit, perquè podeu gaudir del concert de Txus Blues & Jose Bluefingers! El millor riure'n'blues de casa nostra! 

Dissabte 2, 22.30h - Ded Grandad a The Philharmonic
Els Ded Grandad són un trio americà, que fa música... americana! Potser pensareu "quina sorpresa!"... doncs sí, si aneu a veure'ls a The Philharmonic segur que us sorprendran amb la seva barreja de blues, gospel, jazz, ragtime i country!

Dissabte 2, 23h - The Blues Prisoners al Sis-b
El Sis-b de Malgrat de Mar rep aquest dissabte The Blues Prisoners, que continuen amb el seu Prison Break Tour. Aquest tour està generant molta expectació, sobretot entre la policia que està intentant capturar els dos fugitius. Fins ara, sempre han arribat tard als concerts i no han pogut atrapar els Prisoners... esperem que la cosa segueixi així!

Diumenge

Diumenge 3, 12.30h - Johnny Big Stone & Friends a La Cerveseria Clandestina
L'aperitiu del diumenge és un dels petits plaers d'aquesta vida, però si el feu acompanyat de bon blues llavors ja es converteix en un dels grans plaers d'aquesta vida! Avui ho podeu comprovar a La Cerveseria Clandestina, amb un dels grans bluesmen de casa nostra, que estarà molt ben acompanyat, és a dir Johnny Big Stone & Friends!

Diumenge 3, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 3, 19.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers a l'Horiginal
Si voleu acabar la setmana amb una bona dosi de blues i bon humor, teniu una cita amb Txus Blues & Jose Bluefingers a l'Horiginal. Humor i horiginal s'escriuen amb "h"!

Diumenge 3, 20.30h - Lluís Coloma Duo al Honky Tonk
Per acabar bé la setmana el Honky Tonk us ha preparat un dels seus petits grans concerts, a càrrec de Lluís Coloma & Marc Ruiz. Amb ells, i el seu blues i boogie, no notareu la típica depressió del diumenge al vespre!

Diumenge 3, 20.30h - Doc Scanlon's Cool Cats al Milano Cocktail Bar
Amb el concert de Doc Scanlon's Cool Cats al Milano Cocktail Bar podeu acabar la setmana amb aquest gran contrabaixista americà (acompanyat per grans músics de casa nostra), per gaudir d'un gran concert amb molt de swing!

Diumenge 3, hora per confirmar - The Suitcase Brothers al Jazzpetit
Per acabar bé la setmana, aquest diumenge podeu gaudir del blues amb The Suitcase Brothers! La cita és al Jazzpetit, i us ho passareu tan bé que us oblidareu que l'endemà és dilluns!
ATENCIÓ: finalment el concert és a les 19.30h!

Diumenge 3, 23h - Jam acústica al Big Bang Bar
Els diumenges teniu una molt bona opció per acabar la setmana amb música en directe, la jam acústica del Big Bang Bar. Amb la coordinació del David Sam Trio, podeu gaudir de blues, rock, funk... i més ritmes! 


Salut i blues!

Lluís Souto
Malalt de blues 2.0

No comments:

Post a Comment